Pure Mente Dream On Capsules 2

Pure Mente Dream On – κάψουλες για την αποκατάσταση της εσωτερικής σας ισορροπίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και την εξασφάλιση ενός υγιούς, ξεκούραστου ύπνου τη νύχτα

Οι κάψουλες Pure Mente Dream On είναι μια φυσική πατέντα για τη βελτίωση της ψυχικής ευεξίας, με την αντοχή στο στρες, τη χαλάρωση και τη βελτίωση του κύκλου ύπνου-αφύπνισης στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε με γρήγορους ρυθμούς. Με πολλά πράγματα στο μυαλό μας και σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας, υποφέρουμε από κόπωση, κούραση, νευρική ένταση και μια γενική υποβάθμιση της εργασίας του μυαλού μας. Το συμπλήρωμα διατροφής Pure Mente Dream On δημιουργήθηκε ακριβώς για να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και να αποκαταστήσει την άψογη ψυχική μας ευεξία. Το προϊόν φροντίζει τις ψυχικές μας λειτουργίες τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα – βοηθά να ξεπεράσουμε τις καθημερινές προκλήσεις με καλή συμπεριφορά και υψηλή αντοχή στο στρες και να γίνουμε ο θεματοφύλακας ενός καλού ύπνου στο τέλος της ημέρας.

Άγχος, ένταση, κακός ύπνος, μειωμένη διάθεση – πώς να βελτιώσετε την κατάσταση των νεύρων σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας;

 Ένας νευρικός άνδρας μπροστά από το φορητό του υπολογιστή

Τοάγχος είναι εγγεγραμμένο στον σύγχρονο πολιτισμό. Όταν είμαστε στρεσαρισμένοι, ο οργανισμός μας κινητοποιείται για να αμυνθεί απέναντι σε μια πιθανή απειλή (το ερέθισμα που προκάλεσε το στρες), χρησιμοποιώντας μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Το ήπιο άγχος μπορεί ακόμη και να έχει παρακινητική επίδραση, ενθαρρύνοντάς μας να αναλάβουμε δράση και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, οι στρεσογόνοι παράγοντες είναι πολύ ισχυροί και παρά τα μέτρα που λαμβάνουμε για να εξισορροπήσουμε το στρες, το σώμα μας δεν είναι σε θέση να αντισταθεί αποτελεσματικά.

Ως αποτέλεσμα του έντονου στρες, τείνουμε να αναπτύσσουμε αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, το άγχος επιβαρύνει όχι μόνο τον ψυχισμό, αλλά και το σώμα στο σύνολό του. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του στρες, τόσο χειρότερη είναι η φυσική και ψυχική μας κατάσταση.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση του στρες είναι να αυξήσουμε το κατώφλι στην επίδραση των παραγόντων του στρες, με άλλα λόγια, να αναπτύξουμε μεγαλύτερη αντίσταση στο στρες. Αυτό εξυπηρετείται άριστα από τα λεγόμενα προσαρμογόνα – φαρμακευτικά φυτά με θετικές επιδράσεις στον ψυχισμό, όπως το περίφημο ashwagandha.

ΤοPure Mente Dream On είναι μια πλούσια σύνθεση προσαρμογόνων, χάρη στην οποία μπορούμε να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στο στρες, να βελτιώσουμε την ψυχική μας κατάσταση και έτσι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας σε όλες τις πτυχές.

 Pure Mente Deram On κάψουλες

Pure Mente Dream On ο ειδικός στην ανακούφιση από το άγχος

Υπερφόρτωση με καθήκοντα προς εκτέλεση, πίεση στη δουλειά, συσσωρευμένες υποχρεώσεις – δεκάδες αγχωτικές καταστάσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή, μας απασχολούν όλους καθημερινά.

Όσο περισσότερες στρεσογόνες καταστάσεις αντιμετωπίζουμε και όσο πιο αδύναμη είναι η ικανότητά μας να τις αντιμετωπίσουμε, τόσο χειρότερη είναι η επίδρασή τους στα νεύρα μας. Το πλήθος των κακών συναισθημάτων, η συνεχής νευρική ένταση, η έλλειψη απόστασης από τα προβλήματα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σωματική και ψυχική μας ευεξία, καθορίζουν τη συμπεριφορά μας και καταστρέφουν τις σχέσεις μας με τους άλλους.

ΤοPure Mente Dream On, χάρη στην έξυπνα αναπτυγμένη σύνθεσή του και τα υψηλής ποιότητας συστατικά του, είναι μια αποτελεσματική απάντηση στα υψηλά επίπεδα στρες και στην έλλειψη ικανότητας να τιθασεύσει τα αρνητικά συναισθήματα. Η φόρμουλα λειτουργεί με διάφορους τρόπους για να μας προσφέρει εσωτερική ισορροπία τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα, ενώ κοιμόμαστε.

Πώς λειτουργεί το Pure Mente Dream On:

 • καταπολεμά το άγχος, βοηθά στη διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας ακόμη και σε δύσκολες και ιδιαίτερα νευρικές καταστάσεις,
 • σας βοηθά να αποκοιμηθείτε γρήγορα, αυξάνει την ποιότητα του ύπνου σας,
 • καταπραΰνει τα νεύρα, μειώνει την ένταση,
 • υποστηρίζει το νευρικό σύστημα, καταπολεμά την πνευματική κόπωση,
 • ρυθμίζει τη διάθεση,
 • χαλαρώνει,
 • βελτιώνει το έργο του νου.
 Pure Mente Dream On

ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΚΑΘΑΡΌ MENTE ΌΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΏΡΑ

Κάψουλες Pure Mente Dream On – σύνθεση

Στην καταπολέμηση του στρες και της επιδείνωσης της ψυχικής κατάστασης, τα παρασκευάσματα στα οποία περιέχονται πολλές διαφορετικές δραστικές ουσίες που αλληλοσυμπληρώνονται και εντείνουν τα αποτελέσματά τους, αποδίδουν πολύ καλά.

Από αυτή την άποψη το Pure Mente Dream On είναι εξαιρετικό. Περιέχει 7 εκχυλίσματα από πολύτιμα φαρμακευτικά φυτά (συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων βοτάνων που χρησιμοποιούνται στην Αγιουρβεδική ιατρική). Η σύνθεση του συμπληρώματος είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες πολύτιμες για τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη γενική αναζωογόνηση του σώματος.

Τα ενεργά συστατικά των καψουλών Pure Mente Dream On είναι:

Melissa

Αν και το βάλσαμο λεμονιού έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και είναι γνωστό κυρίως γι’ αυτό, αξίζει να γνωρίζετε ότι έχει επίσης μια σειρά από άλλες ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

Το βάλσαμο λεμονιού ανακουφίζει από την ένταση, μειώνει το άγχος και το φόβο, καταπραΰνει τα νεύρα, βοηθά να εισέλθετε ελεύθερα σε κατάσταση χαλάρωσης και να αποσυνδεθείτε από τα καθημερινά προβλήματα. Καταπολεμά την ευερεθιστότητα και την υπερβολική διέγερση, δημιουργεί εσωτερική γαλήνη. Η Melissa είναι πολύ πολύτιμη για τους ανθρώπους που παραπονιούνται για προβλήματα με τον ύπνο και την κακή ποιότητα του ύπνου.

Όσον αφορά άλλες ιδιότητες, το βάλσαμο λεμονιού υποστηρίζει το συκώτι, βελτιώνει την πέψη, βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, καταπολεμά την αρρυθμία. Έχει αντιφλεγμονώδη, αντιιική και αντιβακτηριακή δράση και είναι χρήσιμο για τις διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος. Καταπραΰνει τους πονοκεφάλους και τους πόνους της περιόδου, υποστηρίζει την καταπολέμηση του κρυολογήματος.

Ashwagandha (τυποποιημένο για περιεχόμενο vitanolid)

Το Ashwagandha είναι ένα από τα πιο σημαντικά, πολύτιμα φυσικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην ανατολική ιατρική. Είναι χρήσιμο για την καταπολέμηση ενός ευρέος φάσματος παθήσεων. Έχει πολύ θετική επίδραση στην κατάσταση του ψυχισμού και αυξάνει το γενικό επίπεδο ζωτικότητας.

Όταν χρησιμοποιούμε ashwagandha, είμαστε πιο ζωτικοί, πιο ανθεκτικοί, το σώμα μας είναι ισχυρότερο και το έργο του είναι πιο αποτελεσματικό. Το Ashwagandha βοηθά σε προβλήματα γονιμότητας και χαμηλής λίμπιντο, ορμονικές διαταραχές, αναπνευστικές παθήσεις, διαβήτη, ηπατικές παθήσεις, ρευματισμούς και πόνους στις αρθρώσεις. Βελτιώνει την ανοσία, μειώνει επίσης τον κίνδυνο καρκίνου και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Το Ashwagandha έχει πολύπλευρη θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου. Βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη, βελτιώνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σκέψης. Μας υποστηρίζει σε καταστάσεις άσκησης και εξουδετερώνει την ψυχική κόπωση. Προστατεύει τους νευρώνες και ρυθμίζει την έκκριση των νευροδιαβιβαστών, γεγονός που έχει θετική επίδραση στη διάθεση και την εσωτερική ισορροπία .

Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το ashwagandha ανοίγει το μυαλό και διευκολύνει τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων. Μια άλλη σημαντική πτυχή αυτού του θαυματουργού βοτάνου είναι η μείωση του στρες, της έντασης, του άγχους, των νευρωτικών και καταθλιπτικών διαταραχών, καθώς και η πρόληψη της αϋπνίας και η υποστήριξη του υγιούς, βαθύ ύπνου.

Bacopa με μικρά φύλλα (τυποποιημένη για την περιεκτικότητα σε βακοσίδια)

Όπως και το ashwagandha, το μικρόφυλλο bacopa (Bacopa monnieri, brahmi) είναι ένα από τα φαρμακευτικά φυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην παραδοσιακή ινδική ιατρική. Υποστηρίζει την υγεία με διάφορους τρόπους, όπως: προστατεύει το συκώτι, παρουσιάζει αντιεπιληπτική, διαστολική και αναλγητική δράση, καταπολεμά την αϋπνία, υποστηρίζει το καρδιαγγειακόκαρδιαγγειακό σύστημα, προστατεύει την καρδιά, μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στην καταπολέμηση των επιβλαβών μικροοργανισμών και παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της bacopa είναι ότι βελτιώνει το έργο του νευρικού συστήματος και έχει θετική επίδραση στις διανοητικές λειτουργίες. Όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, η bacopa δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Το φυτό αυξάνει το πνευματικό δυναμικό και, ταυτόχρονα, βελτιώνει την ευημερία μας.

Η Bacopa είναι ένα πολύτιμο προσαρμογόνο. Μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες (κορτιζόλη) στο σώμα, αυξάνοντας την αντίστασή μας στους στρεσογόνους παράγοντες. Οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης και σεροτονίνης, βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει το άγχος, καταργεί τη νευρική ένταση, χαλαρώνει, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Παρουσιάζει αντικαταθλιπτικές ικανότητες, ενισχύει τον ψυχισμό και προάγει την εσωτερική αρμονία.

Λυκίσκος

Ο λυκίσκος είναι πηγή λουπουλίνης – μιας ουσίας που εξασθενεί τη λειτουργία του εγκεφαλικού φλοιού και αναστέλλει τη λήψη εξωτερικών ερεθισμάτων στο νευρικό σύστημα. Αυτό μεταφράζεται σε ηρεμία, καταστολή του άγχους και του φόβου, εξάλειψη της νευρικότητας και της ευερεθιστότητας.

Λόγω των ιδιοτήτων του, ο λυκίσκος είναι εξαιρετικός για τη νευρικότητα, το χρόνιο στρες, την ένταση που συχνά μας συνοδεύει, τις καταθλιπτικές διαταραχές, καθώς και τα προβλήματα ύπνου. Στον τομέα της αποκατάστασης του βαθύ, υγιούς ύπνου και του γρήγορου, εύκολου ύπνου, ο λυκίσκος είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα.

Rhodiola rosea

Η Rhodiola rosea είναι ένα άλλο συστατικό στις κάψουλες Pure Mente Dream On που έχει προσαρμογόνο δράση, βελτιώνοντας την ικανότητα του οργανισμού να προσαρμόζεται σε δύσκολες, στρεσογόνες συνθήκες. Η Rhodiola rosea μας επιτρέπει να διατηρούμε μεγαλύτερη απόσταση από ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας. Ως αποτέλεσμα, αν βρεθούμε σε μια αγχωτική, τεταμένη κατάσταση, είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε αυτήν πιο εύκολα. Το σώμα μας δεν αντιδρά με νευρικότητα και άγχος, δεν δημιουργούμε άσχημα συναισθήματα, αλλά παραμένουμε ήρεμοι και εσωτερικά ισορροπημένοι.

Η Rhodiola rosea έχει επίσης νοοτροπικά αποτελέσματα – αυξάνει την πνευματική απόδοση, μας κάνει πιο ανθεκτικούς στην πνευματική προσπάθεια, αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης και βελτιώνει τη διαδικασία της μνήμης.

Κανέλα Κεϋλάνης

Η κανέλα από την Κεϋλάνη έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό και βοηθά στην εξάλειψη πολλών παθήσεων. Αναζωογονείτον οργανισμό, υποστηρίζει την αναγέννηση των ιστών, συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, επιταχύνει το μεταβολισμό και διευκολύνει τη μείωση των περιττών κιλών. Είναι επίσης ένα όπλο κατά των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων. Καταπολεμά λοιμώξεις, κρυολογήματα, φλεγμονές.

Καθώς περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η κανέλα έχει επίσης θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου. Βελτιώνει την πνευματική απόδοση, καταπραΰνει τα νεύρα και βελτιώνει τη διάθεση.

Μελατονίνη

Η μελατονίνη είναι ειδικός στον ύπνο. Ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό μας, επιταχύνει την πτώση του ύπνου, βοηθά να εισέλθουμε εύκολα σε βαθύ ύπνο, εξουδετερώνει φαινόμενα όπως το ξύπνημα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο ρηχός ύπνος, η έλλειψη ύπνου, το πρόωρο ξύπνημα και η αδυναμία να ξανακοιμηθούμε.

Επιπλέον, η μελατονίνη υποστηρίζει την αναγέννηση του οργανισμού κατά τη διάρκεια του ύπνου και μας κάνει να ξυπνάμε αισθανόμενοι αναζωογονημένοι, γεμάτοι ενέργεια και πλήρως ξεκούραστοι. Χάρη στη μελατονίνη, μπορούμε να ρυθμίσουμε τον ύπνο μας, γεγονός που μεταφράζεται σε περισσότερη ζωτικότητα και βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Βιταμίνη C, νιασίνη, ριβοφλαβίνη

Το τελευταίο συστατικό του Pure Mente Dream On είναι ένα σύνολο βιταμινών που μειώνουν το αίσθημα κόπωσης και κούρασης. Η βιταμίνη C ενισχύει επιπλέον τον οργανισμό και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, η νιασίνη και η ριβοφλαβίνη έχουν θετική επίδραση στις ψυχολογικές λειτουργίες, ρυθμίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλλουν στη μείωση του στρες και της έντασης και είναι χρήσιμες σε καταστάσεις ψυχικής εξάντλησης.

Pure Mente Dream On – πανάκεια για το άγχος, την κακή ψυχική κατάσταση και τα προβλήματα ύπνου

 Κάψουλες Pure Mente Dream On

Οι πολλαπλές επιδράσεις των καψουλών Pure Mente Dream On καθιστούν το σκεύασμα χρήσιμο για όλους όσους θα ήθελαν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου, να καταπολεμήσουν το άγχος και να ανακτήσουν την καλή νευρική κατάσταση.

Το αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης του Pure Mente Dream On είναι, πρώτα απ’ όλα, μια ανοσοποίηση κατά του στρες. Αντιμετωπίζουμε καλύτερα τις αγχωτικές, τεταμένες καταστάσεις, το μυαλό μας λειτουργεί καλύτερα και μας συνοδεύει συνεχώς μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης.

Δεν αισθανόμαστε πλέον ψυχικά επιβαρυμένοι, είμαστε χαλαροί και ικανοποιημένοι. Αυτό συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας στην εργασία, στην ευκολότερη εκπλήρωση των καθηκόντων, στην αύξηση των κινήτρων και της προθυμίας για δράση και στη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Άλλοι τομείς δράσης του σκευάσματος περιλαμβάνουν: αποκατάσταση των κύκλων ύπνου και εγρήγορσης, μείωση του άγχους, της ευερεθιστότητας και της ανησυχίας, βελτίωση της διάθεσης, εξάλειψη των διαταραχών της διάθεσης, μείωση του φαινομένου της υπερβολικής επιείκειας στα συναισθήματα.

Pure Mente Dream On – γνώμες

Τα καλής ποιότητας προσαρμογόνα παρασκευάσματα πολλαπλών συστατικών απολαμβάνουν γενικά υψηλούς επαίνους από τους πελάτες. Το συμπλήρωμα Pure Mente Dream On δεν στερείται επίσης θετικών σχολίων . Αξιολογείται πολύ καλά, ειδικά επειδή η σύνθεσή του είναι μοναδική και ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται υπό πίεση, με προβλήματα ύπνου και έχουν ανάγκη από μεγάλη ψυχική υποστήριξη.

Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το Pure Mente Dream On είναι ένα από τα καλύτερα προσαρμογόνα στην αγορά. Η πλειοψηφία των χρηστών έχει παρατηρήσει την εξάλειψη όλων των προβλημάτων ψυχικής υγείας μετά από μακροχρόνια χρήση. Πολλοί πελάτες επισημαίνουν ότι μετά το Pure Mente Dream On αισθάνθηκαν επιτέλους πώς είναι να έχεις σταθερά καλή διάθεση και να είσαι πνευματικά σε φόρμα.

Μπορείτε να αγοράσετε το Pure Mente Dream On στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ.

 Κάψουλες Pure Mente Dream On

ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΚΑΘΑΡΌMENTE ΌΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/nutrition/bacopa-monnieri-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/melatonin-and-sleep
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/318407
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/lemon-balm-uses

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin