Bulk Extreme pro 06

Bulk Extreme – πλούσιες κάψουλες για την ενίσχυση της προπονητικής απόδοσης και την επιτάχυνση της μυϊκής ανάπτυξης

ΤοBulk Extreme είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές με ιδιαίτερα σύνθετη σύνθεση. Εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο συστατικό που ονομάζεται Momordicin® και ένα σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων που εκτιμώνται στα αθλητικά συμπληρώματα, σας βοηθά να φτάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο σωματικής απόδοσης, βελτιώνει την ικανότητα άσκησης, ενισχύει την ενέργεια και επιταχύνει τη διαδικασία οικοδόμησης μυϊκής μάζας. Το Bulk Extreme ενεργοποιεί φυσικά τους υποδοχείς ανδρογόνων και ρυθμίζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα. Αυτό είναι το σημαντικό πλεονέκτημά του – δρα με αναβολικό τρόπο, αλλά δεν έχει τις αρνητικές παρενέργειες που προκαλούν τα στεροειδή.

Bulk Extreme – ισχυρή δράση και ευκολία στη χρήση

 Bulk Extreme

ΤοBulk Extreme είναι ένας ενισχυτής μυϊκής ανάπτυξης πολλαπλών συστατικών σε μορφή βολικών καψουλών. Αποτελεί το βέλτιστο προϊόν για άτομα που δεν τους αρέσει να παίρνουν πολλά συμπληρώματα ταυτόχρονα, που δεν τους αρέσουν τα συμπληρώματα σε σκόνη και που αναζητούν τρόπους για να φορτίσουν γρήγορα τις μπαταρίες τους πριν από την προπόνηση.

Με το Bulk Extreme δεν χρειάζεται να ετοιμάζετε κοκτέιλ σε σκόνη ή να χρησιμοποιείτε πολλά διαφορετικά προϊόντα – όλα βρίσκονται σε μία βολική κάψουλα. Το συμπλήρωμα Bulk Extreme θα μας προσφέρει πολλά οφέλη, ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο της προπόνησής μας. Το Bulk Extreme παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για το ανδρικό σώμα. Προσθέτει δύναμη, αναπτύσσει τη μυϊκή αντοχή, διεγείρει τους μυς σε πιο εντατική εργασία, αυξάνει τις δυνατότητες άσκησης και διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης μετά την προπόνηση.

Bulk Extreme – ενέργεια, ζωτικότητα και αποτελεσματική διαμόρφωση του σώματος

 ένας μυώδης άνδρας

Η τακτική προπόνηση και η επιδίωξη του ιδανικού σωματότυπου αποτελούν προτεραιότητες για πολλούς άνδρες. Συχνά, ωστόσο, παρά την προπόνηση και τη δίαιτα που έχουν σχεδιαστεί για την οικοδόμηση μυών, τα θετικά αποτελέσματα έρχονται πολύ αργά και νωθρά, ή ακόμα χειρότερα, δεν εμφανίζονται καθόλου. Το Bulk Extreme είναι ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της μυϊκής απόδοσης και την επιτάχυνση της διαδικασίας bodybuilding.

Χάρη στη σύνθεση επιλεγμένων δραστικών ουσιών, τοBulk Extreme εκπληρώνει πολλά βασικά καθήκοντα:

 • σταθεροποιεί το μεταβολισμό των ορμονών, συμβάλλοντας στη ρύθμιση των επιπέδων τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει την αναβολική δράση,
 • επηρεάζοντας την έκκριση των ανδρικών σεξουαλικών ορμονών, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει την ισχύ και φροντίζει για την υγεία του προστάτη,
 • βελτιώνει τη μυϊκή λειτουργία και επιταχύνει τη μυϊκή ανάπτυξη,
 • βελτιώνει τον μηχανισμό αποκατάστασης του οργανισμού μετά την προπόνηση (χάρη σε αυτή τη δράση, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα προπόνηση με πλήρη δυναμικότητα και ολόκληρος ο κύκλος προπόνησης να κυλάει ομαλά).

Το συμπλήρωμα έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δρα και σε άλλα επίπεδα, όπως η αύξηση της αντίστασης του οργανισμού, η βελτίωση των προσαρμοστικών ιδιοτήτων (ο οργανισμός προσαρμόζεται ευκολότερα σε στρεσογόνες και δυσμενείς συνθήκες) ή η υποστήριξη του ψυχισμού (αύξηση της συγκέντρωσης και των κινήτρων, ανύψωση της διάθεσης και προστασία από την ψυχική κόπωση).

Bulk Extreme – η σύνθεση του συμπληρώματος

Η σύνθεση Bulk Extreme περιέχει μια εξαιρετική δόση πολύτιμων ουσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βασικά συστατικά είναι τυποποιημένα ώστε να περιέχουν τις πιο βιολογικά ενεργές ενώσεις, γεγονός που μεταφράζεται σε υψηλή αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Πώς λειτουργούν τα επιμέρους συστατικά του συμπληρώματος;

 Bulk Extreme

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΧΎΜΑ ΑΚΡΑΊΑ ΤΏΡΑ

Momordicin® [0,5% charantine, 7% πικρές ενώσεις]

Η μομορντικίνη είναι ένα τυποποιημένο εκχύλισμα από τον καρπό του φυτού πικρό πεπόνι, άφθονο σε πικρές ουσίες που είναι διαμορφωτές των υποδοχέων ανδρογόνων (SARMs). Η δομή της μομορντικίνης μοιάζει με τα στεροειδή, αλλά στερείται των παρενεργειών που προκαλούν τα στεροειδή (π.χ. υπερτροφία του προστάτη, προβλήματα ισχύος, ακμή, υπέρταση, ευερεθιστότητα). Η Momordicin διεγείρει την ανάπτυξη των μυών χωρίς παρενέργειες και είναι ασφαλής και αποτελεσματική.

Η μομορντικίνη διεγείρει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης, βοηθά στην προστασία των μυών από τον καταβολισμό, βελτιώνει το μυϊκό έργο και την αντοχή, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της προπόνησης.

Η μομορντικίνη είναι πλούσια σε πολυφαινολικές ενώσεις, σαπωνίνες και τριτερπενοειδή όπως η χαραντίνη. Εκτός από τις ευεργετικές επιδράσεις του στη λειτουργία και το μέγεθος των μυών, παρουσιάζει πολλές ιδιότητες που προάγουν την υγεία, όπως.Εκτός από τις ευεργετικές επιδράσεις στη λειτουργία και το μέγεθος των μυών, έχει πολλές ιδιότητες που προάγουν την υγεία, όπως: ομαλοποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους, εμποδίζει την ανάπτυξη του λιπώδους ιστού, μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στο αίμα, υποστηρίζει το συκώτι, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

KSM-66® – Εκχύλισμα ρίζας Vitania sluggard [5% vitanolides].

Το Vitania sluggard, ή ashwagandha, είναι ένα από τα πλουσιότερα φαρμακευτικά φυτά όσον αφορά τις ιδιότητες για την υγεία. Έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα θετικών δράσεων, και μία από αυτές είναι η υποστήριξη της διαμόρφωσης του σώματος! Από τη μία πλευρά, προστατεύει από την ανάπτυξη ανεπιθύμητου λιπώδους ιστού και, από την άλλη, διεγείρει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις με υψηλή βιολογική δραστηριότητα, δηλαδή βιτανολίδες, μεταφράζεται σε υψηλή αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος.

ΤοKSM-66®, δηλαδή το εκχύλισμα από τη ρίζα vitania ospana, προστατεύει τα σωστά επίπεδα τεστοστερόνης και σε περίπτωση ελλείψεων κινητοποιεί τον οργανισμό για τη φυσική παραγωγή της ορμόνης. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνουν αυτόματα μεγαλύτερη δύναμη, μεγαλύτερη αντοχή και μυϊκή απόδοση, καθώς και πιο εντατική οικοδόμηση νέων μυϊκών ινών. Το εκχύλισμα βιταμίνης Ε KSM-66® σας υποστηρίζει κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης, μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης και αποτρέπει τον καταβολισμό (μυϊκή αποδόμηση), ο οποίος συχνά συμβαίνει μετά από εντατική προσπάθεια.

Άλλα οφέλη αυτού του συστατικού των καψουλών Bulk Extreme περιλαμβάνουν: αυξημένη αντίσταση στην ψυχοφυσική κόπωση, μείωση του στρες και της έντασης, βελτίωση της πνευματικής απόδοσης, αύξηση των κινήτρων, εξουδετέρωση των επιβλαβών ελεύθερων ριζών που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα, μείωση των φλεγμονών, ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

Τσουκνίδα [4% πολυφαινόλες]

Ητσουκνίδα συνδέεται κυρίως με τον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες, τις θετικές επιδράσεις στην ανοσία, τη γενική ενδυνάμωση του οργανισμού ή τις ευεργετικές επιδράσεις στα μαλλιά και το δέρμα. Ωστόσο, έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στα επίπεδα τεστοστερόνης και, επομένως, στη μυϊκή δύναμη και ανάπτυξη. Η τσουκνίδα βοηθά στη διατήρηση υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα και εμποδίζει τη μετατροπή της σε οιστρογόνα ή διυδροτεστοστερόνη. Αυτό συμβάλλει στην αναστολή της ανάπτυξης του λιπώδους ιστού, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον μυϊκό ιστό.

maca εκχύλισμα ρίζας

Η ρίζα maca είναι γνωστή για τις ευεργετικές της επιδράσεις στην υγεία των ανδρών με πολλούς τρόπους. Προσθέτει ζωτικότητα, ενισχύει το σώμα, αυξάνει τη λίμπιντο, βελτιώνει τη στυτική δύναμη και τη σεξουαλική απόδοση. Προσφέρει επίσης πολλά οφέλη σε όσους είναι δραστήριοι και επιδιώκουν να αποκτήσουν μυϊκή σιλουέτα. Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων των ορμονών, αυξάνει τις δυνατότητες προπόνησης, προστατεύει από τη σωματική εξάντληση, διεγείρει τη διαδικασία αποκατάστασης των ιστών μετά την άσκηση και προωθεί την αποτελεσματική κατασκευή νέων μυϊκών πρωτεϊνών.

Εκχύλισμα Mumio

Ένα πολύ ενδιαφέρον, ασιατικό συστατικό που κατέχει σημαντική θέση στην ιατρική της Αγιουρβέδα. Έχει ευεργετική επίδραση στους μύες, τις αρθρώσεις και τα οστά. Αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για το οξειδωτικό στρες των κυττάρων, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης. Ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία, βελτιώνει την ισχύ και τη γονιμότητα. Ενισχύει και αναζωογονεί το σώμα. Είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια εξαντλητικών προγραμμάτων προπόνησης, καθώς προσθέτει δύναμη, μειώνει την κόπωση και προστατεύει από πτώσεις στη φόρμα.

Εκχύλισμα βοτάνου αλφάλφα

Βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού και του ουροποιητικού συστήματος. Προσθέτει ζωτικότητα, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης, διεγείρει την αποτοξίνωση του σώματος. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, βοηθά στην αποτελεσματική εκτέλεση των κύκλων προπόνησης . Υποστηρίζει επίσης τον υγιή και ξεκούραστο ύπνο, ο οποίος βοηθά στην αποτελεσματικότερη αναγέννηση.

Εκχύλισμα ρίζας Eleuthero spiny

Είναι ένα πολύτιμο προσαρμογόνο (εξαλείφει το σωματικό και ψυχικό στρες, βοηθά τον οργανισμό να προσαρμοστεί καλύτερα σε συγκεκριμένες, ακόμη και πολύ δύσκολες, περιβαλλοντικές συνθήκες). Βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, υποστηρίζει τον εγκέφαλο και την καρδιά, βελτιώνει την ανοσία, μειώνει τον κίνδυνο ασθενειών που οφείλονται στον τρόπο ζωής.

Αποτελεί επίσης πολύτιμο στήριγμα για τα άτομα που προπονούνται. Αυξάνει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου και βελτιώνει την παροχή αίματος στα όργανα και τους μύες (οι μύες οξυγονώνονται και τρέφονται καλύτερα, γεγονός που τους κάνει να αναπτύσσονται ταχύτερα!). Αυξάνει τα κίνητρα για δράση, βελτιώνει τα επίπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια της άσκησης, διεγείρει, καταπολεμά την κόπωση, βελτιώνει την αναγέννηση, βελτιώνει τη σωματική απόδοση και συνεπώς έχει θετική επίδραση στην παραγωγικότητα της προπόνησης.

Εκχύλισμα φρούτων φοίνικα Sabal

Ρυθμίζει το ενδοκρινικό σύστημα, διατηρεί επαρκές επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα και εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Βελτιώνει τη σωματική απόδοση, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και διεγείρει τη μυϊκή ανάπτυξη. Υποστηρίζει επίσης τη σεξουαλική λειτουργία, εξαλείφει τα προβλήματα στύσης, προστατεύει τον προστάτη και μειώνει τον κίνδυνο υπερτροφίας του.

Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας

Είναι πηγή σαπωνινών και αργινίνης. Αυξάνει την παροχή αίματος και την οξυγόνωση των μυών, βελτιώνοντας την ικανότητα άσκησής τους. Αυξάνει τη συγκέντρωση των αναβολικών ορμονών στο σώμα. Βελτιώνει τη μυϊκή απόδοση, διεγείρει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση των μυών. Έχει επίσης θετική επίδραση στο σεξουαλικό και το ουροποιητικό σύστημα.

Βιταμίνες και μέταλλα (βιταμίνη Β6, βιταμίνη B12, ψευδάργυρος, σελήνιο)

Το Bulk Extreme δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για το ανδρικό σώμα και χρήσιμα στη διαδικασία bodybuilding. Προστατεύουν τις σωστές μεταβολικές διεργασίες, προστατεύουν από τη συσσώρευση λιπώδους ιστού, μειώνουν την κόπωση και την κούραση και βελτιώνουν τη διάθεση.

Bulk Extreme – τα αποτελέσματα της συστηματικής συμπλήρωσης

 Bulk Extreme

ΤοBulk Extreme διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και την καθαρή σύνθεσή του. Είναι φιλικό προς τους vegan και δεν περιέχει ανθυγιεινά χημικά πρόσθετα. Σε συνδυασμό με τη διατροφή και την προπόνηση, παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο bodybuilding. Ωστόσο, τα καθήκοντά του είναι ευρύτερα – βελτιώνει την κατάσταση ολόκληρου του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του ψυχισμού, της ανοσίας και της σεξουαλικής λειτουργίας.

Τα πιο σημαντικά αποτελέσματα του Bulk Extreme με τακτική και παρατεταμένη χρήση:

 • επιταχύνει την αύξηση της μυϊκής μάζας,
 • βελτιώνει τη διαδικασία σμίλευσης του σώματος,
 • συμβάλλει στη διατήρηση υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα,
 • βελτιώνει την ισχύ, αυξάνει τη λίμπιντο,
 • αναζωογονεί και δυναμώνει το σώμα,
 • έχει αναβολική δράση, διεγείρει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης,
 • αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή, βελτιώνοντας την ικανότητα προπόνησης,
 • βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, καταπολεμά το άγχος, αυξάνει τα κίνητρα, μειώνει τη σωματική και πνευματική κόπωση,
 • επιταχύνει την αναγέννηση μετά την προπόνηση.

Bulk Extreme – γνώμες

ΤοBulk Extreme αξιολογείται καλά από τους χρήστες του. Τα πιο συχνά τονισμένα οφέλη περιλαμβάνουν: ταχύτερη οικοδόμηση μυϊκής μάζας και σμίλευση του σώματος, ολοκληρωμένη υποστήριξη του σώματος κατά τη διάρκεια των κύκλων προπόνησης, αυξημένα επίπεδα ενέργειας, μεγαλύτερες φυσικές δυνατότητες, καλύτερη φυσική κατάσταση, μεγαλύτερη λίμπιντο, καλύτερη πνευματική απόδοση και ευκολία στη χρήση. Σύμφωνα με πολλές απόψεις, το Bulk Extreme κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων και πλουσιότερων σε δράση συμπληρωμάτων για ασκούμενους σε κάψουλες.

Hulk Extreme – πώς να χρησιμοποιήσετε και πού να αγοράσετε;

Η συνιστώμενη μερίδα είναι 3 κάψουλες. Πίνετε το συμπλήρωμα με άφθονο νερό. Μια συσκευασία του συμπληρώματος περιέχει 90 κάψουλες και θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

ΤοBulk Extreme μπορεί να αγοραστεί Στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος που είναι διαθέσιμη εδώ .

 Bulk Extreme

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΧΎΜΑ ΑΚΡΑΊΑ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/natural-steroids
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/322513
 • https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/319084
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-bitter-gourd
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-maca#1

Category: Προπόνηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin