NuviaLab Vitality pro 10

NuviaLab Vitality – Ο ανδρικός τρόπος για ζωτικότητα, καλή φόρμα και υψηλά επίπεδα ενέργειας!

 NuviaLab Vitality

Το NuviaLab Vitality είναι μια σύνθεση πολύτιμων συστατικών που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η εργασία και οι ευθύνες συνήθως καταλαμβάνουν πολύ από το χρόνο μας.

Είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να τελειοποιήσουμε τη διατροφή μας, να φροντίσουμε το σώμα και τον ψυχισμό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γενικά να ακολουθήσουμε έναν 100% υγιεινό τρόπο ζωής. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε καθημερινά έχει αρνητική επίδραση στην κατάσταση του οργανισμού μας και, κατά συνέπεια, στην ευημερία μας. Το NuviaLab Vitality είναι ένας απλός τρόπος για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια της φόρμας και να ενισχύσετε την υγεία σας, γεμίζοντας το σώμα σας με έξυπνα φυτικά εκχυλίσματα και ένα σύμπλεγμα μετάλλων και βιταμινών. Το NuviaLab Vitality είναι χρήσιμο για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται καλύτερα, να αποδίδει καλύτερα ως άντρας, να λειτουργεί καλύτερα και να φαίνεται καλύτερα.

Η έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους άνδρες σήμερα

Επιδείνωση της φυσικής κατάστασης; Έλλειψη ζωτικότητας; Προβλήματα ισχύος; Ψυχική αστάθεια; Τέτοιες ασθένειες είναι η καθημερινή πραγματικότητα για ένα πλήθος ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών. Σε μεγάλο βαθμό η αιτία τους είναι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, και πιο συγκεκριμένα

 • κακή διατροφή (πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, όχι αρκετά υγιεινά και φυσικά τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά),
 • έλλειψη σωματικής δραστηριότητας (που συχνά οδηγεί σε υπερβολικό βάρος),
 • περίσσεια διεγερτικών,
 • πολύ λίγος χρόνος στον καθαρό, καθαρό αέρα, έλλειψη επαρκούς οξυγόνωσης του σώματος,
 • χρόνιο στρες,
 • υπερκόπωση, εξάντληση,
 • ανεπαρκής ξεκούραση, πολύ λίγος ύπνος.

Όλα αυτά τα φαινόμενα προκαλούν το σώμα μας να αρχίσει σταδιακά να λειτουργεί όλο και χειρότερα: ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, οι τοξίνες αρχίζουν να συσσωρεύονται στους ιστούς, εμφανίζεται περίσσεια λιπώδους ιστού εις βάρος του μυϊκού ιστού. Επιπλέον, η κακή διατροφή, μερικές φορές ακόμη και το πρόχειρο φαγητό, οδηγεί σε ελλείψεις σημαντικών θρεπτικών συστατικών και διαταράσσει τη λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων. Όλα αυτά μεταφράζονται σε μια σειρά από συμπτώματα με τα οποία οι άνδρες συχνά παλεύουν σήμερα. Εδώ είναι:

 • γενικό αίσθημα αποπροσανατολισμού, έλλειψη ενέργειας,
 • απάθεια, μειωμένη διάθεση, συνεχές αίσθημα κόπωσης,
 • προβλήματα συγκέντρωσης, μειωμένη νοητική απόδοση, βραδύτερη εκτέλεση εργασιών,
 • αποδυνάμωση του οργανισμού, μείωση της απόδοσης (χαμηλότερη αντοχή και μυϊκή δύναμη, γρήγορη κόπωση),
 • ορμονικές διακυμάνσεις, μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης,
 • υπέρβαρο,
 • προβλήματα στύσης,
 • δερματικά προβλήματα (εξανθήματα, ακμή, δερματικές μολύνσεις) και προβλήματα μαλλιών (γκριζάρισμα, φαλάκρα, πιτυρίδα, φθορά των μαλλιών),
 • μειωμένη ανοσία (όλο και συχνότερες λοιμώξεις, κρυολογήματα, αλλεργίες).

Εάν γνωρίζετε αυτά τα συμπτώματα, ίσως σας ενδιαφέρει το NuviaLab Vitality. Ο κατασκευαστής του συμπληρώματος έχει συγκεντρώσει σε μία μόνο κάψουλα ένα ευρύ φάσμα συστατικών που είναι απαραίτητα για την ολοκληρωμένη ενίσχυση και αναγέννηση του σώματος. Αν λαμβάνεται τακτικά, θα μας βοηθήσει να εξαλείψουμε τα προβλήματα υγείας και να νιώσουμε γεμάτοι ζωντάνια.

 NuviaLab Vitality

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB ΖΩΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΏΡΑ

Τι μπορούμε να βρούμε στη σύνθεση του NuviaLab Vitality;

ΤοNuviaLab Vitality είναι μια καθολική φόρμουλα που απευθύνεται σε κάθε άνδρα που θέλει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό του. Η φόρμουλα αποδεικνύεται χρήσιμη τόσο ως προληπτικό μέτρο, προκειμένου να διατηρηθεί η καλή φόρμα και να προστατευτούμε από τη μείωση της ζωτικότητας, όσο και ως μέσο αντιστροφής των αρνητικών επιπτώσεων ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και βελτίωσης της κατάστασης του σώματος. Οι δράσεις αυτές υποστηρίζονται από τις ακόλουθες δραστικές ουσίες:

KSM-66® (τυποποιημένο εκχύλισμα ashwagandha, 5% vitanolides)

Δρώντας στην περιοχή υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων, το εκχύλισμα ashwagandha μειώνει την έκκριση κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) και έχει προσαρμογόνο δράση στο σώμα (το βοηθά να προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον του). Αυτή η ιδιότητα του ashwagandha είναι ιδιαίτερα σημαντική στο πλαίσιο των αγχωτικών καταστάσεων, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής στον σύγχρονο κόσμο.

Το ashwagandha που περιέχεται στο NuviaLab Vitality (το σημαντικό είναι ότι έχει τυποποιηθεί για να περιέχει βιτανολίδες), κάνει τον οργανισμό μας πιο ικανό να προσαρμόζεται καλύτερα στις εξωτερικές συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε, ακόμη και στις δύσκολες, οι οποίες δεν ευνοούν την εσωτερική γαλήνη. Γινόμαστε πιο αποστασιοποιημένοι, λιγότερο συναισθηματικοί και αντίθετα διατηρούμε μια ισορροπημένη και σταθερή διάθεση. Έχοντας καλύτερη αντοχή στο στρες και αντιδρώντας πιο ομαλά στους παράγοντες του στρες, καθώς και απαλλαγμένοι από το άγχος, τις νευρωτικές και καταθλιπτικές διαταραχές, βελτιώνουμε τη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ashwagandha που περιέχεται στο NuviaLab Vitality, εκτός από την προσαρμογόνο δράση του, υποστηρίζει επίσης την υγεία μας με διάφορους άλλους τρόπους: επηρεάζει θετικά την ανοσία, καταπολεμά τις φλεγμονές, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του εγκεφάλου, προστατεύει την καρδιά, ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία (μεταξύ άλλων.Μεταξύ άλλων, βελτιώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη, ενισχύει τη σωματική απόδοση, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και καταπολεμά τις διαταραχές ανικανότητας.

EnoSTIM™ (μείγμα σαφράν και εκχυλισμάτων από πυρήνα σταφυλιού και φλούδα μήλου)

Το EnoSTIM™ είναι ένα καινοτόμο σύμπλεγμα σαφράν με προ-υγεία εκχυλίσματα πυρήνα σταφυλιού και φλούδας μήλου, το οποίο χάρη σε έναν ειδικό συνδυασμό επιμέρους στοιχείων ταυτόχροναΒελτιώνει επίσης τις σεξουαλικές λειτουργίες των ανδρών, βελτιώνοντας την ποιότητα των στύσεων και αυξάνοντας την ισχύ.

Το σύμπλεγμα EnoSTIM διεγείρει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία σχηματισμού στύσης. Χάρη σε αυτό το συστατικό μπορείτε να υπολογίζετε σε μια πιο έντονη, πληρέστερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο EnoSTIM προστατεύουν το μονοξείδιο του αζώτου από τη διάσπαση, καθιστώντας τα αποτελέσματα αυτού του συστατικού ισχυρότερα, μεγαλύτερης διάρκειας και αποτελεσματικότερα. Ο κρόκος που περιέχεται στο EnoSTIM φροντίζει επιπλέον για υψηλή λίμπιντο και καλή σεξουαλική απόδοση.

Εκτός από τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, το EnoSTIM βελτιώνει επίσης την υγεία μας σε πολλές πτυχές: ενισχύει και προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει τις διαδικασίες αναγέννησης του οργανισμού, προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, παρουσιάζει αντικαρκινικές ιδιότητες, βελτιώνει το μεταβολισμό, βελτιώνει την πέψη, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών.

Εκχύλισμα ρίζας ginseng Κορέας (5% ginsenosides)

Το κορεατικό τζίνσενγκ είναι ένας μεγάλος σύμμαχος της ανδρικής υγείας. Προσθέτει ζωντάνια, αυξάνει τη ζωτικότητα και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας. Ρυθμίζοντας την έκκριση ορμονών, συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα. Βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση, αυξάνει τη δύναμη των στύσεων, παρατείνει τη διάρκεια της συνουσίας, προάγει καλύτερες αισθήσεις και μεγαλύτερη όρεξη για σεξ.

Το συστατικό έχει επίσης θετική επίδραση στην ψυχική μας σφαίρα: μειώνει το αίσθημα του στρες, σταθεροποιεί τη διάθεση, εξουδετερώνει την πνευματική κόπωση, τονώνει, αποτελεί πολύτιμο στήριγμα σε κατάσταση υψηλής πνευματικής προσπάθειας, καταπολεμά την απάθεια, αυξάνει τα κίνητρα και την προθυμία για δράση, βελτιώνει τις διαδικασίες σκέψης.

Έχει επίσης ιδιότητες που προάγουν την υγεία: συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα, βελτιώνει την κυκλοφορία, υποστηρίζει την καρδιά, βελτιώνει την οξυγόνωση του σώματος, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά τους ιούς και τους μικροοργανισμούς.

Εκχύλισμα ρίζας Astragalus (16% πολυσακχαρίτες)

Το Astragalus είναι ένα πολύτιμο βότανο με ισχυρή σύνθεση, προικισμένο με πολλές ιδιότητες που προάγουν την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα για αποτελεσματικότερη άμυνα κατά των παθογόνων μικροοργανισμών. Σε συνεργασία με άλλα συστατικά του NuviaLab Vitality, το εκχύλισμα αστράγαλου ενισχύει ολόκληρο τον οργανισμό και μας κάνει πιο ανθεκτικούς στην επίδραση ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Εμποδίζει την είσοδο των επιβλαβών μικροοργανισμών στο σώμα, και ακόμη και αν καταφέρουν να διεισδύσουν, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό τους και καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη την αντιμετώπιση μιας λοίμωξης.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος των θετικών επιδράσεων του astragalus. Καθώς είναι ένα προσαρμογόνο, μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε δύσκολες καταστάσεις, μειώνει το στρες, ανακουφίζει από τη νευρική ένταση και βελτιώνει την ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, αυτό το βότανο έχει αντιοξειδωτική, αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση.

BioPerine®

ΤοBioPerine, δηλαδή το εκχύλισμα φρούτων μαύρου πιπεριού, υποστηρίζει τον οργανισμό με σύνθετο τρόπο. Διεγείρει τη διαδικασία καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, επιταχύνει την καύση του περιττού λιπώδους ιστού, βελτιώνει τις πεπτικές διεργασίες, σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Μια σημαντική ιδιότητα αυτού του συστατικού είναι επίσης η εντατικοποίηση της απορρόφησης άλλων δραστικών ουσιών του παρασκευάσματος, χάρη στην οποία δρα με διπλάσια ισχύ.

Σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών που υποστηρίζουν την ανδρική υγεία

Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα ειδικό κλάσμα μαγνησίου Aquamin™ Mg που χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή απορρόφηση. Υποστηρίζει αποτελεσματικά το νευρικό σύστημα, αυξάνει την αντοχή στην κούραση και το στρες, ηρεμεί και χαλαρώνει, βελτιώνει την πνευματική απόδοση, καταπολεμά τα προβλήματα συγκέντρωσης και βελτιώνει τη διάθεση.

Άλλα συστατικά του συμπλέγματος βιταμινών-μετάλλων περιλαμβάνουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και σελήνιο. Τα στοιχεία αυτά προστατεύουν την υψηλή ανοσία του οργανισμού και έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών.

NuviaLab Vitality – η υγεία των ανδρών υπό έλεγχο και φροντίδα

 NuviaLab Vitality

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το NuviaLab Activity είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκεύασμα, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης του οργανισμού στην εποχή των διαφόρων παγίδων του πολιτισμού. Η λήψη αυτών των καψουλών θα μεταφραστεί γρήγορα σε αυξημένο σθένος, βελτιωμένη ψυχική και σωματική ευεξία, βελτιωμένη προσωπική ζωή και ακόμη και βελτιωμένη εμφάνιση (ισχυρότερα, υγιέστερα μαλλιά, ωραιότερη, ομαλότερη επιδερμίδα, πιο αρρενωπή φιγούρα).

Σίγουρα το NuviaLab Vitality θα κάνει τη δουλειά του αν ο τομέας που μας ενδιαφέρει είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς.

Συνοπτικά, οι σημαντικότεροι τομείς δράσης του NuviaLab Vitality είναι:

 • επιστροφή της ζωτικότητας, ενθουσιασμός για δράση και υψηλά επίπεδα ενέργειας,
 • Βελτιωμένη ανοσία,
 • βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση, καλύτερες στύσεις, αυξημένη επιθυμία για σεξ,
 • αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, βελτιωμένες σωματικές αναλογίες (περισσότεροι μύες, λιγότερο λίπος),
 • βελτιωμένη μυϊκή λειτουργία, αυξημένη δύναμη και αντοχή,
 • λιγότερη ευαισθησία στην κόπωση,
 • προστασία και βελτίωση του καρδιαγγειακού και νευρικού συστήματος,
 • μείωση του άγχους, βελτίωση της πνευματικής απόδοσης, βελτίωση της ψυχικής κατάστασης (λιγότερα άσχημα συναισθήματα, λιγότερη ευερεθιστότητα κ.λπ.).

NuviaLab Vitality – γνώμες

Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν τακτικά το NuviaLab Vitality, το συμπλήρωμα παρουσιάζει υψηλή αποτελεσματικότητα στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας και στην εξάλειψη των ανδρικών παθήσεων και των μικρών δυσλειτουργιών. Οι αξιολογήσεις του NuviaLab Vitality δείχνουν επίσης ότι λειτουργεί καλά ως προληπτικός φύλακας της ζωτικότητας και της καλής ανοσίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σύνθετα παρασκευάσματα για άνδρες στην αγορά. Εκτός από το γεγονός ότι έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση και τη στύση, ενισχύει επίσης τον οργανισμό, προσθέτει δύναμη και ενέργεια, καταπολεμά το στρες. Με μια λέξη, προσφέρει πολλά οφέλη. Κάνει την επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή καλύτερη. Οι χρήστες είναι επίσης ικανοποιημένοι με τα γρήγορα αποτελέσματα του σκευάσματος.

Πού να παραγγείλετε το NuviaLab Vitality;

Μπορούμε να αγοράσουμε το προϊόν πηγαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του . Εάν αγοράσετε 2 συσκευασίες, θα λάβετε 1 συσκευασία δωρεάν. Εάν αγοράσετε 3 πακέτα, θα λάβετε 3 πακέτα δωρεάν.

 NuviaLab Vitality

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB ΖΩΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28830214/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32929825/
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-ashwagandha#1
 • https://www.healthline.com/health/erectile-dysfunction/korean-red-ginseng
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/327017

Category: Θέματα ανδρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin