SmooSkin 6

SmooSkin – ένας ορός για ουλές και ραγάδες που ενεργοποιεί την ανάκαμψη του δέρματος και βελτιώνει την εμφάνισή του

 Ορός SmooSkin για ουλές και ραγάδες

Το SmooSkin είναι ένας ορός για ουλές και ραγάδες που μειώνει την εμφάνιση ενοχλητικών, αντιαισθητικών δερματικών αλλαγών. Λειτουργεί με βαθύ και εντατικό τρόπο. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των νέων κυττάρων, αναδομεί τα σημάδια του δέρματος που έχουν υποστεί ουλές και κάνει τη δομή του δέρματος ισορροπημένη και λεία ξανά. Η υψηλή δραστικότητα του προϊόντος και τα καλά αποτελέσματα στη μείωση των ουλών οφείλονται στην ειδική φόρμουλα που συνδυάζει υδροξυπρολίνη και πλούσια φυτικά έλαια και εκχυλίσματα.

Παρόλο που οι ουλές και οι ραγάδες είναι ένα από τα πιο δύσκολα δερματολογικά προβλήματα που μπορούν να εξαλειφθούν, με προϊόντα όπως ο ορός SmooSkin, μπορούν να διορθωθούν σε βάθος και να μειωθεί σημαντικά η εμφάνισή τους.

Ουλές και ραγάδες: μια μη δημοφιλής κατάσταση του δέρματος που αντιμετωπίζεται δύσκολα

 ουλή στην πλάτη

Ηουλή είναι μια επουλωμένη περιοχή του δέρματος όπου υπήρχε μια πληγή. Οι ουλές εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της διακοπής της συνέχειας του δέρματος. Προκαλούνται συνήθως από μηχανικούς τραυματισμούς (π.χ. κοψίματα, εκδορές, εγκαύματα) ή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Τα σημάδια είναι επίσης ραγάδες, οι οποίες είναι αποτέλεσμα γρήγορης διάτασης του δερματικού ιστού (π.χ. κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή λόγω γρήγορης αύξησης του σωματικού βάρους).

Όλοι έχουν μικρές ή μεγάλες ουλές. Ορισμένα είναι ορατά, άλλα λιγότερο, άλλα μας ενοχλούν, άλλα όχι. Το πρόβλημα προκύπτει όταν η ουλή είναι αρκετά εκτεταμένη, έντονα αισθητή ή βρίσκεται σε μέρος του σώματος που είναι συνεχώς εκτεθειμένο (π.χ. πρόσωπο, χέρι) ή αρκετά συχνά εκτεθειμένο (π.χ. πόδια).

Όταν δημιουργείται ένα τραύμα, οι ίνες κολλαγόνου που συνθέτουν τη δομή του δέρματος διαταράσσονται. Αμέσως μετά τον τραυματισμό, σχηματίζεται ένας θρόμβος, στη συνέχεια μια κρούστα και μετά από λίγες ημέρες αρχίζει η διαδικασία επούλωσης. Αυτό οδηγεί σε εντατική σύνθεση κολλαγόνου, το οποίο γίνεται συνδετικό υλικό για τον ιστό, και στον πολλαπλασιασμό νέων κυττάρων. Ως αποτέλεσμα, αναπτύσσεται νέος ινώδης συνδετικός ιστός που αντικαθιστά τον αρχικό.

Δυστυχώς, συνήθως διαταράσσεται η ισορροπία μεταξύ της παραγωγής και της διάσπασης του κολλαγόνου κατά τη διαδικασία επούλωσης, με αποτέλεσμα η δομή του υπερκείμενου ιστού να μην είναι πλέον τόσο ιδανική. Παρατηρείται υπερανάπτυξη του συνδετικού ιστού, με άμεσο αποτέλεσμα τις ουλές.

Πώς μοιάζουν οι ουλές και πώς διαφέρουν από το φυσιολογικό δέρμα;

 • Χρώμα – το δέρμα μιας ουλής είναι κοκκινωπό, ροζ, μωβ ή λευκό.
 • Σκληρότητα – ο ιστός σε μια ουλή είναι σκληρότερος από τον κανονικό δερματικό ιστό.
 • Επίπεδο ομαλότητας – σε αντίθεση με το φυσιολογικό δέρμα, η ουλή δεν είναι λεία, αλλά είναι τραχιά και σφικτή κατά τόπους.
 • Δομή – γενικά, οι ουλές είναι πιο κυρτές από το κανονικό δέρμα, λιγότερο ελαστικές από το κανονικό δέρμα, λιγότερο κανονικές και ανομοιόμορφες, με χαρακτηριστική πάχυνση και συμφύσεις.

Μπορεί μια ουλή να εξαφανιστεί; Πώς να απαλλαγείτε από τα σημάδια;

Εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο το φροντίζουμε, αλλά και από το βάθος και την έκταση του τραυματισμού, αν η ουλή θα είναι έντονα ή ελαφρώς ορατή. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη φροντίδα της ουλής όσο το δυνατόν νωρίτερα, αν είναι δυνατόν αμέσως μετά την έναρξη της διαδικασίας επούλωσης, όταν υπάρχει μια εντατική διαδικασία αναγέννησης των ιστών και ανάπτυξης νέων κυττάρων. Από την άλλη πλευρά, οι παλαιότερες ουλές μπορούν επίσης να μειωθούν.

Με τη χρήση των κατάλληλων σκευασμάτων τακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε ουλή μπορεί να εξαφανιστεί μερικώς ή σχεδόν πλήρως. Το SmooSkin είναι ένας καινοτόμος ορός για ουλές και ραγάδες, με τη βοήθεια του οποίου εντείνουμε τις διαδικασίες αναδόμησης του συνδετικού ιστού, βελτιώνουμε την κατάσταση του σημαδεμένου δέρματος και αποτρέπουμε το σχηματισμό μεγάλων, ανάγλυφων ουλών στις πληγωμένες περιοχές. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση πιο πρόσφατων ουλών, αλλά εξαλείφει επίσης τις παλαιότερες.

 Ορός για ουλές SmooSkin

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ SMOOSKIN ΤΏΡΑ

Το SmooSkin είναι μια πολύτιμη υποστήριξη για τέτοια μειονεκτήματα του δέρματος όπως:

 • ουλές ακμής,
 • ουλές μετά από κοψίματα, εγκαύματα, πτώσεις και άλλους μηχανικούς τραυματισμούς του δέρματος,
 • ουλές μετά από επεμβάσεις και θεραπείες,
 • αποχρωματισμούς,
 • ραγάδες.

SmooSkin – ισχυρή ανακατασκευή και επαγγελματική φροντίδα

ΤοSmooSkin είναι ένας ορός αναδόμησης και λείανσης που έχει σχεδιαστεί για τη διόρθωση των ουλών και των ραγάδων, ανεξάρτητα από το επίπεδο ή την έκτασή τους. Έχει ισχυρή σύνθεση με βάση την υδροξυπρολίνη, η οποία ενισχύει και ανανεώνει τον συνδετικό ιστό. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με μια σειρά από πολυλειτουργικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας.

ΤοSmooSkin βοηθά στην ανανέωση του δικτύου ινών κολλαγόνου, το οποίο προωθεί τη σταδιακή μετατροπή του ουλώδους ιστού σε φυσιολογικό δέρμα. Χάρη στο σύμπλεγμα των δραστικών ουσιών, τα εξογκώματα, οι παχύνσεις, οι ανομοιομορφίες αρχίζουν να θολώνουν, η δομή του δέρματος και το χρώμα του αρχίζουν να ενοποιούνται. Σε καθημερινή επαφή με το SmooSkin, το δέρμα ενυδατώνεται, θρέφεται, γίνεται ελαστικό, απαλό και βελούδινο.

Σύνθεση ορού SmooSkin

 ορός smooskin για ουλές

ΤοSmooSkin διακρίνεται για την ευχάριστη για το δέρμα υφή του, την εύκολη εφαρμογή και την αποτελεσματική, βαθιά απορρόφηση. Στο σκεύασμα θα βρείτε τα ακόλουθα ενεργά συστατικά:

Υδροξυπρολίνη

Η υδροξυπρολίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ που αποτελεί μέρος του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο με τη σειρά του είναι το βασικό δομικό στοιχείο της επιδερμίδας μας, υπεύθυνο για τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και το σωστό επίπεδο τάσης της. Η υδροξυπρολίνη που περιέχεται στον ορό SmooSkin συμπληρώνει τις απώλειες του βασικού δομικού υλικού της επιδερμίδας, αποκαθιστά την κατάλληλη πυκνότητα, συμπαγή μορφή, σφριγηλότητα και ελαστικότητα.Αποκαθιστά τη σωστή πυκνότητα, συμπαγή μορφή, σφριγηλότητα, ελαστικότητα, απαλότητα του δέρματος – γενικά, βελτιώνει τη δομή του. Διεγείρει τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος και έχει ενισχυτικές ιδιότητες. Φροντίζει για την καλή κατάσταση των ινών κολλαγόνου και βελτιώνει την αντοχή του συνδετικού ιστού σε δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες και τον προστατεύει από βλάβες.

Λάδι αβοκάντο

Το λάδι αβοκάντο είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για το δέρμα μας. Διακρίνεται από μια πολύ πολύτιμη σύνθεση για το δέρμα, στην οποία πρωταγωνιστούν τα ακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα 3, 6 και 9. Περιέχει επίσης βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, πυρίτιο, ψευδάργυρο, φυτοστερόλες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Σε περίπτωση κατεστραμμένου και πολύ απαιτητικού δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος που καλύπτεται από ουλές και ραγάδες, λειτουργεί τέλεια, αναγεννώντας, θρέφοντας σε βάθος και μειώνοντας την ορατότητα των μη αισθητικών αλλαγών. Ενεργοποιεί τις διαδικασίες επιδερμικής αναγέννησης, επιταχύνει την επούλωση. Παρέχει στο δέρμα το κατάλληλο επίπεδο λιπαρότητας και ενυδάτωσης, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα.

Λάδι καρύδας

Άλλο ένα πολύτιμο συστατικό για το δέρμα που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Περιέχει ακόρεστα και κορεσμένα λιπαρά οξέα σε βέλτιστες δόσεις, μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Ε, σιδήρου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, βιταμίνης C, βιταμίνες Β και τη δύναμη των αντιοξειδωτικών, καθιστώντας το μια πραγματική βόμβα αναδόμησης, προστασίας και θρέψης για το δέρμα. Λιπαίνει, ενυδατώνει, αναπλάθει, καταπραΰνει, μειώνει τις φλεγμονές και καταπολεμά τα βακτήρια. Αφήνει το δέρμα λείο και ζωτικό, υποστηρίζει τη διαδικασία επούλωσης και το σχηματισμό νέων, υγιών, ομοιόμορφων ιστών.

Βούτυρο καριτέ

Το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, πολυφαινόλες, φυτοστερόλες, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτά τα πολύτιμα δομικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, συνδέοντας και ανανεώνοντας τη δομή του και αποκαθιστώντας την υγιή, όμορφη εμφάνισή του. Διεγείροντας την επούλωση των πληγών, προστατεύοντας τα κύτταρα του δέρματος από τις βλάβες, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, λείο και απαλό, το βούτυρο καριτέ μειώνει επίσης την εμφάνιση των ουλών.

Centella Asiatica

Η Centella Asiatica είναι ένα πολύτιμο προσαρμογόνο που αποκαθιστά την ισορροπία στο σύστημά μας, προστατεύει την καλή λειτουργία των οργάνων και φροντίζει για την καλή κατάσταση των κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης, διεγείρει τις διαδικασίες ανανέωσης του κατεστραμμένου δέρματος, βελτιώνει το επίπεδο ενυδάτωσης και την ένταση. Παρέχει επίσης στο δέρμα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, παρουσιάζει αντιγηραντικές ιδιότητες και το προστατεύει από τους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Καταπραΰνει επίσης τους ερεθισμούς και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Εκχύλισμα κρεμμυδιού

Το εκχύλισμα κρεμμυδιού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης των ουλών. Διεγείρει την αναγέννηση των κατεστραμμένων κυττάρων και, ταυτόχρονα, διεγείρει τη διαδικασία του πολλαπλασιασμού των νέων κυττάρων. Είναι χρήσιμο τόσο σε παλαιότερες όσο και σε πιο φρέσκες ουλές. Βελτιώνει την κατάσταση του συνδετικού ιστού, κάνει το σημαδεμένο δέρμα πιο ομοιογενές, πιο ελαστικό και πιο λείο. Εξισώνει το χρώμα του δέρματος, καταπολεμά τις δυσχρωμίες και οδηγεί σε σταδιακή εξασθένιση και συρρίκνωση των ουλών.

SmooSkin – μια θεραπεία για ουλές και ραγάδες. Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε και πόσο γρήγορα;

 SmooSkin

Η αναδόμηση του δέρματος που έχει υποστεί ασυνέχεια και θραύση των ινών κολλαγόνου δεν διαρκεί 2-3 ημέρες, αλλά απαιτεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συνήθως αρκετούς μήνες. Ωστόσο, με τη χρήση του ορού SmooSkin θα επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία και μέσα σε 8-10 εβδομάδες θα μπορούμε να απολαμβάνουμε λείο, ομοιόμορφο και χωρίς παραμορφωτικές αλλαγές δέρμα.

Για τις παλαιότερες ουλές, το SmooSkin βελτιώνει επίσης την εμφάνιση του δέρματος, εξομαλύνοντας την υφή του δέρματος, κάνοντας τις ουλές πιο ομοιόμορφες και μειώνοντας το μέγεθός τους.Η συγκεκριμένη διάρκεια της θεραπείας, ωστόσο, εξαρτάται από την έκταση της ουλής ή της ραγάδας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη οι ατομικές προδιαθέσεις του οργανισμού – το δέρμα ορισμένων ανθρώπων αντιδρά πιο γρήγορα στο παρασκεύασμα, ενώ άλλων λίγο πιο αργά.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με SmooSkin για αρκετές εβδομάδες καθημερινής χρήσης είναι συνήθως πολύ ικανοποιητικά. Πώς λειτουργεί το SmooSkin;

 • Εξασφαλίζει τη σωστή, ομοιόμορφη κατανομή του νεοσχηματισμένου συνδετικού ιστού, αποτρέπει την πάχυνση και τις συμφύσεις και, συνεπώς, τον σχηματισμό ανάγλυφων, ιδιαίτερα ορατών ουλών.
 • Μειώνει σταδιακά την ορατότητα των ουλών.
 • Μειώνει τις ραγάδες (παλιές και νέες) ανεξάρτητα από τη θέση τους (π.χ. στους μηρούς, τους γλουτούς, το στήθος, τα χέρια, την κοιλιά) και την αιτία τους (π.χ. αυτές που προκαλούνται από την ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το παλαιότερο όσο και για το πιο φρέσκο δέρμα, ανεξάρτητα από τη θέση (π.χ. στους μηρούς, τους γλουτούς, το στήθος, τα χέρια, την κοιλιά) και την αιτία (π.χ. που προκλήθηκε από ταχεία αύξηση βάρους, εγκυμοσύνη, ορμονικές ανισορροπίες, ταχεία αύξηση της μυϊκής μάζας).
 • Αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος, προστατεύει από μελλοντικές ραγάδες.
 • Επιταχύνει την επούλωση των πληγών, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των νέων κυττάρων του συνδετικού ιστού.
 • Εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, μειώνει τον αποχρωματισμό στις πληγωμένες περιοχές, αμβλύνει τις διαφορές μεταξύ της ουλής και του δέρματος που βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση.
 • Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και βελτιώνει την κατάστασή της – την κάνει πιο σφριγηλή, πιο ελαστική και πιο λεία.
 • Παρέχει στο δέρμα το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης και έντασης.
 • Μειώνει αποτελεσματικά τις βλάβες της ακμής.
 • Ενισχύει το δέρμα, βελτιώνει την αντοχή του, το προστατεύει από επιβλαβείς παράγοντες (π.χ. υπεριώδης ακτινοβολία).
 • Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, ομορφαίνει και αναζωογονεί το δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση.

SmooSkin – γνώμες

Οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει το SmooSkin μιλούν γενικά για πολύ καλά αποτελέσματα του καλλυντικού. Επιτάχυνση της επούλωσης των ουλών, ισχυρά επανορθωτικά αποτελέσματα, μείωση των ραγάδων, σταδιακή μείωση της ορατότητας των ουλών, βελτίωση της δομής του δέρματος, ελάφρυνση τηςΑυτές είναι οι πιο συχνές απόψεις για το SmooSkin. Οι πελάτες επαινούν επίσης το καλλυντικό για την ευχάριστη, φιλική προς το δέρμα του σύσταση και την υψηλή αποτελεσματικότητά του.

Serum για ουλές και ραγάδες – πώς να το χρησιμοποιήσετε και πού να το αγοράσετε;

ΤοSerum SmooSkin πρέπει να εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε στεγνό δέρμα. Τρίψτε απαλά με τις άκρες των δακτύλων με κυκλικές κινήσεις.

Για να παραγγείλετε το SmooSkin με ασφάλεια και ταχύτητα, είναι καλύτερο να μεταβείτε στη διεύθυνση στον επίσημο δικτυακό τόπο του προϊόντος . Είναι διαθέσιμα εκεί ελκυστικές εκπτώσεις (πληρώνετε λιγότερο όταν αγοράζετε περισσότερα με τη μία).

 SmooSkin

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ SMOOSKIN ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/avocado-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/what-is-shea-butter
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/centella-asiatica-for-skin#benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/262881
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/how-onions-can-benefit-your-skin

Category: Ομορφιά

Article by: admin