keto black 1

Keto Black – το ισοδύναμο της δίαιτας κέτο σε μορφή δροσιστικού ποτού. Αντί για δραστικά μενού, ένα άνετο σύστημα απώλειας βάρους

keto black 209x300 1

Το Keto Black βελτιώνει τον ενεργειακό μεταβολισμό στο σώμα, με αποτέλεσμα τη δυναμική καύση του περιττού σωματικού λίπους. Το συμπλήρωμα βασίζεται στον ίδιο μηχανισμό με τη δίαιτα κέτο (κετογονική δίαιτα), που θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε βάρος.

Ωστόσο, η Keto Black διαφέρει από τη δίαιτα κέτο στο ότι δεν συνεπάγεται τόσο μεγάλους διατροφικούς περιορισμούς. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουμε εντελώς τους υδατάνθρακες, δεν χρειάζεται να βασανίζουμε τον εαυτό μας με δυσάρεστα γεύματα. Το να χάσετε βάρος με το Keto Black είναι απλά πολύ πιο εύκολο από ό,τι με τη δίαιτα κέτο. Πώς λειτουργεί το Keto Black και χάνετε βάρος γρήγορα με τη βοήθειά του;

Κετογονική δίαιτα – πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αξίζει τον κόπο η δίαιτα κέτο;

Δεν υπάρχει μαγική μέθοδος για άμεσο, αλλά μόνιμο αδυνάτισμα της σιλουέτας και αποβολή του λίπους. Κάθε ριζοσπαστική μέθοδος απώλειας βάρους συνδέεται με μεγάλο κίνδυνο του φαινομένου yo-yo και της επιδείνωσης του σώματος σε διάφορες πτυχές.

Επίσης, η κετογονική δίαιτα (ή δίαιτα κέτο, κετονική δίαιτα ή κετογονική δίαιτα), αν και θεωρείται μία από τις καλύτερες δίαιτες για τη μείωση του σωματικού λίπους, σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται αναποτελεσματική μακροπρόθεσμα. Συχνά έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία.

Πολλοί άνθρωποι, εξαιτίας των αυστηρών κανόνων που ισχύουν για τη δίαιτα κετό, απλά δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ σε αυτήν. Μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να περάσουν αυτή τη δίαιτα, αλλά τα αποτελέσματα δεν διαρκούν πολύ. Μετά την επιστροφή στις παλιές διατροφικές συνήθειες, το σώμα αρχίζει να αποθηκεύει ξανά λίπος και τα κιλά επιστρέφουν.

 υπέρβαρη γυναίκα μετράει τη μέση της με ένα εκατοστόμετρο

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ξαφνική εισαγωγή μιας κετογονικής δίαιτας είναι ένα μεγάλο σοκ για τον οργανισμό μας. Συνήθως το μενού μας αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από υδατάνθρακες (αποτελούν περίπου το 50-60% του μενού). Όντας σε δίαιτα κετοστεροφαγίας, πρέπει να τις μειώσουμε σχεδόν στο μηδέν. Μια τέτοια ξαφνική αλλαγή αναγκάζει το σώμα μας να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο. Οι μεταβολικές διεργασίες αρχίζουν να λειτουργούν διαφορετικά, το σώμα αρχίζει να διαθέτει την ενέργεια με διαφορετικό τρόπο, γεγονός που τελικά προκαλεί μια σειρά από ενοχλήσεις.

Άλλο πράγμα είναι η διαταραχή της λειτουργίας του οργανισμού που προκαλείται από τη δίαιτα κέτο, και άλλο η διάθεσή μας και η ανάγκη να επιβάλλουμε εντελώς νέες διατροφικές συνήθειες στον εαυτό μας. Όντας σε κετογονική δίαιτα, πρέπει να εγκαταλείψουμε τους υδατάνθρακες και να προτιμήσουμε κυρίως τα λιπαρά προϊόντα (και σε μικρότερο βαθμό τις πρωτεΐνες). Αυτό το μενού προκαλεί την πτώση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα και ο οργανισμός εισέρχεται σε κατάσταση κέτωσης, δηλαδή κινητοποιείται ώστε να παράγει κετονικά σώματα και να χρησιμοποιεί τα λίπη ως κύριο ενεργειακό υλικό.

Έτσι λειτουργεί η δίαιτα κέτο: τρώγοντας λίπη και μη τρώγοντας υδατάνθρακες (οι οποίοι συνήθως είναι οι πιο σημαντικοίΑυτός είναι ο μηχανισμός της δίαιτας κέτο – τρώγοντας λίπη και όχι υδατάνθρακες (που κανονικά είναι η πιο σημαντική πηγή ενέργειας), τα λίπη (αυτά που προέρχονται από τα τρόφιμα και αυτά που αποθηκεύονται στον λιπώδη ιστό) γίνονται το κύριο καύσιμό μας, γεγονός που επιταχύνει την απώλεια βάρους.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ανεχθούν μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από λίπη και πρωτεΐνες και στερείται υδατανθράκων. Εξ ου και το μικρό ποσοστό των ανθρώπων που ακολουθούν με επιτυχία αυτή τη δίαιτα.

Όταν οι υδατάνθρακες αποτελούν σημαντικό μέρος του μενού μας, συχνά υπάρχουν περισσότεροι υδατάνθρακες από όσους μπορεί να μετατρέψει ο οργανισμός σε ενέργεια σε τακτική βάση. Επομένως, κάθε πλεόνασμα καταλήγει στα αποθέματα με τη μορφή σωματικού λίπους. Ωστόσο, με τη δίαιτα κέτο, το πρόβλημα των υπερβολικών υδατανθράκων και το πρόβλημα της συσσώρευσης λίπους εξαφανίζεται. Τα λίπη από τις τροφές καίγονται σε τακτική βάση και τα αποθέματα λίπους κινητοποιούνται επίσης, οπότε τα κιλά φεύγουν από το σώμα μας με γρήγορο ρυθμό.

pexels vanessa ray 5242266

Η μη ανάγκη για ριζική περικοπή θερμίδων και η γρήγορη απώλεια βάρους είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της δίαιτας κετό, αλλά δυστυχώς ο κατάλογος των πλεονεκτημάτων τελειώνει εκεί. Τα μειονεκτήματα της κετογονικής δίαιτας είναι πολλά περισσότερα.

Μειονεκτήματα της δίαιτας κέτο:

 • Η ανάγκη ριζικής μείωσης των υδατανθρακούχων προϊόντων που αποτελούσαν απαραίτητο μέρος του καθημερινού μας μενού (όπως ψωμί, φρούτα, πλιγούρι, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γλυκά, μέλι, μαρμελάδες, γάλα).
 • Η ανάγκη περιορισμού της κατανάλωσης πολλών λαχανικών, για παράδειγμα: πατάτες, γλυκοπατάτες, μπιζέλια, καρότα, καλαμπόκι, παντζάρια, φασόλια, φακές.
 • Η ανάγκη για κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων λιπαρών τροφών (κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, έλαια, ξηροί καρποί, δημητριακά). Μια τέτοια δίαιτα προσανατολισμένη στο λίπος προκαλεί συχνά κοιλιακό άλγος, ναυτία, πεπτικές ενοχλήσεις και είναι αιτία οξίνισης του οργανισμού.
 • Στη δίαιτα κέτο, οι υδατάνθρακες μπορούν να αποτελούν μόνο το 5% του συνολικού μενού, δηλαδή πολύ λίγο, σχεδόν καθόλου (περίπου 30 γραμμάρια υδατανθράκων την ημέρα).
 • Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στη δίαιτα κέτο, οι ελλείψεις υδατανθράκων επιβαρύνουν την κατάσταση του οργανισμού.
 • Κατά τη διάρκεια της δίαιτας και της εισόδου στην κατάσταση της κέτωσης, εμφανίζεται ένα σύνολο ενοχλητικών συμπτωμάτων: συνεχής κόπωση, έλλειψη ενέργειας για δράση, αδυναμία, ζάλη, πονοκέφαλοι, αποπροσανατολισμός, προβλήματα συγκέντρωσης, ευερεθιστότητα, αυξημένη όρεξη για γλυκό.
 • Η κετογονική δίαιτα συνοδεύεται από δυσάρεστη οσμή ιδρώτα και κακή αναπνοή.
 • Μετά τον τερματισμό της κετογονικής δίαιτας και την αύξηση της αναλογίας των προϊόντων υδατανθράκων στο μενού, τα προηγούμενα κιλά επιστρέφουν.

Δίαιτα Keto; Ή μήπως μια κετογονική φόρμουλα είναι καλύτερη;

Η κετογονική δίαιτα είναι μια μεγάλη πρόκληση για το σώμα. Συνδέεται με μεγάλες θυσίες, επιδείνωση της διάθεσης και ταυτόχρονα δεν εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα. Οι κατασκευαστές του παρασκευάσματος Keto Black αποφάσισαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ανθρώπων που θέλουν να χάσουν βάρος, θέτοντας το σώμα τους σε κατάσταση κέτωσης. Δημιούργησαν ένα συμπλήρωμα γι’ αυτούς, το οποίο είναι ένα ειδικό ισοδύναμο της δίαιτας κετό.

 Keto Black συμπλήρωμα απώλειας βάρους

Χάρη σε μια ειδική σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων, το Keto Black διεγείρει την παραγωγή κετονικών σωμάτων, διευκολύνει την είσοδο στην κέτωση και διεγείρει τη διαδικασία καύσης λίπους.

Όταν χρησιμοποιούμε το Keto Black, δεν είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε μια ορθόδοξη δίαιτα πολύ χαμηλών υδατανθράκων. Μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας μια ορισμένη ποσότητα υδατανθράκων στη διατροφή μας και έτσι δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουμε τα θεμέλια της σημερινής μας διατροφής, όπως τα δημητριακά, τα λαχανικά (π.χ. πατάτες, καρότα), τα όσπρια ή τα φρούτα.

ΤοKeto Black συν μια ελαφρώς μειωμένη δίαιτα υδατανθράκων είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση από μια δραστική δίαιτα κετό στην οποία μειώνουμε τα σάκχαρα στο μηδέν. Η πρώτη προσφέρει πολύ μεγαλύτερη εγγύηση επιτυχίας, καθώς δεν σοκάρει το σώμα σας, αλλά σας επιτρέπει να χάσετε βάρος σύμφωνα με το φυσικό του ρυθμό.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ KETO ΜΑΎΡΟ ΤΏΡΑ

Πώς λειτουργεί το Keto Black;

ΤοKeto Black είναι ένα προϊόν που θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε στο σωστό βάρος, χάρη στην ικανότητά του να εξαλείφει τις αιτίες που ευθύνονται για την αύξηση της σωματικής μάζας λίπους. Λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με μια δίαιτα μειωμένων υδατανθράκων. Αυτό σημαίνει όχι πια γλυκά και πατατάκια, όχι πια fast food και άλλα έτοιμα τρόφιμα, αλλά μια φυσική, υγιεινή διατροφή βασισμένη στα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα άπαχα γαλακτοκομικά, το άπαχο κρέας και τα ψάρια.

Depositphotos 205175278 S

Μειώνοντας το επίπεδο των καταναλισκόμενων σακχάρων και συμπληρώνοντας συστηματικά με το Keto Black , μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα ανακατευθύνουμε το σώμα σε μια κυκλική λειτουργία που χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος ως πηγή ενέργειας και αναστέλλει τον περαιτέρω πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη των λιποκυττάρων.

ΤοKeto Black, χάρη σε ένα σύνολο πολύτιμων εκχυλισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του πράσινου καφέ, του reishi και του acai, εξαφανίζει τόσο τους υδατάνθρακες όσο και τα λίπη από τα τρόφιμα και το περιττό λίπος, ακόμη και το πιο ανθεκτικό, π.χ. συσσωρευμένο στην κοιλιά. Το reishi acai διασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες και τα λίπη από τις τροφές όσο και το πλεονάζον λίπος, ακόμη και το πιο ανθεκτικό, π.χ. συσσωρευμένο στην κοιλιά, τους γοφούς ή τους μηρούς, χρησιμοποιούνται συνεχώς από τους μύες μας ως καύσιμο κατά τη διάρκεια των καθημερινών καθηκόντων και άλλων δραστηριοτήτων. Φυσικά, τα ταχύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με τακτική σωματική δραστηριότητα (το λίπος καίγεται ταχύτερα κατά τη διάρκεια της άσκησης), αλλά ο αθλητισμός δεν είναι απαραίτητος για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων στην απώλεια βάρους.

ΤοKeto Black επηρεάζει τόσο το κέντρο της πείνας μας, μειώνοντας την όρεξη και κάνοντάς μας να καταναλώνουμε πολύ μικρότερες ποσότητες θερμίδων, όσο και τις μεταβολικές διαδικασίες, αυξάνοντας τιςΕπηρεάζει επίσης τις μεταβολικές διεργασίες, αυξάνοντας τις ενεργειακές δαπάνες, διεγείροντας την καύση του σωματικού λίπους και διεγείροντας την απομάκρυνση των αποθέσεων, των τοξινών και της περίσσειας νερού από το σώμα.

Επιδράσεις του Keto Black:

 Keto Black
 • αυξημένη παραγωγή κετονικών σωμάτων, που διεγείρουν το σώμα να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια,
 • Μείωση της επιθυμίας για φαγητό (συμπεριλαμβανομένων των υδατανθράκων), καλύτερος έλεγχος της δίαιτας, εξάλειψη των κρίσεων αδηφάγου πείνας,
 • μειωμένη απορρόφηση υδατανθράκων και λιπών από την τροφή, αναστολή της διαδικασίας αύξησης του σωματικού βάρους,
 • μειωμένη θερμιδική πρόσληψη χωρίς την επίδραση μειωμένης ζωτικότητας, μειωμένης διάθεσης, κόπωσης,
 • επιτάχυνση του μεταβολισμού,
 • καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες,
 • μείωση της κυτταρίτιδας,
 • βελτιωμένη μυϊκή λειτουργία,
 • θρέψη του σώματος, αυξημένα επίπεδα ενέργειας, μεγαλύτερη επιθυμία για δραστηριότητα,
 • επιτάχυνση της λιπόλυσης (διάσπαση του λιπώδους ιστού), εντατική καύση του σπλαχνικού και υποδόριου λίπους,
 • εξάλειψη των αντιαισθητικών, δύσκολα μειούμενων κοιλιακών πλατών και των λεγόμενων πλευρών,
 • γρήγορο αδυνάτισμα ολόκληρης της σιλουέτας, τόσο στο άνω όσο και στο κάτω μέρος, διατηρώντας παράλληλα το κατάλληλο επίπεδο μυϊκού ιστού.

Keto Black – κριτικές πελατών

Depositphotos 182616238 S

ΤοKeto Black έχει λάβει θετικές κριτικές από τους πελάτες. Δεν λείπουν τα σχόλια ότι, όταν συνδυάζεται με μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, λειτουργεί πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Για πολλούς αδυνατιστές, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπλοκάρει την όρεξη, ειδικά για γλυκά τρόφιμα, έτσι ώστε η δίαιτα να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες του ατόμου.Για πολλούς αδυνατιστές, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπλοκάρει τις λιγούρες, ειδικά για γλυκά τρόφιμα, έτσι ώστε η δίαιτα να μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί έτσι ώστε το υπερβολικό βάρος να χάνεται σαφώς από εβδομάδα σε εβδομάδα.

ΤοKeto Black παρουσιάζεται σε πολλές απόψεις ως πολύτιμος βοηθός απώλειας βάρους. Ρυθμίζει τις πεπτικές και μεταβολικές διεργασίες, κάνει το σώμα να αυτοκαθαρίζεται αποτελεσματικά, τα επίπεδα του λιπώδους ιστού γίνονται όλο και χαμηλότερα, και όλα αυτά διατηρώντας την καλή φόρμα και την εξαιρετική ευεξία.

Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει την κετογονική δίαιτα, το Keto Black είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Σας βοηθά να μπείτε σε κέτωση χωρίς δρακόντεια μενού όπου πρέπει να τρώτε τροφές με πολλά λιπαρά και μηδέν υδατάνθρακες. Πολλοί άνθρωποι επισημαίνουν ότι αυτό το ακατάλληλο για τη φυσική λειτουργία του συστήματος διατροφής του σώματός μας, που είναι η κετογονική δίαιτα, είναι καλύτερο να αντικατασταθεί με ένα συμπλήρωμα που είναι φιλικό προς το μεταβολισμό και τη λειτουργία των οργάνων μας, όπως το Keto Black.

Keto Black – πώς να χρησιμοποιήσετε, πού να αγοράσετε το συμπλήρωμα;

ΤοKeto Black διατίθεται σε μορφή σκόνης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετράτε μια μερίδα (2 ή 3 κουταλάκια του γλυκού) κάθε μέρα, να την περιχύσετε με ένα ποτήρι νερό και να την πιείτε. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να εμφανιστούν μετά από λίγες ημέρες χρήσης.

Το προϊόν αγοράζεται καλύτερα Στον επίσημο δικτυακό τόπο του παρασκευαστή του παρασκευάσματος – είναι ο ασφαλέστερος και ασφαλέστερος τρόπος αγοράς.

 Keto Black

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ KETO ΜΑΎΡΟ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/what-is-ketosis
 • https://www.healthline.com/nutrition/what-not-to-eat-on-keto
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/318611
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/326276

Category: Αδυνάτισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin