pexels anna tarazevich 56292081

Ταμπλέτες για τη διεύρυνση του στήθους – κατάταξη. Γνωρίστε τις καλύτερες προετοιμασίες, χάρη στις οποίες θα γίνετε κάτοχος θεαματικών στήθους

Τα χάπια διεύρυνσης στήθους είναι ένας απλός, προσιτός και ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος βελτίωσης του μεγέθους του στήθους στις γυναίκες. Τα δισκία διεύρυνσης στήθους επιλέγονται συχνότερα από γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνιση του στήθους τους, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση με εμφυτεύματα σιλικόνης ή άλλες επεμβατικές διαδικασίες. Ορισμένα από τα δισκία για την ανάπτυξη του μαστού που διατίθενται στην αγορά διακρίνονται από μια πολύ ενδιαφέρουσα, επαγγελματική σύνθεση. Συνδυάζουν πολύτιμα εκχυλίσματα που βελτιώνουν την ορμονική ισορροπία, θρέφουν το δέρμα και τον υποδόριο ιστό και διεγείρουν την ανάπτυξη του ιστού του μαστού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η κατάταξη των χαπιών μας για τη διεύρυνση του στήθους, προκειμένου να παρουσιάσουμε τα καλύτερα προϊόντα από αυτή την κατηγορία. Εδώ είναι.

Χάπια διεύρυνσης στήθους – κατάταξη των κορυφαίων παρασκευασμάτων

Εδώ είναι τα καλύτερα χάπια διεύρυνσης του στήθους στην αγορά:

Πρώτη θέση – BoomBreast

 Boombreast

Το Boombreast είναι το κορυφαίο παρασκεύασμα για τη διεύρυνση του στήθους στην αγορά. Οι κάψουλες περιέχουν μια πλούσια σύνθεση φυτικών εκχυλισμάτων που περιέχουν φυτοοιστρογόνα, δηλαδή φυτικά ισοδύναμα των γυναικείων ορμονών του φύλου – οιστρογόνα. Τα φυτοοιστρογόνα συνδέονται με τους υποδοχείς οιστρογόνων στο σώμα μας και εκτελούν την ίδια εργασία με τις δικές μας ορμόνες.

Τα φυτοοιστρογόνα που περιέχονται στο Boombreast, μιμούμενα τη δράση των γυναικείων ορμονών, έχουν θετική επίδραση σε ολόκληρο το γυναικείο σώμα: ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο (και αν βρισκόμαστε στην εμμηνόπαυση, μειώνουν τα συμπτώματά της), ομαλοποιούν το έργο του ορμονικού συστήματος, βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος, βελτιώνουν τη διάθεσή μας και μας κάνουν να δείχνουμε πιο θηλυκές, και το πιο σημαντικό – επηρεάζουν θετικά το έργο των αδένων του μαστού και κάνουν το μπούστο πιο πλούσιο, μεγαλύτερο, καλύτερα τονισμένο, πιο καλοσχηματισμένο και πιο ελκυστικό στο μάτι.

Στις κάψουλες Boombreast βρίσκουμε 6 φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε φυτοοιστρογόνα. Επιπλέον, το σκεύασμα περιέχει μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα σημαντικά για τον γυναικείο οργανισμό.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Boombreast είναι ο διπλός τρόπος δράσης: από τη μία πλευρά τα συστατικά ρυθμίζουν την ορμονική οικονομία και διεγείρουν την ανάπτυξη του ιστού του μαστού και από την άλλη φροντίζουν για τη θρέψη ολόκληρου του σώματος και την εντατική αναζωογόνηση του δέρματος. Και όμως, η ελκυστικότητα του στήθους δεν εξαρτάται μόνο από τον όγκο και το σχήμα του, αλλά και από την κατάσταση του δέρματος (ένταση, σφριγηλότητα, δομή, απαλότητα).

Το Boombreast είναι μια πολύ άνετη και απλή μέθοδος για τη βελτίωση της αισθητικής του στήθους. Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση (ή συμπλήρωμα) σε άλλες μεθόδους βελτίωσης του στήθους, όπως τα σουτιέν διαμόρφωσης, τα push up σουτιέν, τα ένθετα σουτιέν σε τζελ. Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι χρήσιμες, αλλά είναι παροδικές. Όταν βγάζουμε τα εσώρουχα που διορθώνουν το στήθος μας, το όλο αποτέλεσμα εξαφανίζεται. Εν τω μεταξύ, οι κάψουλες Boombreast είναι μια μόνιμη μέθοδος για τη σύσφιξη, την ανύψωση και τη βελτίωση του όγκου του στήθους. Χάρη στην προετοιμασία, το στήθος μας θα γίνει πιο υπέροχο και δελεαστικό και θα είμαστε επιτέλους σε θέση να νιώσουμε γεμάτες σεξουαλική έλξη.

Στη σύνθεση του Boombreast θα βρείτε τις ακόλουθες δραστικές ουσίες:

  • Εκχύλισμα κόκκινων άκρων – μια πολύ πλούσια πηγή φυτοοιστρογόνων. Ρυθμίζει το έργο του αναπαραγωγικού συστήματος, αυξάνει το επίπεδο των οιστρογόνων στον οργανισμό (η πολύ χαμηλή συγκέντρωση αυτής της ορμόνης μπορεί να σχετίζεται με την ύπαρξη μικρών, μικροσκοπικών μαστών). Επηρεάζοντας την ισορροπία των ορμονών, βοηθά στην επίτευξη μεγαλύτερου μεγέθους στήθους.
  • Το εκχύλισμα τριγωνέλλας – λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτοοιστρογόνα φροντίζει για τη σωστή λειτουργία των αδένων του μαστού, επηρεάζει τη βελτίωση του μεγέθους, της σφριγηλότητας και της δομής του στήθους, βελτιώνει τη λίμπιντο και κάνει τη σιλουέτα μας πιο θηλυκή. Επιπλέον, η τριγωνέλλα έχει εξαιρετική επίδραση στα μαλλιά – τα δυναμώνει, τα θρέφει και διεγείρει την ανάπτυξή τους.
  • Εκχύλισμα σπόρων μάραθου – περιέχει υψηλή δόση φυτοοιστρογόνων τα οποία συμπεριφέρονται στο σώμα μας με τρόπο πανομοιότυπο με τις γυναικείες ορμόνες. Χάρη σε αυτό ρυθμίζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο και τη λειτουργία των μαστικών αδένων, καθώς και τονίζει τα θηλυκά χαρακτηριστικά μας (στρογγυλεμένα σχήματα, όμορφο δέρμα, γεμάτο, σφριγηλό στήθος). Είναι ενδιαφέρον ότι οι σπόροι μάραθου όχι μόνο βελτιώνουν τα επίπεδα των γυναικείων ορμονών και αυξάνουν τον όγκο του στήθους, αλλά υποστηρίζουν επίσης την υγεία μας με πολλούς τρόπους: ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνουν τις πεπτικές διαδικασίες, επιταχύνουν το μεταβολισμό, βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών και της περίσσειας νερού από το σώμα και καταπολεμούν τις φλεγμονές.
  • Εκχύλισμα από κώνους λυκίσκου – είναι μια από τις πιο πολύτιμες πηγές φυτοοιστρογόνων. Οι ουσίες αυτές, που δρουν ανάλογα με τα οιστρογόνα, οδηγούν σε πιο ενεργή εργασία των αδένων του μαστού και σε πιο έντονη ανάπτυξη του ιστού του μαστού. Χάρη στο εκχύλισμα λυκίσκου μπορούμε να παρατηρήσουμε καλύτερα ανασηκωμένα, πιο σφιχτά και σφριγηλά στήθη με αυξημένο μέγεθος.
  • Εκχύλισμα λευκής ιτιάς – λόγω της σημαντικής ποσότητας φυτοορμονών είναι ο φύλακας της καλής λειτουργίας του ορμονικού συστήματος και των σαφώς τονισμένων γυναικείων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των προεξέχοντων και όμορφα διαμορφωμένων μαστών.
  • Εκχύλισμα ρίζας άγριας γλυκοπατάτας – ένα άλλο βότανο με φυτοοιστρογόνα πολύτιμα για την υγεία και την εμφάνιση των γυναικών. Φροντίζει για την κατάλληλη συγκέντρωση των γυναικείων ορμονών στον οργανισμό, διεγείρει την ανάπτυξη των μαστών, επηρεάζει την ανύψωση και τη σύσφιξή τους, βελτιώνει επίσης την εμφάνιση της σιλουέτας. Επιπλέον, μειώνει τα συμπτώματα προεμμηνορροϊκής έντασης, σταθεροποιεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο και ανακουφίζει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες που περνούν αυτή τη διαδικασία.
  • Σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών – η σύνθεση περιλαμβάνει: βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, σίδηρο, μαγγάνιο, βιταμίνη Β6. Τα συστατικά αυτά επηρεάζουν θετικά την υγεία της γυναίκας. Μαζί ενισχύουν και θρέφουν το σώμα. Φροντίζουν επίσης το δέρμα – το αναζωογονούν και το αναπλάθουν, υποστηρίζουν τον πολλαπλασιασμό των νέων κυττάρων. Κάνουν το δέρμα πιο σφιχτό, πιο λείο, πιο ελαστικό και σφριγηλό, αναζωογονημένο.

ΤοBoomBreast έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού σκευάσματος για την ανάπτυξη του στήθους: έχει πλούσια σύνθεση, περιέχει υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, χρησιμοποιεί τις πιο αποτελεσματικές γνωστές φυτικές ουσίες που βελτιώνουν τη λειτουργία των αδένων του μαστού και αυξάνουν τον όγκο του ιστού του μαστού, είναι εμπλουτισμένο με ουσίες που καταπολεμούν τη γήρανση του δέρματος στην περιοχή του ντεκολτέ και του στήθους. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό (γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί από την έρευνα).

Επιπτώσεις της τακτικής χρήσης του Boombreast:

  • διεύρυνση και ανύψωση του στήθους,
  • σύσφιξη του στήθους,
  • αναζωογόνηση του στήθους,
  • βελτίωση της δομής και του σχήματος του στήθους,
  • διόρθωση των ατελειών του στήθους (π.χ. χαλάρωση, χαλάρωση του στήθους),
  • βελτίωση της κατάστασης του δέρματος στην περιοχή του στήθους,
  • πιο ελκυστική εμφάνιση,
  • μεγαλύτερη αίσθηση θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ BOOMBREAST ΤΏΡΑ

Δεύτερη θέση – ProBreast Plus

 Probreast Plus

Μεταμόρφωση των μικρών, επίπεδων, όχι πολύ εκφραστικών μαστών σε έντονα τονισμένα, σφριγηλά και πλούσια στήθη; Αυτό είναι ακριβώς το πώς λειτουργούν τα δισκία διεύρυνσης στήθους Probreast Plus.

Το Probreast Plus έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε τα επιμέρους ενεργά συστατικά να σχηματίζουν μια ιδανική σύνθεση μεταξύ τους, ενισχύοντας η μία την επίδραση της άλλης και παράγοντας πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Πηγές φυτοοιστρογόνων που διεγείρουν τους μαστικούς αδένες έχουν συνδυαστεί επιδέξια με αμινοξέα που αυξάνουν την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης (που επηρεάζει την ανάπτυξη των ιστών) και βιταμίνες που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του σώματος και στον πολλαπλασιασμό των νέων κυττάρων.

Ωστόσο, τοProbreast Plus δεν είναι μόνο ένα συμπλήρωμα διατροφής, αλλά και μια ειδική κρέμα προτομής. Χρησιμοποιώντας και τις δύο ιδιαιτερότητες ταυτόχρονα, μπορούμε να υπολογίζουμε σε καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα. Τα δισκία Probreast Plus θα ρυθμίσουν το έργο των ορμονών και θα τονώσουν την ανάπτυξη του ιστού του μαστού από το εσωτερικό, ενώ η κρέμα Probreast Plus θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, θα εξασφαλίσει καλύτερη θρέψη του δέρματος του στήθους και θα υποστηρίξει τη διαδικασία σύσφιξης και μοντελοποίησης του.

Τα δραστικά συστατικά των δισκίων ProBreast Plus είναι:

  • Εκχύλισμα ισοφλαβονών σόγιας – μια συμπυκνωμένη πηγή φυτοοιστρογόνων, ειδικός στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας των γυναικών, στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, καθώς και στη φυσική σύσφιξη και μεγέθυνση του στήθους.
  • Το εκχύλισμα τριγωνέλλας – περιέχει φυτοοιστρογόνα, επηρεάζει την αύξηση του μεγέθους του στήθους, καθώς και τη βελτίωση της εμφάνισης του στήθους – κερδίζουν σε αφθονία, γίνονται πιο στρογγυλά, παραμένουν ελαστικά και ανασηκωμένα και το δέρμα πάνω τους γίνεται πιο λείο.
  • Εκχύλισμα λυκίσκου, εκχύλισμα μάραθου και εκχύλισμα κύμινου – ένα πολύτιμο φυτικό τρίο πλούσιο σε φυτοοιστρογόνα. Τα συστατικά συμβάλλουν στην ενίσχυση των γυναικείων χαρακτηριστικών της σιλουέτας, μεταξύ άλλων αυξάνουν τον όγκο του στήθους. Φροντίζουν επίσης για έναν κανονικό εμμηνορροϊκό κύκλο και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της προεμμηνορροϊκής έντασης.
  • L-τυροσίνη – ένα αμινοξύ, μία από τις λειτουργίες του οποίου είναι να διεγείρει την έκκριση της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό. Αυτή η ορμόνη συμμετέχει στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και της πρωτεϊνοσύνθεσης. Διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών. Μαζί με τις ορμόνες του γυναικείου φύλου επηρεάζει την ανάπτυξη του στήθους.
  • Βιταμίνη Ε και Β6 – αναζωογονούν και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Η σύνθεση της κρέμας Probreast Plus αξίζει επίσης να αναφερθεί. Περιέχει 3 πολύτιμα φυτικά έλαια – γλυκό αμυγδαλέλαιο, σογιέλαιο και ηλιέλαιο, τα οποία όχι μόνο αναδομούν, θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα, αλλά παρέχουν επίσης φυτοοιστρογόνα που διεγείρουν την ανάπτυξη του στήθους.

Άλλες δραστικές ουσίες στην κρέμα Probreast Plus περιλαμβάνουν: ένα εκχύλισμα λυκίσκου που δίνει όγκο, ένα εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνει και αναπλάθει τους ερεθισμούς, λειαίνει και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, αλλαντοΐνη.

Τόσο τα δισκία όσο και η κρέμα για τη διεύρυνση του στήθους Probreast Plus χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2 εβδομάδες, ενώ μπορείτε να υπολογίζετε στο πλήρες αποτέλεσμα μετά από 2 μήνες τακτικής χρήσης.

Αποτελέσματα της χρήσης του ProBreast Plus:

  • μεγαλύτερα, πιο πλούσια στήθη,
  • πιο ανυψωμένο, καλοσχηματισμένο, ελκυστικό για το μάτι μπούστο,
  • πιο σφριγηλό, πιο ελαστικό, καλά τεντωμένο μπούστο,
  • αναγεννημένο, θρεμμένο, ενυδατωμένο, με όμορφη όψη δέρμα στο ντεκολτέ και το στήθος.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ PROBREAST PLUS ΤΏΡΑ

Τρίτη θέση – Perfect Bust

perfect bust

Οι κάψουλες Perfect Bust περιέχουν ένα ευρύ φάσμα φυτικών συστατικών που επηρεάζουν θετικά το μέγεθος, τη δομή και το σχήμα του στήθους μας. Η σύνθεση των δραστικών ουσιών φροντίζει επίσης για την κατάσταση του δέρματός μας, αφήνοντάς το πιο ζωτικό, λαμπερό, ελαστικό και βελούδινα λείο.

Το παρασκεύασμα Perfect Bust προορίζεται για γυναίκες που θα ήθελαν να διορθώσουν τις ατέλειες του στήθους τους χωρίς τη χρήση επεμβατικών μεθόδων, όπως: πολύ μικρό στήθος, χαλαρό στήθος, στήθος που πέφτει πολύ προς τα κάτω, επίπεδο στήθος που δεν έχει ωραίο, σφαιρικό σχήμα. Είτε το πρόβλημα είναι συγγενές είτε επίκτητο, είτε έχετε μικρό στήθος από τη φύση σας είτε το στήθος σας έχει επιδεινωθεί μετά από εγκυμοσύνη, ορμονικές διακυμάνσεις ή το πέρασμα του χρόνου, το προϊόν θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ωραίο στήθος.

Με την τακτική χρήση των καψουλών Perfect Bust, μπορούμε να υπολογίζουμε στη σύσφιξη, την ελαστικότητα, τη βελτίωση του σχήματος και του όγκου, τη φωτεινότητα και τον καλλωπισμό του στήθους μας. Αυτές οι δράσεις είναι υπεύθυνες για ένα σύνολο 9 υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που προέρχονται από τη φύση, οι περισσότερες από τις οποίες είναι φαρμακευτικά φυτά γνωστά εδώ και αιώνες, που χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για την καταπολέμηση των γυναικείων προβλημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών διαταραχών, της μειωμένης λίμπιντο).

Perfect Bust ενεργά συστατικά:

  • σπόροι τριγωνέλλας,
  • Sabal palm berry,
  • Σπόροι μάραθου,
  • ρίζα αγγελικής,
  • Σπόροι κύμινου,
  • ξύστε τους σπόρους,
  • κόκκους πιπεριού,
  • κόκκους πιπεριού,
  • sage.

Ιδιότητες του Perfect Bust:

  • παρέχει φυτοοιστρογόνα,
  • διεγείρει την ανάπτυξη του ιστού του μαστού,
  • βελτιώνει το μέγεθος και το σχήμα του στήθους,
  • αφήνει το μπούστο πιο σφριγηλό, πιο ανασηκωμένο, πιο ελαστικό,
  • περιποιείται και αναπλάθει το δέρμα γύρω από το στήθος,
  • έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Τέταρτη θέση – Breast Fast

breast fast

Στην τέταρτη θέση της κατάταξης των χαπιών για τη διεύρυνση του στήθους ήταν το παρασκεύασμα Breast Fast. Χάρη σε μια σταθερή δόση συστατικών που διεγείρουν την αναγέννηση των ιστών και ρυθμίζουν τη γυναικεία ορμονική οικονομία, καθώς και την τόνωση της εργασίας των αδένων του μαστού, μπορούμε να γίνουμε κάτοχοι μεγαλύτερων προτομών σε δύο-τρεις μήνες.

Η ιδιαιτερότητα διεγείρει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, χάρη στην οποία το δέρμα στην περιοχή του στήθους οξυγονώνεται και τρέφεται καλύτερα. Το Breast Fast δεν στερείται επίσης δραστικών ουσιών που επηρεάζουν θετικά το έργο των μυών γύρω από το στήθος . Ως αποτέλεσμα της δράσης τους, το στήθος μας υποστηρίζεται καλύτερα και το πρόβλημα της χαλάρωσης και της υπερβολικής χαλάρωσης μειώνεται.

Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο Breast Fast είναι:

  • εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας,
  • Εκχύλισμα σπόρων μάραθου,
  • L-τυροσίνη,
  • πικραλίδα,
  • Ρίζα DongQuai.

Χάρη στην εφαρμοσμένη σύνθεση των συστατικών, η θεραπεία με το Breast Fast δίνει αποτελέσματα όπως: πιο σφριγηλό και γεμάτο στήθος, πιο ωραίο και σφιχτό δέρμα, πιο θηλυκή εμφάνιση τόσο του στήθους όσο και ολόκληρου του σώματος και καλύτερη διάθεση.

Ταμπλέτες διεύρυνσης στήθους – ένας απλός τρόπος για την ενίσχυση της θηλυκότητας

Πώς να διευρύνετε το στήθος χωρίς να χρησιμοποιήσετε νυστέρι; Τα δισκία διεύρυνσης του στήθους θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε, αλλά πώς να επιλέξουμε το βέλτιστο; Το πιο σημαντικό κριτήριο για εμάς θα πρέπει να είναι η σύνθεση και η μέθοδος της δράσης προετοιμασίας. Αποδεικνύεται ότι τα καλύτερα αποτελέσματα παρέχονται από συνθέσεις που αποτελούνται από διάφορες φυσικές δραστικές ουσίες που περιέχουν φυτοοιστρογόνα. Τα φυτοοιστρογόνα δρουν στο σώμα μας με τον ίδιο τρόπο όπως οι γυναικείες ορμόνες του φύλου, οπότε μπορούν να επηρεάσουν, μεταξύ άλλων, την αύξηση του όγκου του μαστού.

Ένα τέτοιο παρασκεύασμα πολλαπλών συστατικών με φυτοοιστρογόνα, όταν χρησιμοποιείται τακτικά, όχι μόνο θα βελτιώσει τον όγκο και το σχήμα του στήθους, αλλά θα επηρεάσει θετικά την εμφάνιση της σιλουέτας και της ομορφιάς μας και, συνεπώς, την ελκυστικότητά μας. Οι ειδικές κρέμες για τη μεγέθυνση του στήθους (π.χ. Maxi Bust), οι οποίες εντείνουν την επίδραση των δισκίων, μπορούν επίσης να βοηθήσουν επιπλέον στη διαμόρφωση και την προσθήκη όγκου στο στήθος μας. Και αν έχουμε λίγα ελεύθερα λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αξίζει επίσης να βάλουμε τον εαυτό μας στον πειρασμό να κάνει μερικές ασκήσεις για το στήθος, οι οποίες έχουν μεγάλη επίδραση στη δομή του και στο επίπεδο ανύψωσής του.

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin