keto core 1

Keto Core – εντατικές σταγόνες που σας βοηθούν να χάσετε βάρος γρήγορα και να ανακτήσετε τον έλεγχο της όρεξής σας

Το Keto Core είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες σταγόνες για την απώλεια βάρους, οι οποίες λειτουργούν με ενισχυμένο τρόπο υπέρ της σιλουέτας μας. Αυξάνουν το ρυθμό απώλειας ανεπιθύμητων κιλών βάρους και ταυτόχρονα μας υποστηρίζουν στην εφαρμογή μιας δίαιτας με περιορισμένη ποσότητα υδατανθράκων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι με το υπερβολικό σωματικό λίπος είναι η υπερβολικά θερμιδογόνος διατροφή, το τσιμπολόγημα και η συνεχής επιθυμία για τις αγαπημένες τους λιχουδιές, καθώς και η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης. Με το Keto Core μπορούμε να περιορίσουμε την υπερβολική μας όρεξη και να μειώσουμε την ποσότητα των υδατανθράκων στη διατροφή μας χωρίς καμία προσπάθεια ή θυσία. Αυτό θα μας επιτρέψει να εισέλθουμε σε μια κατάσταση της λεγόμενης κέτωσης, μετά την οποία θα χάσουμε αποτελεσματικά και συστηματικά βάρος!

Η κέτωση είναι το κλειδί για εντατική απώλεια λίπους

Η κετογονική δίαιτα είναι μια πρόσφατα μοντέρνα μέθοδος για την απώλεια βάρους. Επιτρέπει στο σώμα να εισέλθει σε κατάσταση κέτωσης, στην οποία το σώμα αρχίζει να αντλεί δυναμικά ενέργεια από τα αποθέματα λίπους και έτσι να χάνει βάρος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ωστόσο, το αδυνάτισμα με τη βοήθεια της κετογονικής δίαιτας δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα. Συνδέεται με μεγάλες θυσίες, καταπόνηση του οργανισμού και διατροφικές ελλείψεις. Στην κλασική κετογονική δίαιτα περιορίζουμε την κατανάλωση υδατανθράκων σχεδόν στο μηδέν, και έτσι καταδικάζουμε τον εαυτό μας σε σημαντική επιδείνωση της ευεξίας και σε περιβόητη έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας. Σε πολλές περιπτώσεις, η λειτουργία του οργανισμού διαταράσσεται σοβαρά σε διάφορες πτυχές μετά την εισαγωγή αυτής της δίαιτας.

Δεν είναι ούτε ωφέλιμο ούτε υγιές για τον οργανισμό να διακόψει εντελώς την παροχή ενός από τα βασικά θρεπτικά συστατικά, που είναι οι υδατάνθρακες. Μια ορισμένη ποσότητα υδατανθράκων είναι απαραίτητη στην καθημερινή μας διατροφή, διαφορετικά το σώμα μας αρχίζει να δυσλειτουργεί.

ΤοKeto Core είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μπείτε σε κατάσταση κέτωσης και να αρχίσετε να καίτε σωματικό λίπος γρήγορα, χωρίς όμως να χρειάζεται να εφαρμόσετε μια ριζική κετογονική δίαιτα στην παραδοσιακή της μορφή. Με το Keto Core, μπορούμε να τροποποιήσουμε τη δίαιτα κέτο και να μειώσουμε την κατανάλωση υδατανθράκων μόνο σε ορισμένο βαθμό και να δούμε σαφή οφέλη από την είσοδο σε κατάσταση κέτωσης.

 Keto Core

Χάρη σε μια ειδική σύνθεση βασικών ενεργών συστατικών, το Keto Core ρυθμίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων, μας απαλλάσσει από τις κρίσεις αδηφάγου πείνας, μειώνει την ανάγκη για ζάχαρη και ταυτόχρονα κινητοποιεί τον οργανισμό για την παραγωγή κετονικών σωμάτων και αυξάνει τη διαδικασία διάσπασης του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, τα οποία γίνονται πηγή καυσίμου για τον οργανισμό μας.

Keto Core σε σχέση με μια δραστική δίαιτα κετό

Η κετογονική δίαιτα μπορεί δυστυχώς να είναι ένα σοκ για το σώμα μας. Στο μενού του, επιτρέπονται μόνο προϊόντα όπως κρέας, γαλακτοκομικά, αυγά, βούτυρο, έλαια, λαχανικά χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες.

Ωστόσο, δεν απαγορεύονται μόνο τα γλυκά και τα ζαχαρούχα ποτά, αλλά και όλα τα προϊόντα δημητριακών, όπως ρύζι, ψωμί, πλιγούρι, ζυμαρικά, δημητριακά, πλιγούρι βρώμης, φρούτα, ακόμη και ορισμένα λαχανικά (π.χ. καλαμπόκι, μπιζέλια, φασόλια, φακές).

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα τέτοιο μενού είναι απαράδεκτο. Κανονικά, οι υδατάνθρακες αποτελούν τη βάση του μενού μας και η ταχεία μείωσή τους στο ελάχιστο προκαλεί επιδείνωση του οργανισμού και μια σειρά από επιπλοκές, μερικές φορές σοβαρές.

Μεταξύ των πιθανών παρενεργειών της κετογονικής δίαιτας είναι: ορμονικές διαταραχές (π.χ. διαταραχές της εμμήνου ρύσεως), διαταραχές του ήπατος και των νεφρών, πέτρες στα νεφρά, λιπώδες ήπαρ, πεπτικές διαταραχές, υπογλυκαιμία, εξασθενημένα οστά, προβλήματα συγκέντρωσης, πνευματική επιδείνωση, αδυναμία, οξίνιση, χρόνια κόπωση και λήθαργος, πονοκέφαλοι, αίσθημα παλμών της καρδιάς.

 Σφιχτές γροθιές, ένα πιάτο, μερικά κομμάτια λαχανικών στο πιάτο

Οι διατροφολόγοι τονίζουν ότι κάθε δίαιτα, κατά την οποία εγκαταλείπουμε ή μειώνουμε σχεδόν στο μηδέν την πρόσληψη οποιουδήποτε θρεπτικού συστατικού, είναι μια δίαιτα ανεπάρκειας, δυσμενής για την υγεία. Επιπλέον, τέτοιες δίαιτες συνήθως καταλήγουν σε φαινόμενο yo-yo, οπότε είναι εντελώς άσκοπο να βασανίζετε τον εαυτό σας με αυτές.

ΤοKeto Core είναι ένας καλός βοηθός όταν θέλετε να έχετε όλα τα οφέλη της δίαιτας κέτο (δηλ. γρήγορη απώλεια βάρους), αλλά δεν θέλετε να κάνετε τόσες πολλές διατροφικές θυσίες. Με τον βοηθό απώλειας βάρους Keto Core, μπορούμε να τρώμε μια λιγότερο αυστηρή δίαιτα, επιτρέποντας στον εαυτό μας να τρώει μια μερίδα δημητριακών, φρούτων ή δημητριακών κάθε μέρα, ενώ παράλληλα θα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε κέτωση και να αντλούμε ενέργεια εντατικά από το λίπος.

ΤοKeto Core είναι ένα μεγάλο μέρος δραστικών ουσιών που μειώνουν την όρεξη, προστατεύουν από το να φτάνουμε σε λάθος τύπους υδατανθράκων (ειδικά γλυκά) και σταδιακά, απαλά, χωρίς ξαφνικές, ορθόδοξες αλλαγές στη διατροφή, θέτουν το σώμα μας σε κέτωση. Σταδιακά, ο μεταβολικός ρυθμός αυξάνεται και το σώμα αρχίζει να απελευθερώνει λίπος.

Σύνθεση Keto Core

Ενώ οι περισσότερες σταγόνες απώλειας βάρους χαρακτηρίζονται από μια φτωχή σύνθεση ενεργών συστατικών, οι σταγόνες Keto Core έχουν μια πολύ πιο πλούσια φόρμουλα. Περιέχουν έως και 7 τέλεια συνδυασμένες βιο-ουσίες, καθεμία από τις οποίες υποστηρίζει τη διαδικασία απώλειας βάρους.

 Keto Core σταγόνες απώλειας βάρους

Ενεργά συστατικά του Keto Core:

 • Εκχύλισμα από τα φύλλα του πουρναριού της Παραγουάης – επηρεάζει τέλεια την πέψη, επιταχύνει το μεταβολισμό, έχει θερμογόνο δράση, έτσι ώστε να αυξάνεται ο ρυθμός των θερμίδων που καίγονται. Μειώνει την όρεξη και αναστέλλει την απορρόφηση των λιπών και των υδατανθράκων από τα τρόφιμα, γεγονός που αποτρέπει την περαιτέρω αύξηση του σωματικού βάρους. Επιπλέον, αυτό το συστατικό αποτρέπει την υπερβολική κατακράτηση νερού στο σώμα, η οποία προκαλεί διόγκωση του σώματος και αύξηση του συνολικού σωματικού βάρους. Το αλογόχορτο είναι επίσης σύμμαχος ενός δραστήριου τρόπου ζωής – προσθέτει ενέργεια και έχει ευεργετική επίδραση στη σωματική απόδοση του σώματος, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση των προπονήσεων. Το συστατικό ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
 • Εκχύλισμα ριζώματος τζίντζερ – διεγείρει αποτελεσματικά τη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού και ταυτόχρονα αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό, διευκολύνοντας την απαλλαγή του σώματος από το λίπος. Βελτιώνει επίσης την πέψη των τροφών, κάνει την τροφή να περνάει πιο γρήγορα από το έντερο και αποτρέπει τη συσσώρευση λιπώδους ιστού. Το τζίντζερ επηρεάζει επίσης τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, γεγονός που αποτρέπει φαινόμενα όπως κρίσεις αδηφάγου πείνας, μεταγευματική κόπωση και υπνηλία, υπερβολική επιθυμία για γλυκά, τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων. Αυτό που αξίζει να τονιστεί, το τζίντζερ είναι επίσης ένα από τα καλύτερα συστατικά που βελτιώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
 • Τοεκχύλισμα μέντας – διεγείρει δυναμικά την έκκριση γαστρικού υγρού και χολής, κάνει την πέψη αποτελεσματική και χωρίς προβλήματα και μετά το γεύμα αισθανόμαστε ανάλαφροι και δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε ενοχλητικές παθήσεις που σχετίζονται με την τεμπέλικη εργασία του πεπτικού συστήματος, όπως: αίσθημα πληρότητας, μετεωρισμός (προκαλώντας αύξηση της περιφέρειας του στομάχου μας), δυσκοιλιότητα, κοιλιακή δυσφορία, καούρα, δυσπεψία. Το συστατικό ρυθμίζει επίσης την εντερική λειτουργία και βοηθά στην απαλλαγή του οργανισμού από τις τοξίνες και τις εναποθέσεις λίπους.
 • Εκχύλισμα Λοβάζι – διεγείρει την αποτοξίνωση του σώματος, βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας υποδόριου νερού, μειώνει το πρήξιμο του σώματος και την κυτταρίτιδα. Αυξάνοντας την παραγωγή ούρων, διεγείρει την αποβολή των επιβλαβών μεταβολιτών και τοξινών από το σώμα. Το αλόγου βελτιώνει επίσης την πέψη και το μεταβολισμό, καταπολεμά τον μετεωρισμό, προσθέτει ελαφρότητα μετά τα γεύματα, διευκολύνει την απώλεια βάρους και το αδυνάτισμα της περιοχής της κοιλιάς και των γοφών.
 • Εκχύλισμα πικραλίδας – ομαλοποιεί τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, αποτρέπει τα ξαφνικά άλματα και τις πτώσεις της γλυκόζης στο αίμα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευεξία μας. Μπλοκάρει το αίσθημα της πείνας, μειώνει την επιθυμία για φαγητό και βοηθά να τηρήσουμε το πρόγραμμα διατροφής που έχουμε θέσει για τον εαυτό μας. Η πικραλίδα είναι επίσης ειδικός στην εξάλειψη των βλαβερών ουσιών από το σώμα που διαταράσσουν το μεταβολισμό και τη λειτουργία των οργάνων. Το βότανο υποστηρίζει επίσης το συκώτι και βελτιώνει την πέψη του λίπους.
 • Εκχύλισμα άγριου πανσέ – όχι μόνο βοηθάει στο αδυνάτισμα της σιλουέτας, αλλά έχει επίσης θετική επίδραση στην εμφάνισή μας! Διεγείροντας την απομάκρυνση των τοξινών, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, το λειαίνει και το εξομαλύνει, μειώνει τη σμηγματόρροια, εξαλείφει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Η αδυνατιστική δράση του αγριοπανσέλου συνίσταται στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του σώματος, τη βελτίωση της πέψης του λίπους, την αύξηση του αισθήματος κορεσμού και την καταστολή της όρεξης.
 • Εκχύλισμα Salvia – ρυθμίζει την ισορροπία του νερού στο σώμα και βελτιώνει την αποσύνθεση του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού. Βοηθά στην απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών που συσσωρεύονται στο σώμα, φροντίζει για τον γρήγορο μεταβολισμό και την τέλεια λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Το φασκόμηλο διευκολύνει επίσης την απομάκρυνση του ανθεκτικού λίπους και το αδυνάτισμα της κοιλιακής περιοχής.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ KETO CORE ΤΏΡΑ

Γιατί να πάρετε το Keto Core; Επιπτώσεις της χρήσης

 Keto Core σταγόνες για απώλεια βάρους

Πάρτε τιςσταγόνες Keto Core μία φορά την ημέρα. Ανακατέψτε περίπου 20 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό και πιείτε. Λόγω της διουρητικής του δράσης, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τις σταγόνες στο πρώτο μέρος της ημέρας. Αυτό το άριστα συντεθειμένο μείγμα πολύτιμων εκχυλισμάτων θα λειτουργεί προς όφελός σας όλη την ημέρα, καταστέλλοντας την όρεξή σας, επιταχύνοντας το μεταβολισμό σας και, το σημαντικότερο, καταστρέφοντας τις λιποαποθέσεις.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του Keto Core:

 • είναι βολικά στη χρήση (με τη βοήθεια ενός δοσομετρητή μετράτε τη σωστή δόση, αναμειγνύετε με νερό και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε),
 • Απορροφώνται τέλεια από τον οργανισμό (η υγρή μορφή διευκολύνει την ταχεία απορρόφηση και την 100% αποτελεσματικότητα),
 • λειτουργούν εντατικά και είναι μέγιστα συμπυκνωμένα – περιέχουν 100% δραστικά συστατικά και 0% διογκωτικές ουσίες,
 • έχουν πολύπλευρη θετική επίδραση στον οργανισμό και επιπλέον βελτιώνουν την ανοσία και την κατάσταση ολόκληρου του οργανισμού
 • Αποτελούν μεγάλη υποστήριξη στον έλεγχο της όρεξής σας και στην τήρηση μιας δίαιτας χαμηλής σε υδατάνθρακες και θερμίδες,
 • διατηρούν μια κατάσταση κέτωσης ακόμη και όταν δεν ακολουθούν μια παραδοσιακή κετογονική δίαιτα,
 • διατηρούν τον γρήγορο μεταβολισμό του σώματος και τη συστηματική αποβολή των τοξινών,
 • επιταχύνουν τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, καθιστούν το σώμα μας πιο πρόθυμο και ικανό να χρησιμοποιήσει το λίπος ως πηγή ενέργειας
 • αυξάνουν την καύση των θερμίδων από το φαγητό και απελευθερώνουν το σώμα από το υπερβολικό βάρος πιο γρήγορα.

Πόσο βάρος μπορείτε να χάσετε με το Keto Core; Εξαρτάται από το επίπεδο του υπερβολικού μας βάρους και τα ατομικά χαρακτηριστικά του σώματος, αλλά σίγουρα η διαδικασία μείωσης του λίπους είναι πολύ πιο γρήγορη από ό, τι χωρίς τη συμμετοχή αυτών των σταγόνων.

Εάν είστε υπέρβαροι, ο ρυθμός με τον οποίο χάνετε βάρος είναι πολύ υψηλός (μπορείτε να χάσετε έως και 10 κιλά σε ένα μήνα). Εάν είστε λιγότερο υπέρβαροι, κατά μέσο όρο χάνετε περίπου 5 κιλά ανά μήνα. Αξίζει να προστεθεί ότι το σκεύασμα δίνει σαφή και ορατά αποτελέσματα. Από εβδομάδα σε εβδομάδα παρατηρούμε μια πιο λεπτή σιλουέτα και μια μείωση του σωματικού λίπους.

Keto Core – γνώμες

Οι σταγόνες Keto Core είναι ένα από τα προϊόντα με την καλύτερη βαθμολογία στο χάρτη των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους. Οι πελάτες τονίζουν ότι η συστηματική χρήση τους έχει πολύ θετική επίδραση στην εμφάνιση της σιλουέτας και στο σωματικό βάρος. Το προϊόν θέτει αποτελεσματικά το σώμα σε λειτουργία γρήγορης μείωσης του λιπώδους ιστού και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο της όρεξης και της πρόσληψης θερμίδων ανά πάσα στιγμή!

Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το Keto Core δίνει καλύτερα αποτελέσματα από άλλες φόρμουλες αδυνατίσματος. Πολλοί χρήστες τονίζουν επίσης ότι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη δρακόντεια και εξαντλητική κετογονική δίαιτα.

Πώς να αγοράσετε το Keto Core;

Όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας προϊόν , το Keto Core μπορεί να αγοραστεί online (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος ) σε χρόνο μηδέν και χωρίς προβλήματα. Μπορούμε να επιλέξουμε από διάφορες επιλογές πληρωμής και παράδοσης.

Θα λάβουμε την αποστολή σε 1-2 ημέρες, οπότε σχεδόν αμέσως μπορούμε να ξεκινήσουμε το δρόμο μας προς μια λεπτή σιλουέτα! Ένα μπόνους για τους αγοραστές είναι οι εκπτώσεις στις τιμές που μπορούμε να πάρουμε αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε δύο ή τρεις φιάλες με σταγόνες κάθε φορά.

keto core 2

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ KETO CORE ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28809814/
 • https://www.webmd.com/diabetes/type-1-diabetes-guide/what-is-ketosis#1
 • https://www.healthline.com/health-news/keto-diet-is-gaining-popularity-but-is-it-safe-121914
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/180858
 • https://www.healthline.com/health/how-to-clean-your-blood

Category: Αδυνάτισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin