woman 1677558 640

Serum για φρύδια κατάταξη 2021 – Μάθετε ποιο προϊόν θα κάνει την καλύτερη δουλειά για την αποκατάσταση των φρυδιών σας!

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τα φρύδια μου; Πώς να αντικαταστήσετε τα λεπτά, αραιά, σχεδόν αόρατα φρύδια με πυκνά, δυνατά, εκφραστικά φρύδια; Ένας καλής ποιότητας ορός για τα φρύδια, ο οποίος εκτός από τη θρέψη των ριζών και των τριχών, θα έχει ως αποτέλεσμα να διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των νέων τριχωτών κυττάρων, επιφέροντας έτσι το αποτέλεσμα της αυξημένης ανάπτυξης των φρυδιών, θα μας βοηθήσει να αναδομήσουμε και να αναζωογονήσουμε .

Αν ψάχνετε για έναν καλό ορό φρυδιών, ρίξτε μια ματιά στην κατάταξή μας! Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς σε αυτή την κατηγορία, δίνοντας την πρώτη θέση στο καλλυντικό που είναι μακράν το πιο προηγμένο, το πιο σύγχρονο και το πιο αποτελεσματικό στη βελτίωση της ποιότητας των φρυδιών. Άλλα προϊόντα στην κατάταξη χαρακτηρίζονται επίσης από καλή σύνθεση και αποτελεσματική δράση. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε παρακάτω και να επιλέξετε τον ορό φρυδιών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Serum για φρύδια – κατάταξη

Καινοτομία, αποτελεσματικότητα, σχέση ποιότητας-τιμής, απόδοση, τρόπος δράσης, τελικό αποτέλεσμα, κριτικές – αυτά είναι τα κριτήρια που λάβαμε υπόψη μας κατά την επιλογή των προϊόντων για τη λίστα μας. Ακολουθούν τα έξι καλύτερα καλλυντικά για την ανανέωση και τη φροντίδα των φρυδιών που κυκλοφορούν στην αγορά:

Θέση 1 – Eleverbrow Serum Stimulating Eyebrow Growth (3ml)

 Ορός φρυδιών Eleverbrow

ΤοEleverbrow είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για φυσικά όμορφα, πλούσια, έντονα καθορισμένα φρύδια χωρίς την ανάγκη για μόνιμο μακιγιάζ, χέννα ή άλλες θεραπείες από αισθητικό. Το Eleverbrow είναι ένας προηγμένος ορός και ένα μαλακτικό σε ένα, πράγμα που σημαίνει ότι εκπληρώνει ταυτόχρονα πολλά σημαντικά καθήκοντα:

 • αναγεννά και αναδομεί (διεγείροντας την ανάπτυξη νέων τριχών, αυξάνει τον όγκο των φρυδιών, υποστηρίζοντας έτσι την ανανέωση των λεπτών και αραιών φρυδιών από τη φύση, καθώς και των φρυδιών που έχουν υποστεί ζημιά μετά από υπερβολική αποτρίχωση και θεραπείες και των φρυδιών που έχουν αποδυναμωθεί π.χ. λόγω προβλημάτων υγείας),
 • θρέφει και ομορφαίνει (βελτιώνοντας τη δομή των τριχών και γεμίζοντάς τες με πολύτιμες ουσίες, συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισής τους)
 • ενισχύει και προστατεύει από τη φθορά (αποτρέπει την απώλεια μαλλιών και τα καθιστά πιο ανθεκτικά σε δυσμενείς παράγοντες).

ΤοEleverbrow είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που δεν έχουν χρόνο για θεραπείες στο σπίτι ή θεραπείες σε ινστιτούτα ομορφιάς και αναζητούν ένα καλλυντικό προϊόν βολικό στη χρήση και εξοπλισμένο με επανορθωτικά συστατικά. Το προϊόν φροντίζει ταυτόχρονα τα φρύδια μας, τα ενυδατώνει, τους προσθέτει λάμψη, τα κάνει να φαίνονται καλύτερα και, πράγμα σημαντικό για τις ιδιοκτήτριες λεπτών, αραιών φρυδιών, διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών και πυκνώνει τις παλιές.

Διεγείροντας τη διαδικασία αναγέννησης των ινών της τρίχας, το Eleverbrow διορθώνει τα κενά και τις ατέλειες στη δομή των φρυδιών. Λίγες κινήσεις με τη βούρτσα κάθε μέρα θα σας βοηθήσουν να γίνετε κάτοχος αρμονικών, όμορφα εκτεθειμένων και γοητευτικών φρυδιών.

Η αποτελεσματικότητα του ορού Eleverbrow οφείλεται σε μια πλούσια σύνθεση ουσιών που επιλέγονται ειδικά για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας τόσο ευαίσθητης περιοχής του προσώπου μας, όπως είναι τα φρύδια. Τα ενεργά συστατικά του καλλυντικού περιλαμβάνουν:

 • Γλυκερίνη – παρουσιάζει προστατευτικές και περιποιητικές ιδιότητες, βοηθά στη διατήρηση υψηλού επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος και των μαλλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Πανθενόλη – επιδιορθώνει τις μικροβλάβες στις τρίχες, διεγείρει την κυτταρική διαίρεση, η οποία συμβάλλει στην πύκνωση των φρυδιών. Επιταχύνει επίσης την αναγέννηση του δέρματος και των μαλλιών, διεισδύει βαθιά στο δέρμα και το θρέφει, διεισδύει στα μαλλιά και επιδιορθώνει τη δομή τους από μέσα. Ενισχύει τα φρύδια, πυκνώνει, εμποδίζει την απώλεια νερού και προσθέτει λάμψη. Κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο υγιή και ελκυστικά.
 • Υδρολυτική κερατίνη – περιποιείται, θρέφει και ενυδατώνει τα φρύδια. Αφήνει τις τρίχες λείες, μεταξένιες και λαμπερές.
 • Marshmallow – καταπραΰνει τους ερεθισμούς, προστατεύει από δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες, υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησης των φρυδιών. Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης των φρυδιών, λειαίνει τα φρύδια, τα φωτίζει και τα ενυδατώνει.
 • Biotinoyl Tripeptide-1 – ένα πεπτίδιο που αποτελείται από 3 αμινοξέα, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό για τα άτομα που αγωνίζονται με αραιά, λεπτά φρύδια. Ενισχύει τα φρύδια, εμποδίζει τη διαδικασία της τριχόπτωσης και ταυτόχρονα διεγείρει την ανάπτυξή τους. Διεγείρει τη διαδικασία πολλαπλασιασμού (πολλαπλασιασμού) των κυττάρων του βολβού της τρίχας και βοηθά στην αγκύρωση της τρίχας. Προκαλεί την εμφάνιση περισσότερων νέων τριχών, τα φρύδια γίνονται πιο γεμάτα, πιο πυκνά, οι τρίχες είναι πιο δυνατές, πιο πυκνές και πιο μακριές και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ο καλύτερος ορός για τα φρύδια; Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Η επιλογή του Eleverbrow είναι ο βέλτιστος τρόπος για να ανανεώσετε και να ομορφύνετε τα φρύδια σας χωρίς επαγγελματικές θεραπείες. Εκτός από τα εξαιρετικά αποτελέσματα της εφαρμογής, το πλεονέκτημα του καλλυντικού είναι επίσης η αποτελεσματικότητά του. Ένα μπουκάλι είναι αρκετό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή για μια περίοδο από δύο έως έξι μήνες (ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης).

Ο κατασκευαστής συνιστά τη χρήση του ορού σε καθημερινή βάση κατά την πρώτη φάση της θεραπείας, και μετά την επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων, αρκεί να εφαρμόζετε το προϊόν 2-3 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

ΤοEleverbrow είναι μια σανίδα σωτηρίας για τα κατεστραμμένα και αδύναμα φρύδια και ένας τρόπος να τα τονίσετε και να τα ομορφύνετε χωρίς τη χρήση ριζοσπαστικών μεθόδων. Με τακτική χρήση, τα αποτελέσματα του ορού φρυδιών Eleverbrow είναι ορατά ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα! Η κατάσταση των φρυδιών μας βελτιώνεται, φαίνονται πιο θρεμμένα και υγιή. Με την πάροδο του χρόνου, οι τρίχες γίνονται πιο πυκνές και αρχίζουν να αναπτύσσονται περισσότερες. Τα πιο ορατά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 10-12 εβδομάδες εφαρμογής.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο ορός Eleverbrow είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Το καλλυντικό έχει υποβληθεί σε διάφορες εργαστηριακές δοκιμές. Δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, διεγείρει δυναμικά τους βολβούς των τριχών για ανάπτυξη και δίνει σαφή αποτελέσματα αύξησης του μεγέθους και βελτίωσης της κατάστασης των φρυδιών μας.

Τα πιο συχνά αναφερόμενα από τους πελάτες αποτελέσματα της τακτικής εφαρμογής του Eleverbrow:

 • ενεργή ανάπτυξη νέων τριχών που επιτρέπουν την εύκολη ανάπτυξη ωραίων φρυδιών,
 • βελτιωμένο πάχος μαλλιών,
 • πιο δυνατά, λιγότερο πεσμένα φρύδια,
 • όμορφα διαμορφωμένα φρύδια,
 • επιμήκυνση των τριχών των φρυδιών,
 • πάχυνση των φρυδιών,
 • τέλεια ενυδατωμένα και θρεμμένα, λαμπερά φρύδια,
 • μεταξένια, υγιή φρύδια,
 • πιο κανονικά, πειθαρχημένα φρύδια,
 • βελτιωμένο χρώμα και έκφραση των φρυδιών, φυσικό σκούρο χρώμα,
 • τέλεια διαμορφωμένα φρύδια χωρίς την ανάγκη εντατικού βαψίματος.

Θέση 2 – Nanobrow Intensive Eyebrow Conditioner

 Ορός φρυδιών Nanobrow

ΤοNanobrow είναι ένα προηγμένο βελτιωτικό για την ανάπτυξη των φρυδιών με ενδιαφέρουσα, ποικίλη σύνθεση. Εκτός από τα συστατικά πεπτιδίων και αμινοξέων, τα οποία συμβάλλουν στην πύκνωση και επιμήκυνση των τριχών, περιέχει επίσης μια σύνθεση φυτικών εκχυλισμάτων με ενισχυτικές, μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Το Nanobrow είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές καλλυντικό. Με παρατεταμένη και τακτική χρήση δίνει ικανοποιητικά αποτελέσματα, τόσο όσον αφορά τη μείωση της απώλειας φρυδιών, τη βελτίωση του όγκου, όσο και την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της εμφάνισης των φρυδιών.

ΤοNanobrow λειτουργεί καλά σε φυσικά λεπτά, αδύναμα, ανοιχτόχρωμα φρύδια καθώς και σε φρύδια που έχουν υποστεί βλάβη και αραίωση ως αποτέλεσμα πολύ εντατικής ή ακατάλληλης αποτρίχωσης ή επιθετικών θεραπειών.

Μερικά από τα ενεργά συστατικά του ορού ανάπτυξης φρυδιών Nanobrow:

 • Εκχύλισμα φύτρου σόγιας και εκχύλισμα φύτρου σιταριού – φυσικά συστατικά που ενισχύουν και θρέφουν τα φρύδια και βελτιώνουν τη δομή τους. Βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας και προσθέτουν λάμψη και απαλότητα στις τρίχες.
 • Εκχύλισμα από τη ρίζα Scutellaria baicalensis – βελτιώνει την κατάσταση των τριχών, διεγείρει τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, αποτρέπει την πρόωρη τριχόπτωση, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπραΰνει τους ερεθισμούς.
 • Αργινίνη – ενισχύει τις ρίζες, αποτρέπει την υπερβολική τριχόπτωση, διεγείρει τη διαδικασία ανάπτυξης των φρυδιών.
 • Εκχύλισμα τζίνσενγκ – αναστέλλει την απώλεια φρυδιών, ενισχύει τους βολβούς και τη μήτρα της τρίχας, κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και πιο ανθεκτικά.

Θέση 3 – Sesderma Seslash Serum Διέγερση της ανάπτυξης των φρυδιών και των βλεφαρίδων

Sesderma Seslash Serum

ΤοSesderma Seslash είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός ενός ορού βλεφαρίδων και ενός ορού φρυδιών. Θα αποδειχθεί χρήσιμο όταν αναζητούμε ένα καθολικό καλλυντικό που θα μας βοηθήσει να αναζωογονήσουμε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια ταυτόχρονα.

Το προϊόν περιέχει μια σειρά από πολύτιμες δραστικές ουσίες, χάρη στις οποίες οι ευαίσθητες τρίχες των βλεφαρίδων και των φρυδιών γίνονται ισχυρότερες και πιο ανθεκτικές στις δυσμενείς επιπτώσεις των εξωτερικών παραγόντων.

ΤοSesderma Seslash προάγει τη βαθιά θρέψη των δομών της τρίχας και επηρεάζει την ταχύτερη ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Το Serum θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε το αποτέλεσμα μακρύτερων, πυκνότερων βλεφαρίδων και πιο πλούσιων φρυδιών, όταν είμαστε φυσικά ευλογημένες με κοντές, λεπτές βλεφαρίδες και αραιά, χαμηλής ευκρίνειας φρύδια. Θα παρέχει επίσης υποστήριξη όταν τα φρύδια και οι βλεφαρίδες μας έχουν υποστεί ζημιά από ακατάλληλη φροντίδα.

Στη σύνθεση του Sesderma Seslash μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, εκχυλίσματα από φυτά όπως η λευκή μουριά και το κόκκινο φραγκόσυκο, καθώς και πεπτίδια, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, έλαιο γλυκού αμυγδάλου, έλαιο jojoba.

Θέση 4 – Revitalash Revitabrow Advanced Conditioner για την τόνωση της ανάπτυξης των φρυδιών

 Revitabrow Advanced μαλακτικό για την ανάπτυξη των φρυδιών

Το Revitabrow Advanced είναι ένα άλλο προϊόν που διεγείρει την ανάπτυξη των φρυδιών και βελτιώνει την εμφάνισή τους. Με τη βοήθεια μιας πλούσιας γκάμας ενεργών συστατικών μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα ωραίο πλαίσιο ματιών.

Βελτιώνει την εμφάνιση των φρυδιών με φυσικό τρόπο, βελτιώνει τη δομή των τριχών από τις ρίζες έως τις άκρες. Ενυδατώνει, γεμίζει με θρεπτικά συστατικά και δυναμώνει τα φρύδια. Κάνει τις τρίχες πιο λαμπερές, πιο πυκνές, πιο παχιές και πιο σκούρες και το πρόσωπό μας αποκτά ελκυστικότητα.

ΤοRevitabrow Advanced βοηθά στην αναδόμηση των φρυδιών που έχουν υποστεί φθορές και έχουν κουραστεί από την εντατική εφαρμογή μακιγιάζ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που, λόγω μειωμένης ανοσίας του οργανισμού, ανεπάρκειας βιταμινών, φυσικών διεργασιών γήρανσης ή χρήσης πολύ επιθετικών καλλυντικών αφαίρεσης μακιγιάζ, τα φρύδια μας έχασαν την ποιότητά τους, έγιναν αδύναμα και άρχισαν να πέφτουν.

Οι αναζωογονητικές και ενισχυτικές ιδιότητες του Revitabrow conditioner είναι υπεύθυνες, μεταξύ άλλων: βιοτίνη, εκχύλισμα κατιφέ, τζίνσενγκ, πεπτίδια, πρωτεΐνες φύτρων σιταριού, εκχύλισμα ελαίου καμέλιας.

Θέση 5 – Orphica Brow Conditioning Eyebrow Conditioner

 Ορός φρυδιών Orphica Brow

ΤοOrphica Brow είναι ένα άλλο αξιόλογο μαλακτικό φρυδιών που αποτελείται για γυναίκες που αγωνίζονται με αδύναμα, λεπτά, αραιά φρύδια, καθώς και για εκείνες τις κυρίες που, ακολουθώντας τις τάσεις, θέλουν να αναπτύξουν πιο τονισμένα, παχύτερα, πιο πυκνά φρύδια. Οι πρώτες θετικές αλλαγές είναι ορατές μετά από 4 εβδομάδες χρήσης και μετά από 12 εβδομάδες μπορούμε να περιμένουμε πλήρη αποτελέσματα.

Το κοντίσιονερ Orphica Brow, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο καλλυντικό προϊόν, εκπληρώνει ταυτόχρονα πολλά καθήκοντα: θρέφει τα φρύδια μας, προσθέτει λάμψη και πιο έντονο χρώμα, τα θρέφει και τα ενυδατώνει, τα κάνει καλύτερα διατεταγμένα και πιο όμορφα. Το προϊόν υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη νέων τριχών στις περιοχές της γραμμής των φρυδιών όπου λείπουν.

Από το μαλακτικό Orphica Brow δεν λείπουν πολύτιμα συστατικά όπως τα πεπτίδια, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη, περιποιούνται και ενισχύουν τα φρύδια και το τζίνσενγκ, το οποίο διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στο δέρμα, προάγει την καλύτερη θρέψη των βολβών της τρίχας και κάνει τη μήτρα της τρίχας ισχυρότερη.

Θέση 6 – Επιταχυντής ανάπτυξης φρυδιών Long 4 Lashes Eyebrow Serum

 Ορός επιτάχυνσης ανάπτυξης φρυδιών Long 4 Lashes Eyebrow

ΤοLong 4 Lashes Eyebrow Serum Eyebrow Growth Accelerator είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλλυντικά για τα φρύδια από το χαμηλότερο εύρος τιμών. Φροντίζει ολοκληρωμένα τα φρύδια μας, τους δίνει πιο υγιή και γεμάτη όψη, τα αναζωογονεί, ενισχύει το χρώμα και καλύπτει μικρές ατέλειες. Χάρη σε ενεργά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και η προβιταμίνη Β5, βελτιώνει το επίπεδο ενυδάτωσης και λείανσης των φρυδιών με μία κίνηση, καθώς και υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησής τους.

Ελέγξτε επίσης: Καλύτερα Conditioners για τις βλεφαρίδες – Κατάταξη

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin