46223183234 7f956ba22d c

Συμπληρώματα για αδυνάτισμα, κατάταξη των πιο αποτελεσματικών σκευασμάτων που θα σας βοηθήσουν να χάσετε γρήγορα τα ανεπιθύμητα κιλά

Τα συμπληρώματα για αδυνάτισμα είναι μια πολυάριθμη ομάδα παρασκευασμάτων, μεταξύ των οποίων, εκτός από τα παραδοσιακά χάπια, μπορούμε να βρούμε μια ολόκληρη σειρά από ιδιαιτερότητες που προορίζονται για κατανάλωση. Και τα δύο μπορούν να είναι οι κατακτητές των μισητών πτυχών λίπους και του πολύ υψηλού βάρους, αλλά δεν έχει κάθε συμπλήρωμα την ίδια ισχυρή σύνθεση και τον ίδιο αποτελεσματικό αντίκτυπο στο σώμα μας. Τα καλύτερα αποτελέσματα έχουν εκείνα τα συμπληρώματα αδυνατίσματος που επιταχύνουν έντονα το μεταβολισμό, κάνοντας τη σιλουέτα μας πιο λεπτή μπροστά στα μάτια μας και εμποδίζοντας τις αδυναμίες μας, όπως το να τρώμε πολύ φαγητό ή να δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε από την καθιστική ζωή.

Στηνκατάταξη των συμπληρωμάτων για αδυνάτισμα θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην αγορά, οι οποίες, πρώτον, είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των πελατών, δεύτερον, χαρακτηρίζονται από έναν ισχυρό, πολυ-συστατικό τύπο και τρίτον, είναι επαγγελματικά προετοιμασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να εκπληρώνουν τέλεια τα καθήκοντά τους.

Συμπληρώματα για την απώλεια βάρους – κατάταξη των πιο αποτελεσματικών μειωτών λίπους

Θέση 1 – Keto Actives

 Keto Actives

ΤοKeto Actives καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη των συμπληρωμάτων για αδυνάτισμα, επειδή διεγείρει την απώλεια των περιττών κιλών με πολυεπίπεδο τρόπο, καταπολεμώντας όλα τα εμπόδια που μας χώριζαν από μια λεπτή σιλουέτα. Τα αποτελέσματα αυτών των καψουλών, όπως η καταστολή της όρεξης, η αύξηση της ενέργειας, η εξάλειψη της κόπωσης και της κακής διάθεσης, είναι γρήγορα και έντονα αισθητά, καθιστώντας τη διαδικασία απώλειας βάρους πιο ευχάριστη, ελαφρύτερη και ευκολότερη στο πέρασμα.

Χάρη σε μια ειδική σύνθεση θερμογόνων, αναστολέων της πείνας και ουσιών που βελτιώνουν το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων, το Keto Actives επιταχύνει σημαντικά την απώλεια του περιττού βάρους. Βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού μόνιμα, σταθεροποιεί τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αποτρέπει το φαινόμενο του γιογιό στο μέλλον.

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος εξετάζουν την κετογονική δίαιτα, η οποία λόγω της μέγιστης μείωσης των υδατανθράκων στη διατροφή, δίνει γρήγορα αποτελέσματα στη διαδικασία αδυνατίσματος. Ωστόσο, η δίαιτα κέτο έχει πολλά μειονεκτήματα – είναι δύσκολη, πολύ περιοριστική και βασικά κακή για το σώμα μας. Απαιτεί μεγάλη αποφασιστικότητα και ενέχει τον κίνδυνο του φαινομένου yo-yo. Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παραιτείται από αυτή τη δίαιτα, επειδή είναι πολύ σκληρή – συμβάλλει στην επιδείνωση της διάθεσης και στην απώλεια ζωτικότητας, μας κάνει να τρώμε γεύματα με απροθυμία και αποστροφή (οι επιβαλλόμενοι κανόνες διατροφής δεν είναι άνετοι και φιλικοί προς τον ουρανίσκο).

Συμπλήρωμα για απώλεια βάρους Keto Actives είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μια δρακόντεια κετογονική δίαιτα για να επιτύχετε κέτωση στο σώμα, μια κατάσταση που ευνοεί εξαιρετικά την ταχεία απώλεια βάρους.

Keto ActivesΧάρη σε μια ειδική σύνθεση συμπληρωματικών συστατικών, είναι δυνατή η είσοδος στην κέτωση χωρίς την ανάγκη σχεδόν πλήρους εξάλειψης των υδατανθράκων από το μενού – το θρεπτικό συστατικό που είναι στην πραγματικότητα το καύσιμο για το σώμα μας. Όταν χάνετε βάρος με το Keto Actives, μπορείτε να φτάσετε με σιγουριά σε μια συγκεκριμένη ποσότητα υδατανθράκων στο καθημερινό σας μενού, να απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και ταυτόχρονα να βρίσκεστε σε κατάσταση κέτωσης και να χάνετε βάρος εντατικά.

ΤοKeto Actives κάνει το σώμα μας να αντλεί περισσότερη ενέργεια που απαιτείται για τη φυσιολογική λειτουργία απευθείας από το αποθηκευμένο σωματικό λίπος, κάνοντας την απώλεια βάρους πολύ πιο γρήγορη.

Τα ακόλουθα συστατικά είναι υπεύθυνα για τα ισχυρά αποτελέσματα του συμπληρώματος:

  • ForsLean® (εκχύλισμα ινδικής τσουκνίδας, 10% φοσκολίνη) – βελτιώνει το μεταβολισμό του λίπους, μπλοκάρει τη σύνθεση λίπους στα κύτταρα, μειώνει το επίπεδο του λιπώδους ιστού σε όλα τα μέρη του σώματος, επιταχύνει το αποτέλεσμα μιας λεπτής φιγούρας.
  • Clarinol®, συμπιεσμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) – αναστέλλει την απορρόφηση και την αποθήκευση λίπους, εντείνει τη λιπόλυση (διάσπαση του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού), βοηθά στην ταχύτερη απώλεια βάρους και στην αδυνάτισμα προβληματικών περιοχών του σώματος, όπως η μέση, οι μηροί, η κοιλιά.
  • Καφεΐνη – Προστατεύει από την κούραση και την κόπωση, προσθέτει ενέργεια, διεγείρει τη σωματική δραστηριότητα.
  • Εκχύλισμα φρούτων πικρού πορτοκαλιού – επιταχύνει το μεταβολισμό, σας κάνει να καίτε θερμίδες από το φαγητό γρηγορότερα και σας κάνει να χάνετε τα αποθέματα λίπους γρηγορότερα, καταστέλλει την όρεξή σας, προσθέτει ενέργεια.
  • Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού και εκχύλισμα ετήσιου πιπεριού – δύο ισχυρά φυσικά θερμογόνα που διεγείρουν την καύση λίπους αυξάνοντας την ενεργειακή δαπάνη του οργανισμού.
  • Ashwagandha – θεματοφύλακας της ευεξίας και της υψηλής αντοχής στο στρες. Βοηθά στην απώλεια βάρους από ψυχολογικής πλευράς (βελτιώνοντας τη διάθεση, αυξάνοντας τα κίνητρα για δράση, μειώνοντας τα άσχημα συναισθήματα όπως η θλίψη ή η αποθάρρυνση), καθώς και από σωματικής πλευράς (μειώνει την όρεξη, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, προσθέτει ζωτικότητα και ενέργεια, μειώνει το επίπεδο της ορμόνης του στρες κορτιζόλης, η οποία διευκολύνει την αύξηση του βάρους).
  • Χρώμιο – καταστέλλει την όρεξη, ειδικά για γλυκά, ομαλοποιεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, αποτρέπει τις κρίσεις αδηφάγου πείνας.

Keto Actives Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα εξαιρετικής σύνθεσης σε μορφή βολικών για χρήση καψουλών. Με μία κίνηση επιταχύνει το μεταβολισμό, ρυθμίζει το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων, διεγείρει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, προσθέτει ενέργεια και καταστέλλει την όρεξη. Για τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα και εύκολα, είναι ένα πλήρες και αξιόπιστο προϊόν.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το Keto Actives

Θέση 2 Cappuccino MCT

Cappuccino MCT pro 3 300x200 1

Ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους με τη μορφή ροφήματος καφέ για να περιποιηθείτε τον ουρανίσκο σας; Γιατί όχι! Οι δημιουργοί του Cappuccino MCT συνδύασαν το ευχάριστο με το χρήσιμο, δημιουργώντας ένα παρασκεύασμα πολλών συστατικών, το οποίο αφενός διεγείρει την καύση του λιπώδους ιστού, αφετέρου προστατεύει από τις επιθέσεις πείνας και καταπολεμά το τσιμπολόγημα, και αφετέρου προσφέρει εξαιρετικές γευστικές αισθήσεις και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε για λίγο παρέα με ένα υπέροχο ρόφημα.

Επειδή το Cappuccino MCT περιέχει έλαιο MCT, διαιτητικές ίνες, πράσινο καφέ, χρώμιο και Garcinia cambogia, το συμπλήρωμα είναι ιδανικό για άτομα που έχουν προβλήματα με συνεχές αίσθημα πείνας, ξαφνικό κορεσμό στο στομάχι με αποτέλεσμα την άμεση πρόσβαση σε τυχαία σνακ, άγρια όρεξη και υπερβολική πρόσληψη θερμίδων.

ΤοCappuccino MCT είναι μια αποτελεσματική ασπίδα κατά της πείνας. Αρκεί να πιείτε μια μερίδα από αυτόν τον καφέ και θα νιώσετε κορεσμό που θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε το τσιμπολόγημα, το οποίο οδηγεί στη συσσώρευση επιπλέον θερμίδων στον λιπώδη ιστό και προκαλεί ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους.

ΤοCappuccino MCT είναι ένας αποτελεσματικός ελεγκτής δίαιτας – ρυθμίζει την όρεξη, βοηθά στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων, διευκολύνει την τήρηση ενός προγράμματος γευμάτων, εξαλείφει την επιθυμία για γλυκά και άλλα παχυντικά σνακ και δίνει ένα μακράς διάρκειας αίσθημα κορεσμού.

Επιπλέον, Cappuccino MCT είναι ένας αποτελεσματικός πάροχος ενέργειας. Τα συστατικά του συμπληρώματος, όπως το γκουαρανά, ο καφές ρομπούστα και ο καφές αραβικής ποικιλίας, καθώς και το προαναφερθέν έλαιο MCT και ο πράσινος καφές, εξασφαλίζουν ότι έχουμε σφρίγος, ζωτικότητα και θέληση για δράση καθ’ όλη τη διάρκεια μιας δραστήριας ημέρας και ότι είμαστε πιο ανθεκτικοί τόσο στη σωματική όσο και στην πνευματική κόπωση. Είναι μια πολύτιμη ιδιότητα από την άποψη των ανθρώπων που χάνουν βάρος – έχοντας πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό για δράση, είναι ευκολότερο για εμάς να εκπληρώσουμε τα σχέδιά μας στο πλαίσιο της σωματικής δραστηριότητας.

Για τα άτομα που προπονούνται, το Cappuccino MCT βοηθά στην αύξηση της απόδοσης της προπόνησης και στην επιτάχυνση της μείωσης του βάρους, ενώ για τα άτομα με καθιστική ζωή, βοηθά στην αύξηση του επιπέδου της καθημερινής δραστηριότητας και στην ενεργοποίηση της δυναμικής απώλειας βάρους.

Στο Cappuccino MCT δεν λείπουν οι ουσίες που αυξάνουν το μεταβολικό ρυθμό, μειώνουν την απορρόφηση των λιπών και των υδατανθράκων από την τροφή, αυξάνουν τη διάσπαση του λιπώδους ιστού και βελτιώνουν την αποτοξίνωση του οργανισμού (αυτές είναι: ένα ντουέτο από εκχύλισμα καφέ άλγης και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, ινουλίνη, γκουαράνα, οξύ HCA).

Cappuccino MCT Πρόκειται για ένα σύνθετο, ισχυρό όπλο κατά των περιττών κιλών. Πίνοντας αυτόν τον καφέ αδυνατίσματος κάθε μέρα θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε τη σιλουέτα σας πιο γρήγορα και να απαλλαγείτε από το λίπος, ακόμη και από το πιο ανθεκτικό.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το Cappuccino MCT:

  • σας δίνει την ευχαρίστηση να πίνετε νόστιμο καφέ, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την απώλεια βάρους,
  • διεγείρει το μεταβολισμό, επιταχύνει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού,
  • μειώνει την όρεξη, εξαλείφει τις κρίσεις πείνας, δίνει το αίσθημα του μακροχρόνιου κορεσμού,
  • καταπολεμά τη συνήθεια του τσιμπολογήματος,
  • επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων και των λιπών από τα τρόφιμα, αποτρέποντας έτσι την περαιτέρω αύξηση του σωματικού βάρους,
  • αποτρέπει τις ξαφνικές αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα,
  • καθαρίζει τις τοξίνες,
  • σας δίνει ενέργεια και βελτιώνει τη διάθεσή σας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Cappuccino MCT εδώ

Θέση 3 Piperinox

product with box piperinox 300x222 1

Το ισχυρότερο σύμπλεγμα θερμογόνων σε κάψουλες εμπλουτισμένο με ουσίες που αυξάνουν την ενέργεια και καταστέλλουν την όρεξη – αυτό είναι το Piperinox, ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους που διακρίνεται για την εξαιρετική απορρόφηση των δραστικών συστατικών και συνεπώς την υψηλή αποτελεσματικότητα.

ΤοPiperinox επιταχύνει έντονα το μεταβολισμό και ενισχύει την καύση λίπους αυξάνοντας την παραγωγή θερμότητας. Αυξάνοντας τη θερμογένεση, αναγκάζει το σώμα να δαπανήσει υψηλά επίπεδα ενέργειας προκειμένου να διατηρήσει τη σωστή θερμοκρασία. Στη συνέχεια, το σώμα αναζητά θερμίδες από τα τρόφιμα και τα αποθηκευμένα αποθέματα λίπους για να λάβει τη σωστή ποσότητα καυσίμου, γεγονός που κάνει την απώλεια βάρους να έρχεται με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Σε συνδυασμό με τακτική σωματική δραστηριότητα, τα χάπια αδυνατίσματος Piperinox δίνουν άμεσα αποτελέσματα στη διαδικασία αδυνατίσματος του σώματος. Αλλά και με έναν λιγότερο δραστήριο τρόπο ζωής, το συμπλήρωμα διευκολύνει το δρόμο μας προς μια λεπτή φιγούρα.

Το Piperinox περιέχει ένα σύμπλεγμα ισχυρών θερμογόνων, όπως:

  • πιπερίνη,
  • καψαϊκίνη,
  • εκχύλισμα κανέλας,
  • τζίντζερ,
  • εκχύλισμα νεραντζιού.

Στο συμπλήρωμα θα βρείτε επίσης γκουαράνα, πολύ χρήσιμη στη διαδικασία απώλειας βάρους, η οποία μειώνει την κόπωση, προσθέτει ζωτικότητα και ενέργεια για πολλές ώρες και αυξάνει τη σωματική μας απόδοση.

Οι κάψουλες δεν λείπουν Piperinox μια σανίδα σωτηρίας για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον έλεγχο της διατροφής τους, που παλεύουν με το τσιμπολόγημα και έχουν αδυναμία στα γλυκά. Χάρη στην παρουσία του χρωμίου, έχουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε υπό πολύ μεγαλύτερο έλεγχο και παύουμε να είμαστε σκλάβοι της όρεξής μας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Piperinox εδώ

Θέση 4 BurnBooster

burnbooster

ΤοBurnBooster είναι ένα χάπι μείωσης του λίπους και καταστολής της όρεξης σε ένα. Περιέχει πράσινο καφέ και εκχύλισμα Garcinia cambogia, τα οποία μαζί αποτελούν ένα ισχυρό όπλο κατά των διατροφικών διαταραχών που οδηγούν σε υπερκατανάλωση θερμίδων και, κατά συνέπεια, σε αύξηση του σωματικού βάρους.

Ο πράσινος καφές είναι ένας φυσικός σταθεροποιητής του σακχάρου στο αίμα. Αναστέλλει την απορρόφηση των υδατανθράκων από την τροφή, εμποδίζοντας τη μετατροπή τους σε λιπώδη ιστό. Αποτρέπει τις κρίσεις αδηφάγου πείνας, διατηρεί την όρεξη σε ένα ισορροπημένο επίπεδο και εξαλείφει το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης τροφής. Το Garcinia cambogia όχι μόνο παρέχει το αίσθημα του κορεσμού, μπλοκάρει την επιθυμία για φαγητό και καταπολεμά τη συνήθεια του τσιμπολογήματος, αλλά επίσης διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες και επιταχύνει τη μείωση του λιπώδους ιστού.

Το συμπλήρωμα BurnBooster υπάρχει επίσης το πιπέρι cayenne που είναι πηγή καψαϊκίνης. Πρόκειται για ένα ισχυρό θερμογόνο, χάρη στο οποίο ο μεταβολισμός μας φτάνει σε υψηλότερο ρυθμό, καίμε θερμίδες γρηγορότερα και μειώνουμε το αποθηκευμένο λίπος γρηγορότερα.

Η επόμενη και τελευταία δραστική ουσία είναι το νεαρό πράσινο κριθάρι – προάγει τον γρήγορο, αδιατάρακτο μεταβολισμό, διεγείρει την αποτοξίνωση του οργανισμού, απαλλάσσοντάς τον από τις τοξίνες που δυσκολεύουν την απώλεια βάρους, ρυθμίζει την πέψη και αδυνατίζει τη σιλουέτα. Επιπλέον, περιέχεται στο BurnBooster το πράσινο νεαρό κριθάρι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα, γεγονός που καθιστά το συμπλήρωμα όχι μόνο σύμμαχο μιας αδύνατης φιγούρας, αλλά και ενός υγιούς σώματος.

Παραγγείλετε το BurnBooster εδώ.

Θέση 5 Slim Dream Shake

slim dream shake

ΤοSlim Dream Shake είναι ένα εξαιρετικής γεύσης, φρουτώδες smoothie με αξιοσημείωτες ιδιότητες αδυνατίσματος. Αυτό το άριστα συντεθειμένο και παρασκευασμένο από τις υψηλότερης κατηγορίας πρώτες ύλες κοκτέιλ αδυνατίσματος έχει επίσης καθαριστικές και ρυθμιστικές ιδιότητες για τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Το Slim Dream Shake είναι μια εξαιρετική λύση για τους ανθρώπους που:

  • θέλουν να χάσουν βάρος χωρίς αυστηρές δίαιτες και πείνα,
  • λατρεύω τις γεύσεις φρούτων,
  • προτιμούν τα συμπληρώματα απώλειας βάρους σε υγρή μορφή παρά σε δισκία,
  • σας αρέσει να πίνετε ροφήματα αδυνατίσματος αλλά δεν έχετε χρόνο να τα ετοιμάσετε,
  • αναζητούν έναν αναστολέα της πείνας για να βοηθήσουν στη μείωση της δίαιτάς τους και να περιορίσουν τις θερμίδες που καταναλώνουν,
  • αναζητούν ένα φυσικό ενισχυτικό ενέργειας και ζωτικότητας,
  • θέλουν το κοκτέιλ αδυνατίσματος να είναι ταυτόχρονα ένα κοκτέιλ που καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες,
  • αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να επιταχύνουν το μεταβολισμό και να μειώσουν το σωματικό λίπος.

Όλες αυτές οι προσδοκίες ικανοποιούνται από ένα νόστιμο ρόφημα Slim Dream Shakeτο οποίο περιέχει μια μοναδική σύνθεση τριών ινών: μήλο, σταφίδα και φραγκοστάφυλο, καθώς και εκχύλισμα νεραντζιού. Χάρη σε μια τέτοια σύνθεση συστατικών, το συμπλήρωμα μας προστατεύει από την πείνα, μας κάνει να τρώμε λιγότερο και ταυτόχρονα διεγείρει τη διαδικασία διάσπασης του λίπους.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Slim Dream Shake εδώ

Συμπληρώματα για την απώλεια βάρους – η βάση για μια ομαλή μείωση

apóleia várous

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι απαραίτητες, άλλοι λένε ότι είναι απαραίτητες για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Η αλήθεια είναι συνήθως κάπου στη μέση – αν και δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσετε για να χάσετε βάρος, αν το κάνετε, είναι πολύ πιο εύκολο και τα αποτελέσματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα!

Έτσι, αν θέλετε να χάσετε βάρος τακτικά και με δυναμικό ρυθμό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα συμπλήρωμα αδυνατίσματος καλής ποιότητας. Ακολουθούν 6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε!

1) Τα συμπληρώματα απώλειας βάρους καταστέλλουν την υπερβολική σας όρεξη

Αν η συνεχής επιθυμία για φαγητό ή η συχνή λαχτάρα για γλυκά και άλλα θερμιδογόνα σνακ είναι η πληγή μας, με τη βοήθεια κατάλληλα επιλεγμένων συμπληρωμάτων διατροφής ο εχθρός θα νικηθεί. Τα παρασκευάσματα αδυνατίσματος που έχουν σχεδιαστεί για πόσιμο, καθώς και ορισμένα χάπια απώλειας βάρους είναι εξοπλισμένα με φυτικές ίνες, οι οποίες αυξάνουν τον όγκο του στο στομάχι. Με ένα γεμάτο στομάχι, δεν κουραζόμαστε από τη συνεχώς επαναλαμβανόμενη πείνα και έτσι δεν φτάνουμε σε υπερβολική ποσότητα φαγητού. Πολλά συμπληρώματα για την απώλεια βάρους περιέχουν επίσης άλλες ουσίες που καταστέλλουν την όρεξη, όπως Garcinia cambogia, synephrine, πράσινο καφέ, χρώμιο.

2. τα συμπληρώματα απώλειας βάρους σας βοηθούν να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες

Η επιλογή ενός συμπληρώματος απώλειας βάρους με φυτικές ίνες ή άλλο συστατικό που μπλοκάρει την όρεξη διευκολύνει την επιμονή στις διατροφικές αποφάσεις. Το παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού μετά τη λήψη του συμπληρώματος όχι μόνο βοηθά να σπάσει η συνήθεια του τσιμπολογήματος, αλλά και να αναπτυχθεί η συνήθεια να τρώει κανείς μικρότερες μερίδες κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Θυμηθείτε να λαμβάνετε το συμπλήρωμα σε τακτές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και να χωρίζετε τη διατροφή σας σε 5 γεύματα που δεν είναι πολύ μεγάλα και τα οποία θα πρέπει να τρώτε κάθε 3 ώρες.

3. τα δισκία αδυνατίσματος και τα ροφήματα σας δίνουν ενέργεια

Πολλά ροφήματα και δισκία αδυνατίσματος έχουν στη σύνθεσή τους ουσίες που δίνουν ενέργεια και ζωτικότητα, καταπολεμούν την κόπωση, αυξάνουν τη φυσική ικανότητα του σώματος και αυξάνουν τα κίνητρα και την επιθυμία για σωματικές δραστηριότητες. Αν λοιπόν μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε για οποιαδήποτε δραστηριότητα και χρειαζόμαστε ένα επιπλέον “λάκτισμα”, αξίζει να φτάσουμε σε συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους με συστατικά όπως: γκουαρανά, εκχύλισμα νεραντζιού(synephrine), καφεΐνη, έλαιο MCT, πράσινος καφές.

4. τα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους βοηθούν στην καταπολέμηση της κόπωσης, της εξάντλησης, της απάθειας

Ορισμένα σκευάσματα αδυνατίσματος περιέχουν προσαρμογόνα ή εκχυλίσματα πλούσια σε αμινοξέα, μέταλλα και βιταμίνες, χάρη στα οποία το σώμα αναγεννάται καλύτερα μετά την άσκηση. Εάν γυμνάζεστε πολύ, αξίζει να αναζητήσετε ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής με ashwagandha ή πράσινο κριθάρι. Εάν βρίσκεστε σε κύκλο μείωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης παράλληλα με έναν λιποδιαλύτη για να μειώσετε τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του σώματός σας, υπερπροπόνησης, εξάντλησης και αποθάρρυνσης από την προπόνηση. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε να διατηρούμε τα προπονητικά μας σχέδια ανάλογα με την τρέχουσα κατάστασή μας.

5. τα συμπληρώματα απώλειας βάρους επιταχύνουν την απώλεια βάρους και το αδυνάτισμα

Τα αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος είναι εκείνα που διεγείρουν τη διάσπαση του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού. Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτά, όπως το πράσινο τσάι, ο πράσινος καφές, η πιπερίνη, το πιπέρι cayenne, το γκουαρανά, η l-καρνιτίνη, αυξάνουν την ποσότητα των θερμίδων που καίγονται, επιταχύνουν έντονα το μεταβολισμό, οδηγούν στη διάσπαση του αποθηκευμένου λίπους και το σώμα αντλεί ενέργεια απευθείας από αυτό.

6. Τα συμπληρώματα απώλειας βάρους είναι σύμμαχος των υψηλών κινήτρων!

Εάν αρχίσετε να συμπληρώνετε με καλής ποιότητας χάπια αδυνατίσματος, θα παρατηρήσετε γρήγορα θετικά αποτελέσματα, τα οποία αναμφίβολα θα σας προκαλέσουν υψηλά κίνητρα για να συνεχίσετε να εργάζεστε για τη σιλουέτα σας. Τίποτα δεν μας παρακινεί καλύτερα από τα πραγματικά αποτελέσματα που είναι ορατά αφού ανέβουμε στη ζυγαριά ή μετρήσουμε τις περιμέτρους του σώματος. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ακόμη και τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος δεν θα κάνουν τα πάντα για εμάς. Όταν αρχίσουμε να τα παίρνουμε, θα πρέπει επίσης να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με κατάλληλο τρόπο. Ας εισαγάγουμε επίσης μια ισορροπημένη διατροφή με ελαφρώς μειωμένες θερμίδες και ας αρχίσουμε να είμαστε δραστήριοι, και τα κιλά θα αρχίσουν γρήγορα να πέφτουν.

Πηγές:

  • https://www.healthline.com/nutrition/thermogenics
  • https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/herbal-remedies

Category: Αδυνάτισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin