6127521259 5ff41f61ab c

Χάπια κατά του στρες που κυκλοφορούν χωρίς συνταγή – κατάταξη των ισχυρότερων σκευασμάτων κατά του στρες στην αγορά

Τα συνταγογραφούμενα χάπια για το άγχος αποτελούν μια ολοένα και πιο δημοφιλή ομάδα φαρμακευτικών προϊόντων. Όπως γνωρίζουμε, το άγχος είναι η πληγή του πολιτισμού μας. Επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους και όλο και συχνότερα γίνεται ένα χρόνιο φαινόμενο, αντί για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο, το μακροχρόνιο στρες είναι ένα πρόβλημα που δεν πρέπει να υποτιμάται. Δεν αρκεί που καταστρέφει την ψυχική μας σφαίρα και μειώνει την ποιότητα ζωής, αλλά μπορεί να είναι και η αιτία ασθενειών.

Έχοντας επίγνωση της καταστροφικής επίδρασης του στρες, αναζητούμε αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία μας από αυτό. Έχουμε ετοιμάσει μια κατάταξη των OTC χάπια άγχους ειδικά για άτομα που βρίσκονται υπό πίεση, με διαταραχές της διάθεσης και κακή νευρική κατάσταση. Τα καλύτερα σκευάσματα αυτού του τύπου (που λαμβάνονται τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα) είναι εξαιρετικά για την αποκατάσταση της εσωτερικής γαλήνης, τη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης και τη μείωση του στρες.

Πώς προέκυψε η κατάταξή μας;

Τα κλασικά συνταγογραφούμενα ηρεμιστικά αντικαθίστανται ολοένα και περισσότερο από φυσικά, μη εθιστικά, ασφαλή σκευάσματα χωρίς ιατρική συνταγή. Μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την καταπολέμηση του στρες και της νευρικής έντασης, αλλά πρέπει να ξέρετε ποια να επιλέξετε!

Στην κατάταξή μας, συμπεριλάβαμε τις προτάσεις της αγοράς που:

  • πρώτον, να έχουν την πιο πλούσια και καλύτερα επιλεγμένη σύνθεση,
  • δεύτερον, να εξασφαλίζουν καλή συνέργεια μεταξύ των επιμέρους δραστικών ουσιών,
  • Τρίτον, έχουν τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής,
  • τέταρτον, έχουν τις περισσότερες καλές γνώμες από εμπειρογνώμονες και χρήστες,
  • πέμπτον, παρουσιάζουν την υψηλότερη αποτελεσματικότητα και το πληρέστερο φάσμα θετικών αποτελεσμάτων.

Χάπια άγχους χωρίς συνταγή – κατάταξη

Θέση 1 – Restilen

restilen

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το έντονο άγχος και τα ταραγμένα νεύρα; Σίγουρα Restilen! Το παρασκεύασμα είναι ένα μείγμα από τα πιο ευγενή προσαρμογόνα, ουσίες με υψηλή βιολογική δραστηριότητα που δρουν σε νευρωνικό επίπεδο, καθώς και βιταμίνες και ανόργανα συστατικά ανεκτίμητης αξίας για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Τα συστατικά του παρασκευάσματος δεν επιλέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο τυχαία. Όχι μόνο παρουσιάζουν ισχυρές ιδιότητες κατά του στρες και υποστηρίζουν ολοκληρωμένα τη λειτουργία του εγκεφάλου, αλλά ενισχύουν επίσης τις επιδράσεις του ενός του άλλου, γεγονός που κάνει το Restilen να λειτουργεί διπλά σκληρά.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται το Restilen;

ΤοRestilen είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την καταπολέμηση του στρες. Είναι επίσης χρήσιμο σε περιπτώσεις υψηλού ψυχικού φόρτου και εξάντλησης, υπερβολικής νευρικότητας, επιδείνωσης των γνωστικών διεργασιών (π.χ. συγκέντρωση, μνήμη), έντονης ψυχικής προσπάθειας. Βοηθά επίσης στις διακυμάνσεις της διάθεσης και στα προβλήματα με τη συγκράτηση των συναισθημάτων.

Το πολυσυστατικό συμπλήρωμα διατροφής Restilen θα αποτελέσει επίσης πολύτιμη σανίδα σωτηρίας για εμάς σε καταστάσεις συχνής επαφής με στρεσογόνους παράγοντες. Επιπλέον, λόγω της παρουσίας συστατικών που σταθεροποιούν την έκκριση νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη, το Restilen μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματική υποστήριξη σε περίπτωση καταθλιπτικών διαταραχών, χρόνιων συναισθημάτων έντασης και άγχους, καθώς και απελπισίας, αποθάρρυνσης, θλίψης, έλλειψης κινήτρων και απάθειας.

Πώς λειτουργεί το Restilen;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Restilen είναι πολύ περισσότερο από τα συνήθη ηρεμιστικά δισκία, τα οποία τις περισσότερες φορές αναστέλλουν μόνο τη νευρική υπερδραστηριότητα, ενώ παράγουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες της υποτονικής διάθεσης, της μειωμένης πνευματικής απόδοσης και της υπερβολικής υπνηλίας. Το Restilen λειτουργεί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο – βοηθά τον εγκέφαλό μας να επιστρέψει στην κανονική του λειτουργία, αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία και ταυτόχρονα μας αφήνει σε άψογη πνευματική κατάσταση!

Σύνθεση των δισκίων ανακούφισης από το στρες Restilen

ΤοRestilen είναι μια σύγχρονη ταμπλέτα για το άγχος και τα νεύρα, η οποία λύνει όλα τα είδη των προβλημάτων στη σφαίρα του ψυχισμού. Αυτό οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε μερικά από τα πιο αποτελεσματικά προσαρμογόνα. Πρόκειται για το ashwagandha και το σαφράν, τα οποία, βελτιώνοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, μας κάνουν να αρχίσουμε αυτόματα να προσαρμοζόμαστε ταχύτερα και καλύτερα στις επικρατούσες (ακόμη και πολύ δύσκολες) συνθήκες.

Χάρη στο μείγμα ashwagandha και σαφράν, το επίπεδο της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) στο σώμα μας μειώνεται, αποκτάμε μεγαλύτερη αντοχή στους παράγοντες του στρες, αρχίζουμε να κρατάμε μεγαλύτερη απόσταση από τα προβλήματα, παύουμε να είμαστε έρμαια των κακών συναισθημάτων και της μειωμένης διάθεσης και διατηρούμε την ψυχική ισορροπία ανά πάσα στιγμή.

Οι κάψουλες Restilen περιλαμβάνουν επίσης ένα καινοτόμο συστατικό που ονομάζεται Serenzo™. Είναι ένα ειδικό εκχύλισμα πορτοκαλιού με περιεκτικότητα 20% σε λιμονένιο. Έχει επιστημονικά αποδεδειγμένες βιολογικές ιδιότητες. Δρώντας σε νευρωνικό επίπεδο, ρυθμίζει τον μηχανισμό αποστολής της αντίδρασης του οργανισμού στους παράγοντες του στρες.

Με τη δέσμευση στους υποδοχείς A2A και τον αποκλεισμό των υποδοχέων D2, μειώνει την απόκριση στο στρες, μειώνει το αίσθημα της έντασης και εξαλείφει ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που συνήθως συνοδεύουν αγχωτικές καταστάσεις, όπως: αϋπνία, άγχος, αυξημένος ρυθμός παλμών, νευρικότητα, γαστρεντερικά συμπτώματα, εφίδρωση και προβλήματα συγκέντρωσης.

Άλλα συστατικά στα δισκία Restilen stress:
  • L-theanine – Βελτιώνει τη διάθεσή μας, εξαλείφει την κακή διάθεση, χαλαρώνει, αυξάνει την πνευματική μας απόδοση και ενισχύει τη δημιουργικότητα,
  • συμπυκνωμένος χυμός πεπονιού πεπόνι – υποστηρίζει την ανάκαμψη, θρέφει το μυαλό, μειώνει την κούραση και το στρες,
  • μαγνήσιο Aquamarin – μια εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή μαγνησίου που μειώνει αποτελεσματικά τη νευρικότητα και την ευερεθιστότητα, διατηρεί την αίσθηση ευεξίας, μειώνει την κόπωση και βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία
  • Βιταμίνες Β – υποστηρίζουν τις νοητικές λειτουργίες, έχουν θετική επίδραση στις πνευματικές επιδόσεις και είναι ο θεματοφύλακας ενός σωστά λειτουργικού νευρικού συστήματος.

Γιατί αξίζει να παίρνετε κάψουλες Restilen;

Εάν τα ηρεμιστικά ή τα συμπληρώματα χωρίς συνταγή και οι θεραπείες για την ανακούφιση από το άγχος είναι το πεδίο της αναζήτησής σας, θα πρέπει αναμφίβολα να δώσετε προσοχή στο Restilen στην πρώτη θέση. Αυτή η πλήρως ανεπτυγμένη φόρμουλα θα σταθεροποιήσει με φυσικό τρόπο τη λειτουργία του εγκεφάλου και θα βοηθήσει τον ψυχισμό σας να επανέλθει στο σωστό δρόμο.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της προετοιμασίας Restilen:

  • είναι αποτελεσματικό και ασφαλές, δεν προκαλεί εθισμό, δεν έχει αρνητικές παρενέργειες,
  • μειώνει τους δείκτες στρες, μειώνει την έκκριση κορτιζόλης, αυξάνει την αντίσταση στους παράγοντες στρες,
  • ελαχιστοποιεί το αίσθημα του στρες και εξαλείφει τα συμπτώματα που το συνοδεύουν,
  • βοηθά στην ανάκτηση της ψυχικής ισορροπίας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και όταν συνοδεύεται από παρατεταμένο στρες,
  • παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης, βελτιώνει την ανοσία και επιβραδύνει τη γήρανση, αυξάνει την ενέργεια και τη ζωτικότητα
  • καταπραΰνει τα τσακισμένα νεύρα, προκαλεί ψυχική γαλήνη,
  • μειώνει το άγχος, την ένταση, την ευερεθιστότητα,
  • προάγει τον καλό ύπνο,
  • καταπολεμά την απελπισία, τις καταθλιπτικές διαταραχές, τη θλίψη, αντί να δίνει φωνή σε θετικές σκέψεις και συναισθήματα, με άλλα λόγια βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τα κίνητρα και τη δημιουργικότητα και ενθαρρύνει περισσότερη δραστηριότητα,
  • βελτιώνει την πνευματική απόδοση, βελτιώνει τη συγκέντρωση,
  • μας επιτρέπει να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις ευθύνες και τα καθήκοντα της καθημερινής ζωής και μας καθιστά καλύτερα προετοιμασμένους για τις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ RESTILEN ΤΏΡΑ

Θέση 2 – Neuromood Plus

neuromood

ΤοNeuromood Plus είναι ένα άλλο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του στρες και των συμπτωμάτων που προκαλεί. Όταν είμαστε ψυχικά εξαντλημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και η κατάσταση των νεύρων μας αφήνει πολλά περιθώρια ή όταν νιώθουμε ψυχικά αδύναμοι και στερούμενοι ζωτικότητας, τα παραδοσιακά ηρεμιστικά που χορηγούνται χωρίς συνταγή και βασίζονται μόνο σε φυτικά συστατικά (όπως η βαλεριάνα ή το εκχύλισμα βάλσαμου λεμονιού) μπορεί να μην επαρκούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Neuromood Plus αναπτύχθηκε με ευρύτερο τρόπο. Προστατεύει και υποστηρίζει το νευρικό μας σύστημα πιο ολοκληρωμένα – από την καταπράυνση των διαλυμένων νεύρων, μέσω της ρύθμισης της διάθεσης, μέχρι τη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου και την προσθήκη ζωτικότητας.

Τι μπορούμε να βρούμε στη σύνθεση του Neuromood Plus;

Η σύνθεση του Neuromood Plus βασίζεται στο οξύ GABA . Είναι ένας από τους σημαντικότερους νευροδιαβιβαστές που υπάρχουν στο νευρικό μας σύστημα και ρυθμίζουν τη λειτουργία του. Μειώνοντας τη διεγερσιμότητα των νευρώνων, το GABA μας βάζει σε κατάσταση χαλάρωσης, μας ηρεμεί, μας χαλαρώνει και μειώνει το αίσθημα του άγχους και της εσωτερικής έντασης. Το συστατικό έχει επίσης αποδειχθεί ότι διευκολύνει τον ύπνο και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Υποστηρίζει επίσης τα άτομα που εκτίθενται σε μεγάλη ψυχική προσπάθεια.

Το Neuromood Plus περιέχει επίσης μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, τα οποία έχουν θετική επίδραση στη διάθεση και συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών ψυχολογικών λειτουργιών, καθώς και πολύτιμο εκχύλισμα σαφράν, το οποίο αποκαθιστά τη συναισθηματική ισορροπία, μειώνει τα επίπεδα άγχους και αυξάνει τη διάθεση.

Θέση 3 – Nanomood Forte

nanomood

ΤοNanomood Forte είναι ένας συνδυασμός αμινοξέων που ομαλοποιούν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και φυτικών συστατικών με χαλαρωτικά και αποκαταστατικά της διάθεσης αποτελέσματα. Χάρη σε έναν τέτοιο συνδυασμό δραστικών ουσιών, η σύνθεση παρέχει υποστήριξη για τον επιβαρυμένο ψυχισμό και καταπολεμά διάφορες αδιαθεσίες που συνδέονται με διαταραχές της έκκρισης των νευροδιαβιβαστών.

Πώς λειτουργεί το Nanomood Forte;

Το συμπλήρωμα διατροφής Nanomood Forte παρέχει στον εγκέφαλό μας πολλά πολύτιμα συστατικά, χάρη στα οποία το όργανο τρέφεται καλύτερα και λειτουργεί αποτελεσματικότερα. Το σκεύασμα είναι χρήσιμο σε καταστάσεις νευρικής έντασης, καθώς και σε υπερβολικό στρες, διαταραχές της διάθεσης, αϋπνία, έλλειψη ενέργειας και κινήτρων και καταθλιπτικές καταστάσεις . Όλες αυτές οι ενοχλήσεις μπορούν να ανακουφιστούν με την τακτική χρήση του Nanomood Forte.

Σύνθεση του Nanomood Forte

Φυσικά και ασφαλή στη χρήση Τα δισκία Nanomood Forte για τα νεύρα και το στρες βασίζονται σε μια πολυφαινολική ένωση που ονομάζεται honokiol, η οποία λαμβάνεται από το δέντρο μανόλια. Μειώνοντας την έκκριση κορτιζόλης, έχει μια επίδραση κατά του στρες. Μειώνει επίσης το άγχος και τις καταθλιπτικές διαταραχές και ομαλοποιεί τη διάθεση. Το συστατικό βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Άλλα συστατικά των καψουλών Nanomood Forte είναι:
  • GABA οξύ, το οποίο μειώνει την ένταση, τη νευρικότητα και το άγχος,
  • L-theanine που βελτιώνει τη διάθεση και τη γνωστική ικανότητα,
  • τρυπτοφάνη που ενισχύει τη διάθεση και την ενέργεια,
  • Εκχύλισμα Echinacea που ενισχύει τον εγκέφαλο(reishi),
  • νευρολογική ρύθμιση ψευδαργύρου.

Θέση 4 – Less Stress

less stress

Κατά την περιήγηση σε συμπληρώματα διατροφής και ηρεμιστικά χωρίς συνταγή, αξίζει επίσης να ρίξετε μια ματιά στις κάψουλες πολλαπλών στοιχείων που ονομάζονται Less Stress. Περιέχουν ένα μείγμα από γνωστά και λιγότερο γνωστά φυτικά προσαρμογόνα, τα οποία σας βοηθούν να προσαρμοστείτε ταχύτερα σε δύσκολες συνθήκες. Η προετοιμασία μειώνει την ευπάθεια στο στρες και γενικά βελτιώνει την ψυχική μας κατάσταση.

Πλήρης κατάλογος των δραστικών συστατικών του Less Stress:

  • Ρίζα Marala,
  • jiaogulan,
  • eleutherococcus spinosus,
  • Rhodiola rosea,
  • βιταμίνη Β5,
  • βιταμίνη B12.

Οι κάψουλες Less Stress μειώνουν τα επίπεδα άγχους, βοηθούν στην αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας, προάγουν την ευεξία και διευκολύνουν την είσοδο σε κατάσταση χαλάρωσης. Ενισχύουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Προστατεύουν από την ψυχοφυσική κόπωση και κάνουν τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Βοηθούν επίσης στη διαδικασία οικοδόμησης της φυσικής ανοσίας του οργανισμού.

Θέση 5 – Stabliss

stabliss

ΤοStabliss είναι ένα ενδιαφέροντα συντεθειμένο ηρεμιστικό δισκίο χωρίς συνταγή με συστατικά που θρέφουν και αναζωογονούν ολόκληρο το σώμα μας και προσαρμοστικές ουσίες. Είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν την προσοχή των ανθρώπων που θέλουν να υποστηρίξουν τα κατεστραμμένα νεύρα τους και ταυτόχρονα να ενισχύσουν ολόκληρο το σώμα, να συμπληρώσουν τις ελλείψεις βιταμινών, να ανακτήσουν τον έλεγχο της όρεξής τους και να ενισχύσουν την ανοσία τους.

Τι περιέχει το Stabliss και πώς δρα;

Η σύνθεση του Stabliss βασίζεται στα μούρα acai που αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων. Παρέχοντας πολλές πολύτιμες βιολογικές ουσίες, το συστατικό συμβάλλει στη θρέψη ολόκληρου του σώματος. Χάρη σε αυτό μπορούμε να υπολογίζουμε σε βελτιωμένη ευεξία, περισσότερη ενέργεια, πιο αποτελεσματική λειτουργία του μυαλού και επιπλέον – σε νεότερη και ομορφότερη εμφάνιση! Τα μούρα acai θα φροντίσουν επίσης για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και την ομαλοποίηση της όρεξης, θα βελτιώσουν τις διαδικασίες αναγέννησης του σώματος και θα αποτελέσουν μια πρόσθετη προστασία ενάντια στις ασθένειες του πολιτισμού.

Ένα άλλο σημαντικό συστατικό του Stabliss είναι ένα εκχύλισμα πράσινου τσαγιού πλούσιο σε L-θεανίνη. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να υπολογίζουμε στη βελτίωση της διάθεσης, στη μείωση του στρες, στην εσωτερική ηρεμία και χαλάρωση, καθώς και στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της μνήμης.

Θέση 6 – Revitasens

revitasens

ΤοRevitasens είναι ένα φυσικό δισκίο ηρεμίας και επίσης ένα συμπλήρωμα για τις ελλείψεις σε σημαντικά θρεπτικά συστατικά για τον εγκέφαλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ήπιες καταστάσεις νευρικής έντασης και συναισθηματικής αναταραχής, όσο και για την ενίσχυση της νοητικής μας απόδοσης.

Σύνθεση και αποτελέσματα του Revitasens

Ιχθυέλαιο (που περιέχει ωμέγα 3 οξέα), τρυπτοφάνη, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη B12 – οι ουσίες αυτές περιλαμβάνονται στις κάψουλες Revitasens. Η σύνθεση λειτουργεί με διάφορους τρόπους: μειώνει το άγχος, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στην αποκατάσταση των υψηλών πνευματικών επιδόσεων, επίσης καταπραΰνει τα νεύρα, μειώνει τα αρνητικά συναισθήματα, μειώνει την ένταση και το άγχος, βελτιώνει τη διαδικασία αναγέννησης των νευρώνων.

Category: Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin