Screenshot 2022 10 03 at 17 53 16 Ostevit 2022 Kolejne oszustwo Medicamentum

Ostevit – αποτελεσματικό βοήθημα για τον πόνο στις αρθρώσεις με τη μορφή ενός εύπεπτου παρασκευάσματος

ΤοOstevit είναι ένα εντατικό σκεύασμα που παρέχει πολυκατευθυντική υποστήριξη για τα ενοχλήματα των αρθρώσεων. Ανακουφίζει από τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων, είτε το πρόβλημα εντοπίζεται στη σπονδυλική στήλη, στα γόνατα, στους ώμους ή σε άλλες περιοχές του σώματος. Βελτιώνει τη ροή του αίματος μέσω των δομών των αρθρώσεων, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο θρέψης τους. Αυτό διευκολύνει την αποκατάσταση των αρθρώσεων και την ταχύτερη επιστροφή στην προηγούμενη λειτουργία τους. Υποστηρίζει επίσης την αναγέννηση του χόνδρου και την παραγωγή αρθρικού υγρού. Το Ostevit συνιστάται ανεξάρτητα από την ηλικία, την αιτία του πόνου ή τη σοβαρότητα της πάθησης. Το προϊόν είναι φιλικό προς τον οργανισμό, βασίζεται σε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, απορροφάται τέλεια και διεισδύει γρήγορα στους ιστούς, παρέχοντας αποτελεσματική υποστήριξη.

Πόνος στις αρθρώσεις – μια επίμονη πάθηση που δεν χαρίζεται σε μικρούς και μεγάλους

 γραφικό που απεικονίζει μια επώδυνη άρθρωση του ώμου

Ο πόνος στις αρθρώσεις συνοδεύει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Τα αίτια μπορεί να είναι ποικίλα, από παθολογικά έως μετατραυματικά και από τον τρόπο ζωής. Από τις ασθένειες που ευθύνονται για τον πόνο στις αρθρώσεις, οι πιο συνηθισμένες είναι: ο ρευματισμός, η ουρική αρθρίτιδα (αρθρίτιδα), η αρθροπάθεια (οστεοαρθρίτιδα) και οι διάφοροι τύποι αρθρίτιδας.

Ωστόσο, πολύ πιο συχνές αιτίες του πόνου στις αρθρώσεις από ό,τι η ασθένεια, ιδίως μεταξύ των νεότερων ατόμων, είναι οι τραυματισμοί, καθώς και ο τρόπος ζωής.

Παράγοντες του τρόπου ζωής που βλάπτουν τις αρθρώσεις μας και προκαλούν ενοχλήσεις στις αρθρώσεις:

 • Έλλειψη άσκησης – η έλλειψη τακτικής σωματικής δραστηριότητας και η παραμονή σε καθιστική θέση τον περισσότερο χρόνο προκαλεί υπερένταση των αρθρώσεων, στασιμότητα και παραμόρφωση όταν δεν διεγείρονται.
 • Υπερβολικό βάρος, παχυσαρκία – το υπερβολικό βάρος επιβαρύνει αδικαιολόγητα τις αρθρώσεις και αυτές σταματούν να λειτουργούν αποτελεσματικά, προκαλώντας αυξανόμενα προβλήματα κινητικότητας και σοβαρότερο πόνο.
 • Υπερβολική προπόνηση ή κακή εκτέλεση ασκήσεων – προπονητική δραστηριότητα που είναι πολύ έντονη σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του ατόμου και ασκήσεις με πολύ μεγάλο βάρος ή κακή τεχνική.Υπερβολική προπόνηση ή κακή εκτέλεση ασκήσεων – η προπόνηση που είναι πολύ εντατική σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του ατόμου και οι ασκήσεις με υπερβολικά φορτία ή κακή τεχνική μπορούν να συμβάλουν στην υπερφόρτωση των αρθρώσεων ή να προκαλέσουν βλάβες στις δομές των αρθρώσεων, στους συνδέσμους, στους τένοντες και στους μύες. Το πρήξιμο, η φλεγμονή και ο έντονος πόνος είναι συνήθεις συνέπειες μιας τέτοιας βλάβης και καταπόνησης.
 • Λανθασμένη στάση του σώματος – κάθισμα και ύπνος σε άβολα έπιπλα που δεν κάνουν καλό στη σπονδυλική στήλη και η συνήθεια να κάθεστε σε στρεβλή θέση που δεν είναι σύμφωνη με την ανατομία. Η ανάπτυξη μόνιμων παραμορφώσεων, εκφυλιστικών αλλαγών και η πρόκληση πόνου και μειωμένης κινητικότητας της άρθρωσης.
 • Υπερβολικά εντατική σωματική εργασία – επίπονη σωματική εργασία, ιδίως όταν συνδυάζεται με βαριά ανύψωση ή ορθοστασία για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε θέση που δεν βολεύει τις αρθρώσεις (π.χ. εργασία στα γόνατα, σε θέση που δεν βολεύει τις αρθρώσεις). η εργασία στα γόνατα, το σκύψιμο κ.λπ.) συμβάλλει στην καταπόνηση των αρθρώσεων και οδηγεί σε επίμονο πόνο (συνήθως χειροτερεύει μετά από άσκηση).
 • Εργασία σε καθιστή ή όρθια θέση – η παραμονή σε καθιστή ή όρθια θέση για πολλές ώρες είναι ενοχλητική για τις αρθρώσεις, ιδίως για τις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης, καθώς και για τις αρθρώσεις του ισχίου και των γονάτων. Όταν οι αρθρικές δομές είναι ανενεργές για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αδρανοποιούνται. Η κυκλοφορία επίσης επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα οι ιστοί να μην οξυγονώνονται και να μην τρέφονται σωστά. Όλα αυτά μεταφράζονται σε επιδείνωση της λειτουργίας των αρθρώσεων, μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων και αύξηση του πόνου και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων.

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να είναι έντονος, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξετε συνήθειες που θα ανακουφίσουν και θα χαλαρώσουν τις αρθρώσεις, ενώ παράλληλα θα τις διεγείρουν να λειτουργούν συστηματικά. Οι ασκήσεις διατάσεων (stretching) και τα μασάζ εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό. Αξίζει επίσης να εξασφαλίσετε μέτρια σωματική δραστηριότητα, υγιεινή διατροφή και να προσπαθήσετε να χάσετε το περιττό βάρος.

Τα συμπληρώματα είναι επίσης πολύ σημαντικά για την καταπολέμηση του πόνου στις αρθρώσεις. Η επιλογή ενός κατάλληλου σκευάσματος, το οποίο όχι μόνο καταστέλλει τον πόνο, αλλά και μειώνει τη φλεγμονή και κινητοποιεί τους ιστούς για εντατική αναγέννηση, θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία επούλωσης και αποκατάστασης των αρθρώσεων.

ΤοOstevit είναι μια τόσο ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις προσβεβλημένες αρθρώσεις. Η φόρμουλα μπορεί να ληφθεί ως αυτόνομη μέθοδος για την αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων ή ως συμπλήρωμα άλλων μεθόδων θεραπείας.

ostevit

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ OSTEVIT ΤΏΡΑ

Ostevit – δράση

ΤοOstevit παρέχει πολύπλευρη υποστήριξη για τις παθήσεις των αρθρώσεων που εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως:

 • πόνος στις αρθρώσεις (π.χ. γόνατα, αγκώνες, πλάτη, καρποί, γοφοί, ώμοι),
 • πρήξιμο,
 • ερυθρότητα,
 • αυξημένη θερμότητα του σώματος στην περιοχή των αρθρώσεων,
 • αίσθημα δυσκαμψίας στις αρθρώσεις,
 • δυσκολία στην κίνηση ή στην εκτέλεση ορισμένων κινητικών δραστηριοτήτων,
 • περιορισμένο εύρος κινήσεων,
 • τρίξιμο, σκάσιμο στις αρθρώσεις.

ΤοOstevit παρουσιάζει δραστηριότητα σε διάφορα επίπεδα. Έχει αναλγητική, αντιφλεγμονώδη, αναγεννητική, χαλαρωτική και ενισχυτική δράση. Διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει τη λειτουργία των αρθρώσεων, διευκολύνοντας την κίνηση χωρίς να αισθάνεστε έντονο πόνο.

Οι 6 δράσεις του Ostevit για μια γρήγορη λύση στα προβλήματα των αρθρώσεων:

 • αναισθητοποιεί τα νευρικά κύτταρα, καταστέλλοντας τον πόνο,
 • διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στις αρθρώσεις, τροφοδοτώντας τις αρθρώσεις με θρεπτικά συστατικά,
 • καταπολεμά τη φλεγμονή, εξαλείφει το πρήξιμο και την ερυθρότητα,
 • βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες εντός των δομών των αρθρώσεων, βελτιώνοντας τη λειτουργία των αρθρώσεων και διεγείροντας ταυτόχρονα τις διεργασίες αναγέννησης,
 • ενισχύει τις αρθρώσεις, τους χόνδρους, τους συνδέσμους, τους τένοντες και τα αιμοφόρα αγγεία και τα καθιστά πιο ανθεκτικά στις βλάβες,
 • μαλακώνει το δέρμα, χαλαρώνει τους ιστούς, μειώνει το αίσθημα δυσκαμψίας, βελτιώνοντας την κινητικότητα.

Ostevit – διατύπωση

 Ginkgo biloba φύλλα και έλαια σε φιάλες

Τόσο η μορφή του παρασκευάσματος Ostevit όσο και η εκτεταμένη σύνθεσή του το κάνουν να ξεχωρίζει για την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα δράσης του.

Μερικά από τα ενεργά συστατικά του Ostevit:

 • Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) – παρουσιάζει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την κυτταρική βλάβη, προάγει την αναγέννηση των ιστών, βοηθά στην ταχεία εξάλειψη των φλεγμονωδών διεργασιών, συμβάλλοντας στη μείωση του πρηξίματος, του πόνου, της ερυθρότητας.
 • Καψαϊκίνη – μια φυσική ουσία που εξάγεται από πιπεριές τσίλι. Μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή, καταπολεμά τα βακτήρια, καθαρίζει τις τοξίνες. Ταυτόχρονα, έχει θερμαντικό αποτέλεσμα. Φέρνει ανακούφιση στα ενοχλήματα των αρθρώσεων που προκαλούνται από αρθρίτιδα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, φλεγμονές των αρθρώσεων, καθώς και σε καταπονήσεις, διαστρέμματα, διαστρέμματα και άλλους τραυματισμούς.
 • Αλογοκαστανιά – παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την καλή κυκλοφορία. Διεγείροντας τη ροή του αίματος μέσω των δομών των αρθρώσεων, περισσότερα θρεπτικά συστατικά και δομικά υλικά μπορούν να φτάσουν σε αυτές. Έτσι, συμβάλλει στην ενεργοποίηση των διαδικασιών αναγέννησης. Μειώνει επίσης την ένταση στις αρθρώσεις, μειώνει τη δυσκαμψία και τον πόνο. Ενισχύει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία, έχει στυπτικό και αντιεπιληπτικό αποτέλεσμα. Αποτελεί πολύτιμο στήριγμα στη θεραπεία των ρευματισμών, επιταχύνει την εξαφάνιση των μώλωπων και των αιματωμάτων, βοηθά στην τενοντίτιδα, ανακουφίζει από το πρήξιμο και την ερυθρότητα.
 • Μενθόλη – ένα αξιόπιστο φάρμακο για τις παθήσεις των αρθρώσεων, χρήσιμο κυρίως για την εξάλειψη των ενοχλητικών πόνων, του αισθήματος υπερβολικής έντασης στις αρθρώσεις και της συνοδευτικής δυσκαμψίας και των περιορισμών στην κίνηση. Έχει χαλαρωτική, αντιοιδηματική και καταπραϋντική δράση. Φέρνει ανακούφιση από την αρθρίτιδα, βοηθάει στην ταχύτερη αντιμετώπιση των μώλωπες, των τραυματισμών, των διαστρεμμάτων, των υπεξαρθρώσεων. Είναι χρήσιμο τόσο για τον χρόνιο πόνο όσο και για τον ξαφνικό, οξύ, μετατραυματικό πόνο.

Ostevit – αποτελέσματα, οφέλη

ΤοOstevit είναι ένα πολύπλευρο βοήθημα για τις άρρωστες, επώδυνες και δυσλειτουργικές αρθρώσεις. Τα πρώτα αποτελέσματα με τη μορφή μείωσης του πόνου θα παρατηρηθούν ήδη μετά τις πρώτες δόσεις. Με τακτική χρήση, μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια σταδιακή επιστροφή των αρθρώσεων στην προηγούμενη αποτελεσματικότητά τους.

ΤοOstevit, ως σύνθεση ουσιών με αναλγητική, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αναπλαστική, αντιβακτηριακή, ενισχυτική της κυκλοφορίας, χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα των αρθρώσεων.

 Ostevit

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Ostevit:

 • έχει ισχυρή δράση, καταπολεμά τα προβλήματα των αρθρώσεων ανεξάρτητα από την αιτία (π.χ. ηλικία, φθορά των αρθρώσεων, απώλεια της ευκαμψίας των αρθρώσεων, φλεγμονώδεις αλλαγές, ασθένειες, τραυματισμοί και τραύματα, υπερφόρτωση, υπερβολικό βάρος κ.λπ.),
 • περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα ενεργών συστατικών υψηλής ποιότητας,
 • έχει βαθύ και αποτελεσματικό αποτέλεσμα, αντί να καταστέλλει απλώς τον πόνο (όπως κάνουν τα περισσότερα σκευάσματα), χτυπά τις αιτίες του,
 • έχει θετική επίδραση στις κινητικές δεξιότητες, διευκολύνοντας την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων,
 • προστατεύει τους χόνδρους των αρθρώσεων από την υπερβολική φθορά,
 • έχει εξίσου υψηλή επίδραση στον πόνο που εντοπίζεται σε μεγαλύτερες περιοχές του σώματος (π.χ. πλάτη) και σε μικρότερες (π.χ. γόνατο, καρπός),
 • δεν ενέχει κίνδυνο παρενεργειών,
 • δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται για μήνες, όπως κάνουν ορισμένα σκευάσματα, 30 ημέρες είναι αρκετές για να παρατηρήσετε σαφή, θετικά αποτελέσματα.

Ostevit – γνώμες

Αποτελεσματική μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας στις αρθρώσεις, γρήγορη επιστροφή σε καλή κινητικότητα, ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση, θετική επίδραση στους χόνδρους των αρθρώσεων, ανοσία των αρθρώσεων.γρήγορη ανακούφιση από τη φλεγμονή των αρθρώσεων, αποτελεσματική μείωση του πρηξίματος και των μώλωπες – αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που αναφέρουν οι χρήστες του Ostevit. Στις απόψεις των χρηστών, διαβάζουμε επίσης για τέτοια πλεονεκτήματα του παρασκευάσματος όπως: φυσική σύνθεση, μακροχρόνια αποτελέσματα, αξιόπιστη βοήθεια με τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών σε περίπτωση υπερπροπόνησης, αναστολή της εξέλιξης των εκφυλιστικών αλλαγών, έλλειψη ερεθισμών, αλλεργικών αντιδράσεων και άλλων παρενεργειών.

 Ostevit

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ OSTEVIT ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin