Prostoxalen 30 1 scaled 1

Prostoxalen – ένα φυτικό αντίδοτο για τα προβλήματα του προστάτη

Το Prostoxalen είναι μια πλούσια προδιαγραφή που συμβάλλει στην καταπολέμηση των ενοχλητικών συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, μιας κοινής ανδρικής πάθησης που επηρεάζει ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών άνω των 50 ετών. Τα χαρακτηριστικά συμπτώματά της, δηλαδή τα περιβόητα προβλήματα στην ούρηση, ο πόνος και τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή, είναι η αιτία της δυσφορίας που αισθάνεται κανείς σχεδόν σε κάθε βήμα και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής.

Τι για τον προστάτη ή πώς να αντιμετωπίσετε την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη;

Παρόλο που στην αγορά διατίθενται διάφορα φάρμακα για την υπερτροφία του προστάτη, δεν αποδεικνύονται πάντα αποτελεσματική διάσωση για τα προβλήματα των ανδρών. Πολλοί άνδρες προτιμούν επίσης τις φυσικές λύσεις και δεν ενδιαφέρονται για τις συνθετικές ιδιαιτερότητες που διατίθενται με ιατρική συνταγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σκευάσματα για τον προστάτη χωρίς συνταγή που βασίζονται σε φυτικά συστατικά είναι πολύ δημοφιλή τελευταία.

Υπάρχει μια ομάδα φαρμακευτικών φυτών που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη βελτίωση της λειτουργίας του προστάτη, στην αναστολή της ανάπτυξής του και στη βελτίωση της λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος, ανακουφίζοντας έτσι από δυσάρεστες ενοχλήσεις. Οι κάψουλες Prostoxalen έχουν εξοπλιστεί με μερικές από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές φυτικές ουσίες που βοηθούν στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της υπερτροφίας του προστάτη. Αξίζει να τα λαμβάνετε, ιδίως επειδή περιέχουν επίσης πολλά πολύτιμα αντιοξειδωτικά που επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύουν τον οργανισμό στο σύνολό του.

 Συμπλήρωμα προστάτη Prostoxalen

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ PROSTOXALEN ΤΏΡΑ

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη είναι μια κοινή πάθηση των ανδρών

Οπροστάτης είναι ένας μικρός αδένας που ανήκει στο ουροποιογεννητικό σύστημα και υπάρχει μόνο στους αρσενικούς οργανισμούς. Είναι υπεύθυνο για την παραγωγή σπερματικού υγρού, το οποίο μαζί με το σπέρμα αποτελεί μέρος του σπέρματος.

Το σχήμα του προστάτη μοιάζει με καρύδι, βρίσκεται στη μικρή πύελο, ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη και ταυτόχρονα πάνω από το πρόσθιο τοίχωμα του ορθού. Μέσω του κεντρικού τμήματος του προστάτη διέρχεται η ουρήθρα.

 προστάτης

Η ειδική δομή και θέση του προστάτη έχει ως αποτέλεσμα, όταν διαταράσσεται η λειτουργία του και ο αδένας μεγαλώνει, να υπάρχει αυξημένη πίεση στην ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη. Ταυτόχρονα, η υπερτροφία του προστάτη πολύ συχνά οδηγεί σε φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος. Ως εκ τούτου, τα διάφορα συμπτώματα από το ουροποιητικό σύστημα είναι σημάδι ενός άρρωστου προστάτη.

Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη – συμπτώματα και αιτίες

 ένας άνδρας με πρόβλημα προστάτη κρατάει το περίνεό του

Η πιο συχνή πάθηση του προστάτη είναι η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Στις λιγότερο συχνές παθήσεις περιλαμβάνονται η οξεία προστατίτιδα, η χρόνια προστατίτιδα και ο καρκίνος του προστάτη.

Με απλά λόγια, η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη είναι συνέπεια των φυσικών διεργασιών της γήρανσης και της εμμηνόπαυσης, καθώς και των ορμονικών διακυμάνσεων που συμβαίνουν σε αυτό το πλαίσιο. Υπάρχει μείωση του επιπέδου των ανδρικών ορμονών του φύλου (τεστοστερόνη), ενώ δεν υπάρχει μείωση του επιπέδου των οιστρογόνων, καθώς και μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT).

Αυτές οι ορμονικές μεταβολές είναι η αιτία του πολλαπλασιασμού των κυττάρων του συνδετικού ιστού, των αδενικών κυττάρων και των μυϊκών κυττάρων του προστάτη, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση του αδένα.

Πρόσθετοι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο υπερτροφίας του προστάτη είναι: υψηλό υπερβολικό βάρος ή παχυσαρκία, ανθυγιεινή διατροφή, καθιστική ζωή, υψηλά επίπεδα τοξινών στο σώμα που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάπνισμα, κατάχρηση αλκοόλ, γενετικές καταστάσεις.

Τα συμπτώματα της υπερτροφίας του προστάτη σχετίζονται κυρίως με τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, αλλά όχι μόνο. Πολύ συχνά, τα προβλήματα με τον προστάτη ρίχνουν σκιά στη σεξουαλική ζωή, προκαλούν επίσης επιδείνωση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής ευεξίας.

Τα κύρια συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη:

 • πρόβλημα με την έναρξη της ούρησης,
 • αίσθημα ατελούς κένωσης της ουροδόχου κύστης, αδυναμία ούρησης μέχρι τέλους,
 • επίμονη πίεση στην ουροδόχο κύστη, ανάγκη για συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα,
 • πρόβλημα εγκράτειας,
 • συχνή αφύπνιση τη νύχτα για ούρηση,
 • αδύναμη ροή ούρων,
 • αργή, χαμηλή ροή ούρων,
 • στάζει ρεύμα ούρων,
 • πόνος κατά την ούρηση,
 • διακοπτόμενη ροή ούρων,
 • κατακράτηση ούρων,
 • προσπάθεια να περάσουν τα ούρα,
 • συσσώρευση ούρων με αποτέλεσμα συχνές φλεγμονές και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος,
 • μειωμένη λίμπιντο,
 • πρόβλημα να αποκτήσετε και να διατηρήσετε πλήρη στύση,
 • μειωμένη διάθεση,
 • καταθλιπτικές καταστάσεις,
 • ευερεθιστότητα,
 • αϋπνία,
 • αδυναμία.

Prostoxalen – η εντατική δύναμη ενός συμπλέγματος βοτάνων

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπερτροφία του προστάτη είναι μια από τις πιο ενοχλητικές παθήσεις που διαταράσσουν σχεδόν κάθε τομέα της ζωής. Για πολλούς άνδρες που αντιμετωπίζουν την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, συχνά σχεδόν ολόκληρη η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτό το πρόβλημα υγείας. Δεν είναι περίεργο. Αισθάνεστε συνεχώς πίεση στην ουροδόχο κύστη ή δεν μπορείτε να ουρήσετε κανονικά, αισθάνεστε πόνο και δυσφορία στο ουροποιητικό σύστημα, είναι αδύνατο να λειτουργήσετε κανονικά, να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο ή να εκτελέσετε πλήρως αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τα άτομα με καλοήθη υπερτροφία του προστάτη να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα με τη συστηματική χρήση φυτικών φαρμάκων που διευκολύνουν τισμού, υποστηρίζοντας τη λειτουργία του ουροποιογεννητικού συστήματος και προστατεύοντας τον αδένα του προστάτη και βελτιώνοντας τη λειτουργία του.

 Prostoxalen δισκία υπερτροφίας του προστάτη

ΤοProstoxalen είναι ένα από τα πλουσιότερα σκευάσματα όσον αφορά τη σύνθεσή του, εκπληρώνοντας όλα αυτά τα καθήκοντα. Υποστηρίζει ολοκληρωμένα την υγεία του προστάτη και μειώνει τα δυσάρεστα συμπτώματα, ενώ παράλληλα ενισχύει ολόκληρο το ανδρικό σώμα.

Τόσο στην αναστολή της ανάπτυξης του προστάτη όσο και στη μείωση των επίμονων συμπτωμάτων, αποτελεσματική βοήθεια παρέχουν τα φυτικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται τακτικά, τα οποία ρυθμίζουν τις ορμονικές λειτουργίες και υποστηρίζουν τη λειτουργία του προστάτη. Μια άλλη πολύτιμη υποστήριξη είναι τα αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες και μεταλλάξεις και καθυστερούν τις διαδικασίες γήρανσης. Και οι δύο ομάδες συστατικών είναι παρούσες στις κάψουλες Prostoxalen.

Prostoxalen – η σύνθεση του παρασκευάσματος

Ένα ευρύ φάσμα δραστικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων 5 από τα πιο αποτελεσματικά βότανα για τον προστάτη, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα των καψουλών Prostoxalen. Πώς λειτουργούν τα επιμέρους στοιχεία αυτής της προετοιμασίας;

 • Sabal palm – έχει θετική επίδραση στη διαχείριση των ανδρικών ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της συγκέντρωσης της φυσικής τεστοστερόνης στο σώμα και της μείωσης της δραστηριότητας του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη. Έτσι, αναστέλλει την ανάπτυξη του προστάτη. Μπορεί επίσης να μειώσει τον όγκο του. Καταπολεμά επίσης τη φλεγμονή, μειώνει το πρήξιμο, βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη και μειώνει την πίεση στην ουρήθρα. Κατά συνέπεια, διευκολύνει την ούρηση, εξαλείφει το αίσθημα δυσφορίας και ανακουφίζει από τον πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα. Βελτιώνει επίσης τη σεξουαλική λειτουργία, ενισχύει τη λίμπιντο και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.
 • Σπόροι κολοκύθας – γνωστοί εδώ και αιώνες ως αποτελεσματική θεραπεία για τα προβλήματα του προστάτη. Όχι μόνο εμποδίζει την περαιτέρω διεύρυνση του προστάτη, αλλά βοηθά επίσης στην αποκατάσταση του αρχικού του μεγέθους. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα των σπόρων κολοκύθας να ρυθμίζουν τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών στο σώμα και να εμποδίζουν τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT. Ταυτόχρονα με τη βελτίωση της λειτουργίας του προστάτη, οι σπόροι κολοκύθας έχουν ευεργετική επίδραση στην ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη. Υποστηρίζουν τη διαδικασία εκκένωσης της ουροδόχου κύστης, καταπολεμούν τη φλεγμονή, εξαλείφουν τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Έχουν επίσης θετική επίδραση στη γονιμότητα.
 • Μεγάλο κράνμπερι – βελτιώνει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Παρουσιάζοντας διουρητικές ιδιότητες, διευκολύνει την εκκένωση της ουροδόχου κύστης. Αντιμετωπίζει τις λοιμώξεις αναστέλλοντας την προσκόλληση των βακτηρίων στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος και διεγείροντας την απομάκρυνσή τους. Επίσης, μειώνει το pH των ούρων, γεγονός που δυσχεραίνει τον αποικισμό του ουροποιητικού συστήματος από μικροοργανισμούς.
 • Willowbush – φροντίζει για την καλή λειτουργία του προστάτη και αναστέλλει την ανάπτυξή του. Διευκολύνει την ούρηση (ομαλοποιεί τη ροή των ούρων, αποτρέπει την ατελή κένωση της ουροδόχου κύστης, μειώνει τη συχνότητα των επισκέψεων στην τουαλέτα). Μέσω της διουρητικής του δράσης, υποστηρίζει τη διαδικασία απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα.
 • Λυκοπένιο – μια οργανική ένωση από την ομάδα των καροτενοειδών, μια φυσική χρωστική ουσία που είναι υπεύθυνη για το κόκκινο χρώμα της ντομάτας. Ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με πολύ ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας. Καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει τον οργανισμό, βελτιώνει την ανοσία, μειώνει τις φλεγμονές και μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών, π.χ. καρδιαγγειακών παθήσεων, οστεοαρθρίτιδας και καρδιαγγειακών παθήσεων. Μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και καρκίνο (συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη).
 • Τσουκνίδα – μπλοκάρει την ορμόνη DHT στο σώμα, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη του προστάτη. Έχει διουρητική δράση, η οποία υποστηρίζει την ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα και βελτιώνει την άνεση της ούρησης (βελτιώνει τη ροή των ούρων, αποτρέπει την κατακράτηση ούρων και το φαινόμενο της διαλείπουσας ή στάγδην ροής). Επιπλέον, η τσουκνίδα είναι ένα από τα καλύτερα βότανα για την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, την προστασία και τη θρέψη των κυττάρων και των ιστών και τον καθαρισμό των τοξινών.
 • Βιταμίνες και μέταλλα – ένα σύνολο βιταμινών και μετάλλων για την υποστήριξη της υγείας του προστάτη και την ενίσχυση της ανοσίας. Ο ψευδάργυρος προστατεύει τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία και βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων των ορμονών. Η βιταμίνη Ε, που επιδεικνύει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, έχει αναζωογονητική και αναζωογονητική επίδραση στον οργανισμό, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, αναστέλλει τις φλεγμονές και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών του πολιτισμού. Η βιταμίνη Β6 βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, έχει ευεργετική επίδραση στην αρτηριακή πίεση και το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την ψυχική ευεξία. Το μαγγάνιο βελτιώνει την κατάσταση των οστών και των μυών και έχει θετική επίδραση στη λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση.

Prostoxalen – αποτελέσματα. Γιατί πρέπει να παίρνω το συμπλήρωμα και πώς πρέπει να το δοσολογώ;

 Prostoxalen χάπια προστάτη χωρίς ιατρική συνταγή

ΤοProstoxalen είναι ένα αποτελεσματικό, πλούσιο σε σύνθεση και εύκολα προσβάσιμο προϊόν υποστήριξης του προστάτη. Ρυθμίζει φυσικά τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών, αποτρέπει τη διεύρυνση του προστάτη και εξαλείφει τα δυσάρεστα συμπτώματα που σχετίζονται με την υπερτροφία του προστάτη. Το συμπλήρωμα μπορεί να αγοραστεί εύκολα μέσω διαδικτύου χωρίς την ανάγκη ιατρικής συνταγής. Οι κάψουλες πρέπει να λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα με άφθονο νερό.

Τα αποτελέσματα που δίνει το Prostoxalen με τη συστηματική λήψη των καψουλών:

 • καλύτερη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος,
 • αύξηση της ροής των ούρων,
 • εξάλειψη της ατελούς κένωσης της ουροδόχου κύστης και της διακοπτόμενης ροής ούρων,
 • μειωμένη συχνότητα επισκέψεων στην τουαλέτα (συμπεριλαμβανομένων των νυχτερινών επισκέψεων),
 • δεν υπάρχει συνεχής επιθυμία να πιέζετε την ουροδόχο κύστη,
 • δεν υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή ούρων,
 • μείωση του πόνου και του αισθήματος καύσου,
 • μείωση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος,
 • καλύτερη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, μειωμένος κίνδυνος περαιτέρω ανάπτυξης του προστάτη,
 • καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του σώματος και αποτελεσματική αποβολή των τοξινών από το σύστημα,
 • καλύτερη ανοσία,
 • ενίσχυση του οργανισμού, μεγαλύτερη ζωτικότητα,
 • καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις,
 • καλύτερη διάθεση και ψυχική κατάσταση.

Prostoxalen – απόψεις χρηστών

ΤοProstoxalen είναι ένα σύγχρονο φυτικό παρασκεύασμα που αποδεικνύει ότι με την τακτική χρήση φυτικών θεραπειών, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματα ούρησης και καλύτερη ποιότητα της καθημερινής ζωής – αυτά είναι τα σχόλια που γίνονται συχνά για τις κάψουλες Prostoxalen. Οι απόψεις σχετικά με αυτό το συμπλήρωμα αφορούν επίσης τη σεξουαλική σφαίρα. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες, η λίμπιντο έχει επανέλθει στο φυσιολογικό και το πρόβλημα της απόκτησης και διατήρησης πλήρους στύσης ανήκει στο παρελθόν.

 προετοιμασία προστάτη Prostoxalen

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ PROSTOXALEN ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/health/testosterone-saw-palmetto
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12674456/
 • https://www.healthline.com/health/mens-health/pumpkin-seeds-and-prostate
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/321231
 • https://www.healthline.com/health/over-the-counter-enlarged-prostate
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-lycopene

Category: Θέματα ανδρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin