pill 3355177 640

Ταμπλέτες ακμής – κατάταξη. Ποια σκευάσματα καταπολεμούν αποτελεσματικότερα τις ατέλειες;

Τα χάπια για την ακμή μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο στον αγώνα για μια υγιή, λεία και απαλλαγμένη από κηλίδες επιδερμίδα, ειδικά αν συνδυάσετε το συμπλήρωμα με τη σωστή φροντίδα του δέρματος του προσώπου. Ωστόσο, δεν έχει κάθε παρασκεύασμα για την ακμή τα ίδια ισχυρά και πολλαπλά αποτελέσματα. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με συμπληρώματα διατροφής ευρείας σύνθεσης, στα οποία συνδυάζονται δραστικές ουσίες με καθαριστικές ιδιότητες, που ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος και εκείνες που διεγείρουν το δέρμα σε εντατική ανάπλαση. Ποια δισκία ακμής να επιλέξετε; Ακολουθούν τα προϊόντα με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα και τις καλύτερες συνθέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πασχόντων από ακμή.

Ταμπλέτες ακμής – κατάταξη των καλύτερων παρασκευασμάτων κατά της ακμής στην αγορά

Ταχάπια ακμής που χορηγούνται χωρίς συνταγή είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας των συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργούν καλά τόσο για ενήλικες όσο και για εφήβους που πάσχουν από εφηβική ακμή. Όταν χρησιμοποιούνται τακτικά, μπορούν να δώσουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα (χωρίς παρενέργειες). Λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων τους, τα χάπια ακμής χωρίς συνταγή επιλέγονται σήμερα πολύ συχνότερα από τα παραδοσιακά συνταγογραφούμενα φάρμακα ακμής, τα οποία συχνά αποδεικνύονται πολύ επιθετικά για εμάς και προκαλούν πολλές αρνητικές παρενέργειες.

Ως υποκατάστατο των επιθετικών συνταγογραφούμενων φαρμάκων ακμής, αξίζει να επιλέξετε ένα από τα αποτελεσματικά συμπληρώματα ακμής με υψηλή βιολογική δραστηριότητα. Μπορείτε να τα βρείτε στην κατάταξή μας.

Κατά την επιλογή των παρασκευασμάτων για την κατάταξη, ελήφθησαν υπόψη οι ακόλουθοι παράγοντες: σύνθεση του παρασκευάσματος, ταχύτητα και ισχύς δράσης, πεδίο δράσης των επιμέρους δραστικών ουσιών, ικανότητα αλληλεπίδρασης των επιμέρους δραστικών ουσιών, γνώμες χρηστών και ειδικών, αναλογία ποιότητας προς τιμή.

Θέση 1 – Nonacne

 Nonacne

ΤοNonacne είναι ένα σύγχρονο παρασκεύασμα σε μορφή βολικών καψουλών, σχεδιασμένο για εντατικό έλεγχο της ακμής. Περιέχει ένα πλούσιο σύνολο δραστικών ουσιών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα εν λόγω εκχυλίσματα έχουν συνδυαστεί σε μία οντότητα. Επιδεικνύοντας μια σειρά από ιδιότητες σημαντικές για το δέρμα και λειτουργώντας τέλεια μαζί, αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικές στην εξάλειψη τόσο των σημείων όσο και των αιτιών της ακμής!

Θεραπεία με Nonacne δεν θα μας πάρει μια ή δύο εβδομάδες. Θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά θα δώσει καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα από τη ριζική θεραπεία με αντιβιοτικά.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνιστούν τα αντιβιοτικά για την ακμή, κυρίως λόγω των αλλεργικών αντιδράσεων που εμφανίζονται συχνά, της ξηρότητας των ματιών, της ξηρότητας του λαιμού και των βλεννογόνων της μύτης, της επιπεφυκίτιδας, του κοιλιακού πόνου και μιας σειράς άλλων παρενεργειών. Τα αντιβιοτικά έχουν επίσης συνήθως ασταθή δράση – οι μικροοργανισμοί που ευθύνονται για την ακμή γίνονται ανθεκτικοί στο φάρμακο κάποια στιγμή.

Το Nonacne, από την άλλη πλευρά, είναι ένα παρασκεύασμα χωρίς παρενέργειες που παρέχει μόνιμα αποτελέσματα και είναι φιλικό για τον οργανισμό μας. Έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος και να διεγείρει την ανάπτυξη νέων, υγιών κυττάρων του δέρματος.

Άλλοι τομείς δράσης του Nonacne περιλαμβάνουν :

 • ομαλοποίηση του έργου των σμηγματογόνων αδένων,
 • τόνωση των διαδικασιών καθαρισμού του δέρματος,
 • ρύθμιση των επιπέδων ορμονών που μπορεί να επηρεάσουν το σχηματισμό κηλίδων,
 • αναστολή της βακτηριακής επέκτασης,
 • μείωση της φλεγμονής.

Όλες αυτές οι διαδικασίες οδηγούν στη σταδιακή εξάλειψη των αλλαγών της ακμής και στη συνολική βελτίωση της κατάστασης του δέρματος.

Τι μπορούμε να βρούμε στη σύνθεση Nonacne;

Μέχρι και 12 δραστικές ουσίες φροντίζουν για την αναστολή των αλλαγών της ακμής και την αποκατάσταση της δομής του δέρματος.

Nonacne ενεργά συστατικά:
 • Εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού – ρυθμίζει τη διαδικασία απολέπισης των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αναστέλλει την παραγωγή σμήγματος, ξεμπλοκάρει τα στόμια των σμηγματογόνων αδένων και συρρικνώνει τους διεσταλμένους πόρους, σταθεροποιεί το επίπεδο των ορμονών που μπορεί να επηρεάσουν τις βλάβες της ακμής. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, το συστατικό οδηγεί στην ομαλοποίηση των εργασιών του δέρματος και σε ορατή μείωση της συχνότητας εμφάνισης σπυριών, βλατίδων και μαύρων στιγμάτων. Επιπλέον, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνοντας έτσι τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.
 • Εκχύλισμα sarsaparilla – ένα αποτελεσματικό φυσικό αντίδοτο για την ακμή. Αντιμετωπίζει τις λοιμώξεις, καταπολεμά τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται για το σχηματισμό κηλίδων. Μειώνει τις φλεγμονές, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, προλαμβάνει το πρήξιμο, τον κνησμό και το κάψιμο του δέρματος. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τις αναγεννητικές διεργασίες που συμβαίνουν στο δέρμα. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών, βελτιώνει τη διαδικασία εξαφάνισης των ουλών ακμής. Παρουσιάζει επίσης αποτοξινωτικές ιδιότητες.
 • Εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας – περιέχει μια πλούσια παλέτα πολύτιμων οργανικών ενώσεων που το καθιστούν ανεκτίμητο βοηθό στην επίλυση δερματικών προβλημάτων. Η τσουκνίδα έχει ισχυρές καθαριστικές, θρεπτικές, ομαλοποιητικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, αναστέλλει τη σμηγματόρροια, προλαμβάνει τα ξεσπάσματα ακμής, καταπραΰνει τις δερματικές βλάβες και κάνει τον ιστό να ανακάμπτει ταχύτερα.
 • Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού – χάρη στα αντιοξειδωτικά και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχει, έχει ισχυρή αναπλαστική δράση. Οδηγεί σε ταχύτερη επούλωση των δερματικών αλλαγών, μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης εκζεμάτων, αναστέλλει τη φλεγμονή, προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και την κάνει να δείχνει πιο υγιής και νεανική.
 • Ψευδάργυρος – ειδικός στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος με τάση ακμής. Ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες, μειώνει την έκκριση σμήγματος, αποτρέπει το φράξιμο των πόρων. Υποστηρίζει την απομάκρυνση των νεκρών επιδερμικών κυττάρων, ενώ παράλληλα διεγείρει την ανάπτυξη νέων, υγιών κυττάρων. Ομαλοποιώντας τη λειτουργία του δέρματος, αποκαθιστά μια πιο υγιή εμφάνιση.
 • Λυκοπένιο – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τόσο το δέρμα όσο και ολόκληρο τον οργανισμό από τις δυσμενείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών . Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης. Βελτιώνει τη δομή και την εμφάνιση του δέρματος, αυξάνει την αντίστασή του στις λοιμώξεις, αναστέλλει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
 • Χαλκός – διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης και διεγείρει την ανάπτυξη νέων, υγιών επιδερμικών κυττάρων, οδηγώντας σε βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Φροντίζει για τη σωστή μελάγχρωση του δέρματος, αποτρέπει τον αποχρωματισμό και δίνει στο δέρμα μια πιο ωραία, ομοιόμορφη απόχρωση. Επηρεάζει επίσης θετικά τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, συμβάλλοντας έτσι στη σύσφιξη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
 • Βιταμίνες C, E, B5, B6 και βιταμίνη Α (β-καροτένιο) – θρέφουν το δέρμα, ενισχύουν τις διαδικασίες ανανέωσης, καταπραΰνουν τις βλάβες της ακμής, μειώνουν τη φλεγμονή, επιβραδύνουν τις διαδικασίες γήρανσης και συμβάλλουν στη ρύθμιση της διαδικασίας κερατινοποίησης και απολέπισης της επιδερμίδας.

Αν ψάχνουμε για καλές ταμπλέτες ακμής με πολύ σύνθετη σύνθεση, χάρη στην οποία η επιδερμίδα μας θα λάβει μια σημαντική δόση ουσιών που αναστέλλουν την ακμή και διεγείρουν την αναγέννηση του δέρματος, το Nonacne είναι μια καλή επιλογή.

Η θεραπεία Nonacne διαρκεί συνήθως από αρκετές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες, ανάλογα με την ένταση της ακμής και τις ατομικές συνθήκες του σώματος. Όπως τονίζουν οι περισσότεροι χρήστες, τα αποτελέσματα του Nonacne όσον αφορά τη μείωση της ακμής είναι πολύ ικανοποιητικά, ειδικά αν ταυτόχρονα φροντίζουμε να καθαρίζουμε συστηματικά το δέρμα από έξω.

Επιδράσεις του Nonacne:

 • ταχύτερη εξαφάνιση των ατελειών και λιγότερο συχνός σχηματισμός νέων,
 • καλύτερα θρεμμένη επιδερμίδα, πιο υγιής όψη της επιδερμίδας,
 • σταδιακή εξάλειψη της ακμής,
 • βελτιωμένος αυτοκαθαρισμός του δέρματος,
 • αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας,
 • ταχύτερη ανάπλαση του δέρματος,
 • καλύτερη αντίσταση του δέρματος σε επιβλαβείς παράγοντες,
 • κανένας ερεθισμός, αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, κάψιμο, πρήξιμο,
 • πιο ομοιογενής υφή του δέρματος,
 • πιο ομοιόμορφος τόνος δέρματος.

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ NONACNE ΕΔΏ

Θέση 2 – Zinamax

 Zinamax

ΤοZinamax κατατάσσεται δεύτερο στην κατάταξη των χαπιών ακμής, αλλά στην πραγματικότητα αξίζει την πρώτη θέση ex aequo μαζί με το Nonance!

ΤοZinamax καταπολεμά αποτελεσματικά όχι μόνο την ακμή, αλλά και άλλα δερματικά προβλήματα. Στην πραγματικότητα, όλοι όσοι παραπονιούνται για προβληματικό δέρμα θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο Zinamax, ανεξάρτητα από το αν υποφέρουν από σπυράκια, μαύρα στίγματα, λιπαρό δέρμα, ξηρό δέρμα, υπερμελάγχρωση, ευαισθησία του δέρματος ή άλλες ατέλειες.

ΤοZinamax είναι ένα προηγμένο παρασκεύασμα, το οποίο θα βελτιώσει συνολικά την ποιότητα της επιδερμίδας, θα την αναζωογονήσει και θα την αναζωογονήσει και θα την κάνει ανθεκτική στους επιβλαβείς παράγοντες. Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη της ακμής και την ομαλοποίηση του δέρματος .

Η εν λόγω δράση πολλαπλών διαδρομών είναι δυνατή χάρη σε μια ειδική σύνθεση συστατικών – πολυλειτουργική πρωτεΐνη που ονομάζεται λακτοφερρίνη, βιοενεργά φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και μέταλλα.

Η προηγμένη φόρμουλα σημαίνει ότι με την τακτική χρήση του προϊόντος Zinamax αισθητή βελτίωση της κατάστασης του δέρματος – ανακτά το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης και λίπανσης, καθαρίζεται και τονώνεται καλά, γίνεται πολύ λιγότερο ευαίσθητο σε φλεγμονώδεις αντιδράσεις και πιο ανθεκτικό στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και οι διαδικασίες αναγέννησης αρχίζουν να αποκτούν δυναμική.

Τι συστατικά περιέχει το Zinamax;

 • Λακτοφερρίνη – μια πρωτεΐνη με μεγάλες δυνατότητες στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών παθήσεων. Η λακτοφερρίνη παρουσιάζει ρεκόρ αποτελεσματικότητας στην παρεμπόδιση της ανάπτυξης βακτηρίων, μυκήτων, ιών, παρασίτων και στη μείωση της φλεγμονής. Το συστατικό ενισχύει την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού μας, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη πολλαπλών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών λοιμώξεων. Η λακτοφερρίνη βελτιώνει την κατάσταση οποιουδήποτε προβληματικού δέρματος. Υποστηρίζει το υπερευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα, πρήξιμο και ερεθισμό. Υποστηρίζει και ομαλοποιεί το λιπαρό και μικτό δέρμα, μειώνει την παραγωγή σμήγματος, εξαλείφει την υπερβολική γυαλάδα και τον συχνό και εύκολο σχηματισμό σπυριών και μαύρων στιγμάτων.
 • Εκχύλισμα άγριου πανσέ – χάρη στις ισχυρές αποτοξινωτικές του ιδιότητες υποστηρίζει ενεργά τη θεραπεία της ακμής. Βελτιώνει τη διαδικασία καθαρισμού του δέρματος και ξεμπλοκάρει τους φραγμένους πόρους. Μειώνει τις αλλαγές της ακμής που προκαλούνται από τις ορμόνες. Αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, καταπραΰνει τη φλεγμονή. Μειώνει τη σμηγματόρροια, οδηγεί σε ταχύτερη εξαφάνιση των αλλαγών της ακμής, καταπραΰνει το δέρμα και αποκαθιστά την ομοιόμορφη δομή του.
 • Εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς – πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών που προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από τη φθορά και τη γήρανση. Το συστατικό βελτιώνει και επιταχύνει τις διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη σύνθεση κολλαγόνου, λειαίνει και φωτίζει το δέρμα, ενοποιεί το χρώμα του και μειώνει την ένταση των αλλαγών της ακμής.
 • Εκχύλισμα τσουκνίδας – αποτοξινώνει ολόκληρο το σώμα, καθαρίζει τους πόρους, ομαλοποιεί την έκκριση σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες, καταπολεμά τα βακτήρια, καταπραΰνει τις λοιμώξεις. Επιπλέον, θρέφει την επιδερμίδα και ενισχύει τον αμυντικό φραγμό της έναντι των βλαβερών παραγόντων.

Η προετοιμασία Zinamax προετοιμασία μπορούμε επίσης να βρούμε άλλα συστατικά που βελτιώνουν τις διαδικασίες ανάπλασης και φροντίζουν για τη σωστή ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος:

 • Εκχύλισμα φοίνικα Γουινέας,
 • Εκχύλισμα Centella Asiatica,
 • σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων.

Γιατί να στοιχηματίσετε στο Zinamax;

Λόγω της έξυπνης, ισχυρής σύνθεσής του, το σκεύασμα καταπολεμά όλα τα δερματικά προβλήματα. Είτε πάσχετε από ακμή vulgaris, ορμονική ακμή ή άλλους τύπους ακμής, είτε η επιδερμίδα σας δεν είναι ιδανική για οποιονδήποτε άλλο λόγο, το Zinamax θα αποδειχθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακτήσετε ένα όμορφο, λείο δέρμα.

Διεγείροντας τον καθαρισμό ολόκληρου του σώματος, το Zinamax ενεργοποιεί τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, εξαλείφοντας έτσι τον σχηματισμό αποστημάτων, βλατίδων, φλυκταινών και μαύρων στιγμάτων.

Το βασικό συστατικό, η λακτοφερρίνη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και κάνει το δέρμα να λειτουργεί καλύτερα και να μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τυχόν δυσμενείς παράγοντες που επιδεινώνουν τις βλάβες της ακμής. Η τακτική χρήση του Zinamax θα επιφέρει σταδιακή εξαφάνιση της ακμής μέχρι την πλήρη εξάλειψή της.

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ ZINAMAX ΕΔΏ

Θέση 3 – Royal Skin 500

 Royal Skin 500

Ισχυρή, τέλεια επιλεγμένη σύνθεση, παρουσία κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, δηλαδή δύο ουσιών που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα και φροντίζουν για τη σωστή δομή του, ταυτόχρονη δράση κατά των ατελειών και μείωση των ουλών ακμής – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα δισκία ακμής Royal Skin 500.

Λόγω της πλούσιας παλέτας των ενεργών συστατικών και της πολύπλευρης δράσης του Royal Skin 500 Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση των σπυριών και των ιχνών των προηγούμενων ατελειών, ανεξάρτητα από την ηλικία και την αιτία της ακμής .

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Royal Skin 500, εκτός από την καταπολέμηση της ακμής, είναι μια ολόκληρη σειρά άλλων πολύτιμων ιδιοτήτων, όπως η αναστολή της γήρανσης του δέρματος, η σύσφιξη, η μείωση των ρυτίδων και η λείανση.

Χάρη στο ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, το προϊόν θα είναι κατάλληλο για άτομα που αγωνίζονται όχι μόνο με ατέλειες του προσώπου, αλλά και με άλλες ατέλειες του δέρματος και που αναζητούν ένα καθολικό παρασκεύασμα – περιποίηση, ομαλοποίηση των εργασιών του δέρματος και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Η σύνθεση Royal Skin 500 αποτελείται από:

 • Κολλαγόνο – το βασικό δομικό στοιχείο του δέρματός μας. Κάνει το δέρμα σφιχτό, σφριγηλό και διατηρεί υψηλό επίπεδο ελαστικότητας. Ως αποτέλεσμα της εξαφάνισης των ινών κολλαγόνου (που σχετίζεται με την ηλικία), αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες, το δέρμα χάνει την απαλότητα και την ελαστικότητά του. Στο Royal Skin 500 βρίσκουμε θαλάσσιο κολλαγόνο το οποίο απορροφάται τέλεια από τον οργανισμό μας και ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος. Οδηγεί στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, επιδιορθώνοντας τις ατέλειες της δομής του, εξομαλύνοντας και κάνοντάς το πιο ελαστικό, εξομαλύνοντας και μειώνοντας τις αλλαγές της ακμής.
 • Το υαλουρονικό οξύ – ομοίως με το κολλαγόνο, συμβάλλει στην ολοκληρωμένη αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος. Αναπληρώνει τις ατέλειες στη δομή του δέρματος, λειαίνει, εξαλείφει τις ατέλειες, εξομαλύνει, συσφίγγει, ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει από τις φθορές. Βοηθά επίσης στην επιβράδυνση των διεργασιών γήρανσης, αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων και υποστηρίζει τη διαδικασία ανάπτυξης υγιών ιστών.
 • Ψευδάργυρος – σταθεροποιεί τους σμηγματογόνους αδένες, αναστέλλει τη σμηγματόρροια, αποτρέπει το φράξιμο των πόρων. Αποτρέπει το σχηματισμό σπυριών, βλατίδων και μαύρων στιγμάτων. Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες, προστατεύει από βακτήρια και άλλα παθογόνα. Καταπολεμά τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρα του δέρματος. Υποστηρίζει την αναγέννηση του δέρματος και τις διαδικασίες καθαρισμού.
 • Βιοτίνη – ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, καταπραΰνει τις βλάβες της ακμής, προλαμβάνει το έκζεμα. Υποστηρίζει τη διαδικασία ανάπλασης, βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας.
 • L-ασκορβικό οξύ – καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες, εξομαλύνει το χρώμα του δέρματος, κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο υγιής και λαμπερή, διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της τακτικής χρήσης του Royal Skin 500;

Οι κάψουλες Royal Skin 500 είναι ένας τρόπος να μειώσετε την ακμή και να φροντίσετε ενεργά το δέρμα που είναι κουρασμένο, εξασθενημένο, άψυχο και έχει ανάγκη από καλή φροντίδα.

Τα αποτελέσματα του σκευάσματος:
 • μείωση της παραγωγής σμήγματος, ομαλοποίηση του δέρματος,
 • μείωση της ακμής,
 • μείωση των φλεγμονωδών καταστάσεων,
 • ταχύτερη επούλωση των βλαβών της ακμής,
 • διέγερση των διαδικασιών αναγέννησης του δέρματος,
 • εξισορρόπηση του χρώματος του δέρματος,
 • βελτίωση της ποιότητας του δέρματος (το δέρμα είναι πιο σφριγηλό, πιο ελαστικό, πιο λείο, δείχνει πιο υγιές και πιο ζωηρό).

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ ROYAL SKIN 500 ΕΔΏ

Θέση 4 – Derminax

 Derminax

ΤοDerminax είναι ένα ενδιαφέρον παρασκεύασμα που υποστηρίζει την καταπολέμηση της νεανικής, κοινής και ροδόχρου ακμής. Το συμπλήρωμα ενεργοποιεί τις διαδικασίες καθαρισμού στο δέρμα και ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος, μειώνοντας έτσι διαδοχικά τη συχνότητα και την ένταση των ξεσπασμάτων και των μαύρων στιγμάτων.

Σε αντίθεση με τα σκευάσματα όπως οι αλοιφές ακμής, τα τζελ ακμής ή οι κρέμες ακμής, τοDerminax δεν δρα επιφανειακά, ad hoc και παροδικά, αλλά εκ των έσω. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να φτάσει στην αιτία του προβλήματος με τα σπυράκια ή τα μαύρα στίγματα και να δράσει πιο αποτελεσματικά.

Τι δραστικά συστατικά περιέχει το Derminax;

 • Τσουκνίδα – σταθεροποιεί τους σμηγματογόνους αδένες, μειώνει την παραγωγή σμήγματος και διεγείρει την αποτοξίνωση του οργανισμού από τις τοξίνες και τις εναποθέσεις.
 • Χαλκός – προστατεύει τη σωστή χρώση του δέρματος, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Κολλαγόνο – διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος, δρα αντιγηραντικά, συμβάλλει στη γενική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, μειώνει τις αλλαγές της ακμής.
 • Αλογοουρά – μειώνει την ένταση της ακμής, παρέχει στο δέρμα πολλά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βελτιώνει τη δομή του δέρματος.
 • Ψευδάργυρος – μειώνει τη σμηγματόρροια, προλαμβάνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, ρυθμίζει τις μεταβολικές διεργασίες, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τη φλεγμονή του δέρματος.
 • Βιταμίνες C, E και B2 – βελτιώνουν τη θρέψη του δέρματος και ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας. Προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από βλάβες και εξασφαλίζουν την καλή κατάσταση του δέρματος.

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του σκευάσματος Derminax;

 • οδηγεί σε συστηματική αποτοξίνωση του οργανισμού και, κατά συνέπεια, σε εντατικό καθαρισμό του δέρματος,
 • βελτιώνει τη λειτουργία του δέρματος ρυθμίζοντας τις μεταβολικές διεργασίες,
 • καταπολεμά τις φλεγμονές, τους μικροοργανισμούς και τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνοντας έτσι την κατάσταση του δέρματος,
 • ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος, αποτρέπει τους φραγμένους πόρους, οδηγώντας σε πιο αποτελεσματική λειτουργία του δέρματος,
 • διεγείρει τις διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος.
Συνιστάται επίσης: Serum Για το πρόσωπο – Κατάταξη

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin