shark motion preparat na stawy

Shark Motion, μια μοναδική φόρμουλα χόνδρου καρχαρία για πόνους στις αρθρώσεις, τους μυς και την πλάτη

Το Shark Motion είναι το αντίδοτο στις παθήσεις των αρθρώσεων, της σπονδυλικής στήλης και των μυών και στα προβλήματα που προκύπτουν με την ελεύθερη κίνηση. Η φόρμουλα χρησιμοποιεί τη δύναμη του χόνδρου καρχαρία, ο οποίος είναι πλούσιος σε ουσίες που βοηθούν στην αναγέννηση και την ενίσχυση των χόνδρων, των τενόντων, των μυών και των αρθρώσεων. Η φόρμουλα Shark Motion περιέχει επίσης πολλά άλλα πολύτιμα συστατικά που βελτιώνουν τη λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος . Όποιος υποφέρει από χρόνιο ή επαναλαμβανόμενο πόνο ή δυσκαμψία στις αρθρώσεις, τους μύες ή την πλάτη του λόγω καθιστικής ζωής, παλαιότερων τραυματισμών και καταπονήσεων ή άλλων λόγων, θα ωφεληθεί από τη συμπληρωματική χορήγηση.

Shark Motion – μια πλούσια σύνθεση, η οποία υποστηρίζει ολοκληρωμένα την υγεία του κινητικού συστήματος

Οι παθήσεις των αρθρώσεων και των μυών επηρεάζουν ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας. Παρόλο που είναι διαφορετικής έντασης, έχουν διάφορες αιτίες και ποικίλλουν σε βαθμό σοβαρότητας, συνοδεύονται σχεδόν πάντα από αδυναμία κανονικής κίνησης και οξύ πόνο κατά την αλλαγή της θέσης του σώματος.

ΤοShark Motion είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις παθήσεις και να ανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και να ενισχύσει το μυοσκελετικό σύστημα και να προστατεύσει τις αρθρώσεις και τους μυς από μελλοντικές βλάβες.

 Προετοιμασία της άρθρωσης Shark Motion

Τα πιο συχνά συμπτώματα των παθήσεων των αρθρώσεων και των μυών:

 • πόνος κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης δραστηριότητας (π.χ. πόνος στην πλάτη όταν στέκεστε όρθιοι ή σκύβετε, πόνος στο γόνατο όταν κάνετε κάθισμα, πόνος στο ισχίο όταν περπατάτε),
 • αίσθημα δυσκαμψίας σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ιδίως μετά από παρατεταμένη ακινησία (π.χ. δυσκαμψία στην πλάτη μετά το ξύπνημα ή μετά από παρατεταμένη καθιστή θέση)
 • περιορισμένη κινητικότητα, αδυναμία πλήρους εκτέλεσης μιας συγκεκριμένης κίνησης (π.χ. κάμψη, τέντωμα, συστροφή)
 • υπερβολική τριβή, τρίξιμο και τρίξιμο στις αρθρώσεις,
 • αίσθημα μεγάλης έντασης σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος (π.χ. ώμοι, αυχένας, άνω μέρος της πλάτης),
 • πρήξιμο, ερυθρότητα, αυξημένη θερμότητα του σώματος γύρω από την άρθρωση,
 • μούδιασμα, κράμπες, μυρμήγκιασμα.

Η σύνθεση του Shark Motion περιλαμβάνει σκόπιμα πολλές διαφορετικές δραστικές ουσίες με πολλαπλές δράσεις, έτσι ώστε το προϊόν να μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά όλα τα αναφερόμενα συμπτώματα. Επιπλέον, το συμπλήρωμα βασίζεται σε φυσικά συστατικά, είναι καθολικό στην εφαρμογή και βοηθά ανεξάρτητα από την αιτία της πάθησης.

Οι πιο κοινές αιτίες του πόνου στις αρθρώσεις και τους μυς περιλαμβάνουν

 • μηχανικός τραυματισμός (π.χ. θλάση, διάστρεμμα, εξάρθρωση),
 • Υπερφόρτωση και καταπόνηση (π.χ. λόγω βαριάς ανύψωσης ή υπερβολικής προπόνησης),
 • ανεπαρκώς δραστήριος τρόπος ζωής,
 • συχνή λανθασμένη στάση του σώματος (π.χ. σκυφτή στάση),
 • παρατεταμένη παραμονή σε μια θέση (π.χ. πολλές ώρες καθισμένοι μπροστά από έναν υπολογιστή),
 • ανεπάρκειες ανόργανων συστατικών,
 • υψηλό υπερβολικό βάρος και παχυσαρκία,
 • εκφυλιστικές αλλαγές,
 • ρευματισμούς.

Το συμπλήρωμα Shark Motion είναι μια μέθοδος για την αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων, την προστασία και την ενίσχυση των δομών των αρθρώσεων και των μυών, τη μείωση της φλεγμονής και τη σημαντική ανακούφιση από τον πόνο και άλλες επίμονες παθήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι εκτός από τη λήψη καψουλών, είναι επίσης σημαντικό να ανακουφίζεται το καταπονημένο μέρος του σώματος και να διατηρείται η σωστή στάση του σώματος.

Σε πολλές περιπτώσεις οι ακόλουθες μέθοδοι βοηθούν επίσης στην ανάκτηση της φυσικής κατάστασης:

 • Εκτελούνται τακτικά απλές ασκήσεις για την ενδυνάμωση των αρθρώσεων,
 • Μασάζ,
 • αλοιφές για πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς,
 • λουτρά με αιθέρια έλαια,
 • φυσιοθεραπευτικές θεραπείες,
 • τακτική μέτρια σωματική δραστηριότητα,
 • συμπιέζει.

Οι προαναφερθείσες μέθοδοι μπορεί να φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και αξίζει να τις εφαρμόσουμε, ωστόσο, με ένα καλά καταρτισμένο σκεύασμα, όπως το συζητούμενο Shark Motion, μπορούμε να υποστηρίξουμε το κινητικό μας σύστημα πιο αποτελεσματικά (από μέσα!).

Κάθε κάψουλα παρέχει στις αρθρώσεις, τους μύες, τους χόνδρους και τους τένοντες μια δόση πολύτιμων δομικών και θρεπτικών ουσιών, διεγείροντας την αναδόμηση των κατεστραμμένων δομών των αρθρώσεων και των μυών.

Shark Motion – πλούσια σύνθεση, αποτελεσματική δράση

 Shark Motion

ΤοShark Motion είναι ένας τύπος του οποίου το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι η σύνθεση και ο τρόπος δράσης του. Περιέχει ουσίες με ιδιότητες που μειώνουν τις φλεγμονώδεις διεργασίες και τον πόνο, ουσίες που ενισχύουν τις δομές των αρθρώσεων και αναστέλλουν τον εκφυλισμό των χόνδρων, καθώς και ουσίες που διεγείρουν την αναγέννηση των ιστών.

Δρώντας με πολλαπλούς τρόπους, το Shark Motion ανακουφίζει από αφόρητους πόνους, μειώνει την ένταση στους μύες και τις αρθρώσεις, βελτιώνει τις κινητικές μας ικανότητες και διευκολύνει την καθημερινή ζωή.

Ενεργά συστατικά του Shark Motion

Χόνδρος καρχαρία

Ο χόνδρος καρχαρία είναι ένα συστατικό με ισχυρές αναγεννητικές ιδιότητες για τις δομές των αρθρώσεων. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, πρωτεΐνες και βλεννοπολυσακχαρίτες, δηλαδή ουσίες που αποτελούν το δομικό υλικό του χόνδρου και του οστικού ιστού. Επιταχύνει την αναγέννηση μετά από τραυματισμούς και υπερφόρτωση. Ταυτόχρονα, προστατεύει και ενισχύει τους μύες, τις αρθρώσεις, τους χόνδρους και τη σπονδυλική στήλη, εξουδετερώνοντας τη διαδικασία γήρανσης και τη δημιουργία εκφυλιστικών αλλαγών.

Κολλαγόνο

Τοκολλαγόνο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που αποτελεί το κύριο δομικό στοιχείο των οστών, των μυών, των χόνδρων, των συνδέσμων, των τενόντων και του δέρματος. Δυστυχώς, με την πάροδο των ετών οι ίνες κολλαγόνου στο σώμα μας μειώνονται όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να επιδεινώνεται η κατάσταση των αρθρώσεων και των οστών. Επομένως, σε περίπτωση προβλημάτων στις αρθρώσεις και τους μυς, αξίζει να συμπληρώνετε το κολλαγόνο με τη λήψη κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής πλούσιων σε αυτό το συστατικό, όπως το Shark Motion.

Τοκολλαγόνο αναστέλλει τις αρνητικές διαδικασίες εκφυλισμού και ταυτόχρονα υποστηρίζει τη διαδικασία αναδόμησης των κατεστραμμένων περιοχών των ιστών. Το συστατικό συμβάλλει στην αύξηση της οστικής πυκνότητας, στη βελτίωση της ελαστικότητας των τενόντων, στην αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης των χόνδρων και των αρθρώσεων, στην αύξηση της ποσότητας του αρθρικού υγρού, με αποτέλεσμα τη γενική βελτίωση της κινητικότητάς μας.

Γλυκοζαμίνη

Ηγλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως συστατικό σε παρασκευάσματα για παθήσεις των αρθρώσεων. Η γλυκοζαμίνη εμφανίζεται φυσικά στο σώμα μας, όπου δρα ως μεσοκυττάρια ουσία στον ιστό του χόνδρου. Η ουσία αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της σωστής δομής του χόνδρου και για τη σωστή λειτουργία του. Μια ανεπαρκής ποσότητα γλυκοζαμίνης στον οργανισμό μπορεί να μεταφραστεί σε επιδείνωση των δομών των αρθρώσεων, γι’ αυτό και αξίζει να τη λαμβάνετε σε συμπληρώματα σε περίπτωση προβλημάτων με τη λειτουργία των αρθρώσεων ή πόνου στην πλάτη.

Η γλυκοζαμίνη είναι χρήσιμη στην πρόληψη του εκφυλισμού των αρθρώσεων, κατά την περίοδο ανάρρωσης μετά από τραυματισμούς και θλάσεις, σε περίπτωση προβλημάτων υπερφόρτωσης, σε πόνο που προκαλείται από υπερβολική χρήση της άρθρωσης, καθώς και σε περίπτωση υπερβολικής φθοράς του χόνδρου και ανεπάρκειας του αρθρικού υγρού.

Χάρη στη γλυκοζαμίνη, ο χόνδρος είναι ελαστικός, τεντωμένος, υγρός και ταυτόχρονα σκληρός, ανθεκτικός στη φθορά και την υπερβολική φθορά. Η ουσία έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης και διεγείρει τη σύνθεση ενός σημαντικού δομικού στοιχείου των δομών των αρθρώσεων, δηλαδή του κολλαγόνου.

Χονδροϊτίνη

Ηχονδροϊτίνη είναι ένας βλεννοπολυσακχαρίτης που αποτελεί μία από τις κύριες ουσίες που συνθέτουν τον αρθρικό χόνδρο. Είναι υπεύθυνο για την εξάλειψη της τριβής μεταξύ των παρακείμενων κινούμενων μερών των αρθρώσεων. Ομοίως όπως και στην περίπτωση της γλυκοζαμίνης, η συμπληρωματική χορήγηση χονδροϊτίνης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε περίπτωση υπερβολικής φθοράς του χόνδρου, επιδείνωσης της λειτουργίας των αρθρώσεων και πόνου ή δυσκαμψίας.

Η χονδροϊτίνη αφενός προστατεύει τις αρθρώσεις μας και αφετέρου βελτιώνει τη λειτουργία τους. Αυξάνει το ιξώδες του αρθρικού υγρού, εξασφαλίζει τη σωστή ολίσθηση μεταξύ των κινούμενων στοιχείων της άρθρωσης, υποστηρίζει την αναγέννηση του χόνδρου και τον προστατεύει από την αυξημένη φθορά και την υποβάθμιση. Ανακουφίζει επίσης τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις και αυξάνει την ευλυγισία των αρθρώσεων, υποστηρίζοντας τη φυσική μας κατάσταση και διευκολύνοντας την κίνηση.

Εκχύλισμα κουρκουμά

Τοεκχύλισμα κουρκουμά είναι ένας θησαυρός πολύτιμων αντιοξειδωτικών. Βελτιώνει την ανοσία, προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης. Βελτιώνει επίσης τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Το εκχύλισμα από κουρκουμά είναι επίσης μια φυσική θεραπεία για τα προβλήματα των αρθρώσεων. Ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις και εξαλείφει άλλες ενοχλητικές παθήσεις όπως η δυσκαμψία ή η μειωμένη κινητικότητα. Καταπολεμά τη φλεγμονή μειώνοντας το πρήξιμο και την ερυθρότητα στις αρθρώσεις. Υποστηρίζει επίσης την υγεία των οστών.

Σύμπλεγμα θεραπευτικών βοτάνων

Ένα μοναδικό μείγμα εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών για την υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης και τη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας. Το μείγμα περιλαμβάνει: Boswellia (λιβάνι), hacrocora, τσουκνίδα και sevigrette. Η σύνθεση καταπολεμά τις φλεγμονές των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, μειώνει τους πόνους, μειώνει το πρήξιμο, ανακουφίζει από τις ρευματικές παθήσεις, αυξάνει την ανοσία και την αντοχή των αρθρώσεων, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, εξαλείφει τον μυϊκό πόνο, προάγει τη μυϊκή χαλάρωση και ενισχύει την αναγέννησή τους.

Αποτελέσματα Shark Motion. Πώς μπορεί να μας βοηθήσει ένα συμπλήρωμα χόνδρου καρχαρία;

shark motion 5 300x300 1

Καθολική εφαρμογή, καλή βιοδιαθεσιμότητα, πολυκατευθυντική δράση, ασφάλεια, υψηλή αποτελεσματικότητα – το Shark Motion είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αξιοσημείωτα σκευάσματα για τις αρθρώσεις στην αγορά.

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει αυτή η εξαιρετική προδιαγραφή; Ακολουθούν τα πιο συχνά παρατηρούμενα αποτελέσματα της τακτικής λήψης των καψουλών:

 • αισθητή ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις, τους μυς, την πλάτη,
 • μείωση του αισθήματος δυσκαμψίας στην πλάτη και τις αρθρώσεις,
 • ταχύτερη αναγέννηση των αρθρώσεων μετά από τραυματισμούς,
 • Βελτιωμένη λειτουργία των αρθρώσεων, βελτιωμένη κινητικότητα,
 • αυξημένη διαδικασία αναγέννησης των χόνδρων και, συνεπώς, βελτίωση της λειτουργίας τους,
 • εξάλειψη του τριξίματος και του τριξίματος στις αρθρώσεις,
 • χαλάρωση της έντασης στον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη, τα κάτω άκρα,
 • μείωση των κραμπών, του μυρμηγκιάσματος, του μουδιάσματος,
 • βελτιωμένη φυσική κατάσταση, περισσότερη ζωτικότητα, επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης των αρθρώσεων, των οστών, των μυών,
 • ευκολότερη είσοδος σε κατάσταση ανάπαυσης και χαλάρωσης ολόκληρου του σώματος.

Shark Motion – γνώμες

Σύμφωνα με πολλές κριτικές, το Shark Motion λειτουργεί πολύ καλά ως αντίδοτο για τις παθήσεις των αρθρώσεων. Μειώνει τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και γενικά βελτιώνει τις κινητικές μας δεξιότητες. Βοηθά στην επιστροφή σε έναν ενεργό τρόπο ζωής, αποκαθιστά την ελευθερία κινήσεων και επιτρέπει την κανονική λειτουργία.

Κάντε κλικ και μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Shark Motion όπου μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν

 Shark Motion

Πηγές:

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin