Screenshot 2022 05 25 at 20 43 18 nuvialab relax product.webp obraz WEBP 530×530 pikseli

NuviaLab Relax – καλός φρουρός της διάθεσης και αναστολέας του στρες σε μία κάψουλα

 NuviaLab Relax

Το NuviaLab Relax, με τη βοήθεια έξυπνα δρώντων φυσικών συστατικών, μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε καλή φόρμα, άψογη ψυχική ευεξία και θετική στάση ανά πάσα στιγμή, αφήνοντας πίσω μας το άγχος, τη νευρικότητα, το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα. Το μυστικό μιας τέτοιας ευεργετικής επίδρασης στο μυαλό μας είναι μια ειδική σύνθεση από προσαρμογόνα, συστατικά που προστατεύουν τη σταθερή εργασία του νευρικού συστήματος, χαλαρώνοντας και ανακουφίζοντας από την ένταση.

Αυτό το προϊόν, πλούσιο σε σύνθεση, θα αποδειχθεί χρήσιμο για όσους αναζητούν φυσικούς τρόπους για να επιτύχουν μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης και πλήρους χαλάρωσης. Το NuviaLab Relax μπορεί επίσης να αποτελέσει πολύτιμο στήριγμα για άτομα με πολύ δραστήριο και πολυάσχολο τρόπο ζωής που παλεύουν με την κόπωση.

Στρες, ευερεθιστότητα, εναλλαγές της διάθεσης, άγχος – οι εχθροί της καλής ψυχικής υγείας

ΤοNuviaLab Relax είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ταιριάζει καλά στην εποχή μας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων. Αποτελεί αντίδοτο στα ψυχολογικά προβλήματα που είναι πολύ συνηθισμένα στις μέρες μας, όπως το υπερβολικό άγχος, οι εναλλαγές της διάθεσης και η ψυχική κόπωση. Είναι επίσης η απάντηση στη μειωμένη πνευματική απόδοση και στις δυσκολίες εισόδου σε κατάσταση ύπνου και ανάπαυσης.

Ψυχική υγεία – γιατί είναι τόσο συχνό πρόβλημα;

 Μια αγχωμένη γυναίκα στο φορητό υπολογιστή

Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε έναν γρήγορο και πολυάσχολο τρόπο ζωής με αμέτρητες άλλες καθημερινές δουλειές και καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσουμε παράλληλα με τις εργασιακές μας υποχρεώσεις. Σε μια ζωή με τόσο γρήγορους ρυθμούς είναι εύκολο να υποφέρετε από νευρική εξάντληση και μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία.

Βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με στρεσογόνους παράγοντες και καταστάσεις που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, είτε σωματικής είτε ψυχικής. Αντιθέτως, δεν αφήνουμε στον εαυτό μας καθόλου ή πολύ λίγο χρόνο για να χαλαρώσουμε. Λόγω της πίεσης στη δουλειά ή στην ιδιωτική μας ζωή, της υπερπροσφοράς ευθυνών και της έλλειψης χρόνου για τον εαυτό μας, γινόμαστε όλο και πιο τεταμένοι και εσωτερικά ασταθείς, όλο και πιο κατακερματισμένοι και υπερκόπτοντες.

Το έντονο, χρόνιο στρες είναι ο μεγάλος μας εχθρός, όχι μόνο επειδή επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογική μας ευημερία και μειώνει την ποιότητα ζωής μας, αλλά και από καθαρά υγειονομική άποψη. Δεν είναι τυχαίο ότι το άγχος θεωρείται μια από τις κύριες αιτίες πολλών ασθενειών.

Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση στρες, το σώμα μας εκκρίνει σημαντικές ποσότητες κορτιζόλης (ορμόνη του στρες). Η περίσσεια αυτής της ορμόνης είναι κακή για εμάς. Το μακροχρόνιο στρες μπορεί να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, σε πεπτικό έλκος, καρδιαγγειακές παθήσεις, εντερικές παθήσεις, αυτοάνοσα νοσήματα και χρόνιο πόνο.

Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης και το έντονο σωματικό στρες είναι η αιτία πολλών ενοχλητικών συμπτωμάτων όπως:

 • υπερβολική νευρικότητα,
 • εκρηκτικότητα, θυμός,
 • διακυμάνσεις της διάθεσης,
 • προβλήματα συγκέντρωσης και μνήμης,
 • Διαταραχές ύπνου (π.χ. δυσκολία να κοιμηθείς, ρηχός ύπνος, έλλειψη ύπνου, πολύ σύντομος ύπνος),
 • αυξημένη προσέλκυση στα διεγερτικά,
 • καταθλιπτικές διαταραχές, συχνά συναισθήματα θλίψης, θλίψης, αποθάρρυνσης,
 • μειωμένη λίμπιντο,
 • αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα(υπεργλυκαιμία),
 • αυξημένος ρυθμός παλμών, αίσθημα παλμών,
 • υπέρταση,
 • αυξημένη εφίδρωση,
 • τρεμάμενα χέρια,
 • προβλήματα μαλλιών (τριχόπτωση, γκριζάρισμα, φαλάκρα),
 • δερματικά προβλήματα,
 • ακανόνιστος εμμηνορροϊκός κύκλος,
 • αυξημένη ούρηση,
 • έντονη δίψα,
 • υπερβολική όρεξη,
 • πεπτικά προβλήματα (δυσκοιλιότητα, μετεωρισμός, τεμπέλικη πέψη),
 • αύξηση βάρους (υπερβολική συσσώρευση λίπους κυρίως στην κοιλιά, το λαιμό και το πρόσωπο).

Όταν το σώμα παραμένει σε κατάσταση στρες, μας δίνει σήματα μέσω των προαναφερθέντων παραπόνων. Αξίζει να αρχίσετε να τα καταπολεμάτε όσο το δυνατόν νωρίτερα, διότι, όπως ήδη αναφέρθηκε, το μακροχρόνιο στρες προκαλεί όλο και περισσότερες καταστροφές στον οργανισμό και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη πολλών σοβαρών ασθενειών.

Το παρασκεύασμα NuviaLab Relax είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την κατηγορία των φυσικών θεραπειών που βοηθούν στη διατήρηση της καλής πνευματικής κατάστασης. Μειώνει το στρες, το άγχος και τη νευρική ένταση, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά την καλή διάθεση και προκαλεί μια κατάσταση χαλάρωσης. Ωστόσο, το συμπλήρωμα δεν είναι κατάλληλο μόνο για άτομα που αντιμετωπίζουν συχνά αγχωτικούς παράγοντες, αλλά και για όλους όσουςΌποιος βιώνει περιστασιακά άγχος ή αρνητικά συναισθήματα, αλλά θέλει να φροντίσει προληπτικά την εσωτερική του ισορροπία, να βελτιώσει την πνευματική του απόδοση και να εξασφαλίζει πάντα καλή διάθεση.

 NuviaLab Relax Κάψουλες άγχους

ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ NUVIALAB ΧΑΛΑΡΏΣΤΕ ΤΏΡΑ

NuviaLab Relax – σύνθεση

Στην πλούσια σύνθεση του NuviaLab Relax θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα άτομο που βρίσκεται υπό πίεση ή παλεύει με συναισθηματικά προβλήματα ή μειωμένη διάθεση:

 • προσαρμογόνα και νοοτροπικά,
 • βότανα για την ανακούφιση από τη νευρική ένταση και τη χαλάρωσή σας,
 • βιταμίνες για τη διατήρηση των φυσιολογικών νοητικών λειτουργιών,
 • μέταλλα που σταθεροποιούν το νευρικό σύστημα.

Τα επιμέρους δραστικά συστατικά είναι:

Rhodiolife®

Το Rhodiolife® είναι ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμαRhodiola rosea (Rhodiola rosea) τυποποιημένο για ουσίες με υψηλή βιολογική δραστηριότητα, όπως οι ροζαβίνες (5%) και τα σαλιδροσίδια (1,8%). Είναι επίσης ένα πολύτιμο προσαρμογόνο για τη μείωση του στρες και τη σταθεροποίηση της διάθεσης, καθώς και ένα ισχυρό νοοτροπικό για τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Το Rhodiolife® είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να μας κάνει πιο ανθεκτικούς στους στρεσογόνους παράγοντες και να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε δύσκολες, αγχωτικές καταστάσεις, παραμένουμε ισορροπημένοι και χαλαροί, αντί να αναλαμβάνουμε όλο το βάρος του προβλήματος και να υποκύπτουμε σε ένταση ή θυμό.

Ταυτόχρονα, το συστατικό βελτιώνει την πνευματική μας απόδοση, επηρεάζει θετικά τη δημιουργικότητα, επιταχύνει τις διαδικασίες σκέψης, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Προστατεύει επίσης από την πνευματική κόπωση, διεγείρει τη δραστηριότητα και σας επιτρέπει να εκτελείτε περισσότερες εργασίες χωρίς την επίδραση της υπερφόρτωσης.

Εκχύλισμα από το βότανο passionflower (2% βιτεξίνη)

Το Passionflower (Passiflora incarnata) είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα φυτά για τα προσαρμογόνα και ηρεμιστικά του αποτελέσματα. Είναι εξαιρετικό τόσο για την ανακούφιση από τη νευρική ένταση, όσο και για τη μείωση της ευαισθησίας στο στρες και τη μείωση των προβλημάτων ύπνου. Είναι ένα ευέλικτο φάρμακο για τη βελτίωση της νευρικής κατάστασης. Μειώνει το άγχος, προλαμβάνει τις κρίσεις πανικού, διευκολύνει τον ύπνο, χαλαρώνει και καταστέλλει την υπερβολική συναισθηματική διέγερση. Μειώνει ελαφρώς την αρτηριακή πίεση και καταπολεμά τις ταχυπαλμίες. Έχει ευεργετική επίδραση στη διάθεση και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Μας στηρίζει σε κατάσταση μεγάλης πνευματικής προσπάθειας, μας προστατεύει από την εξάντληση και όλες τις συνέπειές της.

Τριφύλλι, μελισσόχορτο και κώνοι λυκίσκου

Τρεις πολύτιμοι φυτικοί πόροι που βοηθούν στην εξάλειψη της νευρικής έντασης και των προβλημάτων ύπνου. Περιορίζουν την πρόσβαση των ερεθισμάτων στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αναστέλλοντας έτσι τη δραστηριότητά του και απελευθερώνοντάς μας από την ένταση, το φόβο, το άγχος, τα έντονα συναισθήματα, την υπερκινητικότητα. Μας επιτρέπουν να εισέλθουμε ελεύθερα σε κατάσταση χαλάρωσης. Καταπολεμούν τις διαταραχές της διάθεσης και μας βοηθούν να προστατευτούμε καλύτερα από τους στρεσογόνους παράγοντες. Διευκολύνουν τον ύπνο και κάνουν τον νυχτερινό ύπνο καλύτερο.

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη B12, παντοθενικό οξύ)

Έναπολύ σημαντικό σύνολο βιταμινών σε επαρκώς υψηλές δόσεις. Ελλείψεις βιταμινών Β παρατηρούνται συχνά σε άτομα με ενεργό, πολυάσχολο τρόπο ζωής. Σε περίπτωση ελλείψεων στον οργανισμό, η εξάντληση, η ευερεθιστότητα, η κακουχία και το στρες γίνονται πολύ πιο έντονα αισθητά και μας πλήττουν σκληρά.

Το σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχεται στο NuviaLab Relax είναι ένας καλός τρόπος για να αναπληρώσετε γρήγορα τις ελλείψεις (το 100% της ημερήσιας απαίτησης αυτών των βιταμινών μπορεί να βρεθεί σε 2 κάψουλες) και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ψυχική διάθεση. Ένα από τα κύρια καθήκοντα των βιταμινών Β είναι η ρύθμιση του νευρικού συστήματος. Εάν τα λαμβάνουμε τακτικά, μπορούμε να υπολογίζουμε σε αποτελέσματα όπως: αυξημένη αντοχή στη σωματική και πνευματική κόπωση, υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, λιγότερο έντονα συναισθήματα στρες, ανακούφιση από τη νευρική ένταση, αυξημένη πνευματική απόδοση, βελτιωμένη συγκέντρωση, βελτιωμένη διάθεση.

Μαγνήσιο – Aquamin™

Τομαγνήσιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα για την υγεία μας, ιδίως στο πλαίσιο της λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στο NuviaLab Relax προέρχεται από θαλασσινό νερό και χαρακτηρίζεται από πολύ καλή αφομοιωσιμότητα, η οποία μεταφράζεται σε υψηλή αποτελεσματικότητα δράσης. Το συστατικό βελτιώνει τη διαδικασία μετάδοσης των ερεθισμάτων μεταξύ των νευρώνων, επηρεάζοντας θετικά τη λειτουργία του εγκεφάλου. Εξασφαλίζει εσωτερική γαλήνη και ευεξία, αυξάνει την αντίσταση στο στρες, αναστέλλει τα συναισθήματα φόβου, άγχους, θυμού και προστατεύει από τις συναισθηματικές διακυμάνσεις.

NuviaLab Relax – πολυκατευθυντική φροντίδα για το μυαλό μας

 NuviaLab Relax Κάψουλες ηρεμισμού και ενίσχυσης της διάθεσης

Το NuviaLab Relax είναι ένα επαγγελματικά ανεπτυγμένο συμπλήρωμα, του οποίου το δυνατό σημείο δεν είναι μόνο η σύνθεση των δραστικών ουσιών, αλλά και οι τέλεια προσαρμοσμένες δοσολογίες. Με την τακτική συμπλήρωση, θα παρατηρήσετε γρήγορα μια σειρά από θετικές επιδράσεις στην ψυχική σας κατάσταση.

Οι επτά πιο συχνά παρατηρούμενες επιδράσεις του NuviaLab Relax:

 • Μείωση του άγχους, μεγαλύτερη απόσταση από τα προβλήματα, μεγάλη εσωτερική γαλήνη και εύκολος χειρισμός αγχωτικών καταστάσεων.
 • Ηρεμία, χαλάρωση, μείωση της νευρικής έντασης, ευερεθιστότητα, θυμός. Αποκτήστε την ικανότητα να εισέρχεστε γρήγορα σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας.
 • Καλύτερη οργάνωση της ζωής, αποτελεσματικότερη εκτέλεση όλων των καθημερινών εργασιών, αυξημένη παραγωγικότητα στην εργασία.
 • Βελτιωμένη διάθεση, μεγαλύτερος ενθουσιασμός για δράση, γενική αισιοδοξία.
 • Μείωση του φαινομένου των συναισθηματικών διακυμάνσεων, καλύτερος έλεγχος των συναισθημάτων.
 • Βελτιωμένη γνωστική λειτουργία, πιο αποτελεσματική σκέψη, μεγαλύτερη δημιουργικότητα.
 • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου (γρηγορότερος ύπνος, λιγότερες αφυπνίσεις, βαθύτερος και πιο αναζωογονητικός ύπνος).

NuviaLab Relax – γνώμες

Σύμφωνα με πολλές κριτικές, το NuviaLab Relax έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα και δίνει ικανοποιητικά αποτελέσματα από κάθε άποψη. Καταπολεμά αποτελεσματικά το άγχος και βοηθά στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών χωρίς προβλήματα. Αντιστέκεται στην πνευματική κόπωση, προστατεύει από τη μείωση των κινήτρων και την αποθάρρυνση.

Σύμφωνα με τους σχολιαστές, έχει επίσης πολύ θετική επίδραση στη διάθεση. Το συμπλήρωμα επαινείται επίσης για τη βελτίωση της συγκέντρωσης και την ενίσχυση της πνευματικής παραγωγικότητας. Το αποτέλεσμα του NuviaLab Relax, όπως ισχυρίζονται οι χρήστες, είναι κατάλληλο για το όνομα του προϊόντος, καθώς όντως παράγει ένα απόλυτα χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Εγγυάται ευεξία κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξασφαλίζει έναν υγιή, βαθύ ύπνο τη νύχτα.

NuviaLab Relax – πώς να χρησιμοποιήσετε και πού να αγοράσετε το συμπλήρωμα;

Η ημερήσια δόση του συμπληρώματος είναι 2 κάψουλες. Αυτό μπορεί να χωριστεί σε 2 μερίδες των 1 κάψουλας. Πιείτε περίπου 300 ml νερό. Η αγορά γίνεται καλύτερα από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος λήψης.

 NuviaLab Relax

ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ NUVIALAB ΧΑΛΑΡΏΣΤΕ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/health/lemon-balm-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/323795
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325292
 • https://www.webmd.com/balance/guide/alternative-therapy

Category: Υγεία

Article by: admin