NuviaLab Keto pro 9

NuviaLab Keto – ένα παρασκεύασμα χάρη στο οποίο μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε μια δίαιτα και να χάσετε το υπερβολικό βάρος σε χρόνο μηδέν

Το NuviaLab Keto θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας για απώλεια βάρους. Πρόκειται για ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για άτομα που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μια απαιτητική κετογονική δίαιτα. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια θεραπεία με το NuviaLab Keto ταυτόχρονα με αυτή τη δίαιτα, μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα αστραπιαία. Το συμπλήρωμα θα κάνει επίσης τη δουλειά του με άλλα σχέδια διατροφής, όχι μόνο με τη δίαιτα κετό. Τα αποτελέσματα του NuviaLab Keto είναι πάντα τα ίδια – ταχύτερη διάσπαση του αποθηκευμένου λιπώδους ιστού, αυξημένος μεταβολικός ρυθμός και μπλοκαρισμένη όρεξη, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεί το κύριο εμπόδιο για την απώλεια βάρους. Μια πλούσια σύνθεση δραστικών συστατικών είναι υπεύθυνη για την τόνωση του οργανισμού ώστε να χάσει γρήγορα βάρος.

Το NuviaLab Keto είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα της κετογονικής δίαιτας

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπέρβαρων ανθρώπων κάνει περισσότερες από μία προσπάθειες να χάσει βάρος, αλλά αυτές οι προσπάθειες συνήθως είναισυνήθως είναι είτε εντελώς ανεπιτυχείς, είτε επιφέρουν μόνο μια μικρή απώλεια βάρους – πολύ μικρή για να είναι ικανοποιητική. Οι λόγοι για αυτές τις αποτυχίες είναι γενικά οι εξής – πρώτον, δεν είμαστε σε θέση να ξεφύγουμε από τις γαστρονομικές μας αδυναμίες και να αλλάξουμε μόνιμα Δεύτερον, είναι δύσκολο να προκαλέσετε το σώμα να αυξήσει μόνιμα τον μεταβολικό ρυθμό και να αποβάλει αποτελεσματικά τον λιπώδη ιστό.

Παρά τις δίαιτες και τις προπονήσεις, πολύ συχνά ο ρυθμός απώλειας βάρους είναι απίστευτα αργός. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, ανυπόμονοι με την έλλειψη αποτελεσμάτων, εγκαταλείπουν τις δίαιτες και αρχίζουν να παραλείπουν προπονήσεις. Ευτυχώς, υπάρχει μια συνταγή για την απώλεια βάρους.

Υπάρχουν ειδικές δίαιτες που βοηθούν το σώμα να μάθει να χρησιμοποιεί τον λιπώδη ιστό πιο αποτελεσματικά και έτσι να απαλλαγεί αποτελεσματικότερα από τη μάζα του σωματικού λίπους. Πρόκειται κυρίως για δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες (η κετογονική δίαιτα και η δίαιτα low carb). Η χρήση τους μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για μια πιο λεπτή σιλουέτα, ειδικά με την παράλληλη χρήση ενός λιποδιαλύτη όπως το NuviaLab Keto.

 NuviaLab Keto

Μέσα στις κάψουλες NuviaLab Keto θα βρείτε πολλά πατενταρισμένα συστατικά που βασίζονται στις πιο αποτελεσματικές φυτικές πρώτες ύλες που είναι γνωστές για τη ρύθμιση του μεταβολισμού του λίπους και των υδατανθράκων. Αυτά τα συστατικά αναστέλλουν τη διαδικασία αύξησης του σωματικού βάρους, ενώ κινητοποιούν το σώμα ώστε να χρησιμοποιεί τον λιπώδη ιστό ως ενέργεια για τους ιστούς . Ως αποτέλεσμα, το λίπος αρχίζει να εξαφανίζεται από το σώμα μας με γρήγορο ρυθμό.

Οι θερμογενετικές ουσίες είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό συστατικό του NuviaLab Keto, χάρη στο οποίο η καύση των θερμίδων από το φαγητό γίνεται ταχύτερα .

Είναι αδύνατο να μην αναφερθούν οι διεγερτικές ουσίες που περιέχονται στο NuviaLab Keto. Χάρη σε αυτά αποφεύγουμε την κόπωση, τις διακυμάνσεις της διάθεσης και την αποθάρρυνση κατά τη δύσκολη περίοδο της απώλειας βάρους. Όλα φαίνονται να είναι έτοιμα στο NuviaLab Keto; Πράγματι, έτσι είναι, όπως θα δούμε όταν γνωρίσουμε τις δραστικές ουσίες του σκευάσματος.

Μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες είναι το κλειδί για μια πιο λεπτή σιλουέτα

Δεν είστε σίγουροι πώς να δομήσετε τη διατροφή σας για να αρχίσετε να καίτε αποτελεσματικά λίπος; Είναι απλό, περιορίστε την προσφορά σακχάρων! Όταν το σώμα μας στερείται την κύρια πηγή ενέργειας με τη μορφή υδατανθράκων, αρχίζει να χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος για να διατηρήσει όλες τις ζωτικές λειτουργίες.

Η οξείδωση των λιπαρών οξέων παράγει κετονικά σώματα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως καύσιμο για τους ιστούς. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται κέτωση. Όντας σε κέτωση, καίμε το σωματικό λίπος με πολλαπλάσιο ρυθμό.

 Αβοκάντο, σολομός, αυγά και ξηροί καρποί, δίπλα σε ένα σημειωματάριο με μια περιγραφή της δίαιτας κετό

Ένα γνωστό και ολοένα και πιο δημοφιλές εργαλείο για την είσοδο σε κατάσταση κέτωσης είναι η κετογονική δίαιτα (ketogenic diet). Από τι αποτελείται;

 • Περιορίζουμε την πρόσληψη προϊόντων που περιέχουν υδατάνθρακες σχεδόν στο μηδέν (συμπεριλαμβανομένων των φρούτων και των λαχανικών). Η συνιστώμενη ποσότητα είναι το πολύ 50 γραμμάρια υδατανθράκων την ημέρα.
 • Η δίαιτα βασίζεται σε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (λιπαρά κρέατα, λιπαρά ψάρια, λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, φυτικά έλαια, αβοκάντο, βούτυρο, ξηροί καρποί).
 • Τρώμε 3 μεγαλύτερα γεύματα την ημέρα και 2 σνακ. Τα λίπη αποτελούν περίπου το 70-80% της διατροφής και οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες μαζί περίπου το 20-30%.
 • Επιτρέπονται όχι πολύ μεγάλες ποσότητες λαχανικών (π.χ. ντομάτες, μπρόκολο, πιπεριές), άπαχα γαλακτοκομικά, αυγά, δημητριακά.

Η κετογονική δίαιτα δίνει καλά αποτελέσματα, αλλά είναι δύσκολο να ακολουθηθεί λόγω των εκτεταμένων αλλαγών στο μενού. Ενώ κανονικά οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες αποτελούν τον πυρήνα του μενού, ξαφνικά πρέπει να στραφούμε σε κυρίως λιπαρά τρόφιμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια τέτοια δίαιτα. Επιπλέον, οι παρενέργειες της δίαιτας κέτο είναι συχνά το φαινόμενο yo-yo, κρίσεις ανεξέλεγκτης όρεξης (ειδικά για γλυκά), απώλεια ενέργειας και επιδείνωση της διάθεσης. Αν θέλετε να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις της δίαιτας κετο, το εν λόγω συμπλήρωμα NuviaLab Keto θα σας βοηθήσει.

Μια λιγότερο ριζοσπαστική μέθοδος για την αύξηση της διάσπασης του λιπώδους ιστού είναι η δίαιτα low carb (χαμηλή σε υδατάνθρακες). Παρόλο που δεν απαιτεί να κάνουμε τόσες πολλές διατροφικές θυσίες όσο η δίαιτα κετό, μπορεί να είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός τρόπος για να χάσουμε ανεπιθύμητα κιλά, ειδικά αν χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα έναν μειωτή λίπους σε κάψουλες.

Τι περιλαμβάνει η δίαιτα low carb;

 • Η συνιστώμενη ποσότητα υδατανθράκων είναι 130-150 γραμμάρια την ημέρα.
 • Ενώ μειώνουμε την ποσότητα των υδατανθράκων στο μενού, αυξάνουμε την ποσότητα της καλής ποιότητας πρωτεΐνης (τυρί, κεφίρ, τυρί).(τυρί, κεφίρ, γιαούρτι, αυγά, ψάρι, κρέας) και υγιεινά λιπαρά (αβοκάντο, λιναρόσπορο, ελαιόλαδο, ξηροί καρποί και αμύγδαλα, σπόροι).
 • Αν τρώτε υδατάνθρακες, θα πρέπει να είναι σύνθετοι υδατάνθρακες (χονδροειδή δημητριακά, δημητριακά, καστανό ρύζι). Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελούν ένα μικρό ποσοστό του συνολικού μενού.
 • Αποφεύγουμε εντελώς τα προϊόντα από λευκό αλεύρι, τα γλυκά, τα αλμυρά σνακ και τα έτοιμα γεύματα. Τα φρούτα επιτρέπονται σποραδικά.
 • Τα λαχανικά έχουν αρκετό χώρο στο μενού.

Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξουμε την αυστηρή κετογονική δίαιτα ή την λιγότερο περιοριστική δίαιτα low carb, το NuviaLab Keto θα μας καθοδηγήσει με επιτυχία κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το προϊόν βοηθά το σώμα μας να εισέλθει και να διατηρήσει μια κατάσταση κέτωσης και διευκολύνει την τήρηση της δίαιτας.

 NuviaLab Keto

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB KETO ΤΏΡΑ

NuviaLab Keto – σύνθεση του παρασκευάσματος

Η αποτελεσματική μείωση του λίπους με το NuviaLab Keto είναι δυνατή χάρη στα ακόλουθα συστατικά :

ForsLean® (εκχύλισμα ινδικής τσουκνίδας, 10% φορσκολίνη)

Η ινδική τσουκνίδαείναι πηγή φορσκολίνης, μιας πολύτιμης ουσίας που διεγείρει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού και αναστέλλει την αύξηση του σωματικού βάρους. Ταυτόχρονα, η φορσκολίνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για τη μείωση και τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, η ουσία βελτιώνει το έργο του θυρεοειδούς αδένα και βελτιώνει την πορεία των μεταβολικών διεργασιών στο σώμα.

Επηρεάζοντας το μεταβολισμό των υδατανθράκων και ομαλοποιώντας την έκκριση ινσουλίνης, η φορσκολίνη αποτρέπει τις ταχείες διακυμάνσεις της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που με τη σειρά του μεταφράζεται σε αναστολή της διαδικασίας αύξησης του βάρους. Η τακτική χρήση ενός σκευάσματος με φορσκολίνη, όπως το NuviaLab Keto, έχει ως αποτέλεσμα την ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, την αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και την επιτάχυνση της μείωσης του λιπώδους ιστού με ταυτόχρονη υποστήριξη των μυών.

Citrin® (εκχύλισμα φρούτων tamarind Malabar, 60% HCA)

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό Citrin® είναι καθαρό εκχύλισμα φρούτων tamarind Malabar (Garcinia cambogia), που περιέχει 60% υδροξυκιτρικό οξύ (HCA) – ένα συστατικό που ενισχύει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, ενισχύει το μεταβολισμό και επιταχύνει τη μυϊκή λειτουργία.HCA – ένα συστατικό που αυξάνει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, ρυθμίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων στον οργανισμό και μειώνει αποτελεσματικά την όρεξη (χάρη στο οποίο έχουμε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο της διατροφής μας).

Το HCA διεγείρει τη λιπόλυση, δηλαδή τη διαδικασία μετατροπής του αποθηκευμένου λίπους σε ενέργεια, και ταυτόχρονα εμποδίζει την αφομοίωση του λίπους από την τροφή και αποτρέπει τη σύνθεση νέων λιποκυττάρων. Το HCA είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά που μπλοκάρει τη διαδικασία αύξησης του βάρους και ταυτόχρονα επηρεάζει το κέντρο κορεσμού και μειώνει την ανάγκη για φαγητό. Χάρη στο HCA, όχι μόνο χάνουμε βάρος γρηγορότερα, αλλά είναι επίσης ευκολότερο να στραφούμε σε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά (22% καφεΐνη)

Εκτός από τις ουσίες που καίνε το λίπος, η γκουαρανά είναι ένα πολύτιμο συστατικό στην προετοιμασία για άτομα που προσπαθούν να χάσουν βάρος. Χάρη στη θετική του επίδραση στη διάθεσή σας, διευκολύνει την εφαρμογή του σχεδίου απώλειας βάρους. Προσθέτει ενέργεια και ζωτικότητα, καταπολεμά τη σωματική και πνευματική κόπωση και βελτιώνει τη διάθεση. Αυξάνει τα κίνητρα, επιτρέπει τη διατήρηση υψηλότερου επιπέδου δραστηριότητας σε καθημερινή βάση, αυξάνει την ικανότητα κατάρτισης. Επιπλέον, βελτιώνει το μεταβολισμό, επιταχύνει την καύση θερμίδων, αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και αυξάνει τον έλεγχο της όρεξης.

Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (40% EGCG)

Τοεκχύλισμα πράσινου τσαγιού είναι σύμμαχος για την απώλεια βάρους και την ευεξία. Επιταχύνει το μεταβολισμό, βοηθά στην ταχύτερη καύση θερμίδων από το φαγητό και ταυτόχρονα βελτιώνει την αποβολή του λιπώδους ιστού. Έχει επίσης θετική επίδραση στην πέψη και διεγείρει την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, προστατεύει από τις ασθένειες του πολιτισμού και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που περιέχεται στο NuviaLab Keto έχει υψηλή περιεκτικότητα σε EGCG (40%) – μια ουσία που εντείνει τη διάσπαση των λιπαρών οξέων. Το EGCG ενισχύει τη διαδικασία μετατροπής του λίπους σε ενέργεια και αναστέλλει την απορρόφηση λίπους από τα τρόφιμα. Έχει επίσης πολύ ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου και την ψυχική ευεξία.

Άλλα συστατικά του NuviaLab Keto είναι:

 • Χρώμιο – καταστέλλει την όρεξη, μειώνει την ανάγκη για υδατάνθρακες, υποστηρίζει την καύση λίπους, ομαλοποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
 • Εκχύλισμα πιπεριού (2% καψαϊκίνη) – έχει θερμογενετικές ιδιότητες, επιταχύνει το μεταβολισμό, σας κάνει να καίτε θερμίδες γρηγορότερα, βελτιώνει την πέψη, διεγείρει την αποτοξίνωση του σώματος.
 • Bioperine – ένα ισχυρό θερμογόνο που αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και υποστηρίζει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού. Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες και καθυστερεί τη γήρανση του οργανισμού.
 • Ηβιταμίνη Β6 έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, βελτιώνει τη διάθεση και τη συγκέντρωση. Συμμετέχοντας στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, συμβάλλει στη ρύθμιση του σωματικού βάρους.

NuviaLab Keto – γρήγορη δράση και σαφή αποτελέσματα

 NuviaLab Keto

Κάθε δίαιτα απώλειας βάρους περιλαμβάνει ορισμένες θυσίες. Όσο μεγαλύτεροι είναι οι περιορισμοί και οι αλλαγές στο μενού, τόσο πιο δύσκολο είναι να μεταβείτε σε έναν νέο τρόπο διατροφής.

ΤοNuviaLab Keto είναι ένα προϊόν που λειτουργεί με δύο τρόπους – πρώτον, μας βοηθά να μεταβούμε σε ένα νέο τρόπο διατροφής και να αυξήσουμε τον έλεγχό μας πάνω στη διατροφή και δεύτερον, επιταχύνει την καύση του λίπους από το σώμα. Αυτός ο σκόπιμος συνδυασμός δύο τρόπων δράσης μεταφράζεται σε υψηλή ικανοποίηση των πελατών. Το 98% επιτυγχάνει να χάσει βάρος και εκφράζει θετικά σχόλια για το NuviaLab Keto.

Επιδράσεις του NuviaLab Keto:

 • καταστολή της όρεξης, καταστολή της πείνας, μειωμένη ανάγκη για τσιμπολόγημα,
 • ευκολότερη προσαρμογή στη μείωση των υδατανθράκων στη διατροφή, λιγότερη επιθυμία για γλυκά,
 • μείωση των παρενεργειών της δίαιτας low carb και της δίαιτας κέτο (συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης του φαινομένου της “γρίπης κέτο”, της εξάλειψης των κρίσεων αδηφάγου πείνας, της μη επίδρασης της υπνηλίας και της κόπωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, της μη επίδρασης της επιδείνωσης της διάθεσης και της αδυναμίας του σώματος),
 • αναστολή της περαιτέρω ανάπτυξης του λιπώδους ιστού,
 • ταχύτερη διάσπαση του λιπώδους ιστού, συστηματική απώλεια βάρους,
 • ταχύτερος μεταβολισμός,
 • Αποτελεσματικότερη είσοδος και διατήρηση της κατάστασης κέτωσης,
 • αποτελεσματική αποτοξίνωση του σώματος,
 • καλύτερη πέψη,
 • περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερο κίνητρο,
 • καλύτερη σωματική και ψυχική ευεξία,
 • καλύτερη απόδοση ολόκληρου του σώματος.

NuviaLab Keto – γνώμες

 μια γυναίκα μετράει τη μέση της με ένα εκατοστόμετρο

Οι κάψουλες NuviaLab Keto στις απόψεις των χρηστών του Διαδικτύου είναι πολύ καλές . Οι χρήστες συχνά τονίζουν ότι το παρασκεύασμα καταστέλλει αποτελεσματικά την όρεξη και εξασφαλίζει πολύ ταχύτερη απώλεια βάρους από ό,τι χωρίς συμπλήρωμα. Το σώμα αυτοκαθαρίζεται και λειτουργεί καλύτερα, το λίπος εξαφανίζεται γρήγορα, η σιλουέτα λεπταίνει μπροστά στα μάτια σας, μετά από 3-4 εβδομάδες είστε ήδη αρκετά κιλά ελαφρύτεροι.

Σύμφωνα με πολλές απόψεις για το NuviaLab Keto, μια πολύ σημαντική πτυχή της δράσης του συμπληρώματος είναι η σημαντική μείωση του αισθήματος της πείνας και της ανάγκης να φτάσει κανείς στα σάκχαρα. Είναι ευκολότερο να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και είναι ευκολότερο να επιμείνετε σε μια δίαιτα, ακόμη και σε μια πολύ περιοριστική δίαιτα. Για πολλούς πελάτες, το NuviaLab Keto είναι το προϊόν που τελικά τους βοήθησε να επιτύχουν το βάρος των ονείρων τους.

NuviaLab Keto – πώς να παραγγείλετε το προϊόν;

Είναι καλύτερο να αγοράσετετο NuviaLab Keto μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή του παρασκευάσματος. Τότε έχουμε την εγγύηση της ποιότητας και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η όλη συναλλαγή αγοράς είναι γρήγορη και αποτελεσματική και θα παραλάβετε το δέμα αμέσως. Και οι δύο μορφές πληρωμής και οι επιλογές παράδοσης είναι ευέλικτες και άνετες για τον πελάτη. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, υπάρχουν ελκυστικές εκπτώσεις για όσους παραγγέλνουν περισσότερα από 1 πακέτα. Εδώ θα μεταβείτε απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή NuviaLab Keto.

 NuviaLab Keto

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB KETO ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/appetite-suppressants
 • https://www.healthline.com/nutrition/guarana-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/269538
 • https://www.healthline.com/nutrition/garcinia-cambogia-weight-loss
 • https://www.healthline.com/nutrition/chromium-picolinate

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin