Buff SKill 18 scaled 1

Buff Skill – Καλά απορροφούμενο καύσιμο για τον εγκέφαλο. Αυξήστε τις πνευματικές σας δυνατότητες και απαλλαγείτε από την κούραση!

Το Buff Skill είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα που προορίζεται για άτομα για τα οποία η υψηλή απόδοση του εγκεφάλου είναι σημαντική, μεταξύ άλλων για τους παίκτες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τους διανοούμενους εργαζόμενους. Το Buff Skill ενισχύει ικανότητες όπως η συγκέντρωση, τα αντανακλαστικά, η εγρήγορση και η ταχύτητα της σκέψης. Ταυτόχρονα, προσθέτει ενέργεια και εξαλείφει τα σημάδια κόπωσης. Το Buff Skill όχι μόνο θα σας βοηθήσει να διώξετε την κούραση και να επανέλθετε σε υψηλές ταχύτητες, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε αυτές τις ταχύτητες. Αν θέλουμε να αυξήσουμε με ασφάλεια το πνευματικό μας δυναμικό και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την απόδοσή μας σε συγκεκριμένες εργασίες, αποστολές και έργα, το Buff Skill πρέπει να τραβήξει την προσοχή μας.

Buff Skill – βοήθεια για ένα κουρασμένο μυαλό και ένας τρόπος για να υπερφορτώσετε τις δυνατότητές του

Ο αριθμός των ανθρώπων που περνούν πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και εκτίθενται σε μεγάλη πνευματική προσπάθεια αυξάνεται. Δυστυχώς, η κούραση και η εξάντληση των πνευματικών πόρων συχνά μας καθιστά αδύνατη ή μας εμποδίζει να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να διατηρούμε υψηλές πνευματικές επιδόσεις ανά πάσα στιγμή, χωρίς τα αποτελέσματα της επιβραδυνόμενης σκέψης, της μειωμένης συγκέντρωσης ή των κρίσεων υπνηλίας.

Ποιος είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένος σε υψηλή εγκεφαλική καταπόνηση και πνευματική παρακμή;

 • Άνθρωποι που δουλεύουν με το μυαλό τους,
 • παίκτες υπολογιστών,
 • φοιτητές,
 • Άνθρωποι που εργάζονται τη νύχτα,
 • Άνθρωποι που εργάζονται υπό πίεση χρόνου,
 • άτομα σε θέσεις εργασίας που απαιτούν εγρήγορση, αντανακλαστικά, συγκέντρωση, αναλυτικές δεξιότητες, δημιουργικότητα.

Παρόλο που η εξάντληση και η κόπωση συνδέονται κυρίως με τη σωματική προσπάθεια, επίσης υψηλή πνευματική προσπάθεια (ιδιαίτερα συχνήΑν και συνδέουμε την εξάντληση και την κόπωση κυρίως με τη σωματική άσκηση, η μεγάλη πνευματική άσκηση (ιδίως η συχνή άσκηση που διαρκεί πολλές ώρες) μεταφράζεται σε “άδειασμα των μπαταριών” του οργανισμού και σε γενική πτώση της φόρμας. Η ψυχική κούραση όχι μόνο αυξάνει τη σωματική κούραση, αλλά συμβάλλει επίσης στη μείωση της ανοσίας και στην ευκολότερη “σύλληψη” διαφόρων λοιμώξεων, κρυολογημάτων, ασθενειών.

Τα κύρια συμπτώματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται έντονα τον εγκέφαλό τους είναι:

 • ξαφνικές κρίσεις κόπωσης, υπνηλία,
 • βραδύτερες αντιδράσεις, φτωχότερα αντανακλαστικά,
 • μειωμένη αντιληπτική ικανότητα,
 • μειωμένες κινητικές δεξιότητες,
 • ευερεθιστότητα,
 • μειωμένη δημιουργικότητα, αργή σκέψη, νωθρότητα,
 • προβλήματα στην ταχεία ολοκλήρωση εργασιών, εξασθένιση των τακτικών δεξιοτήτων,
 • μειωμένη πνευματική απόδοση,
 • επίδραση εγκεφαλικής ομίχλης,
 • μειωμένη αντίληψη,
 • Προβλήματα με την επίτευξη μιας κατάστασης συγκέντρωσης και τη διατήρησή της για μεγάλο χρονικό διάστημα,
 • χαμηλά επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας,
 • αυξημένη ευαισθησία στο στρες,
 • αισθήματα κόπωσης και αποθάρρυνσης,
 • διαταραχές ύπνου,
 • πονοκέφαλοι, αδυναμία,
 • φτωχότερη απορρόφηση νέων πληροφοριών,
 • προβλήματα μνήμης,
 • μειωμένα κίνητρα.

ΤοBuff Skill είναι ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τέτοια προβλήματα, να αυξήσει την αντοχή στην κόπωση και το στρες και να βελτιώσει την πνευματική απόδοση.

Χάρη σε μια ειδική σύνθεση δραστικών ουσιών, ο ψυχισμός μας λειτουργεί καλύτερα, ο εγκέφαλος και το σώμα συνεργάζονται καλύτερα και, κατά συνέπεια, ολόκληρος ο οργανισμός μας λειτουργεί καλύτερα. Το Buff Skill αποτελείται από 17 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, καθένα από τα οποία έχει θετική επίδραση στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα.

 Buff Skill

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ BUFF SKILL ΤΏΡΑ

Buff Skill – σύνθεση και επιδράσεις των επιμέρους δραστικών ουσιών

Τόσο οι παίκτες όσο και οποιοσδήποτε για τον οποίο η καλή πνευματική κατάσταση αποτελεί προτεραιότητα θα χρειαστεί ένα ενισχυτικό εγκεφάλου με πολλά συστατικά που βελτιώνει τις διαδικασίες σκέψης, υποστηρίζει τους νευρώνες και καταπολεμά αποτελεσματικά την κόπωση. Αυτό ακριβώς είναι το Buff Skill.

ΤοBuff Skill διακρίνεται για την καλά αναπτυγμένη σύνθεσή του, η οποία λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των ατόμων που χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο βαθμό τη φαιά ουσία. Παράλληλα με τις σημαντικές βιταμίνες για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος, το συμπλήρωμα περιέχει ενεργοποιητικές ουσίες και ρυθμιστές νευροδιαβιβαστών για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Buff Skill ενεργά συστατικά:

 • Ταυρίνη – ένα θειούχο αμινοξύ με θετικές επιδράσεις στη λειτουργία του εγκεφάλου. Λειτουργεί ως νευροδιαβιβαστής, πράγμα που σημαίνει ότι συμμετέχει στη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων. Διαθέτει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες (χάρη στις οποίες προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες και προστατεύει τον εγκέφαλο από τις αρνητικές επιπτώσεις των τοξινών). Η ταυρίνη μας κάνει πιο ανθεκτικούς στην κόπωση και επιτρέπει την ταχύτερη αναγέννηση μετά την άσκηση. Η ουσία έχει επίσης θετική επίδραση στην πνευματική απόδοση, βοηθά στη διατήρηση της πλήρους συγκέντρωσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βελτιώνει τη διαδικασία της μνήμης, αυξάνει την εγρήγορση, ενεργοποιεί και βελτιώνει τη διάθεση.
 • L-τυροσίνη – πρόδρομη ουσία σημαντικών νευροδιαβιβαστών, κυρίως της ντοπαμίνης και της αδρεναλίνης. Βελτιώνει τις γνωστικές διεργασίες όπως η λογική σκέψη, η αντίληψη, η προσοχή, η μνήμη. Η τυροσίνη διευκολύνει την απορρόφηση νέων γνώσεων, βελτιώνει τη συγκέντρωση, ενισχύει τις νοητικές διεργασίες, έχει θετική επίδραση στη διάθεση, εξαλείφει την κόπωση και την αποθάρρυνση, αυξάνει τα κίνητρα και ενισχύει το νοητικό μας δυναμικό.
 • L-θεανίνη – ένα μη πρωτεϊνικό αμινοξύ που δρα ως νευροδιαβιβαστής, ειδικός στη ρύθμιση της διάθεσης, στην αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας και στην καταπολέμηση της έντασης, του άγχους και του στρες. Μαζί με αυτές τις ιδιότητες, η L-θεανίνη συμβάλλει στην αύξηση του κύκλου εργασιών του εγκεφάλου μας κατά τη διάρκεια περιόδων έντονης δραστηριότητας. Χάρη σε αυτό το δραστικό συστατικό, μας είναι πιο εύκολο να διεκπεραιώσουμε τις επόμενες εργασίες μας και να επιτύχουμε τους επόμενους στόχους μας. Η L-θεανίνη τροφοδοτεί το μυαλό και μας επιτρέπει να επικεντρωνόμαστε στο έργο που έχουμε αναλάβει για πολλές ώρες, παραμένοντας αποστασιοποιημένοι από δυσμενείς εξωτερικές επιρροές. Το συστατικό υποστηρίζει επίσης τη δημιουργική σκέψη, αυξάνει την εφευρετικότητα και την πλαστικότητα του εγκεφάλου.
 • Καφεΐνη – σε ντουέτο με την ταυρίνη, είναι ένα ισχυρό όπλο κατά της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, της νευρικής εξάντλησης, της απάθειας, της ατονίας, της πνευματικής ομίχλης και του μαρασμού. Ενεργοποιεί τέλεια, διεγείρει το μυαλό για να εργαστεί, επιτρέπει να είστε διανοητικά δραστήριοι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σημάδια κόπωσης. Βελτιώνει τη συγκέντρωση, τα αντανακλαστικά και την εγρήγορση, έχει θετική επίδραση στην επιδεξιότητα και την ταχύτητα αντίδρασης.
 • Χολίνη – συμμετέχει στην κατασκευή των κυτταρικών μεμβρανών των νευρώνων, υποστηρίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου, διεγείρει την ανάπτυξη νέων νευρικών κυττάρων και βελτιώνει την κατάσταση των παλαιότερων, επίσης προστατεύει τη σωστή σηματοδότηση μεταξύ τους. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες η χολίνη αυξάνει το δυναμικό του εγκεφάλου μας. Κάνει τις διαδικασίες σκέψης να λειτουργούν ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά και μας διευκολύνει να εκτελούμε εργασίες που απαιτούν υψηλή πνευματική δέσμευση. Χάρη στη χολίνη μπορούμε να λειτουργούμε σε υψηλές εγκεφαλικές ταχύτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας το φαινόμενο της λεγόμενης νοητικής άντλησης.
 • L-καρνιτίνη – βελτιώνοντας την παροχή γλυκόζης στα εγκεφαλικά κύτταρα, βελτιώνει το έργο του μυαλού και αυξάνει την αποτελεσματικότητά του. Βοηθά στη διατήρηση υψηλότερου επιπέδου συγκέντρωσης, διευκολύνει τη μνήμη και τη μάθηση, καταπολεμά την κούραση και παρέχει ενέργεια για δράση, βοηθά στην ταχύτερη αντίδραση σε ερεθίσματα.
 • ΒιταμίνεςΒ (νιασίνη, παντοθενικό οξύ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6, θειαμίνη, φολικό οξύ, βιταμίνη B12) – ένα σύμπλεγμα σημαντικών βιταμινών που προστατεύουν τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Αντιμετωπίζουν την αδυναμία των γνωστικών λειτουργιών, καταπολεμούν την πνευματική κόπωση, βελτιώνουν τη διάθεση, μειώνουν το στρες, αποτρέπουν την υπερβολική υπνηλία. Βελτιώνουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση, επηρεάζουν θετικά τις διαδικασίες σκέψης, φροντίζουν για τη σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου, βελτιώνουν την κατάσταση των νευρικών κυττάρων.
 • Μαγνήσιο και κάλιο – ρυθμίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμμετέχουν στην αγωγή των νευρικών ερεθισμάτων. Το μαγνήσιο επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του εγκεφάλου, αυξάνει τη συγκέντρωση σε μια δεδομένη δραστηριότητα και αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής- σταθεροποιεί επίσης τη διάθεση και ανακουφίζει από τη νευρική ένταση, καταπολεμά το άγχος και την ευερεθιστότητα. Αυξάνει την αποδοτικότητα του μυαλού, επιταχύνει τη συσχέτιση γεγονότων, καταπολεμά την κούραση και την κόπωση. Το κάλιο συμβάλλει στον εφοδιασμό του εγκεφάλου με οξυγόνο και γλυκόζη, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά του. Το στοιχείο προστατεύει επίσης τα νευρικά κύτταρα από βλάβες και βελτιώνει τη διαδικασία μεταφοράς πληροφοριών μεταξύ τους.
 • Βιταμίνη C – είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων και προστατεύει τα κύτταρα από την πρόωρη γήρανση, τη βλάβη και το θάνατο. Έχει αναζωογονητική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί.

Buff Skill – αποτελέσματα. Γιατί να πάρετε το συμπλήρωμα;

Μόλις 1 δοσομετρητής Buff Skill την ημέρα (διαλύστε σε νερό και πιείτε) είναι αρκετός για να βελτιώσετε τη λειτουργία του εγκεφάλου, να αποκτήσετε ενέργεια και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πραγματικό, ακόμη ανεξερεύνητο, διανοητικό σας δυναμικό.

 Buff Skill

Επιδράσεις του συμπληρώματος:

 • Προσθέτει ενέργεια, καταπολεμά την κόπωση, την κούραση και την υπνηλία.
 • Εξασφαλίζει πολλές ώρες εργασίας σε υψηλές πνευματικές επιδόσεις χωρίς τις λεγόμενες ενεργειακές υφέσεις.
 • Αποτελεί ανεκτίμητη υποστήριξη για τους παίκτες – βελτιώνει τα αντανακλαστικά, αυξάνει την εγρήγορση, επιταχύνει το συντονισμό ματιού-χεριού, βελτιώνει δεξιότητες όπως: επιδεξιότητα, ταχύτητα, ευκινησία, πνευματική ευκινησία: επιδεξιότητα, ταχύτητα, ευκινησία, βελτιώνει επίσης την ικανότητα να διαμορφώνεις στρατηγικές και να υπολογίζεις τον αντίπαλό σου.
 • Υποστηρίζει τους ανθρώπους που εργάζονται διανοητικά – αυξάνει την πνευματική απόδοση, επιταχύνει τις διαδικασίες σκέψης, επιτρέπει να σκέφτονται βαθύτερα και πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Βοηθά επίσης να εργάζεστε περισσότερο και να αποφεύγετε το φαινόμενο της εξάντλησης των ψυχικών πόρων. Βελτιώνει τις αναλυτικές ικανότητες, διευκολύνει τις δύσκολες εργασίες.
 • Αυξάνει την αντοχή στο στρες, σταθεροποιεί τη διάθεση, ανακουφίζει από την ένταση, φροντίζει για την ευεξία ακόμα και μετά από μια μακρά πνευματική προσπάθεια.
 • Βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη, εξαλείφει την επίδραση της συνεχούς συγκέντρωσης σε εξωτερικά ερεθίσματα αντί της εστίασης στο έργο. Επίσης, διευκολύνει την απορρόφηση νέων πληροφοριών και τη μη λήθη τους.

Buff Skill – γνώμες

Τα συμπληρώματα διατροφής με τη μορφή ενισχυτικών για τον εγκέφαλο με πολλά συστατικά αυξάνουν τη δημοτικότητά τους. Το Buff Skill, παρόλο που εισήλθε πρόσφατα στην αγορά, μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τη μεγάλη απήχησή του στους πελάτες . Οι κριτικές για το Buff Skill είναι ως επί το πλείστον πολύ θετικές, τόσο από παίκτες υπολογιστών όσο και από άλλους ανθρώπους που αναζητούν μια συνταγή για την κακή πνευματική απόδοση.

Τόσο όσον αφορά την ενίσχυση της ενέργειας, την αύξηση του εγκεφαλικού δυναμικού, την ανακούφιση από το άγχος και γενικά τη βελτίωση της πνευματικής κατάστασης, το Buff Skill έχει υψηλή βαθμολογία. Πρόσφατα έλαβε ιδιαίτερα υψηλούς επαίνους από όσους ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά αθλήματα.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το Buff Skill, επισκεφθείτε απευθείας την ιστοσελίδα του κατασκευαστή , όπου μπορείτε να αγοράσετε το συμπλήρωμα σε τιμές προσφοράς.

 Buff Skill

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ BUFF SKILL ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/l-carnitine
 • https://www.healthline.com/nutrition/nootropics
 • https://www.healthline.com/nutrition/tyrosine
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/327117
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/326714

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin