variforce 1

Variforce – ανακούφιση για τα πονεμένα, βαριά πόδια και διόρθωση των κιρσών σε ένα προϊόν

Το Variforce είναι μια πλούσια κρέμα για την καταπολέμηση των προβλημάτων κυκλοφορίας στα κάτω άκρα και τη μείωση της εμφάνισης των κιρσών. Τα βαριά, επώδυνα, πρησμένα πόδια είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που συνήθως συμβαδίζει με ένα όλο και πιο πυκνό δίκτυο κόκκινων αιμοφόρων αγγείων και μωβ φλεβών. Η αιτία του προβλήματος είναι οι διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, οι ανωμαλίες των φλεβικών βαλβίδων και η εμφάνιση ενός μηχανισμού παλινδρόμησης του αίματος προς τα κάτω άκρα. Δυστυχώς, η καταπολέμηση των κιρσών καθώς και του πρηξίματος και του πόνου στα πόδια μπορεί να είναι κουραστική και δεν φέρνει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το Variforce είναι ένα από τα καλύτερα μέσα για εξωτερική εφαρμογή στην καταπολέμηση των κιρσών και του πόνου στα πόδια. Βελτιώνοντας τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, αποκαθιστά τη σωστή κυκλοφορία και μειώνει τη στάση του αίματος στα κάτω άκρα. Έτσι φέρνει ανακούφιση σε επίμονες παθήσεις.

Επώδυνα και πρησμένα πόδια, κιρσοί, αγγειακές ευρυαγγείες… Τα κυκλοφορικά προβλήματα είναι η αιτία των ενοχλητικών συμπτωμάτων.

 Κιρσοί στις γάμπες

Οι κιρσοί, οι ευρυαγγείες και οι πόνοι στα πόδια επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Τέτοια προβλήματα συνδέονται με διαταραχές της κυκλοφορίας, αποφράξεις στην εκροή του φλεβικού αίματος , καθώς και ευθραυστότητα και ανεπαρκή χωρητικότητα των αιμοφόρων αγγείων. Όταν η κυκλοφορία είναι κακή, τα αιμοφόρα αγγεία αποφράσσονται και οι φλεβικές βαλβίδες δεν λειτουργούν σωστά, το αίμα συσσωρεύεται και λιμνάζει στα κάτω άκρα. Η πίεση αυξάνεται, η πίεση στις φλέβες αυξάνεται, εμφανίζεται πρήξιμο και σταδιακά σχηματίζονται κυρτοί κιρσοί και ευρυαγγείες.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που συνοδεύουν την κυκλοφορική ανεπάρκεια και τους κιρσούς:

 • αίσθημα βάρους των ποδιών, ιδίως μετά από παρατεταμένη ορθοστασία, κάθισμα ή περπάτημα,
 • πόνος στα πόδια,
 • κράμπες στα πόδια,
 • μούδιασμα στα πόδια,
 • μυρμήγκιασμα στα πόδια,
 • έντονη κόπωση των ποδιών στο τέλος της ημέρας,
 • πρήξιμο στα πόδια,
 • μπλε ή μοβ φλέβες ορατές στα πόδια, πιο έντονες με τον χρόνο, κυρτές, συστρεφόμενες,
 • κόκκινες ή μωβ ευρυαγγείες στις γάμπες, τους μηρούς,
 • πόνος στις φλέβες, υπερευαισθησία των περιοχών που επηρεάζονται από τους κιρσούς,
 • κνησμός στην περιοχή των κιρσών και των ευρυαγγειών.

Αιτίες του πρηξίματος των ποδιών και των κιρσών και παράγοντες που συμβάλλουν στην επιδείνωση των προβλημάτων:

 • γενετικές καταστάσεις (κληρονομικότητα της κυκλοφορικής ανεπάρκειας και των κιρσών από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες),
 • ιστορικό φλεβικής θρόμβωσης,
 • καθιστική ζωή,
 • παχυσαρκία,
 • καθιστική ή όρθια εργασία,
 • μεταφορά βαρέων φορτίων,
 • κάπνισμα,
 • συχνά φορώντας πολύ στενά παντελόνια και ψηλοτάκουνα παπούτσια,
 • ανθυγιεινή διατροφή χαμηλή σε διαιτητικές ίνες,
 • συχνή έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες (ηλιοθεραπεία, σάουνα, θερμά λουτρά),
 • λαμβάνοντας ορμόνες.

Πώς να αποτρέψετε τους κιρσούς και το πρήξιμο;

Προκειμένου να αποτραπεί αποτελεσματικά η περαιτέρω ανάπτυξη των προβλημάτων των κιρσών και ταυτόχρονα να μειωθούν οι αντιαισθητικές φλέβες και οι ευρυαγγείες και να απαλλαγούμε από τις Για να αποτρέψετε αποτελεσματικά την περαιτέρω ανάπτυξη των κιρσών και ταυτόχρονα να μειώσετε τις αντιαισθητικές φλέβες και τις ευρυαγγείες και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές παθήσεις όπως πόνος, κράμπες, μυρμήγκιασμα ή πρήξιμο στα πόδια αξίζει να αναλάβετε δράση με διάφορους τρόπους ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, αξίζει να αρχίσετε να κινείστε περισσότερο, να φοράτε πάντα άνετα παπούτσια και όχι πολύ στενά ρούχα, να μην σηκώνετε, να εισαγάγετε μια υγιεινή διατροφή για τους κιρσούς με πολλά λαχανικά και φρούτα. Ειδικά δισκία για τους κιρσούς και τα βαριά πόδια μπορεί επίσης να βοηθήσουν. Στην περίπτωση του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας είναι επίσης σημαντικό να μειωθεί το σωματικό βάρος. Εάν εργάζεστε καθιστοί ή όρθιοι, καλό είναι να κάνετε μικρές ασκήσεις αρκετές φορές την ημέρα για να βελτιώσετε την κυκλοφορία στα πόδια σας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ειδικές κάλτσες ή κάλτσες κατά των κιρσών.

Η συστηματική χρήση ειδικών παρασκευασμάτων για εξωτερική χρήση, τα οποία βελτιώνουν συνολικά την κυκλοφορία και το έργο των φλεβών στα κάτω άκρα, είναι επίσης πολύ σημαντική.

ΤοVariforce είναι ένα πλούσιο σκεύασμα σε μορφή εύκολα απορροφήσιμης κρέμας, το οποίο, φτάνοντας σε βαθύτερους ιστούς, ομαλοποιεί τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την εμφάνιση των ποδιών μας, ανακουφίζει από τον πόνο και το πρήξιμο και μας δίνει την αίσθηση άνεσης και ελαφρότητας.

 Κρέμα Variforce για κιρσούς και πρήξιμο των ποδιών

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ VARIFORCE ΤΏΡΑ

Διατύπωση Variforce

ΤοVariforce καταπολεμά τα φλεβικά προβλήματα και, ταυτόχρονα, αναστέλλει τις δυσμενείς διεργασίες και αποτρέπει την ανάπτυξη προβλημάτων και επιπλοκών των κιρσών. Η κρέμα δρα τόσο στις φλέβες όσο και στο δέρμα, φροντίζοντας έτσι ολοκληρωμένα την υγεία και την ομορφιά των ποδιών μας.

Η σύνθεση του παρασκευάσματος περιλαμβάνει:

 • Εκχύλισμα καστανιάς αλόγου – το καλύτερο φυτικό συστατικό για την πρόληψη των κιρσών και την αποκατάσταση της σωστής κυκλοφορίας στα κάτω άκρα. Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, αποτρέπει την οπισθορροή και τη στασιμότητα του αίματος στα πόδια, ανακουφίζοντας έτσι την πίεση στις φλέβες και κάνοντάς τες να λειτουργούν καλύτερα. Με την αποκατάσταση της σωστής ροής του αίματος, μειώνει επίσης το πρήξιμο των ποδιών. Χάρη στο εκχύλισμα καστανιάς αλόγου θα απαλλαγούμε επίσης από το επίμονο αίσθημα των βαριών, πονεμένων ποδιών.
 • Troxerutin – υποστηρίζει το φλεβικό σύστημα, διευκολύνει τη ροή του αίματος και αποτρέπει τον περαιτέρω σχηματισμό ευρυαγγειών και κιρσών, μειώνει επίσης την ορατότητα παλαιότερων βλαβών. Σφραγίζει και καθιστά τα αιμοφόρα αγγεία πιο ευέλικτα, μειώνει τη διαπερατότητά τους, μειώνει τις αιμορραγίες, προλαμβάνει τους θρόμβους αίματος. Κάνει τα αγγεία λιγότερο εύθραυστα και λιγότερο επιρρεπή στη διαστολή. Το συστατικό μειώνει επίσης μια ολόκληρη σειρά από ενοχλήσεις που συμβαίνουν με τους κιρσούς, όπως πρήξιμο, πόνος, κράμπες, βάρος στα πόδια, κνησμός, μυρμήγκιασμα, υπερευαισθησία.
 • Μια σύνθεση βοτάνων (συμπεριλαμβανομένου του χαμομηλιού, της τσουκνίδας, της μενθόλης) – βελτιώνει ταυτόχρονα την κατάσταση του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία. Αναζωογονεί και θρέφει το δέρμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της δομής του. Έχει αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική και ηρεμιστική δράση. Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει τη στεγανότητά τους. Διεγείρει τη ροή του αίματος, αποτρέποντας την υπερβολική πίεση στις φλέβες και το πρήξιμο των ποδιών.
 • Καφεΐνη – διεγείρει έντονα την κυκλοφορία, αποτρέποντας τη στάση του αίματος στα κάτω άκρα. Βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, βελτιώνει την οξυγόνωση και τη θρέψη των κυττάρων. Επηρεάζει θετικά την κατάσταση του δέρματος στα πόδια, το κάνει πιο ομοιόμορφο στη δομή και το κάνει να δείχνει πιο υγιές και νεανικό.
 • Ginkgo biloba – ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, εξασφαλίζει την καλύτερη χωρητικότητα, τη στεγανότητά τους και την ελαστικότητα, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό μελανιών, ευρυαγγειών, αποχρωματισμού. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και τα κάνει να λειτουργούν καλύτερα. Προωθεί την αίσθηση ελαφρότητας και αποτρέπει τους πόνους και την κούραση των ποδιών.
 • Εκχύλισμα σημύδας – βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Φροντίζει για την καλή κατάσταση των φλεβών, των αρτηριών και των τριχοειδών αγγείων. Αυξάνοντας τη χωρητικότητα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, αποτρέπει τις αποφράξεις και τους θρόμβους.
 • Το μέλι – συμπληρώνει τέλεια τη φόρμουλα του παρασκευάσματος, φροντίζοντας για την ποιότητα της επιδερμίδας μας. Θρέφει και αναπλάθει το δέρμα, αφήνοντάς το κατάλληλα ενυδατωμένο και σφριγηλό. Χαρίζει στο δέρμα απαλότητα, απαλότητα και ελαστικότητα. Μειώνει επίσης τη φλεγμονή, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ομαλοποιεί το δέρμα.

Variforce – πότε πρέπει να το χρησιμοποιήσω;

 Variforce κρέμα για κιρσούς

ΤοVariforce παρέχει ολοκληρωμένη προστασία και βοήθεια για τα πόδια που χρειάζονται ειδική φροντίδα. Θα αποδειχθεί χρήσιμο για όλα τα προβλήματα με πρήξιμο, πόνο, βάρος, κακή κυκλοφορία και κιρσούς. Ενδείκνυται, μεταξύ άλλων, για:

 • άτομα που εκτελούν καθιστική ή όρθια εργασία,
 • Πολυάσχολοι άνθρωποι που περνούν πολλές ώρες όρθιοι και έχουν πολύ δραστήριο τρόπο ζωής,
 • άτομα με χαμηλή σωματική δραστηριότητα,
 • Υπέρβαρο και παχυσαρκία,
 • Κληρονομικά επιβαρυμένη με κιρσούς και κυκλοφορικά προβλήματα,
 • άτομα που λόγω ανθυγιεινού τρόπου ζωής (διεγερτικά, κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης κ.λπ.) αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κυκλοφορία και τους κιρσούς
 • γυναίκες που, λόγω της εργασίας τους, είναι συχνά υποχρεωμένες να φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια ή στενά ρούχα,
 • άτομα που εργάζονται σε επαγγέλματα που καταπονούν πολύ τα πόδια τους, π.χ. βαριά σωματική εργασία, βαριά ανύψωση, επαγγελματικός χορός,
 • Συμμετέχετε σε αθλήματα που καταπονούν πολύ τα πόδια σας,
 • άτομα που κάνουν πολλή ώρα ηλιοθεραπεία, γενικά σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες.

Variforce – πώς να το χρησιμοποιήσετε;

ΤοVariforce, εκτός από την πλούσια σύνθεσή του, διακρίνεται επίσης για την ευχάριστη συνοχή και την άνετη εφαρμογή του. Έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, απλώνεται καλά και απορροφάται πολύ γρήγορα από τους ιστούς χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ στο δέρμα. Επομένως, μπορεί να εφαρμοστεί ανά πάσα στιγμή, ακόμη και λίγο πριν φορέσετε τα ρούχα σας και βγείτε από το σπίτι. Μόλις εφαρμοστεί, λειτουργεί για πολλές ώρες, ανακουφίζοντάς μας από το βάρος των ποδιών, το πρήξιμο και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα.

ΤοVariforce θα πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, με μια μικρή ποσότητα να εφαρμόζεται στο δέρμα και να απλώνεται με κατεύθυνση από το κάτω μέρος προς το πάνω μέρος των ποδιών. Η θεραπεία θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα. Ωστόσο, μπορεί να παραταθεί εάν είναι απαραίτητο.

Επιπτώσεις της θεραπείας Variforce

 μια γυναίκα με μπουρνούζι που κάθεται στο μπάνιο

Μετά από τουλάχιστον ένα μήνα θεραπείας, το έργο των ποδιών μας και η εμφάνισή τους είναι σίγουρα προς το καλύτερο.

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι:

 • μείωση των κιρσών και των αγγειακών ευρυαγγειών,
 • ενίσχυση και σφράγιση των αιμοφόρων αγγείων,
 • αναστολή του σχηματισμού νέων κιρσών και επιδείνωση των παλαιών,
 • μείωση του πόνου, της δυσφορίας, του μυρμηγκιάσματος και του κνησμού,
 • εξάλειψη του φαινομένου των βαριών ποδιών, αντί για αίσθημα ελαφρότητας και βελτίωση της λειτουργίας των ποδιών, βελτίωση των κινητικών ικανοτήτων,
 • μείωση των κραμπών,
 • μείωση του οιδήματος,
 • βελτίωση της κυκλοφορίας σε ολόκληρη την περιοχή των κάτω άκρων, βελτίωση της λειτουργίας των φλεβών,
 • βελτιωμένη εμφάνιση των ποδιών – ομοιομορφία της υφής του δέρματος, απαλότητα, μείωση των αποχρωματισμών, καλύτερο, υγιέστερο χρώμα του δέρματος.

Variforce – γνώμες

ΤοVariforce συγκεντρώνει όλο και περισσότερα θετικά σχόλια από τους χρήστες. Εκτιμάται τόσο για την εξάλειψη του πρηξίματος και του βάρους των ποδιών, τη μείωση του πόνου, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.Εκτιμάται τόσο για την απομάκρυνση του πρηξίματος και του βάρους των ποδιών, τη μείωση του πόνου, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη βελτίωση της άνεσης του βαδίσματος, της ορθοστασίας και του καθίσματος, όσο και για τη μείωση των κιρσών.

Σύμφωνα με πολλούς πελάτες, το προϊόν επιτέλους τους επιτρέπει να λειτουργούν κανονικά χωρίς το συνεχές αίσθημα πόνου στα κάτω άκρα. Οι καθημερινές εφαρμογές της κρέμας μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και ανάλαφρα και τα κουρασμένα πόδια σταματούν να μας ενοχλούν. Το Variforce επαινείται επίσης στις γνώμες των καταναλωτών για την αποκατάσταση της κατάστασης του δέρματος.

Σύμφωνα με πολλούς χρήστες, η συστηματική εφαρμογή της κρέμας Variforce αναστέλλει τη διαδικασία σχηματισμού ολοένα και πιο εκτεταμένων και εντονότερων κιρσών.

Πού να αγοράσετε το Variforce;

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια αγορά είναι στο την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ . Τότε έχουμε εγγύηση για την πρωτοτυπία και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος. Άλλοι ιστότοποι δεν μας παρέχουν τέτοια εγγύηση. Αυτό που είναι σημαντικό, όταν ψωνίζετε μέσω της ιστοσελίδας, έχετε ο επίσημος δικτυακός τόπος έχετε πρόσβαση σε έκπτωση για την προετοιμασία Variforce.

 Variforce κρέμα για το βάρος των ποδιών και τους κιρσούς

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ VARIFORCE ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/horse-chestnut-benefits
 • https://www.healthline.com/health/home-remedies-for-varicose-veins
 • https://www.healthline.com/nutrition/ginkgo-biloba-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/honey-for-skin
 • https://www.healthline.com/health/potential-benefits-of-rutin

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin