Σχετικά με εμάς

Karolina Karo

Karolina

Συντάκτης ιστολογίων και πυλών, δημιουργός περιεχομένου, ειδικός στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Γράφω για την απώλεια βάρους, την ομορφιά, τη μόδα, την υγεία, την προπόνηση, τη διατροφή, τα συμπληρώματα και την ψυχολογία. Είμαι λάτρης της προσωπικής ανάπτυξης και του υγιεινού, δραστήριου τρόπου ζωής. Κατά τη δημιουργία άρθρων, μοιράζομαι τις δικές μου εμπειρίες, μεταφέρω χρήσιμες γνώσεις και παρουσιάζω δοκιμασμένες συμβουλές και συνταγές για διάφορες ενοχλήσεις. Επίσης, δοκιμάζω και αναθεωρώ ενδιαφέροντα προϊόντα στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής, των φαρμακευτικών σκευασμάτων, των καλλυντικών και των καθημερινών συσκευών και gadgets.

Λατρεύω το τρέξιμο, την ποδηλασία και το περπάτημα σε γοητευτικά μέρη. Είμαι οπαδός των καλών, ενδιαφερουσών καλλυντικών και των φυσικών τρόπων περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών. Μου αρέσει να βελτιώνω το σώμα και το μυαλό μου με τη βοήθεια των φαρμακευτικών φυτών και των συμπληρωμάτων που δημιουργούνται με βάση αυτά. Είμαι επίσης οπαδός της υγιεινής, πολύχρωμης, γεμάτης αρώματα και νόστιμης κουζίνας. Αγαπώ την τέχνη, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία.

Piotr Kaczmarek

Piotr Kaczmarczyk

Ονομάζομαι Piotr Kaczmarek, ζω στο Γκντανσκ και προωθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής για πάνω από δέκα χρόνια. Παλαιότερα πάλευα κι εγώ με προβλήματα υγείας, κυρίως λόγω του υπερβολικού μου βάρους, αλλά μια μέρα είπα αρκετά και επιτέλους φρόντισα τον εαυτό μου. Προσέγγισα το θέμα επαγγελματικά, αναζητώντας επαγγελματικές και επιστημονικά επιβεβαιωμένες γνώσεις, οι οποίες, με τον καιρό, μου χάρισαν όχι μόνο τη λεπτή σιλουέτα των ονείρων μου, αλλά έγιναν και η δουλειά μου που συνδέεται με το πάθος μου. Αναζητώ συνεχώς νέες πληροφορίες για συμπληρώματα διατροφής, δίαιτες, προπονητικά πλάνα, δηλαδή οτιδήποτε έχει θετική επίδραση στο σώμα, εξασφαλίζοντας του ακόμα μεγαλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία. Συμμετέχω επίσης σε επαγγελματικά μαθήματα διαιτολογίας και διαβάζω σχεδόν ό,τι μπορώ να βρω σχετικά με το θέμα. Χάρη σε αυτό, μπορώ να παρουσιάζω προσεκτικά επιλεγμένες πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο, έχοντας δοκιμάσει τα αποτελέσματα των διατροφών, των ασκήσεων και άλλων θεραπειών που προάγουν την υγεία στον εαυτό μου. Ίσως με αυτόν τον τρόπο καταφέρω να πείσω κάποιον να αλλάξει κακές διατροφικές συνήθειες, να αυξήσει τη σωματική δραστηριότητα και να ζήσει σε αρμονία με τη φύση, και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα.