Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs 1

Revamin Lash – προηγμένος ορός βλεφαρίδων. Γίνετε ο ιδιοκτήτης της καταιγίδας των μακριών βλεφαρίδων!

Αν αναρωτιέστε πώς να ομορφύνετε το πλαίσιο των ματιών σας και να δώσετε στο βλέμμα σας μια νέα διάσταση, δώστε προσοχή στο Revamin Lash, το οποίο είναι ένας προηγμένος ορός για βλεφαρίδες υψηλής απόδοσης και δύναμης. Το καλλυντικό είναι ένα ορυχείο θρεπτικών και ενισχυτικών ουσιών. Αναμφίβολα, οι κάτοχοι αδύναμων, αραιών βλεφαρίδων θα ενδιαφερθούν επίσης για το γεγονός ότι το Revamin Lash περιέχει ένα ειδικό συστατικό που υποστηρίζει την αναπαραγωγή των τριχωτών κυττάρων, χάρη στο οποίο διεγείρει δυναμικά την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων.

Revamin Lash – ανεκτίμητο βοήθημα για τις κουρασμένες, χωρίς έκφραση βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδεςαποτελούν σημαντικό στοιχείο του πλαισίου των ματιών, προσθέτοντας βάθος στο βλέμμα και τονίζοντας την ελκυστικότητά μας. Δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνιση των βλεφαρίδων τους, είτε λόγω της εξασθενημένης κατάστασης και της απώλειάς τους είτε λόγω της έλλειψης διαύγειας. Πολύ κοντό, πολύ λεπτό στη δομή, πολύ αραιωμένο, πολύ ελαφρύ, πολύ ισχνό, πολύ λίγος χαρακτήρας…

Θέλοντας να δώσουμε στις βλεφαρίδες μας μια πιο όμορφη όψη προσπαθούμε να καλύψουμε τις αδυναμίες τους, εφαρμόζοντας μάσκαρα, κολλώντας ψεύτικες βλεφαρίδες, πηγαίνοντας για θεραπείες επιμήκυνσης σε αισθητικό ή χρησιμοποιώντας σπιτικές θεραπείες ή αγορασμένες μαλακτικές κρέμες. Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Εν τω μεταξύ, το Revamin Lash έχει ουσιαστικά μόνο πλεονεκτήματα, επειδή με φυσικό, μη επεμβατικό, αλλά βαθύ και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο, αναζωογονεί συνολικά τις βλεφαρίδες μας και οδηγεί στην εμφάνιση δεκάδων νέων τριχών.

Ορός βλεφαρίδων Revamin Lash

Διαβάστε επίσης: Διατροφή για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες

Βλεφαρίδες – ένα πλεονέκτημα ομορφιάς και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά χρήσιμο βιολογικό στοιχείο του δέρματος

Οι βλεφαρίδες είναι ένα λεγόμενο εξάρτημα του δέρματος, το οποίο έχει προστατευτική λειτουργία για το μάτι. Συνήθως υπάρχουν 150-250 βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο και 50-150 στο κάτω βλέφαρο. Το μήκος των βλεφαρίδων ποικίλλει, αλλά τις περισσότερες φορές κυμαίνεται γύρω στα 8-10 mm στο πάνω μέρος και 6-8 mm στο κάτω μέρος.

Όσον αφορά τη δομή, οι βλεφαρίδες δεν διαφέρουν από τα μαλλιά στο κεφάλι – σχηματίζονται από επιδερμικά κύτταρα κερατινοποιημένες ίνες με υψηλή ελαστικότητα. Είναι ενσωματωμένα σε θύλακες τρίχας, εξοπλισμένα με βολβό, ρίζα και στέλεχος. Συνδέονται με το δέρμα με μια θηλή, η οποία είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία των βλεφαρίδων με θρεπτικά συστατικά. Περίπου το 90% μιας βλεφαρίδας αποτελείται από πρωτεΐνες – κερατίνη και μελανίνη, ενώ το υπόλοιπο 10% είναι νερό. Η μελανίνη καθορίζει το χρώμα των βλεφαρίδων μας – όσο περισσότερη μελανίνη υπάρχει, τόσο πιο σκούρες είναι.

Μάτι με μακριές, πυκνές βλεφαρίδες

Γιατί μας δόθηκαν βλεφαρίδες από τη φύση; Έργο τους είναι να προστατεύουν τα μάτια μας από τη βρωμιά, τη σκόνη, την άμμο, τα έντομα και άλλους δυσμενείς παράγοντες. Η λειτουργία των βλεφαρίδων είναι επίσης να απομακρύνουν τη βρωμιά και τα περιττά σωματίδια που με κάποιο τρόπο εισήλθαν στο μάτι.

Στον σύγχρονο πολιτισμό ο ρόλος των βλεφαρίδων δεν περιορίζεται στην προστασία του ματιού και στη συγκράτηση της βρωμιάς. Σήμερα εκπληρώνουν επίσης διακοσμητικές λειτουργίες, ιδίως σε κυρίες. Είναι το στοιχείο του προσώπου μας που τονίζουμε και στυλιζάρουμε πιο συχνά. Δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν είναι σε θέση να δώσουν στις βλεφαρίδες τους την έκφραση που θα ήθελαν. Παρεμποδίζονται από την κακή κατάσταση των βλεφαρίδων – είναι δύσκολο να δημιουργηθούν βλεφαρίδες μεγέθους XXL από εύθραυστες, ευαίσθητες τρίχες.

Αν και υπάρχουν μάσκαρα στην αγορά που μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο όσον αφορά την επιμήκυνση όσο και την πύκνωση των βλεφαρίδων, αλλά τα αποτελέσματα του μακιγιάζ είναι πάντα μόνο προσωρινά. Μετά την αφαίρεση του καλλυντικού οι βλεφαρίδες μας γίνονται πάλι λεπτές, αραιές και όχι πολύ εκφραστικές. Επιπλέον, η συνεχής χρήση βαριών μάσκαρας αποδυναμώνει τις φυσικές βλεφαρίδες, επιδεινώνοντας περαιτέρω τη συνολική κατάστασή τους.

Πώς λοιπόν να ομορφύνετε τις βλεφαρίδες σας; Είναι καλύτερο να αναζητήσουμε μια τέτοια μέθοδο, η οποία θα μας επιτρέψει να αναγεννήσουμε σε βάθος τις βλεφαρίδες μας και να τονώσουμε την ανάπτυξή τους. Χάρη σε αυτό οι βλεφαρίδες μας θα είναι πάντα εντυπωσιακές, ακόμη και χωρίς πρόσθετη εφαρμογή μάσκαρα. Μια τέτοια μέθοδος είναι η Revamin Lash.

Revamin Lash

Τι διακρίνει το Revamin Lash;

 • Ευκολία στη χρήση – χρησιμοποιούμε το προϊόν στο σπίτι, η εφαρμογή διαρκεί μια στιγμή, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε χρόνο σε ινστιτούτα ομορφιάς.
 • Ασφαλής εφαρμογή – το προϊόν αποτελείται μόνο από φυσικά, δοκιμασμένα συστατικά χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Είναι απολύτως ασφαλές για τις βλεφαρίδες μας, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τις θεραπείες επέκτασης και πύκνωσης που αποδυναμώνουν και καταστρέφουν τις βλεφαρίδες.
 • Εκατό τοις εκατό ικανοποιεί τις προσδοκίες των γυναικών – το προϊόν ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο των γυναικών που δεν τους αρέσουν τα τεχνητά, υπερβολικά αποτελέσματα που παρέχουν οι κολλητές βλεφαρίδες, αλλά εκτιμούν τις φυσικές, και ταυτόχρονα σαφώς τονισμένες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες.
 • Σύνθετη δράση, φροντίδα από το Α έως το Ω – ένα παρασκεύασμα είναι ένα πλούσιο μείγμα ενεργών συστατικών που παρέχουν προηγμένη φροντίδα στις βλεφαρίδες – από την τόνωση του πολλαπλασιασμού των νέων τριχοειδών κυττάρων, μέσω της ενδυνάμωσης και της θρέψης, μέχρι τη διόρθωση της δομής τους και τη βελτίωση της εμφάνισής τους.

Revamin Lash – σύνθεση του προϊόντος. Ένα σύμπλεγμα 9 δραστικών ουσιών αποτελεί λύση στα προβλήματα με τις βλεφαρίδες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αποδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και επηρεάζουν αρνητικά τη δομή και την εμφάνισή τους, οι πιο συνηθισμένοι από τους οποίους είναι οι εξής

 • ακατάλληλη φροντίδα (καθόλου μακιγιάζ, χρήση πολύ επιθετικών καθαριστικών προσώπου και παρωχημένων καλλυντικών),
 • επεκτάσεις βλεφαρίδων και θεραπείες πύκνωσης ή αυτοθεραπεία για την εφαρμογή βλεφαρίδων,
 • ακατάλληλη χρήση του ψαλιδιού βλεφαρίδων,
 • συνεχής, εντατική χρήση μάσκαρας, μολυβιών, eyeliners,
 • ανθυγιεινή, φτωχή σε θρεπτικά συστατικά διατροφή,
 • συχνό τρίψιμο των ματιών,
 • συχνή παραμονή σε καπνισμένα, σκονισμένα μέρη, στο νέφος.

Μερικές φορές επίσης οι αραιές, λεπτές, χωρίς έντονο χρώμα βλεφαρίδες είναι έμφυτο χαρακτηριστικό μας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν οι βλεφαρίδες μας έχουν αποδυναμωθεί και έχουν χάσει την κατάστασή τους λόγω εξωτερικών παραγόντων, διατροφής, θεραπειών ή ασθενειών, ή αν είναι απλά ευαίσθητες και δεν είναι πολύ ορατές από τη φύση τους, με τη βοήθεια του Revamin Lash θα τους δώσουμε μια νέα ποιότητα και σίγουρα θα αυξήσουμε τον όγκο τους .

Revamin Lash

Τα δραστικά συστατικά του Revamin Lash είναι:

 • Biotinoyl Tripeptide-1 – ένα συστατικό με ερευνητικά αποδεδειγμένη ενισχυτική δράση και τόνωση της ανάπτυξης νέων μαλλιών. Με την τακτική χρήση οδηγεί σε ορατή πύκνωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων. Σε περίπτωση έντονα εξασθενημένων βλεφαρίδων αναστέλλει επίσης την απώλειά τους και βελτιώνει τη δομή τους. Τα μόρια τριπεπτιδίων υποστηρίζουν ενεργά την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων – διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία μέσα στους θύλακες, αυξάνουν τον πολλαπλασιασμό των νέων τριχοειδών κυττάρων και διευκολύνουν την αγκύρωση της τρίχας στο δέρμα.
 • Zinc PCA – παρουσιάζει πολύ υψηλή δραστηριότητα στην καταπολέμηση των ελαττωμάτων τόσο των μαλλιών όσο και του δέρματος. Αποκαθιστά τη δύναμη και τη ζωτικότητα στις εξασθενημένες τρίχες, διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, βελτιώνει τη δομή των βλεφαρίδων από τις ρίζες έως τις άκρες. Ο ψευδάργυρος αποτρέπει επίσης την πρόωρη απώλεια των βλεφαρίδων, παρατείνει τη ζωή τους. Κάνει τις βλεφαρίδες πιο όμορφες, πιο πυκνές και πιο υγιείς.
 • Βιοτίνη – κάνει τις βλεφαρίδες ισχυρότερες και λιγότερο επιρρεπείς σε βλάβες και πτώση. Βελτιώνει τη δομή και την εμφάνιση των βλεφαρίδων. Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων τριχών, βοηθώντας μας να αναπτύξουμε πιο πυκνές βλεφαρίδες γρηγορότερα.
 • Καφεΐνη – εμφανίζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης και προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από τη γήρανση και τη φθορά . Επιπλέον, η καφεΐνη διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος μέσα στο μάτι, γεγονός που καθιστά τους βολβούς καλύτερα εφοδιασμένους με θρεπτικά συστατικά και έτσι οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται ταχύτερα, γίνονται πιο δυνατές, πιο πυκνές, έχουν πιο λεία, πιο λαμπερή δομή και πιο ωραίο χρώμα.
 • Αργινίνη – παρέχει στις βλεφαρίδες και το δέρμα το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, ενισχύει το λιπιδικό φραγμό, προστατεύει τις βλεφαρίδες από τη φθορά, καταπραΰνει τον ερεθισμό των βλεφάρων και της γραμμής των βλεφαρίδων, διεγείρει τη διαδικασία αποκατάστασης των αδύναμων και κατεστραμμένων βλεφαρίδων.
 • Πανθενόλη – βοηθά τις εύθραυστες και εύθραυστες βλεφαρίδες να ανακτήσουν μια υγιή, ισχυρή δομή, τις κάνει πιο εύκαμπτες και παρέχει υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λειαίνει την επιφάνεια των βλεφαρίδων, τους προσθέτει ζωντάνια και λάμψη.
 • Γλυκερίνη – αναπλάθει και θρέφει τις βλεφαρίδες, αυξάνει την αντοχή τους σε επιβλαβείς παράγοντες. Παρέχει στις βλεφαρίδες το κατάλληλο επίπεδο λίπανσης και υγρασίας. Βελτιώνει συνολικά την εμφάνιση των βλεφαρίδων – προσθέτει ελαστικότητα, λάμψη, τις κάνει να αποκτούν όγκο.
 • Υαλουρονικό νάτριο – ενυδατώνει έντονα τις βλεφαρίδες, τις κάνει πιο εύκαμπτες, αποτρέπει το σπάσιμο, προσθέτει ζωντάνια και διαύγεια. Ενισχύει τους βολβούς και υποστηρίζει την αναγέννηση των εξασθενημένων και αραιών βλεφαρίδων.
 • Ουρία – ενισχύει τον φυσικό αμυντικό φραγμό των βλεφαρίδων, ενυδατώνει, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης. Λειαίνει και γυαλίζει τις βλεφαρίδες.

Revamin Lash – μαζικά οφέλη για τις βλεφαρίδες σε ένα μικρό φλάκον

Revamin Lash

ΤοRevamin Lash είναι ένας κορυφαίος ορός για τις βλεφαρίδες. Υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, δράση πολλαπλών καθηκόντων, προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, τέλεια απορρόφηση των δραστικών ουσιών και άμεση ενσωμάτωση στις δομές της τρίχας – χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά το προϊόν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών.

Πότε αξίζει να επιλέξετε το Revamin Lash:

 • Αν από τη φύση μας είμαστε κάτοχοι κοντών, αραιών, λεπτών βλεφαρίδων και θα θέλαμε να αυξήσουμε τον όγκο τους και να τονίσουμε αυτό το στοιχείο του ματιού, αλλά χωρίς την ανάγκη για συνεχή εντατική βαφή βλεφαρίδων ή την επικόλληση τεχνητών βλεφαρίδων.
 • Αν για κάποιο λόγο οι βλεφαρίδες μας έχουν καταστραφεί, αραιώσει και ψάχνουμε ένα προϊόν καλής ποιότητας για να τις σώσουμε και να τις ξαναφτιάξουμε.
 • Εάν χρησιμοποιούμε πολλά καλλυντικά μακιγιάζ ματιών σε καθημερινή βάση ή εάν βρισκόμαστε συχνά σε συνθήκες επιβλαβείς για τις βλεφαρίδες (π.χ. σε χώρους με έντονο ηλιακό φως, ρύπανση ή καπνό) και θέλουμε να ενισχύσουμε προληπτικά το προστατευτικό φράγμα των βλεφαρίδων.
 • Εάν έχουμε επεκτείνει τις βλεφαρίδες σε αισθητικό μέχρι τώρα, αλλά δεν θέλουμε να αποδυναμώσουμε και να καταστρέψουμε τις βλεφαρίδες μας περισσότερο, οπότε προτιμούμε να στραφούμε σε ορό για οικιακή χρήση.
 • Αν πιστεύουμε ότι οι βλεφαρίδες μας θα μπορούσαν να είναι πιο γεμάτες και μακρύτερες και γι’ αυτό ψάχνουμε για ένα πραγματικά καλό μαλακτικό βλεφαρίδων.

Τα 10 οφέλη που θα έχουμε χρησιμοποιώντας τακτικά το Revamin Lash:

 • επιμήκυνση,
 • πάχυνση,
 • λάμψη,
 • ενυδάτωση και λίπανση,
 • προστασία,
 • αναστολή της τριχόπτωσης,
 • βελτίωση του χρώματος,
 • βελτίωση της δομής των μαλλιών – λείανση, ελαστικότητα, ανύψωση, πύκνωση,
 • βαθιά αναγέννηση και θρέψη,
 • γρηγορότερη, πιο εντατική ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Revamin Lash – γνώμες

Κοντίσιονερ βλεφαρίδων Revamin Lash

Σε πολλά σχόλια και απόψεις για το Revamin Lash μπορείτε να διαβάσετε ότι το προϊόν παρέχει σημαντική βελτίωση του όγκου των βλεφαρίδων και καταπολεμά όλες τις ελλείψεις των βλεφαρίδων, όπως: απώλεια, ευθραυστότητα, θαμπάδα, υπερβολική ξηρότητα, έλλειψη λάμψης, ανοιχτό, γκρίζο και όχι πολύ διακριτό χρώμα των βλεφαρίδων. Το προϊόν επαινέθηκε από γυναίκες που ήθελαν να αναγεννήσουν και να δυναμώσουν τις βλεφαρίδες τους, καθώς και από εκείνες που τις ήθελαν μακρύτερες, πιο πυκνές και πιο πυκνές.

Σύμφωνα με πολυάριθμες απόψεις, το Revamin Lash εκπληρώνει τόσο τις λειτουργίες φροντίδας όσο και τις λειτουργίες καλλωπισμού στο 100%. Επιπλέον, είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση, απορροφάται γρήγορα, δεν ερεθίζει, είναι αποτελεσματικό και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι χρήστες τονίζουν ότι επιτέλους απέκτησαν φυσικά πυκνές, όμορφες βλεφαρίδες, ενώ προηγουμένως ήταν άνοστες και σχεδόν απαρατήρητες.

Για ορισμένες γυναίκες, ο ορός Revamin Lash έχει γίνει σανίδα σωτηρίας για τις κατεστραμμένες βλεφαρίδες, ενώ για άλλες είναι ένας τρόπος να αυξήσουν την ελκυστικότητά τους και να ενισχύσουν την ομορφιά των ματιών τους.

Revamin Lash – πώς να χρησιμοποιήσετε τον ορό;

Κάθε πρωί και βράδυ απλώστε μια μικρή ποσότητα ορού σε ολόκληρη την κάτω και πάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Θυμηθείτε να ανακινήσετε το μπουκάλι πριν από τη χρήση.

Πότε θα δω τα αποτελέσματα; Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βλεφαρίδες δεν αναγεννώνται ποτέ ή δεν ξαναβγαίνουν μέσα σε μια νύχτα, χρειάζεται κάποιος χρόνος. Ωστόσο, το Revamin Lash παρουσιάζει υψηλή ταχύτητα δράσης και υψηλή αποτελεσματικότητα – τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν ήδη μετά από 2-3 εβδομάδες. Τα μέγιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με μια θεραπεία διάρκειας 3 μηνών.

Κάντε κλικ εδώ και μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Revamin Lashόπου μπορείτε να παραγγείλετε με ασφάλεια το προϊόν σας. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα πακέτα, θα λάβετε ελκυστική έκπτωση!

www.revaminlash.gr

Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs

Πηγές:

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin