Celleasy 19

Celleasy – ορός κατά της κυτταρίτιδας με ταχεία και εντατική δράση

Το Celleasy είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες. Το προϊόν προορίζεται για εξωτερική χρήση. Διακρίνεται από μια προηγμένη φόρμουλα που συνδυάζει και τα δύο συστατικά με ιδιότητεςΔιακρίνεται από μια προηγμένη φόρμουλα που συνδυάζει τόσο τις ιδιότητες ανάπλασης και λείανσης του δέρματος όσο και τη διέγερση της διάσπασης του υποδόριου λίπους. Το Celleasy έχει τη μορφή ενός εξαιρετικά συμπυκνωμένου ορού, ο οποίος κάνει το καλλυντικό να δρα ταχύτερα και πιο εντατικά από τις κανονικές κρέμες για την κυτταρίτιδα. Είναι ενδιαφέρον ότι ο κατασκευαστής του Celleasy προσφέρει επίσης ειδικά δισκία κυτταρίτιδας πολλαπλών συστατικών, χάρη στα οποία μπορούμε να καταπολεμήσουμε τον φλοιό πορτοκαλιού και από μέσα.

Cellulit – ένας ενοχλητικός εχθρός όλων μας

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, περίπου το 95%, παλεύει με την κυτταρίτιδα. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα κυτταρίτιδας μας κάνει να αισθανόμαστε λιγότερο ελκυστικές και δυσαρεστημένες με τον εαυτό μας.

Μερικές φορές, λόγω της κυτταρίτιδας, έχουμε κόμπλεξ, ντρεπόμαστε για τη σιλουέτα μας, έχουμε επίσης μεγάλο πρόβλημα με την επιλογή των ρούχων, ειδικά το καλοκαίρι. Είμαστε προσεκτικοί με κάθε εκατοστό του εκτεθειμένου σώματος και προσπαθούμε σχολαστικά να μην εκθέτουμε περιοχές του δέρματος με κυτταρίτιδα.

Τοπροηγμένο παρασκεύασμα Celleasy θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τον φλοιό πορτοκαλιού και να απαλλαγούμε από όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από την παρουσία του στους μηρούς, την κοιλιά, τους γλουτούς ή άλλα μέρη του σώματός μας.

 Celleasy

Είναι ενδιαφέρον ότι το Celleasy είναι έτοιμο να μειώσει τόσο την κυτταρίτιδα του νερού όσο και του λίπους, τόσο υψηλής όσο και χαμηλής έντασης, έτσι ώστε να μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό αντίδοτο για τον καθένα μας.

Cellulit – γιατί σχηματίζεται και πώς να το καταπολεμήσετε;

Το Cellulit είναι ένα εξαιρετικά επίμονο πρόβλημα – εμφανίζεται με μεγάλη ευκολία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταπολεμηθεί. Ωστόσο, μπορεί να ξεπεραστεί. Εάν φροντίζετε καλύτερα το δέρμα σας (απολέπιση, μασάζ) και κάνετε μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας (π.χ. αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας, βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας) μπορείτε να καταπολεμήσετε το Cellulit. Αν φροντίζετε καλύτερα το δέρμα σας (απολέπιση, μασάζ) και κάνετε μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας (π.χ. αυξήστε το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας, βελτιώστε την ποιότητα της διατροφής σας) και χρησιμοποιείτε τακτικά ένα καλό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας (όπως το Celleasy), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαλλαγείτε από αυτή την αντιαισθητική κατάσταση και επιπλέον, θα επωφεληθεί και ολόκληρη η σιλουέτα σας!

 μηροί και γλουτοί όπου η κυτταρίτιδα είναι ορατή

Cellulit είναι μια συγκεκριμένη παραμόρφωση του δέρματος με τη μορφή πάχυνσης, πτυχών ή εξογκωμάτων που διαταράσσουν την ομοιόμορφη, ομαλή δομή του. Το Cellulit προκαλείται από διαταραχές στη ροή των σωματικών υγρών, συσσώρευση τοξινών και λίπους στους ιστούς και ανομοιόμορφη κατανομή του λίπους κάτω από το δέρμα.

Το Cellulit, επίσης γνωστό ως φλοιός πορτοκαλιού, εμφανίζεται συχνότερα στις περιοχές των μηρών, των γονάτων, των γλουτών, της κοιλιάς, των μαστών, των βραχιόνων. Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας επηρεάζει μόνο τις γυναίκες, οι άνδρες δεν αντιμετωπίζουν αυτό το φαινόμενο.

Για να ξεκινήσουμε μια αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε πώς σχηματίζεται και ποιος τύπος μας επηρεάζει. Υπάρχουν 2 βασικοί τύποι κυτταρίτιδας: η κυτταρίτιδα του νερού και η κυτταρίτιδα του λίπους. Ενώ η υδατοκυτταρίτιδα εμφανίζεται ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος (εμφανίζεται τόσο σε αδύνατους ανθρώπους όσο και σε όσουςΕνώ η υδατική κυτταρίτιδα εμφανίζεται ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος (εμφανίζεται τόσο σε αδύνατους όσο και σε ογκώδεις ανθρώπους), η λιπώδης κυτταρίτιδα προσβάλλει κυρίως υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες.

Η κυτταρίτιδα τουνερού είναι ένα φαινόμενο που σχετίζεται με την ορμονική και την ισορροπία νερού-ηλεκτρολυτών στο σώμα μας. Η υδατική κυτταρίτιδα προκαλείται από μεγάλες διακυμάνσεις στο επίπεδο των γυναικείων ορμονών (π.χ. πριν από την έμμηνο ρύση) και από μη φυσιολογική ροή αίματος και λέμφου. Αυτό οδηγεί σε συσσώρευση τοξινών κάτω από το δέρμα, κατακράτηση υπερβολικού υποδόριου νερού και ανώμαλη τοποθέτηση των λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα.

Ως αποτέλεσμα, σχηματίζονται πρηξίματα, πτυχές και πάχυνση στο δέρμα. Η κυτταρίτιδα του νερού μπορεί να επιδεινωθεί από τον καθιστικό τρόπο ζωής, τη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, επεξεργασμένα τρόφιμα και μπαχαρικά και τη χρήση παπουτσιών με ψηλά τακούνια.

Cellulit Η λιπώδης κυτταρίτιδα, από την άλλη πλευρά, σχετίζεται με ένα συνολικά πολύ υψηλό επίπεδο σωματικού λίπους. Σχεδόν όλες οι υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες παλεύουν με τη λιπαρή κυτταρίτιδα. Εμφανίζεται με τη μορφή μιας πυκνής δομής από εξογκώματα, λακκάκια και πτυχές. Το φαινόμενο προκαλείται από την υπερβολική ανάπτυξη των λιποκυττάρων, τα οποία εμποδίζουν τα σωματικά υγρά και συμπιέζουν τον συνδετικό ιστό. Με την ανάπτυξη του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας, εμφανίζονται όλο και περισσότερα ορατά εξογκώματα, τα οποία καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες περιοχές του σώματος. Αντίθετα, καθώς χάνεται το υπερβολικό βάρος, η λιπώδης κυτταρίτιδα μειώνεται.

Η τακτική χρήση μιας καλής ποιότητας κρέμας ή ορού (π.χ. Celleasy) με διαμορφωτικές, ανανεωτικές και αντικυτταριτιδικές ιδιότητες μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη τόσο για την κυτταρίτιδα από νερό όσο και από λίπος.

 Ορός Celleasy για την κυτταρίτιδα

Εξίσου σημαντική είναι η σωματική δραστηριότητα και η υγιεινή διατροφή, καθώς πρόκειται για παράγοντες που ρυθμίζουν σε μεγάλο βαθμό τον μεταβολισμό του σώματός μας και ένας αδιατάραχτος μεταβολισμός είναι το πρώτο βήμα για μια σωστά λειτουργούσα λεία, σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς κυτταρίτιδα.

Δείτε επίσης την προηγμένη κρέμα για ραγάδες: Revamin Stretch Mark

Celleasy – φονιάς κυτταρίτιδας με ισχυρή συγκέντρωση πολύτιμων ουσιών

Cellulit κυτταρίτιδα νερού ή κυτταρίτιδα λίπους – κάθε μία από αυτές μπορεί να κάνει τη ζωή μας δυστυχισμένη, ειδικά αν είναι σοβαρή και πολύ ορατή. Αν θέλουμε να συντομεύσουμε και να διευκολύνουμε το δρόμο μας προς ένα λείο δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα, είτε από νερό είτε από λίπος, αξίζει να φτάσουμε στον αντι-κυτταριτιδικό ορό Celleasy.

Το παρασκεύασμα Celleasy συνδυάζει με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο ουσίες που αναδομούν το δέρμα, εξαλείφουν τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες, θρέφουνθρέφει και διεγείρει την ανάπτυξη νέων υγιών κυττάρων, καθώς και αδυνατίζει έντονα και διασπά τα εξογκώματα κυτταρίτιδας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Celleasy;

 • Πρόκειται για μια πολύ εντατική προετοιμασία, που γίνεται με διπλή δύναμη.
 • Καταπολεμά κάθε τύπο κυτταρίτιδας σε οποιοδήποτε επίπεδο εξέλιξης.
 • Είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών.
 • Καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα τόσο σε λεπτές όσο και σε πιο γεμάτες γυναίκες.
 • Όχι μόνο μειώνει ενεργά την κυτταρίτιδα, αλλά και φροντίζει σε βάθος το δέρμα μας, το αναζωογονεί και βελτιώνει την εμφάνισή του.
 • Μαζί με τον ορό Celleasy λαμβάνουμε ως δωρεάν δώρο μια ειδική φούσκα κινέζικου μασάζ, η οποία εντείνει τα αντικυτταριτιδικά αποτελέσματα του καλλυντικού.
 Serum αντι-κυτταρίτιδα Celleasy

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ CELLEASY ΤΏΡΑ

Celleasy – σύνθεση του καλλυντικού

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα συστατικά φυσικής προέλευσης είναι ιδιαίτερα δραστικά στον τομέα της φροντίδας του δέρματος και μπορούν όχι μόνο να διορθώσουν τις ατέλειές του και να το αναγεννήσουν αποτελεσματικά, αλλά και να το ομορφύνουν! Το κλειδί είναι η σωστή επιλογή και ποιότητα της πρώτης ύλης και το κατάλληλο επίπεδο συγκέντρωσής της.

ΤοSerum Celleasy πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις. Είναι γεμάτο με φυσικά συστατικά με υψηλή βιολογική δραστηριότητα, επομένως συμβάλλει πολύ καλά στην ανανέωση του δέρματος και στη βελτίωση της σύνθεσής του. Εξαφανίζει σταδιακά τα εξογκώματα και τις πτυχές, το δέρμα γίνεται ομοιόμορφο, καλά σφιγμένο, ελαστικό και θρεπτικό.

Στη σύνθεση του Celleasy βρίσκουμε ένα σύμπλεγμα 5 εντατικών βιολογικών ουσιών:

 • Βαμβακέλαιο – αφθονεί σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Έχει ισχυρές επανορθωτικές ιδιότητες. Αναπλάθει τον συνδετικό ιστό του δέρματος που επηρεάζεται από τις κυτταριτιδικές αλλαγές και προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και τους δυσμενείς παράγοντες. Καταπολεμά τη φλεγμονή, μειώνει την ερυθρότητα, εξομαλύνει το χρώμα του δέρματος. Θρέφει, βελτιώνει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας και προσθέτει στην ελαστικότητά της.
 • Εκχύλισμα λεμονιού – περιέχει μεγάλες ποσότητες ενεργής βιταμίνης C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Το εκχύλισμα λεμονιού είναι μια πραγματική ένεση ζωτικότητας για το δέρμα μας. Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές και λαμπερό, διεγείρει τις διαδικασίες ανανέωσης, εξομαλύνει τη δομή του δέρματος, μειώνει την κυτταρίτιδα και ενοποιεί τον τόνο του δέρματος. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει την απώλεια δέρματος και βελτιώνει την ποιότητά του.
 • Καφεΐνη – διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, διεγείρει έντονα τη διαδικασία αποσύνθεσης του λιπώδους ιστού. Διαλύει αποτελεσματικά τα εξογκώματα κυτταρίτιδας, κάνει το δέρμα να ανακτήσει την καλή του ένταση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Βελτιώνει τη ροή της λέμφου, κάνει τις τοξίνες να αποστραγγίζονται πιο αποτελεσματικά από κάτω από το δέρμα, μειώνει το πρήξιμο και το πάχος. Δεν καταπολεμά μόνο τον φλοιό πορτοκαλιού, αλλά προστατεύει επίσης το δέρμα από τον περαιτέρω σχηματισμό πτυχών και εξογκωμάτων.
 • Εκχύλισμα CentellaAsiatica – χάρη στις προσαρμοστικές του ιδιότητες υποστηρίζει την καλή λειτουργία του δέρματος, το προστατεύει από τους επιβλαβείς παράγοντες και επιδιορθώνει αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες του δέρματος. Μειώνει την κυτταρίτιδα και αποτρέπει τον περαιτέρω σχηματισμό της. Εξισορροπεί τη δομή του δέρματος, λειαίνει και αυξάνει τον τόνο του δέρματος. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης, βελτιώνει την πυκνότητα και την ποιότητα του δέρματος, αναζωογονώντας και ομορφαίνοντάς το.
 • Αποξηραμένο εκχύλισμα φρούτων καυτερής πιπεριάς – μια πηγή καψαϊκίνης, ένα από τα ισχυρότερα θερμογόνα και φυσικούς λιποδιαλύτες. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα έχει αδυνατιστική και μοντελοποιητική δράση. Διεγείρει τη ροή του αίματος, κάνει το δέρμα να οξυγονώνεται και να τρέφεται καλύτερα. Ταυτόχρονα, αποτρέπει τη συσσώρευση τοξινών και λιποαποθέσεων κάτω από το δέρμα και υποστηρίζει την απομάκρυνσή τους. Ενισχύει τη διαδικασία διάσπασης των λιπαρών ογκιδίων της κυτταρίτιδας, λειαίνει και βελτιώνει το επίπεδο της έντασης του δέρματος.

Celleasy – αποτελέσματα. Πότε αξίζει να χρησιμοποιήσετε τον ορό;

 Απαλοί μηροί μιας γυναίκας χωρίς κυτταρίτιδα, δίπλα σε ένα πορτοκάλι που κρατάει στο χέρι της

Η κατάσταση της επιδερμίδας των περισσότερων από εμάς αφήνει πολλά περιθώρια. Απασχόληση, άγχος, στέρηση ύπνου, όχι αρκετός χρόνος αφιερωμένος στη φροντίδα του δέρματος, όχι πολύ δραστήριος τρόπος ζωής, όχι εντελώςΌλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην επιδείνωση της κυτταρίτιδας και στη γενική επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος.

ΤοSerum Celleasy είναι ένα πολυλειτουργικό καλλυντικό, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να μειώσουν την κυτταρίτιδα με άμεσο, βολικό και αποτελεσματικό τρόπο και να βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα και την εμφάνιση του δέρματός τους.

Με τη χρήση του Celleasy μπορείτε να βασιστείτε σε:

 • βελτίωση της ροής των σωματικών υγρών, αποβολή των τοξινών και μείωση της κυτταρίτιδας του νερού,
 • πιο ενεργή διάσπαση των λιπαρών όγκων, δυναμική αφαίρεση της λιπώδους κυτταρίτιδας,
 • δυναμικότερη παραγωγή κολλαγόνου, βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων του δέρματος, αποκατάσταση των βλαβών του δέρματος και αύξηση της πυκνότητάς του,
 • σύσφιξη, λείανση, βελτίωση του τόνου του δέρματος,
 • Βέλτιστη θρέψη, ενυδάτωση και λίπανση της επιδερμίδας,
 • αναστολή της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος,
 • ομοιόμορφος τόνος του δέρματος, μείωση της φλεγμονής, ταχύτερη εξαφάνιση της ερυθρότητας και των ατελειών,
 • αναζωογόνηση του κουρασμένου, χαλαρού, ανθυγιεινού δέρματος,
 • μείωση του λιπώδους ιστού, αδυνάτισμα της σιλουέτας.

Celleasy – γνώμες

Οι γυναίκες αναζητούν όλο και περισσότερο πολυλειτουργικά καλλυντικά, τα οποία ταυτόχρονα διορθώνουν αποτελεσματικά τις ελλείψεις του δέρματος και βελτιώνουν ορατά την κατάσταση και τη σύνθεσή του. Η γρήγορη δράση είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που αυξάνει τις σημειώσεις της προετοιμασίας. Το Celleasy είναι ακριβώς ένα τέτοιο πολυλειτουργικό παρασκεύασμα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών και έχει αποκτήσει έναν ευρύ κύκλο οπαδών.

Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το Celleasy είναι ένας από τους καλύτερους μειωτές κυτταρίτιδας στην αγορά, ο οποίος παρουσιάζει επίσης πολλά άλλα ευεργετικά αποτελέσματα για το δέρμα. Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι μειώνει αισθητά τον φλοιό πορτοκαλιού μετά από δώδεκα περίπου εφαρμογές. Θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί, συσφίγγει την επιδερμίδα, λειαίνει, συσφίγγει, αδυνατίζει και μοντελοποιεί. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικό, διαρκεί πολύ και έχει εξαιρετική συνοχή.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ CELLEASY ΤΏΡΑ

 Celleasy

Θέλετε να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά; Δοκιμάστε αυτές τις προηγμένες κάψουλες που στοχεύουν στη βασική αιτία του φλοιού πορτοκαλιού
:Perfect Body Cellulite

Πηγές:

 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/149465
 • https://www.healthline.com/health/cellulite
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/152663
 • https://www.healthline.com/health/coffee-benefits-for-skin

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin