prostan plus top

Prostan Plus – κάψουλες σχεδιασμένες για την υποστήριξη και τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και απόδοσης του προστάτη

Χάρη στο μοναδικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών του, το Prostan Plus παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τον αδένα του προστάτη, προάγοντας τη σωστή λειτουργία του και την απουσία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας σε αυτό το σημαντικό όργανο. Ζήστε τα οφέλη από τη λήψη Prostan Plus και κάντε αποτελεσματικά βήματα προς έναν υγιή προστάτη και ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα σήμερα με τη δύναμη των 100% φυσικών και ασφαλών στη χρήση συστατικών.

Ο προστάτης αδένας – πώς μοιάζει και πού βρίσκεται αυτό το σημαντικό όργανο του ανδρικού σώματος;

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας του προστάτη, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη φύση του προστατικού αδένα και τον βασικό του ρόλο στο ανδρικό σώμα. Ο προστάτης, εναλλακτικά αναφερόμενος ως αδένας του προστάτη ή προστατικός αδένας, είναι ένα μικρό όργανο με μήκος περίπου 3,5 έως 4 εκατοστά και ύψος και πλάτος περίπου 2,5 εκατοστά.

Βρίσκεται στο κάτω μέρος της πυέλου, βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη και ακουμπά στο τοίχωμα του ορθού. Μια βασική πτυχή του ουροποιητικού συστήματος είναι ότι η ουρήθρα διέρχεται από τη μέση του προστάτη, γεγονός που μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει διαταραχές της υγείας που σχετίζονται με τη λειτουργία της ούρησης.

Από ποιες καταστάσεις μπορεί να επηρεαστεί ο προστάτης;

 υπερτροφία του προστάτη

Η φυσική κατάσταση και η υγεία του προστάτη αδένα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, αν θέλουμε να διατηρήσουμε όλες τις σεξουαλικές λειτουργίες και την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Αξίζει να υποστηρίξουμε αυτή τη διαδικασία με ένα σωστά επιλεγμένο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο θα μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης τριών σοβαρών παθήσεων:

 • υπερτροφία του προστάτη, που χαρακτηρίζεται από τη διόγκωση του προστάτη πέρα από το τυπικό του μέγεθος, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Αυτό επηρεάζει αρνητικά το ουροποιητικό σύστημα, ασκώντας πίεση τόσο στην ουρήθρα όσο και στην ίδια την ουροδόχο κύστη. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα όπως ακράτεια, δυσκολία στην ούρηση, αίσθημα καύσου και δυσφορία στο περίνεο,
 • προστατίτιδα, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με δύο διαφορετικές μορφές: οξεία και χρόνια, είτε αυτοάνοσης, ορμονικής ή βακτηριακής προέλευσης. Ανάλογα με τον τύπο, μπορεί να διαρκέσει λίγες ημέρες ή περισσότερο, στη χρόνια μορφή ακόμη και αρκετούς μήνες
 • ο καρκίνος του προστάτη, ο οποίος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμάται και, εάν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο.

Για τι είναι υπεύθυνος ο προστάτης αδένας στο ανδρικό σώμα;

Οι κάψουλες Prostan Plus θα υποστηρίξουν έναν εξασθενημένο προστάτη αδένα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό για τους άνδρες να συνειδητοποιήσουν τη σημασία αυτού του οργάνου, καθώς επιτελεί πολλούς ζωτικούς ρόλους και οι σημαντικότεροι, επίσης σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι οι εξής

 • η παραγωγή του υγρού, το οποίο αποτελεί συστατικό του σπέρματος, η κλιμάκωση της καλής λειτουργίας του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, έχοντας τηνευθύνη για την παροχή θρεπτικών ουσιών που αυξάνουν την κινητικότητα και τη ζωτικότητα του σπέρματος, καθώς και τη διευκόλυνση της μετακίνησής του,
 • υπεύθυνη για την εκσπερμάτωση του ίδιου του σπέρματος, δηλαδή την εκσπερμάτωση, η οποία προκαλείται από τις συσπάσεις των λείων μυών που περιβάλλουν τον προστάτη.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ PROSTAN PLUS ΤΏΡΑ

Prostan Plus – τα συστατικά που είναι υπεύθυνα για τις υψηλές επιδόσεις

 Prostan Plus

Δράση και ερευνητικά αποδεδειγμένη υψηλή αποτελεσματικότητα Prostan Plus οφείλεται στην κατάλληλα επιλεγμένη σύνθεση, τη χρήση έως και 11 φυσικών δραστικών ενώσεων. Είναι ασφαλή, δεν έχουν παρενέργειες, αν και ο κατασκευαστής συνιστά να ελέγξετε εκ των προτέρων εάν εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση σε κάποιο από αυτά, για την οποία δεν ευθύνεται. Οι ειδικοί εκτιμούν αυτές τις κάψουλες για την περιεκτικότητά τους σε ουσίες όπως:

BioPerine®.

Μια μοναδική ένωση που έχει στη σύνθεσή της ένα πολύτιμο αλκαλοειδές, την πιπερίνη, η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα ωφελειών για την υγεία και η πηγή της είναι το εξωτερικό κέλυφος των κόκκων πιπεριού. Η ένωση αυτή δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, υποστηρίζει τη λειτουργία του ήπατος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την απορρόφηση άλλων ενεργών ενώσεων που βρίσκονται σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής.

USPlus®

Φαρμακευτικό εκχύλισμα του saw palmetto, ενός φυτού που είναι περισσότερο γνωστό στη χώρα μας ως φοίνικας sabal. Το φυτό έχει πάνω από 40% απαραίτητα λιπαρά οξέα και πρόσθετα θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας του προστάτη, όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, συνένζυμο Q10, φυτοστερόλες και φλαβονοειδή. Ο πρωταρχικός ρόλος του USPlus® είναι να:

 • τη μείωση της συχνότητας ούρησης,
 • βελτιστοποίηση της λειτουργίας ολόκληρου του ουροποιητικού συστήματος,
 • τον αποκλεισμό της μετάλλαξης της τεστοστερόνης DHT ή της διυδροτεστοστερόνης, μιας από τις αιτίες της υπερτροφίας του προστάτη.

Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας

Οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά που ευθύνονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Περιέχουν έως και 20% β-σιτοστερόλες και μια ολόκληρη σειρά από βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον, οι κολοκυθόσποροι αποτελούν καλή πηγή βιταμινών C, E και K, καθώς και βασικών μετάλλων όπως ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο και σίδηρος. Αυτά τα ποικίλα συστατικά συμβάλλουν στα συνολικά οφέλη για την υγεία:

 • εξουδετερώνοντας τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT),
 • αναστολή της υπερβολικής ανάπτυξης του προστάτη,
 • τη διευκόλυνση της ροής των ούρων και την απουσία προβλημάτων ούρησης.

Εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας

Η δράση του βασίζεται στην παρουσία 4 πολυφαινολών, που ενισχύονται από πολυάριθμες βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, επίσης βασικά για την υγεία και την απόδοση του αδένα του προστάτη. Η τσουκνίδα βρίσκει μια καθολική φαρμακευτική χρήση και σε αυτή την περίπτωση καταλήγει σε:

 • στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνοδεύουν την κατακράτηση νερού, κυρίως το οίδημα,
 • στη βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών, του σημαντικότερου τμήματος του ουροποιητικού συστήματος,
 • μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της υπερτροφίας του προστάτη και των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.

Εκχύλισμα ιτιάς με μικρά άνθη

Το εκχύλισμα ιτιάς με μικρά άνθη είναι ένα συστατικό που εκτιμάται ιδιαίτερα στη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων που σχετίζονται με τον αδένα του προστάτη. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να αποδοθεί στην παρουσία διαφόρων δραστικών ενώσεων, όπως η κερκετίνη, το λινολενικό οξύ, το στεατικό οξύ, η κεμφερόλη και οι σιτοστερόλες, που ευθύνονται για:

 • την ενίσχυση της ροής των ούρων,
 • την αναστολή ενζύμων που μπορούν να προκαλέσουν υπερτροφία του προστάτη,
 • μείωση της συχνότητας της ούρησης,
 • αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Εκχύλισμα σπόρων ροδιού

Ο εξαιρετικός πλούτος θρεπτικών συστατικών σε αυτό το συστατικό του Prostan Plus είναι η πηγή των θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Τα συστατικά αυτά περιλαμβάνουν βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνες C και Ε, φυτικές ίνες, καθώς και φώσφορο, ιώδιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο, συμβάλλοντας όλα μαζί στη δράση του:

 • αντιφλεγμονώδες, αποτελεσματικό για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος,
 • αντιοξειδωτικό, συμβάλλοντας στη μείωση των επικίνδυνων ελεύθερων ριζών,
 • διατήρηση της ομοιόστασης, της εσωτερικής ισορροπίας του σώματος,
 • μείωση του κινδύνου εμφάνισης νόσου του προστάτη.

Εκχύλισμα φλοιού αφρικανικού δαμάσκηνου

Αυτή η ένωση χρησιμεύει ως ολοκληρωμένη υποστήριξη για την ανδρική υγεία, επεκτεινόμενη στον προστάτη και το ουροποιητικό σύστημα. Η σύνθεσή του, γεμάτη από ενώσεις όπως τανίνες, λιπαρά και φαινολικά οξέα και φυτοστερόλες, παρέχει πολλά θετικά αποτελέσματα:

 • διευκολύνοντας την ταχεία αναγέννηση του επιθηλιακού ιστού του προστάτη,
 • ανακούφιση της φλεγμονής που εμφανίζεται στο ουροποιητικό σύστημα,
 • αντιμετώπιση της διεύρυνσης του προστάτη,
 • υποστήριξη της συνολικής υγείας του ουρογεννητικού συστήματος.

Εκχύλισμα φρούτων ντομάτας

Το συμπλήρωμα διατροφής Prostan Plus είναι σχεδιασμένο με εκχύλισμα φρούτων ντομάτας, το οποίο περιέχει πολλές ευεργετικές ουσίες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση του προστάτη και των ουρογεννητικών οργάνων. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται στις ντομάτες έχουν θετική επίδραση σε:

 • τη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του προστάτη,
 • στην εξάλειψη των επιβλαβών ελεύθερων ριζών,
 • τη μείωση της φλεγμονής και την αναστολή του υπερβολικού πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων,
 • στην απομάκρυνση των επιβλαβών ουσιών από το σώμα λόγω των διουρητικών ιδιοτήτων.

Βιταμίνη Ε

Θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, ένα φυσικό φράγμα που προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από τις βλάβες που προκαλεί το οξειδωτικό στρες, δηλαδή η δράση των ελεύθερων ριζών. Ανακουφίζει αποτελεσματικά τα οδυνηρά συμπτώματα που σχετίζονται με την υπερπλασία του προστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λειτουργικότητα του ανοσοποιητικού και του ουροποιητικού συστήματος.

Ψευδάργυρος

Είναι ένα στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της βέλτιστης υγείας, έχει τόσο ευρύ φάσμα δράσεων. Έχει πολλές λειτουργίες, όπως η ενίσχυση του έμφυτου ανοσοποιητικού μας συστήματος, η προστασία του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος από πιθανές ασθένειες και η εξασφάλιση της ορμονικής ισορροπίας στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης της τεστοστερόνης, της βασικής ανδρικής ορμόνης του φύλου.

Σελήνιο

Το Prostan Plus χρησιμοποιεί τη μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα που ονομάζεται SeleniumSeLECT® για την αποτελεσματική καταπολέμηση πιθανής φλεγμονής του προστάτη. Μειώνει επίσης την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του προστάτη και συμβάλλει στη διαδικασία παραγωγής σπέρματος υψηλής ποιότητας για τη διευκόλυνση της σύλληψης.

Κριτικές εμπειρογνωμόνων και σχόλια από ικανοποιημένους άνδρες σχετικά με το πώς λειτουργεί το Prostan Plus

 Prostan Plus

Αξίζει επίσης να μάθετε ποιες είναι οι απόψεις σχετικά με το γεγονός ότι το σχολαστικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος είναι τόσο αποτελεσματικό. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις απόψεις των ειδικών σε θέματα ασθενειών του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και από τα συντριπτικά θετικά σχόλια ικανοποιημένων ανδρών που ανακούφισαν τις προηγούμενες παθήσεις τους με τη βοήθειά του. Στις κριτικές και τα σχόλια, τονίζουν: “Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό για την υγεία και την υγεία των ασθενών:

 • την απουσία οποιουδήποτε προβλήματος στο ουροποιητικό σύστημα,
 • τη μειωμένη καταπόνηση της ουροδόχου κύστης, ιδίως τη νύχτα,
 • τη διατήρηση και προώθηση της βέλτιστης λειτουργίας του προστάτη και της συνολικής ευεξίας,
 • αυξημένη νεφρική λειτουργία με αποτέλεσμα τη βελτίωση της νεφρικής απέκκρισης,
 • ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες,
 • διατήρηση της βέλτιστης σεξουαλικής απόδοσης,
 • αυξημένη αναπαραγωγική ικανότητα,
 • δοσολογία μόνο δύο κάψουλες την ημέρα για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων,
 • φυσικό σκεύασμα χωρίς λακτόζη, γλουτένη και επικίνδυνο GMO.

Πώς μπορώ να αγοράσω το συμπλήρωμα διατροφής Prostan Plus;

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής, απλά μεταβείτε στη διεύθυνση τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας που παρέχεται. Αξίζει επίσης να ελέγξετε τις προσφορές τιμών που σας επιτρέπουν να μειώσετε το κόστος της αγοράς σας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων.Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων, καθένα από τα οποία διαφέρει όχι μόνο ως προς την τιμή, αλλά και ως προς τον αριθμό των συσκευασιών που περιέχει.

Μόλις πραγματοποιηθεί μια παραγγελία, αυτή επεξεργάζεται αμέσως και παραδίδεται στον παραλήπτη εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Το πακέτο συσκευάζεται πάντα διακριτικά για να προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Διατίθενται πολλαπλές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής κατά την παράδοση, ενώ είναι επίσης δυνατή η αποστολή Prostan Plus εκτός της χώρας μας.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ PROSTAN PLUS ΤΏΡΑ

Category: Θέματα ανδρών

Article by: admin