pexels artem podrez 6801215

Κρέμες για ραγάδες: Κατάταξη, Πώς να αναγεννήσετε το δέρμα σας και να απαλλαγείτε από τις ραγάδες;

Οι ραγάδες είναι μία από τις πιο κοινές και αντιπαθείς ατέλειες του δέρματος. Αυτές οι αντιαισθητικές ουλώδεις λωρίδες, που εμφανίζονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ταχείας ανάπτυξης των ιστών (π.χ. σε έγκυες γυναίκες ή σε άτομα που παίρνουν πολύ βάρος), μας κάνουν να χάνουμε την αίσθηση της ελκυστικότητας και της αυτοπεποίθησης, ντρεπόμαστε για το σώμα μας και θέλουμε να καλύψουμε αυτό το ελάττωμα με κάθε κόστος.

Όταν ψάχνουμε για ένα αντίδοτο στις ραγάδες, καταφεύγουμε μερικές φορές σε επαγγελματικές θεραπείες σε ινστιτούτα ομορφιάς ή σε κλινικές αισθητικής ιατρικής. Ωστόσο, η λύση αυτή σπάνια επιλέγεται από τις γυναίκες. Πολύ πιο συχνά στρεφόμαστε σε προδιαγραφές για αυτοεφαρμογή, όπως οι κρέμες για τις ραγάδες. Η κατάταξη που παρουσιάζουμε εδώ δημιουργήθηκε βάσει λεπτομερούς ανάλυσης της σύνθεσης και του τρόπου δράσης των υπαρχόντων στην αγορά σκευασμάτων για τις ραγάδες. Η σχέση απόδοσης προς τιμή ενός συγκεκριμένου προϊόντος και οι γνώμες των χρηστών λήφθηκαν επίσης υπόψη. Δείτε την κατάταξη με τις καλύτερες κρέμες για ραγάδες και επιλέξτε ένα προϊόν που θα ανανεώσει το δέρμα σας!

Κρέμες για ραγάδες – Κατάταξη

1. Revamin Stretch Mark (150 ml)

 Revamin Stretch Mark κρέμα για ραγάδες

Η πρώτη στην κατάταξη είναι η Revamin Stretch Mark, μια επαγγελματική κρέμα για τις ραγάδες με ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες. Παρουσιάζει διπλή δράση – αφενός αναγεννά δυναμικά τους ιστούς του δέρματος, οδηγώντας σε σημαντική εξομάλυνση των ουλών, λειαίνοντας το δέρμα και ενοποιώντας το χρώμα του, και αφετέρου έχει προληπτική δράση – κάνει το δέρμα πιο εύκαμπτο και σφριγηλό, αποτρέποντας την επανεμφάνιση ραγάδων στο μέλλον.

ΤοRevamin Stretch Mark διακρίνεται για την πλούσια σύνθεσή του και την άριστη συνοχή του. Κατά την εφαρμογή, το παρασκεύασμα διεισδύει γρήγορα στο δέρμα και, κατά συνέπεια, οι εξαιρετικά συμπυκνωμένες δραστικές ουσίες που παραμένουν στο εσωτερικό του αρχίζουν να διεγείρουν έντονα τις διαδικασίες αναδόμησης του δέρματος. Το αποτέλεσμα; Συστηματική εξαφάνιση των ραγάδων και αναζωογόνηση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Η φόρμουλα της κρέμας Revamin Stretch Mark αποτελείται από φυσικά συστατικά υψηλής βιοδραστικότητας, χάρη στα οποία το δέρμα που καλύπτεται από ραγάδες ανακτά σταδιακά την ομαλή του δομή. Ποιες ιδιότητες έχουν τα επιμέρους συστατικά του Revamin Stretch Mark;

  • Χυμός φύλλων αλόης – έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, καταπραΰνει τις φλεγμονές, διεγείρει το σχηματισμό νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, διεγείρει τη διαδικασία δέσμευσης νερού στην επιδερμίδα και τροφοδοτεί τα κύτταρα του δέρματος με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση και τη δομή του δέρματος.
  • Έλαιο αβοκάντο – παρέχει στο δέρμα υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης, θρέφει και αναδομεί το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.
  • Έλαιο από πυρήνα βερίκοκου – αναζωογονεί το δέρμα, προσθέτει στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του, διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος στα σημεία όπου έχει υποστεί βλάβη, με αυτόν τον τρόπο μας βοηθά να ανακτήσουμε μια συνεκτική, ομοιόμορφη, λεία δομή του δέρματος.
  • Βιταμίνη Ε – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προάγει την αποτελεσματική αναγέννηση των κυττάρων και προστατεύει τους ιστούς του δέρματος από τη γήρανση και τη φθορά. Η βιταμίνη Ε διασφαλίζει επίσης ότι το δέρμα είναι σωστά λιπαρό και ενυδατωμένο, κάνοντάς το στην πραγματικότητα να δείχνει καλύτερα και να λειτουργεί καλύτερα.
  • Βιταμίνη C – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με προστατευτικές και ανανεωτικές ιδιότητες. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την κατάσταση του δέρματος. Η βιταμίνη C φροντίζει επίσης τον τόνο του δέρματος – φωτίζει τις δυσχρωμίες, ενοποιεί την απόχρωση, κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές και ζωτικό.
  • Εντατική σύνθεση φυτικών ελαίων – εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης και λίπανσης, προστατεύει από τις φθορές, αποτρέπει την απώλεια του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος, συσφίγγει, μειώνει τις ραγάδες, λειαίνει και αναζωογονεί.

Δρα αποτελεσματικά και γρήγορα, μειώνει ορατά τις ραγάδες, αναπλάθει σε βάθος, συσφίγγει, αυξάνει τον τόνο του δέρματος, το κάνει πιο ελαστικό, δίνει νέα ποιότητα στο δέρμα. Λόγω της υψηλής ισχύος των δραστικών ουσιών και του τέλειου συνδυασμού τους, δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Το Revamin Stretch Mark είναι ο ξεκάθαρος νικητής μεταξύ των σπιτικών θεραπειών για τις ραγάδες .

ΤοRevamin Stretch Mark μειώνει τις ραγάδες στο στήθος, τους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα χέρια και την πλάτη. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις υπέρβαρες ραγάδες και τις ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εξαλείφει επίσης τις ραγάδες που προκαλούνται από την ταχεία αύξηση της μυϊκής μάζας σε άτομα που προπονούνται. Ταυτόχρονα προστατεύει, ενδυναμώνει, αυξάνει τη συνοχή και την πυκνότητα του δέρματος, προστατεύοντάς το από το υπερβολικό τέντωμα και τον περαιτέρω σχηματισμό ραγάδων.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Revamin Stretch Mark εδώ

2. Thalgo Stretch Mark Cream (150 ml)

 Thalgo Stretch Mark Cream

ΗThalgo Stretch Mark Cream είναι μια θρεπτική και αναπλαστική κρέμα, η οποία χάρη στην εντατική σύνθεσή της μειώνει την ορατότητα των ραγάδων, βελτιώνει συνολικά την κατάσταση του δέρματος και αναστέλλει τη διαδικασία περαιτέρω σχηματισμού ραγάδων. Παρουσιάζει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες καθιστούν το δέρμα πιο ανθεκτικό στη γήρανση, την απώλεια σφριγηλότητας και τις αρνητικές επιπτώσεις των εξωτερικών παραγόντων.

Η φόρμουλα Thalgo Stretch Mark Cream έχει δημιουργηθεί από φυσικά συστατικά χάρη στα οποία το καλλυντικό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για υπερευαίσθητο δέρμα. Οι κύριες δραστικές ουσίες εδώ είναι η θαλάσσια γλυκοπρωτεΐνη και το εκχύλισμα μάραθου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις αναπλαστικές ιδιότητες του παρασκευάσματος. Η σύνθεση περιέχει επίσης πολύτιμα φυτικά έλαια – σταφύλι και macadamia, χάρη στα οποία το δέρμα ενυδατώνεται και λιπαίνεται καλύτερα, είναι πιο ανθεκτικό στο τέντωμα και λειαίνεται.

3. Strialys Κρέμα για τα σημάδια ραγάδων (100 ml)

 Strialys Κρέμα για ραγάδες

ΗStrialys Stretch Mark Cream είναι ένας συμπυκνωμένος ορός με ιδιότητες ανάπλασης, ενδυνάμωσης και λείανσης. Χάρη στην παρουσία συστατικών που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, το καλλυντικό βελτιώνει το επίπεδο θρέψης των κυττάρων και των ιστών, βελτιώνοντας συνολικά την κατάσταση του δέρματος.

Η Strialys Stretch Mark Cream είναι μια πλούσια σύνθεση φυσικών συστατικών, όπως π.χ. εκχύλισμα Ruscus spinensis, πρωτεΐνες μεταξιού, εκχύλισμα Spleenwort και ginseng). Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργικών και των πολύ ευαίσθητων.

Όταν, για κάποιο λόγο, το δέρμα μας έχει εκτεθεί σε έντονο τέντωμα και, ως αποτέλεσμα, οι ίνες κολλαγόνου έχουν σχιστεί, γεγονός που οδήγησε στην εμφάνιση ραγάδων (π.χ. σε έγκυες γυναίκες, άτομα που υποβάλλονται σε έντονη ανάπτυξη, άτομα που έχουν πάρει βάρος ή μυϊκή μάζα), η κρέμα Strialys θα υποστηρίξει την αναγέννηση των ιστών και θα μειώσει την ορατότητα των αντιαισθητικών ουλών. Η ιδιαιτερότητα έχει επίσης ισχυρή ενυδατική δράση, οπότε μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στη φροντίδα του ξηρού και πολύ ξηρού δέρματος.

4. Lierac Phytolastil Serum Stretch Mark Corrector (75 ml)

 Ο ορός Lierac Phytolastil διορθώνει τις ραγάδες

Ο διορθωτικός ορός LieracPhytolastil Stretch Mark Corrective Serum είναι ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν με υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών. Το 84% του ειδικού περιεχομένου είναι μια ειδικά προετοιμασμένη φυτική σύνθεση που διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Χάρη σε αυτή την ιδιότητα, το δέρμα μας αναδομείται πιο αποτελεσματικά, αποκτά καλύτερη πυκνότητα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα και οι ραγάδες και άλλα σημάδια γίνονται λιγότερο ορατά.

Το Lierac Phytolastil διορθώνει επίσης τον τόνο του δέρματος. Το δέρμα αποκτά μια πιο ομοιογενή και υγιή απόχρωση. Ο αποχρωματισμός και άλλες μικρές ατέλειες εξαφανίζονται .

5. Sylveco Ενυδατική λοσιόν για τις ραγάδες (300 ml)

ΤοSylveco είναι ένα λεπτό, ελαφρύ βάλσαμο για τις ραγάδες που συνδυάζει ιδιότητες φροντίδας και ανάπλασης. Ενυδατώνει και λιπαίνει την επιδερμίδα, καταπολεμά ατέλειες όπως η ξηρότητα, η τραχύτητα και το ανομοιόμορφο, ανθυγιεινό χρώμα. Το καλλυντικό βοηθά επίσης το δέρμα που έχει πληγεί από ραγάδες να δείχνει πιο όμορφο, μειώνει την ορατότητα των ουλών, αποτρέπει τη χαλάρωση, την απώλεια ελαστικότητας και τον κατάλληλο τόνο του δέρματος.

Η σύνθεση του βάλσαμου Sylveco περιλαμβάνει βετουλίνη και εκχύλισμα γλυκόριζας, τα οποία ενισχύουν τις ίνες κολλαγόνου και αποτρέπουν τη διάσπασή τους.

6. Elancyl Κρέμα για τα σημάδια ραγάδων (150 ml)

  Elancyl Κρέμα για ραγάδες

Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για ένα καλλυντικό που προορίζεται κυρίως για έγκυες γυναίκες. Η Elancyl Stretch Mark Cream βοηθά τις μελλοντικές μαμάδες να φροντίζουν καλύτερα το δέρμα τους, το θρέφει, αυξάνει την ελαστικότητά του και το κάνει ανθεκτικό στο σχηματισμό εκτεταμένων, αντιαισθητικών ραγάδων. Μειώνει επίσης την εμφάνιση των ραγάδων που είχαν ήδη σχηματιστεί.

Το Elancyl μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Η κρέμα περιέχει αιθέριο έλαιο κνήκου και βιταμίνη Ε.

7. Pharmaceris M Foliacti Κρέμα πρόληψης των ραγάδων (150 ml)

 Pharmaceris M Foliacti κρέμα για ραγάδες

ΗPharmaceris M Foliacti είναι μια κρέμα που προλαμβάνει τις ραγάδες και έχει σχεδιαστεί για άτομα που εκτίθενται σε έντονη ανάπτυξη ιστών και, συνεπώς, σε έντονη διάταση του δέρματος και σχηματισμό ραγάδων ως αποτέλεσμα. Θα είναι χρήσιμο για έγκυες γυναίκες, άτομα που κάνουν προπόνηση δύναμης και αυξάνουν τη μυϊκή τους μάζα, καθώς και για εφήβους κατά τη διάρκεια της ταχείας ανάπτυξης.

Το Pharmaceris M Foliacti βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει την ευαισθησία του στις ραγάδες, μειώνει επίσης τις μικροβλάβες, θρέφει και αποτρέπει την απώλεια νερού. Η φόρμουλα περιέχει αναγεννητικό φυλλικό οξύ και ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό βαμβακερό έλαιο.

8. Mustela Κρέμα για τα σημάδια των ραγάδων (150 ml)

 Mustela Κρέμα για ραγάδες

ΗMustela Stretch Mark Cream περιποιείται το δέρμα μας και ενισχύει το φυσικό αμυντικό του φράγμα ενάντια στις φθορές. Το καλλυντικό συνιστάται ιδιαίτερα σε έγκυες γυναίκες που κινδυνεύουν να εμφανίσουν ραγάδες, χαλάρωση και απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος μετά τον τοκετό.

Χάρη σε μια πλούσια σύνθεση ενεργών συστατικών, όπως βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας και πεπτίδια αβοκάντο, το σκεύασμα παρουσιάζει μια σειρά από πολύτιμες ιδιότητες: ενυδατώνει, ενισχύει τη δομή του δέρματος, συσφίγγει, μειώνει τον κίνδυνο ραγάδων και καταπραΰνει τις ήδη υπάρχουσες ουλές.

9. Ziaja Mamma Mia (270 ml)

 Ziaja Mamma Mia

ΤοZiaja Mamma Mia είναι ένα καλλυντικό κατά των ραγάδων που έχει σχεδιαστεί για εγκύους και άτομα που παρουσιάζουν ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους. Το προϊόν έχει ιδιότητες προστασίας, ενδυνάμωσης και ελαστικότητας. Κάνει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης ισχυρότερες, μειώνει την ορατότητα των ραγάδων. Επίσης, θρέφει, ανανεώνει, αναζωογονεί το δέρμα και καταπολεμά τις μικρές ατέλειες.

Η σύνθεση του Ziaja Mamma Mia περιλαμβάνει εκχύλισμα Centella Asiatica, πανθενόλη και βούτυρο καριτέ, μεταξύ άλλων.

Πηγές:

Category: Ομορφιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin