Revamin Stretch Mark pro 06 1

Revamin Stretch Mark – μια πλούσια κρέμα που μειώνει τις ραγάδες και ενεργοποιεί την ανάπλαση του δέρματος

Το Revamin Stretch Mark είναι η απάντηση σε ένα δερματικό ελάττωμα που συχνά μας κάνει να αισθανόμαστε μη ελκυστικές και να ντρεπόμαστε για το σώμα μας. Πρόκειται για ραγάδες, οι οποίες είναι γραμμές που μοιάζουν με ουλές και σχηματίζονται ως αποτέλεσμα του τεντώματος του δέρματος. Το πρόβλημα αυτό επηρεάζει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, αλλά είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο και ενοχλητικό για τις γυναίκες. Κάθε γυναίκα θέλει να απολαμβάνει ένα λείο, όμορφο σώμα και οι ραγάδες δυστυχώς καταστρέφουν αυτό το αποτέλεσμα, ειδικά αν είναι καλά καθορισμένες και ευδιάκριτες. Η Revamin Stretch Mark έχει εμφανιστεί στην αγορά – μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη κρέμα που περιέχει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών χρήσιμων για τη μείωση των ραγάδων και την τόνωση της συνολικής ανανέωσης του δέρματος.

Ραγάδες – ένα ελάττωμα του δέρματος που χαλάει το αποτέλεσμα ενός ωραίου σώματος. Από πού προέρχονται οι ραγάδες;

Οιραγάδες είναι ένα δερματικό ελάττωμα που κάνει πολλούς ανθρώπους, κυρίως γυναίκες, να χάνουν τον ύπνο τους. Πρόκειται για ένα πρόβλημα εξαιρετικά ενοχλητικό, επειδή είναι δύσκολο να εξαλειφθεί. Συνήθως, ο αγώνας κατά των ραγάδων μοιάζει με τη μάχη με τα σημάδια – είναι μακροχρόνιος, απαιτητικός και, δυστυχώς, συνήθως ελάχιστα αποτελεσματικός ή αναποτελεσματικός.

Ωστόσο, η κρέμα Revamin Stretch Mark που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποδεικνύει ότι η μάχη κατά των ραγάδων δεν χρειάζεται να χαθεί. Τα συστατικά που περιέχονται σε αυτό το προηγμένο παρασκεύασμα διεγείρουν την ανανέωση του δερματικού ιστού, κάνοντας τις βλάβες να φαίνονται πιο ρηχές και αποκαθιστώντας την ομοιόμορφη δομή του δέρματος και την ωραία, υγιή όψη του.

 Revamin Stretch Mark Κρέμα για ραγάδες

Από πού προέρχονται στην πραγματικότητα οι ραγάδες; Αυτές οι αντιαισθητικές ζώνες στο δέρμα σχηματίζονται ως συνέπεια των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στη σιλουέτα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, αποτελούν “παρενέργεια” της διαδικασίας ανάπτυξης μεμονωμένων ιστών, κυρίως του λιπώδους ιστού και λιγότερο συχνά του μυϊκού και του οστικού ιστού. Όταν οι ιστοί υφίστανται έντονη ανάπτυξη, το δέρμα τεντώνεται έντονα, υπερβαίνοντας το όριο ελαστικότητάς του, και οι ίνες κολλαγόνου που συνθέτουν τη δομή του διασπώνται εν μέρει.

Οι ραγάδες εμφανίζονται συχνότερα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όταν, λόγω της ανάπτυξης του εμβρύου, το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς τεντώνεται έντονα και, λόγω ορμονικών αλλαγών, το στήθος μεγαλώνει),
 • σε άτομα που παίρνουν βάρος με ταχείς ρυθμούς (η ταχεία ανάπτυξη του λιπώδους ιστού προκαλεί το δέρμα γύρω από τους γοφούς, τους γλουτούς, την κοιλιά, τους μηρούς να διαστέλλεται και να συσφίγγεται όλο και περισσότερο, για να χάσει τελικά κατά τόπους τη συνεχή, ομοιόμορφη δομή του),
 • σε άτομα που αποκτούν γρήγορα μυϊκή μάζα (μια πιο σπάνια κατάσταση, αλλά επίσης δυνατή – ως αποτέλεσμα της αυξημένης προπόνησης δύναμης, συχνά σε συνδυασμό με τη συμπληρωματική χορήγηση σκευασμάτων για την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης, της υπερβολικής διάτασης του δέρματος και του σχηματισμού ραγάδων),
 • σε άτομα με ορμονικά προβλήματα,
 • σε εφήβους κατά τη διάρκεια της εφηβείας (η ταχεία, ραγδαία ανάπτυξη του σώματος κατά την εφηβεία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο τέντωμα του δέρματος και ραγάδες – συνηθέστερα στα γόνατα, τις γάμπες και τους μηρούς),
 • σε νεαρές γυναίκες (ως αποτέλεσμα της ταχείας ανάπτυξης του μαστού).

Πώς να εξαλείψετε τις ραγάδες – θεραπείες ή παρασκευάσματα για οικιακή χρήση;

 Ραγάδες στους μηρούς και τους γλουτούς

Από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, οι πιο συνηθισμένες είναι οι ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και οι ραγάδες που προκαλούνται από σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους. Συνήθως είναι πολύ εμφανείς και προσελκύουν μεγάλη προσοχή, επομένως αποτελούν πηγή ενόχλησης και δυσαρέσκειας με το σώμα τους για μεγάλο αριθμό γυναικών.

Ένας τρόπος για τη μείωση των ραγάδων είναι οι θεραπείες που προσφέρονται από πολλές κλινικές αισθητικής ιατρικής. Αποτελούνται από κυκλική ακτινοβόληση με λέιζερ ή έκθεση του δέρματος σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα ραδιοσυχνοτήτων. Πραγματοποιείται επίσης μεσοθεραπεία με μικροβελόνες και δερμοαπόξεση.

Ωστόσο, λόγω του υψηλού κόστους των θεραπειών, της ανάγκης επανάληψής τους και της έλλειψης χρόνου για επισκέψεις σε χειρουργεία και κλινικές, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν πιο προσιτούς και άνετους τρόπους αντιμετώπισης των ραγάδων, δηλαδή αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι.

Μία από αυτές είναι αυτή η πλούσια κρέμα για τις ραγάδες Revamin Stretch Mark, η οποία διακρίνεται για την ισχυρή της σύνθεση και την εντατική της δράση στον προσβεβλημένο δερματικό ιστό.

 Revamin Stretch Mark

Πώς μοιάζουν οι ραγάδες και πώς αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου;

Οι ραγάδες έχουν τη μορφή είτε μακρύτερων παράλληλων γραμμών είτε μικρότερων, λιγότερο τακτικών ραβδώσεων στην επιφάνεια του δέρματος. Κατ’ αρχήν, οι ραγάδες, παρόλο που δεν προκαλούνται από τραύμα, αλλά από ορμονικές ή μεταβολικές διακυμάνσεις στο σώμα, είναι ένα είδος ουλής και έτσι φαίνονται. Οι φρέσκες ραγάδες και οι παλαιότερες διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το χρώμα και την υφή. Μπορούμε να διακρίνουμε 2 κύριες φάσεις σχηματισμού ραγάδων:

 • Φλεγμονώδης φάση (κόκκινες ραγάδες ή μωβ ραγάδες) – αυτό είναι το πρώτο στάδιο του σχηματισμού των ραγάδων. Οι ουλές είναι εμφανώς ερυθρές ή κυανές, πρησμένες, ανασηκωμένες. Συχνά συνοδεύονται από ένα δυσάρεστο κάψιμο, τσίμπημα ή κνησμό. Αυτή η φάση διαρκεί συνήθως αρκετούς μήνες.
 • Ατροφική φάση, φάσηουλής (λευκές ραγάδες) – σε αυτή τη φάση οι ραγάδες ξεθωριάζουν, μικραίνουν. Το πρήξιμο, η φλεγμονή, ο κνησμός εξαφανίζονται. Οι ραγάδες έχουν τη μορφή λευκών, τραχιών, ελαφρώς κοίλων ουλών.

Οι πιο συνηθισμένες θέσεις των ραγάδων είναι: μηροί, γλουτοί, κοιλιά, στήθος. Λίγο πιο σπάνια, εμφανίζονται κοντά στα χέρια, τους ώμους και την πλάτη. Ανεξάρτητα από το πού εμφανίστηκαν οι ραγάδες στο σώμα μας, για ποιο λόγο και σε ποια ένταση, το παρασκεύασμα Revamin Stretch Mark θα μας βοηθήσει να αναδομήσουμε το δέρμα και να μειώσουμε τις υπάρχουσες ουλές.

Είναι ενδιαφέρον ότι το προϊόν έχει επίσης προληπτική δράση, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και ελαστικό, προστατεύοντάς μας έτσι από την επανεμφάνιση ραγάδων.

Μια εξειδικευμένη προετοιμασία Revamin Stretch Mark, πώς να απαλλαγείτε από ραγάδες χωρίς να φύγετε από το σπίτι;

 Revamin Stretch Mark

ΗRevamin Stretch Mark είναι μια κρέμα με βάση τα πιο πολύτιμα φυτικά έλαια με ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες. Έχει εξαιρετική υφή, απλώνεται καλά στο δέρμα και απορροφάται τέλεια. Παρουσιάζει διπλή δράση – από τη μία πλευρά, λειτουργεί προς την κατεύθυνση της ανάκτησης της αρχικής, αδιατάρακτης δομής του δέρματος και μειώνει τις δερματικές βλάβες- από την άλλη, βελτιώνει την ελαστικότητά του και το προστατεύει από περαιτέρω δυσμενείς αλλαγές.

Η φόρμουλα του Revamin βασίζεται σε υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια, γνωστά για την εξαιρετική τους επίδραση στην κατάσταση του δέρματος. Τα συστατικά παρουσιάζουν μια σειρά από ιδιότητες που το δέρμα μας έχει πραγματικά ανάγκη και που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη αναδόμησή του.

Αυτές περιλαμβάνουν ιδιότητες όπως:

 • λίπανση,
 • ενυδάτωση,
 • προστασία από επιβλαβείς παράγοντες,
 • επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος,
 • ενίσχυση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης,
 • διεισδύει βαθιά στο δέρμα και βελτιώνει τη δομή, τη συνοχή και την ελαστικότητά του,
 • καταπραΰνει και μειώνει τις βλάβες του δέρματος, διεγείροντας τις αναγεννητικές διαδικασίες,
 • βελτίωση του χρώματος του δέρματος,
 • παρέχοντας στο δέρμα εύκολα απορροφήσιμες βασικές βιταμίνες, μέταλλα και ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Ένα ευρύ φάσμα πολύτιμων ιδιοτήτων, μια στοχευμένη επιλογή συστατικών, μια υψηλή συγκέντρωση βιοδραστικών ουσιών – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Revamin έχει αναπτυχθεί με εμπειρογνωμοσύνη και αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή αν θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας μια αποτελεσματική θεραπεία μείωσης των ραγάδων, αλλά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε ινστιτούτα ομορφιάς και κλινικές, στην άνεση του σπιτιού σας.

Revamin Stretch Mark – διατύπωση

Οι κρέμες για τις ραγάδες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά έχουν συνήθως πολύ περιορισμένες φόρμουλες και επομένως δεν μπορούν να είναι τόσο σύνθετες και ισχυρές όσο το Revamin Stretch Mark, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο παρασκεύασμα βιολογικών ουσιών. Αυτό το καθιστά ακόμη πιο άξιο της προσοχής μας, αν ψάχνετε για ένα προϊόν που λειτουργεί όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και γρήγορα.

Ας δούμε τι συστατικά Revamin περιέχει:

 • Χυμός φύλλων αλόης – ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει το δέρμα. Επιβραδύνει την πρόοδο των διαδικασιών γήρανσης του δέρματος και, επιπλέον, αφαιρεί μερικά χρόνια. Καταπραΰνει και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς, καταπολεμά τις φλεγμονές, εξαλείφει τις βλάβες του δέρματος. Επιταχύνει την επιδερμική αναγέννηση και την επούλωση των πληγών, διεγείρει τη διαδικασία ανάπλασης, βοηθά στην αποκατάσταση της άψογης δομής του δέρματος.
 • Έλαιο αβοκάντο – ένα συστατικό πολύ χρήσιμο για την αναδόμηση του δέρματος και την αποκατάσταση μιας όμορφης, υγιούς και νεανικής όψης. Είναι πλούσιο σε πολύτιμες ουσίες για το δέρμα: βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, φυτοστερόλες, ωμέγα οξέα 3, 6 και 9. Θρέφει διεξοδικά τον ιστό του δέρματος, προστατεύει από την απώλεια νερού, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό έναντι των βλαβερών παραγόντων. Ταυτόχρονα διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητά του, μειώνει τις ραγάδες και βοηθά στην αποκατάσταση μιας ομοιόμορφης και λείας δομής του δέρματος.
 • Έλαιο από πυρήνα βερίκοκου – ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, υποστηρίζει τη διαδικασία απολέπισης των κατεστραμμένων, περιττών θραυσμάτων της επιδερμίδας. Μειώνει τις ραγάδες και εξαλείφει κάθε άλλη αλλαγή στο δέρμα, αποκαθιστώντας τη λεία και μεταξένια όψη του. Βοηθά επίσης στη γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση της φλεγμονής του δέρματος. Συσφίγγει, βελτιώνει την ένταση, αναζωογονεί και ομορφαίνει το δέρμα.
 • Βιταμίνη Ε – ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Ενώ φροντίζει για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, ταυτόχρονα διεγείρει τις αναγεννητικές διεργασίες, εξαλείφοντας τις αντιαισθητικές ατέλειες του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ραγάδων, των ουλών, των κηλίδων, των λεκέδων και του αποχρωματισμού. Φωτίζει το δέρμα και αποκαθιστά το ωραίο, ομοιόμορφο χρώμα του. Ενυδατώνει, λιπαίνει και καταπολεμά τις φλεγμονές. Συσφίγγει και συσφίγγει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητά του.
 • Βιταμίνη C – διεγείρει την παραγωγή του βασικού δομικού στοιχείου του δέρματος, δηλαδή του κολλαγόνου, και συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της δομής του. Όπως και η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη C είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αναστέλλει τη γήρανση του δέρματος. Καταπολεμά τις γεωργικές ρίζες που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα του δέρματος, εμφανίζει φωτεινές ιδιότητες, εξαλείφει τον αποχρωματισμό, τις ραγάδες και άλλες δερματικές αλλαγές. Βοηθά στην επίτευξη μιας νεότερης, πιο ζωτικής εμφάνισης του δέρματος.
 • Επισκευαστική σύνθεση φυτικών ελαίων – είναι ένα εξαιρετικό φινίρισμα στη σύνθεση του Revamin Stretch Mark. Η σύνθεση περιλαμβάνει διάφορα έλαια που εκτιμώνται περισσότερο από τους κοσμετολόγους και τους δερματολόγους με έντονη αναπλαστική δράση για το δέρμα.

Revamin Stretch Mark – πώς να χρησιμοποιήσετε το παρασκεύασμα και ποια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν;

 Revamin κρέμα ραγάδων

ΤοRevamin Stretch Mark πρέπει να εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα. Απλώστε την κρέμα στην πληγείσα περιοχή και τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το προϊόν τακτικά, για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες. Ωστόσο, η ακριβής διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την ένταση και τον όγκο των ραγάδων.

Επιδράσεις του Revamin Stretch Mark:

 • ορατή μείωση της ορατότητας των ραγάδων,
 • ταχύτερες διαδικασίες αναγέννησης των ιστών του δέρματος,
 • Ενισχυμένη σύνθεση κολλαγόνου, βελτιωμένη ποιότητα δέρματος,
 • λείανση του δέρματος, αμβλύνεται και χάνεται η ορατότητα των ραγάδων, θολώνει το περίγραμμά τους και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος,
 • αύξηση του επιπέδου ελαστικότητας του δέρματος,
 • θρέφει, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα,
 • ενυδάτωση και λίπανση του δέρματος, διατηρώντας το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης και τον τόνο του δέρματος,
 • εξάλειψη της φλεγμονής,
 • αύξηση της αντίστασης του δέρματος στον περαιτέρω σχηματισμό ραγάδων και άλλων δυσμενών αλλαγών.

Revamin Stretch Mark – γνώμες

Το προϊόν απολαμβάνει θετικές κριτικές από τους χρήστες . Πολύ συχνά αναφέρεται ως νούμερο 1 μεταξύ των σπιτικών θεραπειών για τις ραγάδες.

Πλήρης ικανοποίηση από την αγορά, γρήγορη επιστροφή σε ωραίο δέρμα χωρίς ατέλειες, ανάκτηση της αίσθησης της ελκυστικότητας του σώματός σας – αυτά είναι τα συχνά σχόλια που απευθύνονται στο Revamin Stretch Mark. Οι κριτικές που αφήνονται στο Διαδίκτυο υποδηλώνουν ότι το Revamin είναι πολύ καλύτερο από τις ανταγωνιστικές ιδιαιτερότητες.

Οι πελάτες είναι της γνώμης ότι, σε σύγκριση με άλλες θεραπείες ραγάδων, το Revamin ξεχωρίζει σημαντικά από άποψη ποιότητας. Μειώνει ορατά τις ραγάδες και αφήνει το δέρμα εξαιρετικά θρεμμένο, αναγεννημένο, σφριγηλό και λείο.

Όταν η συνήθης αλοιφή με δύο ή τρία συστατικά για τις ραγάδες δεν μπορεί να κάνει πολλά, το Revamin αποδεικνύεται ότι είναι ένας αποτελεσματικός εμπειρογνώμονας επιδιόρθωσης του δέρματος. Σύμφωνα με πολλές κριτικές, το Revamin Stretch Mark είναι η καλύτερη θεραπεία για τις ραγάδες για τις γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μόνες τους χωρίς να χρειάζονται αισθητικούς ή αισθητικούς γιατρούς.

Κάντε κλικ και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του Revamin Stretch Mark, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν και να το παραγγείλετε.

 Revamin κρέμα ραγάδων

Πηγές:

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin