PhenQ 1

PhenQ – μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την απώλεια βάρους χάρη στα ισχυρά και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά

Στη σημερινή κοινωνία, δύο σοβαρές καταστάσεις, το υπερβολικό βάρος και η νοσογόνος παχυσαρκία, πλήττουν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Ο επιπολασμός αυτών των προβλημάτων αυξάνεται σταθερά και η χώρα μας δεν εξαιρείται από αυτή την τάση, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν ανεξέλεγκτη αύξηση του βάρους τους. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί τον κίνδυνο άλλων παθήσεων που είναι δύσκολο να αγνοηθούν, αλλά αναδεικνύει και την επείγουσα ανάγκη καταπολέμησης του προβλήματος. Ευτυχώς PhenQ , ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής που διατίθεται σε μορφή δισκίων, προσφέρει βοήθεια για ταχεία μείωση του βάρους.

Γιατί αρχίζουμε να παίρνουμε βάρος και τι έχουν να αντιμετωπίσουν τα δισκία PhenQ;

 μια γυναίκα χάνει βάρος

Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η σύνθεση των δισκίων PhenQ για την υποστήριξη της απώλειας βάρους, τα διακρίνει ευνοϊκά από άλλα συμπληρώματα διατροφής αυτού του τύπου. Η ξεχωριστή τους φόρμουλα τους επιτρέπει να καταπολεμούν τους πολυάριθμους παράγοντες που συμβάλλουν στο υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία, μεταξύ των οποίων οι ειδικοί αναφέρουν συχνότερα:

 • την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, τον επιβλαβή καθιστικό τρόπο ζωής και την αποφυγή της άσκησης σε εξωτερικούς χώρους που συμβάλλουν όχι μόνο στην αύξηση του σωματικού βάρους αλλά και στον αυξημένο κίνδυνο διαφόρων ασθενειών,
 • την παραμέληση των συμβουλών των διατροφολόγων και την επιλογή μιας ανθυγιεινής διατροφής φορτωμένης με υπερβολικά λιπαρά και ζαχαρούχα τρόφιμα, καθώς καιεξίσου επιβλαβής είναι η υπερβολική κατανάλωση fast food, γλυκών, ζαχαρούχων ποτών και βαριά επεξεργασμένων τροφίμων γεμάτων συντηρητικά και τεχνητά πληρωτικά,
 • οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του στρες, το οποίο μπορεί είτε να μειώσει την όρεξη είτε να οδηγήσει σε συνεχή τσιμπολόγημα, συχνά με ανθυγιεινά, ζαχαρούχα τρόφιμα,
 • μη εντοπισμένες ενδοκρινικές διαταραχές και συννοσηρότητες που μπορεί να εκδηλωθούν με την πάροδο του χρόνου ως αυξημένη όρεξη ή δυσκολία διατήρησης υγιούς βάρους,
 • γενετικοί παράγοντες, που είναι επίσης πιθανό να παίζουν ρόλο στην κληρονομικότητα του υπέρβαρου ή της παχυσαρκίας από τις προηγούμενες γενιές.

Γιατί δεν πρέπει να υποτιμώνται οι κίνδυνοι για την υγεία από την αύξηση του σωματικού βάρους;

Το υπερβολικό σωματικό βάρος, το οποίο συχνά υπερβαίνει τα αποδεκτά επίπεδα αναφοράς που καθορίζονται από δείκτες όπως ο παράγοντας BMI, δεν πρέπει να υποτιμάται. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί αυτός ο κίνδυνος με την εφαρμογή ενός προσεκτικά επιλεγμένου διατροφικού προγράμματος, ενώ η τακτική άσκηση και η χρήση ενός συμπληρώματος PhenQ , το οποίο περιέχει συστατικά που υποστηρίζουν τη μείωση του βάρους, μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Παραμελώντας αυτό το ζήτημα, θέτουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο σοβαρών συνεπειών για την υγεία μας, οι οποίες σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμη και απειλητικές για τη ζωή. Οι ειδικοί ιατροί και οι ειδικοί σε θέματα διατροφής εφιστούν ιδιαίτερα την προσοχή στους ακόλουθους κινδύνους:

 • διαταραχή του μεταβολισμού των λιπιδίων,
 • αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2,
 • σημαντικές αυξήσεις στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που είναι δύσκολο να ελεγχθούν,
 • διαταραχή της ορμονικής ισορροπίας του οργανισμού, μη φυσιολογική έκκριση πολλών ορμονών, η οποία μπορεί επίσης να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους,
 • υπερφόρτωση των αρθρώσεων των κάτω άκρων, ιδίως των γονάτων, και βλάβες στη σπονδυλική στήλη, η οποία μπορεί να εκφυλιστεί ακριβώς λόγω της παχυσαρκίας,
 • αυξημένα επίπεδα “κακής” χοληστερόλης και ολικής χοληστερόλης στο αίμα,
 • υπερ- ή υποθυρεοειδισμός και δυσλειτουργία άλλων ενδοκρινών αδένων,
 • ανωμαλίες του πεπτικού συστήματος, που προκαλούν διαταραχές στην πέψη και στις μεταβολικές διαδικασίες,
 • σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, κυκλοφορική ανεπάρκεια, ισχαιμική καρδιοπάθεια, αθηροσκλήρωση,
 PhenQ δισκία

Ποια είναι τα βασικά συστατικά που ευθύνονται για τη δράση των δισκίων PhenQ;

Ειδικά σχεδιασμένα για την ενίσχυση του οργανισμού και τη βελτίωση των προσπαθειών απώλειας βάρους, PhenQ έχει τύχει μεγάλης αποδοχής από την άφιξή του στην αγορά. Είναι άμεσα διαθέσιμο χωρίς ιατρική συνταγή και διαθέτει μια προσεκτικά διαμορφωμένη σύνθεση για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου παρενεργειών.

Ωστόσο, συνιστάται στους χρήστες να επαληθεύουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μεμονωμένης αλλεργικής αντίδρασης στο παρασκεύασμα. Κάθε συμπαγές δισκίο PhenQ είναι ισχυρό χάρη στην 100% φυσική και vegan σύνθεσή του, η οποία χρησιμοποιεί:

α-LACYS RESET®.

Τα εργαστήρια του κατασκευαστή έχουν αναπτύξει μια μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα ειδικά για αυτό το συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της απώλειας βάρους, αξιοποιώντας τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στην έρευνα για την απώλεια βάρους.

Ο κύριος στόχος αυτής της φόρμουλας είναι να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της μεταβολικής λειτουργίας, οδηγώντας τελικά στην εξάλειψη του περιττού σωματικού λίπους. Επιπλέον, διεγείροντας τη θερμογένεση, επιτρέπει την καύση πρόσθετων θερμίδων, οδηγώντας σε ορατή απώλεια βάρους.

Capsimax

Η σύνθεση αυτού του συμπυκνωμένου εκχυλίσματος κόκκινου πιπεριού περιέχει ένα ισχυρό αλκαλοειδές γνωστό ως καψαϊκίνη. Αυτό το εκχύλισμα αποδεικνύεται ευεργετικό στην αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων υγείας του πεπτικού συστήματος και έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Ανακουφίζει επίσης τα συμπτώματα της υπεροξύτητας μειώνοντας την παραγωγή γαστρικών υγρών, επιπλέον, βοηθά στην πέψη των υδατανθράκωνw, περιορίζει την όρεξη, αποτρέποντας το τσιμπολόγημα και διεγείρει τη θερμογένεση, διευκολύνοντας έτσι την καύση των περιττών λιποκυττάρων.

Καφεΐνη

Η καφεΐνη, ένα άλλο αναπόσπαστο συστατικό των δισκίων PhenQ, έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων για την απώλεια βάρους. Πρώτα απ’ όλα, έχει θετική επίδραση στη θερμογένεση, διευκολύνοντας την ταχεία εξάλειψη του περιττού λίπους.

Επιπλέον, καταστέλλει αποτελεσματικά την όρεξη, αυξάνει τη σωματική αντοχή που απαιτείται για την άσκηση και παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για τη σωματική δραστηριότητα. Επιπλέον, η καφεΐνη επιταχύνει την αποκατάσταση μετά την προπόνηση, ανακουφίζοντας από την κόπωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το νευρικό σύστημα και ιδιαίτερα τη συγκέντρωση.

Πικολινικό χρώμιο

Το στοιχείο αυτό όχι μόνο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας, αλλά έχει και ρόλο στην υποστήριξη της απώλειας βάρους. Η κύρια λειτουργία του σε αυτή την πτυχή είναι η υποστήριξη του μεταβολισμού των πρωτεϊνών, των λιπών και των σακχάρων, βελτιώνοντας τις πεπτικές διεργασίες, ειδικά όταν συνδυάζεται με επαρκή ημερήσια πρόσληψη φυτικών ινών.

Επιπλέον, το χρώμιο καταστέλλει αποτελεσματικά την όρεξη, συμπεριλαμβανομένων των επεισοδίων έντονης, δύσκολα ελεγχόμενης πείνας, ενώ παράλληλα ρυθμίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων, εξασφαλίζοντας σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μειώνοντας τη χοληστερόλη LDL και τα τριγλυκερίδια.

Εκχύλισμα φραγκόσυκου.

Μια πλούσια πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, το φραγκόσυκο περιέχει πολλές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως θειαμίνη (B1), ριβοφλαβίνη (B2), νιασίνη (B3), παντοθενικό οξύ (B5), πυριδοξίνη (B6), φολικό οξύ (B9) και κοβαλαμίνη (B12).

Επιπλέον, περιέχει πολλές άλλες εξίσου απαραίτητες ενώσεις, όπως βιταμίνη C, βιταμίνες Ε και Κ, φλαβονοειδή, φυτοστερόλες, διαιτητικές ίνες και τα ιχνοστοιχεία φώσφορο, πυρίτιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, χαλκό, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο και σίδηρο.

Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν σε ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού, ρυθμίζουν την πέψη, τον μεταβολισμό των λιπών και τον μεταβολισμό τωντων υδατανθράκων, μειώνουν την απορρόφηση των λιποκυττάρων, καταστέλλουν την όρεξη και βελτιώνουν τη διαδικασία καύσης του λίπους και των περιττών θερμίδων.

Φουμαρική L-καρνιτίνη

Η βιταμίνη BT ή L-καρνιτίνη είναι μια φυσική ένωση που σχηματίζεται στο ανθρώπινο σώμα από τη σύνθεση δύο αμινοξέων, της μεθειονίνης και της λυσίνης. Τα νεφρά και το ήπαρ είναι οι κύριοι τόποι παραγωγής και η προκύπτουσα ένωση αποθηκεύεται στη συνέχεια στον μυϊκό ιστό.

Τα αποτελέσματα αυτής της ουσίας είναι ποικίλα, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη για διάφορες πτυχές της ευεξίας και επιδεικνύοντας αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μεταξύ άλλων. Όσον αφορά την απώλεια βάρους, υποστηρίζει την αποτοξίνωση του οργανισμού, ιδίως από επιβλαβή μέταλλα, μειώνει τα επίπεδα του επιβλαβούς κλάσματος LDL της χοληστερόλης και επιταχύνει την πέψη. Επιπλέον, αυξάνει τη σωματική απόδοση, διευκολύνει τη μετατροπή του λίπους σε αξιοποιήσιμη ενέργεια και μετριάζει τις επιπτώσεις της κόπωσης.

Άλλα συστατικά σημαντικά για την απώλεια βάρους

Η αποτελεσματικότητα και η δράση των δισκίων απώλειας βάρους PhenQ αποδίδεται στην παρουσία άλλων βασικών και εξίσου πολύτιμων συστατικών στη σύνθεσή τους, τα οποία είναι

 • πρόσθετες δόσεις βιταμινών Β, και ο κατασκευαστής έχει επιλέξει προσεκτικά τρεις γνωστές για τις θετικές τους επιδράσεις στη γενική υγεία, τη μεταβολική λειτουργία και την ικανότητα απώλειας βάρους: B3 (νιασίνη), B6 (πυριδοξίνη) και B12 (κοβαλαμίνη),
 • innoslim, ένα παρασκεύασμα που συνδυάζει δύο εκχυλίσματα που προέρχονται από τη ρίζα τζίνσενγκ και το αστράγαλο. Αυτό το μοναδικό μείγμα συμβάλλει στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων από το φαγητό μειώνοντας την απορρόφηση των σακχάρων στο πεπτικό σύστημα και διεγείροντας την απελευθέρωση ορμονών που ενεργοποιούν τον επιταχυνόμενο μεταβολισμό του λίπους,
 • ιώδιο, ένα απαραίτητο στοιχείο που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για τη βέλτιστη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ιδιαίτερα απαραίτητο για την αντιμετώπιση του υπερ- ή υποθυρεοειδισμού του. Εξασφαλίζοντας την επαρκή παραγωγή ορμονών, το ιώδιο διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο στη ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών.

Ποιες είναι οι αξιολογήσεις των δισκίων PhenQ;

 Δισκία PhenQ

Το PhenQ είναι μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση απώλειας βάρους, όπως αποδεικνύεται από το ευρύ φάσμα των συστατικών που καθορίζουν τη δράση του. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια τόσο από τους χρήστες όσο και από τους ειδικούς, οι οποίοι επαινούν τα πολυάριθμα οφέλη της, μεταξύ των οποίων:

 • τη σύνθεση, η οποία είναι τόσο μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όσο και ασφαλής, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν κάποιο από τα συστατικά μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση,
 • το γεγονός ότι το PhenQ συμβάλλει στον περιορισμό της υπερβολικής όρεξης, ενός σημαντικού παράγοντα για την αύξηση του σωματικού βάρους, οδηγώντας σε ταυτόχρονη μείωση της πρόσληψης θερμίδων,
 • ταχύτερη καύση του περιττού λιπώδους ιστού, μειώνοντας την παραγωγή και την αφομοίωση των λιποκυττάρων, επιτρέποντας τη διαμόρφωση του σώματος,
 • αυξημένα επίπεδα ενέργειας για την άσκηση και τις καθημερινές προκλήσεις, συμβάλλοντας όχι μόνο στη μείωση του βάρους αλλά και στη βελτίωση της διάθεσης και της ψυχικής ευεξίας,
 • χαμηλή δόση για αποτελεσματικότητα, με τη συνιστώμενη δόση να είναι μόλις 2 δισκία την ημέρα, ένα στο πρωινό και ένα στο μεσημεριανό γεύμα, την οποία σίγουρα δεν συνιστάται να υπερβείτε.

Ποιος πωλεί το PhenQ;

Έχετε τώρα τη δυνατότητα να αγοράσετε με ευκολία αυτά τα επαναστατικά δισκία απώλειας βάρους απευθείας από το ιστοσελίδα του κατασκευαστή ο οποίος όχι μόνο τα κατασκευάζει, αλλά και τα πωλεί. Αυτό εγγυάται ότι θα λαμβάνετε πάντα ένα πλήρως αποτελεσματικό και αυθεντικό συμπλήρωμα, καθώς και την ευκαιρία να επωφεληθείτε από διάφορες, προσφορές τιμών, μειώνοντας σημαντικά την τελική τιμή αγοράς.

Επί του παρόντος, υπάρχουν τρεις ελκυστικές επιλογές προώθησης για την αγορά του PhenQ, η καθεμία με μοναδική τιμή και ποσότητα συσκευασίας. Διατίθενται πολλαπλές ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής, καθώς και μια επιλογή διεθνούς αποστολής. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται γρήγορα και οι αποστολές αποστέλλονται εντός 48 ωρών και παραδίδονται στον παραλήπτη πάντα σε διακριτική συσκευασία.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ PHENQ ΤΏΡΑ

Βιβλιογραφία:

 • https://www.healthline.com/nutrition/ginseng-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/l-carnitine
 • https://www.healthline.com/nutrition/low-iodine-diet-benefits-precautions-and-foods-to-eat
 • https://www.healthline.com/nutrition/prickly-pear-benefits
 • https://www.webmd.com/diet/supplement-guide-chromium
 • https://www.healthline.com/nutrition/chromium-foods
 • https://www.healthline.com/nutrition/niacin-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/vitamin-b6-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/vitamin-b12-benefits

Category: Αδυνάτισμα

Article by: admin