Pure Mente Dream On Drops 1

Pure Mente Dream On Drops – σταγόνες για το άγχος, τα νεύρα και τα προβλήματα ύπνου. Μια σύνθεση πολύτιμων εκχυλισμάτων για εσωτερική γαλήνη

Το Pure Mente Dream On Drops είναι ένα βασικό μείγμα συστατικών που βελτιώνουν την κατάσταση των νεύρων μας. Έρχεται σε μορφή σταγόνων, γεγονός που το καθιστά μια καλή εναλλακτική λύση για άτομα που προτιμούν να λαμβάνουν προϊόντα υπέρ της υγείας σε υγρή μορφή αντί για δισκία ή κάψουλες.

Pure Mente Dream On Drops 1 300x225 1

Δύο δόσεις την ημέρα είναι αρκετές για να αισθανθείτε γρήγορα τη βελτίωση της ψυχικής κατάστασης σε πολλά επίπεδα – από τη μείωση του άγχους και της υπερβολικής νευρικότητας, μέσω της ομαλοποίησης της διάθεσης έως την εξάλειψη των προβλημάτων ύπνου.

Στη σύγχρονη εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, εντατικό τρόπο ζωής και πανταχού παρόν άγχος, είναι δύσκολο να διατηρηθεί εκατό τοις εκατό η καλή ψυχική κατάσταση. Για τους περισσότερους από εμάς, οι νευρικές καταστάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν την ανάγκη να ζουν συνεχώς σε υψηλές ταχύτητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σκόπιμο να βρείτε μια σταθερή υποστήριξη για το νευρικό σύστημα. Το Dream On Drops είναι ένα προϊόν που θα υποστηρίξει έξυπνα το μυαλό μας, θα εξαλείψει την κακή διάθεση, την ευερεθιστότητα, το άγχος ή την ένταση και θα εξασφαλίσει συνεχή ευεξία. Πώς λειτουργούν οι σταγόνες Pure Mente Dream On;

Πώς να διατηρήσετε τα νεύρα και το άγχος υπό έλεγχο;

Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ιδιωτική ζωή, αντιμετωπίζουμε πλήθος καταστάσεων που έχουν ως αποτέλεσμα την ψυχική κόπωση, την περιβόητη ευερεθιστότητα, την εκρηκτικότηταΕναλλαγές στη διάθεση, υπερκινητικότητα, διαταραχές του ύπνου… Στην πραγματικότητα, το άγχος είναι καθημερινό ψωμί για πολλούς από εμάς και μακροπρόθεσμα κάνει κακό στην υγεία μας.

 Ένας κουρασμένος άντρας κρατάει το κεφάλι του στο γραφείο του, δίπλα στο φορητό υπολογιστή του, το ημερολόγιο και το ρολόι του.

Δεν είναι μόνο ο ψυχισμός μας που υποφέρει από το στρες, αλλά ολόκληρο το σώμα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι το άγχος λέγεται ότι είναι μια από τις κύριες αιτίες των περισσότερων ασθενειών. Δυστυχώς, ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας παλεύει καθημερινά με το άγχος και την έλλειψη εσωτερικής γαλήνης. Το πρόβλημα είναι η αδυναμία να αποστασιοποιηθεί κανείς από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής και να τις αντιμετωπίσει με ορθολογικό τρόπο, καθώς και η υποταγή σε αρνητικά συναισθήματα σε διάφορες περιστάσεις. Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τα νεύρα και το άγχος μας;

Διάφορες τεχνικές κατά του στρες και της χαλάρωσης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες, όπως ο διαλογισμός, η εκπαίδευση στην ενσυνειδητότητα, η αρωματοθεραπεία, η γιόγκα, η μουσικοθεραπεία, το μασάζ, η σύσφιξη και χαλάρωση των μυών, ο οραματισμός κ.λπ. Φαινομενικά ασήμαντες δραστηριότητες, όπως το να περνάτε χρόνο στη φύση, να διαβάζετε βιβλία, να βρίσκετε ένα ενδιαφέρον χόμπι ή να αθλείστε τακτικά, μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την ηρεμία των νεύρων.

Στον αγώνα για εσωτερική γαλήνη, αξίζει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο χορήγησης συμπληρωμάτων με ηρεμιστικά, αντι-στρες και προσαρμογόνα σκευάσματα.

Τα φυτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα συμπληρώματα προστατεύουν το νευρικό μας σύστημα εκ των έσω, βελτιώνουν τη ροή των ερεθισμάτων μεταξύ των νευρώνων, βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και αναστέλλουν τη νευρική δραστηριότητα. Διευκολύνοντας την προσαρμογή του οργανισμού μας στις συνθήκες στις οποίες βρίσκεται, αυξάνουν την αντοχή στο στρες.

Αυτό το Pure Mente Dream On Drops είναι ένα παράδειγμα μιας φόρμουλας που λειτουργεί με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Περιέχει 6 εντατικούς ρυθμιστές του νευρικού συστήματος, χάρη στους οποίους ανακτούμε μια καλή, σταθερή διάθεση και ενισχύουμε το αμυντικό μας φράγμα ενάντια στο στρες, ενώ τα αρνητικά ερεθίσματα από τον εξωτερικό κόσμο δεν θα μας επηρεάσουν και δεν θα καταστρέψουν τον ψυχισμό μας.

Ποιες πρώτες ύλες περιλαμβάνονται στο Dream On Drops;

 Pure Mente Dream On Drops

Σύνθεση σταγόνων Pure Mente Dream On Drops

Ταπροσαρμογόνα βελτιώνουν την αντίδραση του οργανισμού στους στρεσογόνους παράγοντες, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται καλύτερα στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, να ηρεμεί τις σκέψεις και να αυξάνει την απόσταση από δυσμενή γεγονότα. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, τα προσαρμογόνα βελτιώνουν τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική κατάσταση (μη στρεσαρισμένοι, χαλαροί, καλά προσαρμοσμένοιτο σώμα λειτουργεί καλύτερα, δεν σπαταλά ενέργεια για να αντιμετωπίζει συνεχώς την απειλή και να παραμένει έτοιμο να πολεμήσει).

ΤοDream On Drops περιέχει 3 υψηλής ποιότητας προσαρμογόνα (σιτρονέλα, γλυκόριζα και αστράγαλος) συμπληρωμένα με 3 φυτικά εκχυλίσματα με νευρο-καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες για το σώμα και το μυαλό. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ολοκληρωμένη προστασία και ενισχύει τον ψυχισμό μας.

Τα δραστικά συστατικά του Pure Mente Dream On Drops είναι:

Εκχύλισμα ρίζας Astragalus

Το Astragalus ανήκει στην ομάδα των προσαρμογόνων συστατικών και βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται καλύτερα σε δύσκολες, αγχωτικές καταστάσεις. Ως αποτέλεσμα, δεν αναλαμβάνουμε άγχος, αλλά μάλλον κρατάμε αποστάσεις από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το σώμα μας παραμένει σε μια χαλαρή κατάσταση και δεν δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και καταστάσεις (όπως θυμό, ένταση, ευερεθιστότητα, αδυναμία αντιμετώπισης ευθυνών, κατάθλιψη, άγχοςάγχος, απάθεια, διαταραχές της διάθεσης) και σωματικές αντιδράσεις όπως τρόμος των χεριών, υπερβολική εφίδρωση, πονοκέφαλοι, υψηλή αρτηριακή πίεση, ταχυπαλμίες, πεπτικά προβλήματα, οπτικές διαταραχές.

Εκτός από τις αντι-στρες επιδράσεις του, το astragalus έχει εγκεφαλικές, νευροπροστατευτικές (προστατεύει τους νευρώνες από βλάβες, προλαμβάνει νευροεκφυλιστικές ασθένειες) και ανοσοδιεγερτικές (ενισχύει τους φυσικούς ανοσοποιητικούς μηχανισμούς του οργανισμού) ιδιότητες. Έχει επίσης αντιβακτηριακές, αντιιικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες (απομακρύνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό και αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης).

Εκχύλισμα φρούτων Citronella

Ηκινεζική σιτρονέλα είναι ένα προσαρμογόνο με μεγάλη δυνατότητα καταπολέμησης του στρες και μεγάλη ικανότητα να εξουδετερώνει την ψυχική και σωματική κόπωση. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα ενώσεων από την ομάδα lingan με προσαρμογόνο δράση, χάρη στην οποία ομαλοποιεί τη λειτουργία του οργανισμού και μας προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του στρες.

Εκτός από τη μείωση του άγχους, το chinensis αυξάνει την αντοχή στην ψυχική προσπάθεια. Βοηθά στην επίτευξη στόχων και καθηκόντων στην ιδιωτική και επαγγελματική ζωή. Αναπτύσσει την ικανότητα οργάνωσης του χρόνου, προγραμματισμού και λήψης αποφάσεων, βελτιώνει την αντίληψη.

Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στη διάθεσή μας, σταθεροποιεί τη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, μειώνει την ευερεθιστότητα, την υπερκινητικότητα, καθώς και το άγχος και τις καταθλιπτικές διαταραχές. Προστατεύει τους νευρώνες από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Βελτιώνει επίσης τις γνωστικές λειτουργίες. Αυξάνει την πνευματική παραγωγικότητα, βελτιώνει την ικανότητα μνήμης και αναπαραγωγής πληροφοριών, παρατείνει και εμβαθύνει το χρόνο πλήρους συγκέντρωσης.

Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στην κατάσταση ολόκληρου του σώματος – δυναμώνει, προσθέτει σφρίγος, επιβραδύνει τη γήρανση, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης, προστατεύει το συκώτι, υποστηρίζει τον καθαρισμό του σώματος, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα, καταπολεμά τους παθογόνους μικροοργανισμούς, προλαμβάνει τις αλλεργίες και τις φλεγμονώδεις καταστάσεις.

Εκχύλισμα από ρίζα γλυκόριζας

Ηγλυκόριζα είναι ένας φυσικός ρυθμιστής της διάθεσης. Βοηθά σε καταστάσεις ψυχικής εξάντλησης, αποθάρρυνσης, έλλειψης ενέργειας και ζωτικότητας, κακής διάθεσης. Αποκαθιστά την καλή διάθεση, μειώνει την κόπωση, αυξάνει τα κίνητρα για δράση. Καταπραΰνει τα νεύρα και μειώνει το αίσθημα του στρες. Φυλάει την εσωτερική αρμονία, αποτρέπει την υπερβολική υποχωρητικότητα στα συναισθήματα, την ευερεθιστότητα, το κλάμα, την υπερκινητικότητα, το συνεχές αίσθημα άγχους και την παραμονή σε κατάσταση νευρικής έντασης. Βελτιώνει επίσης τη νοητική απόδοση, τη συγκέντρωση, τη μνήμη και εξορθολογίζει τις διαδικασίες σκέψης.

Οι πολύτιμες ιδιότητες της γλυκόριζας επεκτείνονται και σε άλλους τομείς της υγείας, όχι μόνο στην ψυχική υγεία. Η ρίζα αυτού του φυτού παρουσιάζει ισχυρά αντιιικά και αντιβακτηριακά, αντιφλεγμονώδη, ανοσοποιητικά, ενισχυτικά των οστών και μυϊκά υποστηρικτικά αποτελέσματα.

Εκχύλισμα φύλλων βάλσαμου λεμονιού

Το μελισσόχορτο είναι ένα γνωστό και πολύτιμο φάρμακο για τη νευρικότητα. Καταστέλλει τη νευρικότητα και αποτρέπει την εκρηκτικότητα, ανακουφίζει από τη νευρική ένταση και το άγχος, μειώνει την υπερβολική συναισθηματική διέγερση. Καταπολεμά το φαινόμενο της επίμονης ανησυχίας και της συνεχούς σκέψης για τα προβλήματα, και αντ’ αυτού προκαλεί μια κατάσταση ηρεμίας και χαλάρωσης. Βελτιώνει την ποιότητα της ανάπαυσης, ενώ σας βοηθά να ανακτήσετε έναν υγιή, ξεκούραστο ύπνο.

Εκχύλισμα από λυκίσκο και εκχύλισμα βαλεριάνας

Ολυκίσκος και η βαλεριάνα είναι φάρμακα για τα ταραγμένα νεύρα, τα υψηλά επίπεδα στρες και τον ρηχό, διαλείποντα, μη αναζωογονητικό ύπνο. Και τα δύο συστατικά έχουν ανασταλτική επίδραση στη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος, ηρεμώντας, μειώνοντας την ένταση, το άγχος και το φόβο.

Καταπολεμούν τις εσωτερικές αναταραχές, βελτιώνουν τη διάθεση, μειώνουν την ευερεθιστότητα και την ενόχληση, βοηθούν στην τιθάσευση των συναισθημάτων, στην ηρεμία και τη χαλάρωση. Μειώνουν το αίσθημα του στρες και ρυθμίζουν τον ύπνο – κάνουν τον ύπνο ευκολότερο και ταχύτερο, βαθαίνουν τον ύπνο και αποτρέπουν τη νυχτερινή αφύπνιση.

 Πτώσεις Pure Mente Dream On Drops

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΌ MENTE ΌΝΕΙΡΟ ΣΕ ΣΤΑΓΌΝΕΣ ΤΏΡΑ

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dream On Drops;

Η χρήση των Dream On Drops είναι παιχνιδάκι, γρήγορη, χωρίς προβλήματα και πολύ άνετη. Δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) μετράμε και παίρνουμε 20 σταγόνες από το προϊόν και αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται καν να αναμειγνύουμε τις σταγόνες με κάποιο υγρό, τις πίνουμε απευθείας από ένα μεγάλο κουτάλι, ένα ποτήρι ή ένα κύπελλο μέτρησης.

Λόγω της υγρής του μορφής, το Dream On Drops είναι μια ιδανική λύση για άτομα που δεν τους αρέσει να καταπίνουν δισκία και κάψουλες ή που λαμβάνουν σήμερα άλλα σκευάσματα σε μορφή δισκίων ή καψουλών και δεν θέλουν να πάρουν περισσότερα.

Επιδράσεις του Dream On Drops

Οισταγόνες Pure Mente Dream On Drops εναρμονίζουν τη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος και βελτιώνουν την ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες καταστάσεις. Χρησιμοποιείται τακτικά, το προϊόν θα ανακουφίσει τα ταραγμένα νεύρα μας, θα μας απαλλάξει από το άγχος και θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην καλή μας φόρμα.

Το συμπλήρωμα θα μας υπενθυμίσει τι σημαίνει να αισθάνεσαι καλά, να είσαι χαλαρός και άνετος, να είσαι απαλλαγμένος από τη συνεχή ανησυχία και το άγχος, και να είσαι απαλλαγμένος από την εσωτερική αναταραχή.

Pure Mente Dream On Drops – γνώμες

 Dream On Drops για το άγχος

Οι χρήστες εκφράζουν ως επί το πλείστον την ικανοποίησή τους με την επίδραση του Dream On Drops. Οι κριτικές των χρηστών του Διαδικτύου επικεντρώνονται τόσο στην αποτελεσματική καταπολέμηση του στρες, της έντασης, του άγχους, όσο και στη βελτίωση της διάθεσης και της ποιότητας του ύπνου.

Οι πιο συχνά παρατηρούμενες επιδράσεις των Dream On Drops:

 • χαλαρώνει, φέρνει ανακούφιση, βοηθά σε κατάσταση υπερβολικής νευρικής καταπόνησης,
 • καταπολεμά αποτελεσματικά το άγχος, βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων,
 • βελτιώνει τη διάθεση, καταπολεμά τις διακυμάνσεις της διάθεσης,
 • σας δίνει μια καλή βραδινή ξεκούραση,
 • σας επιτρέπει να κοιμάστε καλύτερα,
 • ηρεμεί, αποκαθιστά μόνιμα την εσωτερική γαλήνη,
 • μειώνει φαινόμενα όπως: ανησυχία, αίσθημα φόβου, αποθάρρυνση για τη ζωή και τη δράση, δυσκολίες στην οργάνωση του χρόνου και στην εκπλήρωση των καθηκόντων, προβλήματα στη λήψη αποφάσεων,
 • μας κάνει λιγότερο νευρικούς,
 • καταπολεμά την υπερκινητικότητα και την εκρηκτικότητα,
 • παρέχει αύξηση της ζωτικότητας και της ενέργειας, βελτιώνει την απόδοση του οργανισμού,
 • μειώνει την κούραση, αναζωογονεί το μυαλό, είναι χρήσιμο σε καταστάσεις ψυχικής και σωματικής αδυναμίας,
 • βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων,
 • καταπολεμά τη θλίψη, την κατάθλιψη, τις καταθλιπτικές καταστάσεις,
 • επηρεάζει θετικά το έργο του νου.

Πού να αγοράσετε τις σταγόνες Dream On;

Το παρασκεύασμα μπορεί να αγοραστεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας . Σε περίπτωση μεγάλων παραγγελιών, μπορούμε να υπολογίζουμε σε ελκυστικές εκπτώσεις.

 Πτώσεις Pure Mente Dream On Drops

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΌ MENTE ΌΝΕΙΡΟ ΣΕ ΣΤΑΓΌΝΕΣ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/health/schisandra
 • https://www.healthline.com/health/can-hops-get-me-to-sleep
 • https://www.healthline.com/health/lemon-balm-uses
 • https://www.webmd.com/alzheimers/news/20040329/licorice-root-may-keep-mental-skills-sharp
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/323324

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin