Erisil Plus PRO 06

Erisil Plus – ο δρόμος για ισχυρή στύση και ολοκληρωμένη υποστήριξη για τους άνδρες σε ένα προϊόν

Παρόλο που ο κύριος σκοπός του Erisil Plus είναι να ενισχύσει τη σεξουαλική απόδοση και να βελτιώσει την ποιότητα των στύσεων, ο τύπος είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια τυπική θεραπεία στύσης. Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει και άλλες πτυχές της ανδρικής υγείας και να διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε σε καλή φόρμα ανά πάσα στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το άγχος, η ζωή σε συνεχή βιασύνη, ένας μεγάλος αριθμός επιβλαβών παραγόντων του πολιτισμού (π.χ. νέφος, πανταχού παρόντα χημικά) είναι μόνιμα εγγεγραμμένα στην εποχή μας. Η κατάστασή μας, είτε ψυχική είτε σωματική, συχνά δεν είναι η καλύτερη, οπότε τα συμπληρώματα διατροφής που βελτιώνουν συνολικά το έργο του σώματος μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα στην καταπολέμηση των καθημερινών προβλημάτων. Για τους άνδρες, το Erisil Plus είναι ακριβώς μια τέτοια ολοκληρωμένη υποστήριξη – ένα αποτελεσματικό και ασφαλές συμπλήρωμα, που παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φυσικό, σύμφωνο με τα σημερινά πρότυπα, απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα και χρωστικές ουσίες. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμουλα, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα στύσης, θα δώσετε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας μεγαλύτερη ικανοποίηση από το σεξ, θα μειώσετε το άγχος και θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια για την καθημερινή ζωή.

Προβλήματα στύσης, κακή διάθεση, έλλειψη ενέργειας, άγχος… Προβλήματα του σύγχρονου άνδρα

 ένας άντρας κρατάει ένα χαρτί με τη λέξη

Η εξάντληση, η έλλειψη ύπνου, η ανθυγιεινή διατροφή, τα διεγερτικά, ο όχι πολύ δραστήριος τρόπος ζωής, η συχνή επαφή με το μολυσμένο περιβάλλον – αυτοί και παρόμοιοι παράγοντες ρίχνουν πολύ συχνά σκιά στην υγεία, τη φυσική κατάσταση, τη γενική ευεξία και τη σεξουαλική μας ζωή. Λόγω του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, του άγχους, των επαγγελματικών ή πολιτισμικών παραγόντων, καθώς και των ελλείψεων ορισμένων ορμονών στο σώμα, οι περισσότεροι άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, παλεύουν με περιοδικές υφέσεις στη φόρμα, επιδείνωση της διάθεσης και προβλήματα με την ισχύ. Τα πιο συνηθισμένα ανδρικά παράπονα περιλαμβάνουν:

 • πρόβλημα στύσης,
 • πρόβλημα διατήρησης πλήρους στύσης για μεγάλο χρονικό διάστημα,
 • μειωμένη σεξουαλική απόδοση,
 • πρόωρη εκσπερμάτιση,
 • μειωμένη λίμπιντο,
 • έλλειψη ενέργειας, αίσθημα εξάντλησης,
 • προβλήματα ύπνου,
 • υψηλή νευρική ένταση,
 • διακυμάνσεις της διάθεσης,
 • προβλήματα του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.

ΤοErisil Plus είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα. Εγγυάται ταυτόχρονα τη βελτίωση της στύσης και της γονιμότητας, τη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας, την εξάλειψη του στρες και την αύξηση της ζωτικότητας του σώματος.

 Erisil Plus προετοιμασία για στύση χωρίς συνταγή

Το συμπλήρωμα χρησιμοποιεί σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων με αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από έρευνα, συμπεριλαμβανομένου του πατενταρισμένου εκχυλίσματος ρίζας τεύτλων (πηγή πολύτιμων νιτρικών αλάτων). Αυτό το συστατικό αυξάνει την έκκριση μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα, το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε εντατικοποιημένη παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα, και ως αποτέλεσμα – ισχυρή, μακράς διάρκειας στύση. Είναι ενδιαφέρον ότι η ισχύς αυτού του συστατικού πολλαπλασιάζεται χάρη στην παρουσία μηλικής κιτρουλλίνης στο συμπλήρωμα, η οποία αυξάνει την επίδρασή του. Χάρη σε αυτό το ντουέτο μπορούμε να υπολογίζουμε σε εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της δύναμης των στύσεων.

Άλλα συστατικά του Erisil Plus συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση της ισχύος και της στύσης, αλλά φροντίζουν και άλλους τομείς της λειτουργίας του ανδρικού σώματος. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Erisil Plus είναι ο φυσικός μηχανισμός δράσης του – τα ενεργά συστατικά κινητοποιούν το σώμα μας για να λειτουργήσει καλύτερα και δεν το αντλούν τεχνητά και δεν το υπερδιεγείρουν όπως κάνουν άλλα γνωστά φάρμακα.

Χάρη στη θεραπεία Erisil Plus , η πλήρης και ισχυρή στύση ανακτάται με τρόπο που συνάδει με τον τρόπο λειτουργίας του σώματός μας. Σε σύγκριση με τη δράση των διάσημων μπλε χαπιών και των σχετικών προϊόντων, το Erisil Plus χτυπά τις αιτίες και όχι τις συνέπειες των προβλημάτων στύσης. Βελτιώνει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, συμβάλλει στην ομαλοποίηση των επιπέδων των ανδρικών ορμονών, αναζωογονεί και θρέφει τον οργανισμό, έχει προσαρμοστικές και επανορθωτικές ιδιότητες.Βελτιώνει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, συμβάλλει στην ομαλοποίηση της συγκέντρωσης των ανδρικών ορμονών, αναζωογονεί και θρέφει τον οργανισμό, έχει προσαρμοστικές και επανορθωτικές ιδιότητες και, συνεπώς, παράγει καλύτερα και πιο διαρκή αποτελέσματα από τα δημοφιλή φάρμακα για άνδρες, τα οποία δρουν ad hoc και για σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ERISIL PLUS ΤΏΡΑ

Erisil Plus – σύνθεση. Ένα εντατικό σύμπλεγμα 11 συστατικών και 6 περιοχών δράσης

Τα προβλήματα ισχύος και στύσης έχουν συχνά αρνητικό αντίκτυπο σε ολόκληρη τη ζωή μας. Οδηγούν σε μείωση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, διαταράσσουν τις σχέσεις με τον σύντροφο, προκαλούν απογοήτευση και αποθάρρυνση και συχνά είναι η αιτία απώλειας της αυτοεκτίμησης. και την αποθάρρυνση, είναι επίσης συχνά η αιτία προβλημάτων συγκέντρωσης και ολοκλήρωσης των καθημερινών εργασιών ή μειωμένης εργασιακής απόδοσης.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είμαστε καταδικασμένοι σε συνεχή προβλήματα με το να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, κακή διάθεση, δυσαρέσκεια, άγχος… Μπορούμε να απολαμβάνουμε καλή διάθεση, υψηλή λίμπιντο και λειτουργικό ανδρισμό, και αυτό εξασφαλίζεται από συμπληρώματα που βασίζονται σε ειδικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, όπως αυτές που υπάρχουν στις κάψουλες Erisil Plus. Το υψηλό δυναμικό τους προκύπτει τόσο από τις μεμονωμένες ιδιότητές τους όσο και από την ικανότητά τους να δρουν συνεργιστικά.

Συμπληρώνοντας και εντείνοντας τη δράση τους, οι δραστικές ουσίες του Erisil Plus λειτουργούν σε 6 τομείς:

 • διευκολύνουν την επίτευξη στύσης,
 • προστατεύουν το ουροποιογεννητικό σύστημα και βελτιώνουν τη λειτουργία του,
 • υποστηρίζουν το ενδοκρινικό σύστημα, συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης,
 • αύξηση της επιθυμίας για σεξ,
 • βελτίωση της αυτοπεποίθησης,
 • καταπολέμηση του στρες, αύξηση της ζωτικότητας.

Σύνθεση Erisil Plus

 Erisil Plus δισκία ισχύος

Τα δραστικά συστατικά του Erisil Plus είναι:

Εκχύλισμα ρίζας τεύτλων [2% νιτρικά άλατα] – Sabeet™

Το πατενταρισμένο εκχύλισμα ρίζας τεύτλων Sabeet™ είναι μια πλούσια πηγή νιτρικών αλάτων, τα οποία μετατρέπονται σε σε νιτρικό οξείδιο στο σώμα, αυξάνουν τη ροή του αίματος μέσω των γεννητικών οργάνων, δίνοντας το αποτέλεσμα των ισχυρών, πλήρων, μακράς διάρκειας στύσεων. Το μονοξείδιο του αζώτου υποστηρίζει επίσης ολοκληρωμένα τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τη χωρητικότητά τους, αυξάνει την παροχή αίματος και την οξυγόνωση των ιστών, υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς και έχει αντιπηκτική δράση. Έχει επίσης θετική επίδραση στη σωματική μας απόδοση, βελτιώνοντας την αντοχή και την ικανότητα άσκησης.

Μηλική κιτρουλίνη

Η μηλική κιτρουλίνη, όπως και το εκχύλισμα παντζαριού, αυξάνει τα επίπεδα νιτρικού οξειδίου στο σώμα. Και τα δύο αυτά συστατικά, δουλεύοντας μαζί, αυξάνουν τη δύναμη της στύσης και διευκολύνουν την επίτευξη στύσης όποτε θέλετε. Η μηλική κιτρουλίνη βελτιώνει επίσης τη σωματική απόδοση, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης και μειώνει το αίσθημα κόπωσης.

Εκχύλισμα από φύλλα damiana

Το φύλλο Δαμιανά θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αφροδισιακά. Αυξάνει την όρεξη για σεξ και ταυτόχρονα επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική απόδοση και βελτιώνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Ρυθμίζοντας τα επίπεδα των ορμονών, βοηθά στην επίτευξη της κατάλληλης συγκέντρωσης τεστοστερόνης στο σώμα. Επιταχύνει τις στύσεις και ρυθμίζει τις εκσπερματώσεις (αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτιση, παρατείνει το χρόνο συνουσίας). Έχει επίσης θετική επίδραση στη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Επιπλέον, βελτιώνει τη διάθεση και ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας

Η καλύτερη φυσική θεραπεία για προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη. Ταυτόχρονα, το εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και εξουδετερώνει τις διαδικασίες γήρανσης. Το συστατικό έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε προβλήματα στύσης καθώς και σε κυστίτιδα, καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και προβλήματα ούρησης. Οι σπόροι κολοκύθας έχουν πολυδιάστατη επίδραση στο ουρογεννητικό σύστημα: βελτιώνουν την ισχύ, έχουν θετική επίδραση στην ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος, ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους και την ουροδόχο κύστηνεφρών, βελτιώνουν τη ροή των ούρων, αντιμετωπίζουν την ακράτεια ούρων, υποστηρίζουν τη λειτουργία του προστάτη και προστατεύουν τα κύτταρά του, έχουν κύτταρα, έχουν διαστολική και χαλαρωτική δράση, ανακουφίζουν από τη φλεγμονή και αυξάνουν την παραγωγή ούρων για να παραγωγή ούρων, διευκολύνοντας την εκκένωση της ουροδόχου κύστης και διεγείροντας την απομάκρυνση των επιβλαβών μικροοργανισμών από το ουροποιητικό σύστημα.

maca εκχύλισμα ρίζας [0,5% μακαμίδια] – Macarade™

Το Macarade™ είναι μια πατενταρισμένη ρίζα maca που έχει τυποποιηθεί για την παρουσία μακαμιδίων – ενώσεων με υψηλή βιολογική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης της σεξουαλικής λειτουργίας. Αυτό που είναι σημαντικό, το Macarade δεν έχει μόνο θετική επίδραση στην ισχύ, αλλά ενισχύει επίσης ολόκληρο το σώμα. Προσθέτει ζωτικότητα και ενέργεια, βελτιώνει τη διάθεση, εξαλείφει το άγχος, ανακουφίζει από την κούραση και μας στηρίζει σε περιόδους αυξημένης σωματικής ή πνευματικής προσπάθειας. Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων τεστοστερόνης, έχει θετική επίδραση στη στύση και τη γονιμότητα. Αυξάνει τη σεξουαλική έλξη, αυξάνει την ποσότητα του παραγόμενου σπέρματος, συντομεύει το χρόνο επίτευξης στύσης και παρατείνει τις σεξουαλικές πράξεις.

Εκχύλισμα από τη ρίζα του κορεατικού ginseng

Το τζίνσενγκ έχει ισχυρή ενισχυτική και αναζωογονητική δράση. Έχει ευεργετική επίδραση σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα και θεωρείται ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά. Προσθέτει ενέργεια, δύναμη και σθένος, βελτιώνει το ανοσοποιητικό, μειώνει το στρες, βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχική κατάσταση. Είναι επίσης ανεκτίμητο για τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας και την ανακούφιση των ανδρικών προβλημάτων. Αυξάνει την παροχή αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα, διευκολύνοντας την επίτευξη στύσης και ενισχύοντας τη δύναμή της. Αυξάνει τη λίμπιντο, μας κάνει πιο ενεργούς σεξουαλικά, βελτιώνει την ποιότητα των αισθήσεων.

Εκχύλισμα από ρίζα γλυκόριζας

Προσθέτει ενέργεια, εξουδετερώνει την κόπωση, έχει θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αυξάνει την ανοσία. Υποστηρίζει την υγεία του γεννητικού και ουροποιητικού συστήματος, προλαμβάνει την υπερτροφία του προστάτη.

BioPerine®

Αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής, έχει θετικό αντίκτυπο στις πεπτικές διεργασίες και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.Το BioPerine® αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής, έχει θετική επίδραση στις πεπτικές διεργασίες, διευκολύνει τη μείωση της περίσσειας λιπώδους ιστού, ενισχύει την ανοσία, βελτιώνει την κυκλοφορία.

Βιταμίνη Ε και ψευδάργυρος

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδη, αντιγηραντική και προστατευτική δράση (προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες). Ταυτόχρονα, η βιταμίνη Ε έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα και συμμετέχει στην έκκριση ορμονών. Ο ψευδάργυρος διαφυλάσσει τη σωστή συγκέντρωση της τεστοστερόνης, βελτιώνει τη λίμπιντο, φέρει ποιότητα σπέρματος, προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία και έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση.

Ένα πλούσιο παρασκεύασμα για τους άνδρες Erisil Plus – πότε αξίζει να το πάρετε;

 Erisil Plus κάψουλες ισχύος

ΤοErisil Plus αποκαθιστά την υψηλή λίμπιντο και την ισχυρή στύση, βελτιώνει την ισχύ και βοηθά στη διατήρηση υψηλότερης σεξουαλικής δραστηριότητας. Η τακτική χρήση του θα μας αποφέρει μια σειρά από οφέλη όταν:

 • παλεύουμε με στυτική δυσλειτουργία (για παράδειγμα, όπως: πρόβλημα με την επίτευξη στύσης, ατελής στύση, βραχύβια στύση),
 • αντιμετωπίζετε πρόωρη εκσπερμάτιση και μειωμένη σεξουαλική απόδοση,
 • έχετε χειρότερες σχέσεις με τον σύντροφό σας λόγω προβλημάτων στο κρεβάτι,
 • θέλουμε να αναζωογονήσουμε το σώμα μας, να αποκτήσουμε δύναμη και να “αναζωογονηθούμε” στον σεξουαλικό τομέα,
 • θέλουμε να εξισορροπήσουμε τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών με φυσικό τρόπο,
 • θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του σπέρματος,
 • θέλουμε να φροντίζουμε την υγεία του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος,
 • θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία του σεξ.

Erisil Plus – πώς να το χρησιμοποιήσετε;

ΤοErisil Plus είναι ένα φυτικό παρασκεύασμα, που αποκαθιστά με φυσικό τρόπο τις υψηλές σεξουαλικές επιδόσεις. Δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα με τακτική χρήση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά ακόμη και μετά τις πρώτες δόσεις θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματά του στη δύναμη στύσης και τη λίμπιντο. Οι κάψουλες είναι καλύτερο να λαμβάνονται 3 φορές την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων περίπου 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το παρασκεύασμα πρέπει να πίνεται με μεγαλύτερη ποσότητα νερού.

Erisil Plus – γνώμες

ΤοErisil Plus διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, την προηγμένη σύνθεση και την υψηλή αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό και αξιολογείται θετικά από τους πελάτες. Τα πιο συχνά τονιζόμενα πλεονεκτήματα του παρασκευάσματος είναι:

 • μεγαλύτερη και συχνότερη επιθυμία για σεξ,
 • καλύτερες αισθήσεις για τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας,
 • καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση,
 • εύκολη επίτευξη στύσεων,
 • καλύτερους οργασμούς,
 • αναζωογόνηση του σώματος, περισσότερες στύσεις το πρωί, σεξουαλική ζωή όπως στα νιάτα σας,
 • καλύτερη διάθεση, περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ευχαρίστηση από το σεξ.

Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το Erisil Plus είναι μια πολύ καλύτερη λύση από το να καταφεύγετε σε ad hoc χάπια όπως το Viagra.

ΤοErisil Plus μπορεί να παραγγελθεί γρήγορα και απλά μέσω διαδικτύου, Επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή του παρασκευάσματος .

 Κάψουλες στύσης Erisil Plus

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ERISIL PLUS ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/nitric-oxide-foods
 • https://www.healthline.com/health/erectile-dysfunction/l-citrulline
 • https://www.healthline.com/nutrition/nitric-oxide-supplements
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/322511
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/316096
 • https://www.healthline.com/health/damiana-ancient-aphrodisiac

Category: Θέματα ανδρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin