Nuvia Lab Meno PRO 8

NuviaLab Meno – μια συνταγή για ευεξία και απουσία ενοχλητικών συμπτωμάτων κατά την εμμηνόπαυση

Το NuviaLab Meno είναι ένα σκεύασμα εντατικής δράσης, βασισμένο σε φυσικά εκχυλίσματα, το οποίο εξαλείφει τις ενοχλητικές ενοχλήσεις που συνοδεύουν τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση. Αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εξάψεις, τις διαταραχές της διάθεσης και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα και να κάνουμε έτσι την καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το NuviaLab Meno.Αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εξάψεις, τις διαταραχές της διάθεσης και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα και να κάνουμε την καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική, σαν να μην βιώνουμε καμία ορμονική αναταραχή, το NuviaLab Meno είναι η βέλτιστη μέθοδος. Έχει ισχυρή και αποτελεσματική δράση, παρέχοντας μια εναλλακτική λύση στην ορμονοθεραπεία. Το συμπλήρωμα περιέχει ένα σύμπλεγμα 9 δραστικών ουσιών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια για τη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιταμίνες απαραίτητες για τη γυναικεία υγεία. Έτσι, μας παρέχει πλήρη προστασία. Ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία και βελτιώνει τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική ευεξία.

Εμμηνόπαυση – μια φυσική, αλλά όχι εύκολη φάση στη ζωή κάθε γυναίκας

 γυναίκα κρατά το ημερολόγιο

Ηεμμηνόπαυση είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στη ζωή κάθε γυναίκας. Εμφανίζεται κατά μέσο όρο γύρω στην ηλικία των 50 ετών. Κατά την εμμηνόπαυση, τα επίπεδα των οιστρογόνων (θηλυκές σεξουαλικές ορμόνες) μειώνονται, η λειτουργία των ωοθηκών εξασθενεί και η έμμηνος ρύση παύει.λειτουργία των ωοθηκών και την εξαφάνιση της εμμήνου ρύσεως, η οποία συνδέεται με συνεχή αδυναμία εγκυμοσύνης.

Τα πρώτα σημάδια της επικείμενης εμμηνόπαυσης είναι οι αλλαγές στην έμμηνο ρύση. Η έμμηνος ρύση μπορεί να είναι πιο αραιή ή πιο βαριά από πριν. Μπορεί επίσης να παρατηρηθεί επιμήκυνση του κύκλου (π.χ. από 30 ημέρες σε 40 ημέρες), μείωση (π.χ. από 28 ημέρες σε 22 ημέρες) ή ακανόνιστος (π.χ. μία φορά κάθε μήνα, μία φορά κάθε 2-3 μήνες). Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανιστούν ακόμη και μερικά χρόνια πριν από την εμμηνόπαυση.

Δεδομένου ότι το επακόλουθο της εμμηνόπαυσης είναι η παύση της γονιμότητας, η διαδικασία αυτή συχνά χαρακτηρίζεται ως ένδειξη γήρανσης και εξαφάνισης της θηλυκότητας. Κατά συνέπεια, για τις περισσότερες γυναίκες, η εμμηνόπαυση είναι ένα δύσκολο στάδιο στη ζωή τους.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης αρκετές γυναίκες για τις οποίες η εμμηνόπαυση δεν αποτελεί καθόλου πρόβλημα. Είναι μάλιστα ικανοποιημένοι με αυτό σε κάποιο βαθμό, όχι μόνο επειδή δεν χρειάζεται πλέον να υπομένουν τις ενοχλήσεις που συνδέονται με τηνεμμηνόρροια και μπορεί να κάνει σεξ χωρίς άγχος (χωρίς το φόβο μιας απρογραμμάτιστης εγκυμοσύνης). Είτε η εμμηνόπαυση είναι μια δυσάρεστη, αναμενόμενη ή ουδέτερη φάση για εμάς, σχεδόν όλες μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε επίμονες ενοχλήσεις ως αποτέλεσμα των ορμονικών αλλαγών στο σώμα.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση είναι:

 • εξάψεις
 • υπερβολική εφίδρωση,
 • αδυναμία,
 • ξαφνικό κοκκίνισμα του δέρματος,
 • κόπωση, έλλειψη ενέργειας,
 • προβλήματα ύπνου,
 • ευερεθιστότητα,
 • διακυμάνσεις της διάθεσης,
 • υπερευαισθησία, δακρύρροια,
 • αύξηση βάρους,
 • μειωμένη λίμπιντο,
 • κολπική ξηρότητα,
 • συχνές ενδοοικογενειακές λοιμώξεις,
 • υπερβολική ξηρότητα του δέρματος,
 • αίσθημα παλμών της καρδιάς,
 • εξασθενημένα οστά,
 • μυϊκούς και αρθρικούς πόνους,
 • πονοκεφάλους.

Ευτυχώς, στην αγορά διατίθενται φυσικά σκευάσματα για την εξάλειψη τέτοιων παθήσεων. Ένα από τα πιο πλούσια και αποτελεσματικά είναι το NuviaLab Meno. Καταπολεμά τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση και, ταυτόχρονα, υποστηρίζει το γυναικείο σώμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

 NuviaLab Meno

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB MENO ΤΏΡΑ

NuviaLab Meno – σύνθεση

ΤοNuviaLab Meno έχει μια μοναδική φόρμουλα, ο πυρήνας της οποίας είναι ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας που περιέχει έως και 50% σαπωνίνες. Όπως έχουν δείξει κλινικές μελέτες, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξάλειψη των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως η ευερεθιστότητα ή οι εξάψεις. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά συστατικά που περιέχονται στο NuviaLab Meno που ξεχωρίζουν για την υψηλή βιολογική τους δράση στη σταθεροποίηση των ορμονικών διακυμάνσεων.

NuviaLab Meno ενεργά συστατικά:

 • Libifem® – ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας που περιέχει 50% σαπωνίνες. Οι σαπωνίνες είναι ενώσεις από την ομάδα των γλυκοζιτών που είναι γνωστές για τις ευεργετικές τους επιδράσεις στο γυναικείο σώμα και βοηθούν στην επίλυση γυναικείων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ανακούφισης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Μειώνει τα ενοχλητικά συμπτώματα που προκύπτουν από την ανεπάρκεια οιστρογόνων. Μειώνει σημαντικά τη σοβαρότητα των νυχτερινών εφιδρώσεων και των εξάψεων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ομαλοποιεί τη λίμπιντο, ρυθμίζει τη διάθεση, ανακουφίζει από τη νευρική ένταση και την ευερεθιστότητα και βοηθά στην αποκατάσταση της συναισθηματικής ισορροπίας. Εκτός από την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, το εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας εμφανίζει επίσης πολλές άλλες πολύτιμες ιδιότητες, μεταξύ άλλων βοηθά στη σταθεροποίηση των επίπεδα σακχάρου στο αίμα, έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, έχει αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή και χαλαρωτική δράση, μειώνει τις πεπτικές διαταραχές και βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες.
 • Luprenol® – ένα εκχύλισμα υψηλής ποιότητας από κώνους λυκίσκου που περιέχει 0,03% 8-πρενυλοναρινγενίνη (μια ένωση από την ομάδα των πρενυλοφλαβονοειδών με οιστρογονική δράση). Η πρενυλοναρινγενίνη είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυτοοιστρογόνα. Παρουσιάζει την ικανότητα να δεσμεύει υποδοχείς οιστρογόνων, μιμούμενος έτσι τη δράση των φυσικών μας οιστρογόνων. Ρυθμίζοντας τις ορμόνες, συμβάλλει στη σημαντική ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, ο ιδρώτας, η χρόνια κόπωση, οι διαταραχές του ύπνου, η υπερβολική νευρικότητα και οι διακυμάνσεις της διάθεσης. Όντας πλούσια πηγή φυτοοιστρογόνων, το εκχύλισμα κώνου λυκίσκου αποτελεί ένα φυσικό, ασφαλές για την υγεία υποκατάστατο της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης.
 • Εκχύλισμα φύλλων και ανθέων από τριφύλλι λιβαδιού [8% ισοφλαβόνες] – είναι πλούσιο σε ισοφλαβόνες (φυτοοιστρογόνα), οι οποίες μοιάζουν με τα οιστρογόνα στη δομή και τη δράση. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, το τριφύλλι χρησιμοποιείται με επιτυχία σε καταστάσεις ανεπάρκειας οιστρογόνων στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της εμμηνόπαυσης. Ανακουφίζει τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχολογικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών της λίμπιντο, της κολπικής ξηρότητας, της υπερβολικής εφίδρωσης και της μειωμένης διάθεσης.
 • Εκχύλισμα βοτάνου μηδικής – χάρη στην περιεκτικότητά του σε φυτοοιστρογόνα, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο όπως τα οιστρογόνα στο σώμα μας. Έτσι, μειώνει τα παράπονα που σχετίζονται με την ανεπάρκειά τους. Ανακουφίζει από τις διαταραχές της διάθεσης, τις εξάψεις, την κόπωση και άλλα συμπτώματα που εμφανίζονται κατά την εμμηνόπαυση. Παράλληλα, υποστηρίζει την υγεία και με άλλους τρόπους: βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και το ουροποιητικό σύστημα, ρυθμίζει το μεταβολισμό, καθαρίζει τις τοξίνες, προστατεύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, έχει αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
 • Εκχύλισμα ρίζας ραβέντι [1,5% ραΐνη] – είναι πλούσια πηγή φυτοοιστρογόνων, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Προσθέτει ζωτικότητα, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας. Ανακουφίζει από τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης, βελτιώνει τη διάθεση, ρυθμίζει την πέψη και επιταχύνει το μεταβολισμό.
 • Βιταμίνη D – Το Vita-algae D® – ένα από τα συστατικά του NuviaLab Meno είναι μια καλά απορροφούμενη βιταμίνη D. Ενισχύει τη φυσική ανοσία του οργανισμού, μειώνει την ευαισθησία σε κρυολογήματα και λοιμώξεις, βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ρυθμίζοντας την ισορροπία ασβεστίου-φωσφορικών αλάτων στον οργανισμό, εξασφαλίζει υγιή, ισχυρά οστά και δόντια και εξουδετερώνει την οστεοπόρωση και τις εκφυλιστικές αλλαγές.
 • ΒιταμίνηΕ – γνωστή ως η βιταμίνη της νεότητας, η βιταμίνη Ε είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, καταπολεμά τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα και αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης.
 • Βιταμίνη Β6 – υποστηρίζει το ενδοκρινικό σύστημα, συμβάλλει στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής λειτουργίας, έχει θετική επίδραση στην ανοσία, υποστηρίζει το νευρικό σύστημα.
 • Φολικό οξύ Advifolate® – συμμετέχει στην παραγωγή και απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών, υποστηρίζει τη λειτουργία του νου, μειώνει το στρες και φροντίζει για την ψυχική ευεξία. Αντιμετωπίζει την κούραση και την κόπωση. Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου (π.χ. καρκίνος του μαστού, καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, καρκίνος του παγκρέατος) και καρδιακών παθήσεων.

NuviaLab Meno – αποτελέσματα

 NuviaLab Meno δισκία εμμηνόπαυσης

ΤοNuviaLab Meno περιέχει μια βέλτιστη δόση φυτοοιστρογόνων με τη μορφή καλά απορροφήσιμων εκχυλισμάτων. Συνδυάζονται με βιταμίνες σημαντικές για την υγεία των γυναικών. Τα ενεργά συστατικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των επίμονων επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης και στο να περάσει η διαδικασία με ευκολία, ενώ ταυτόχρονα επιβραδύνουν την τη διαδικασία γήρανσης και αυξάνουν την προστασία από πολλές ασθένειες, όπως ο καρκίνος, οι οστικές και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.

Τα πρώτα αποτελέσματα με τη μορφή της ανακούφισης των εναλλαγών της διάθεσης, της μείωσης της εφίδρωσης και της μείωσης της συχνότητας των εξάψεων μπορούν να παρατηρηθούν μετά από λίγες μόνο δόσεις. Με την τακτική χρήση των καψουλών, η διάθεση και η κατάσταση του οργανισμού βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Το NuviaLab Meno θα καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να περάσει την εμμηνόπαυση με ήπιο τρόπο, χωρίς να αλλάξει τις συνήθειές της ή να υποστεί τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τις ορμονικές αλλαγές. Πρόκειται για έναν τρόπο βιώσιμης διατήρησης της ευεξίας χωρίς την ανάγκη για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.

Επιδράσεις του NuviaLab Meno:

 • καταπολεμά το φαινόμενο της έντονης εφίδρωσης, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα,
 • καταπολεμά τις εξάψεις και εξαλείφει την τάση για ξαφνική, έντονη ερυθρότητα του δέρματος,
 • βελτιώνει την ψυχική και σωματική κατάσταση,
 • ενισχύει τη ζωτικότητα και την ενέργεια,
 • εξουδετερώνει τις αιχμές βάρους,
 • μειώνει την ευερεθιστότητα, τη δακρύρροια, την ένταση, το άγχος και τις εναλλαγές της διάθεσης, εξουδετερώνει τις καταθλιπτικές καταστάσεις, την απάθεια, το αίσθημα άγχους και την ανησυχία,
 • βελτιώνει τη λίμπιντο, καταπολεμά την κολπική ξηρότητα,
 • καταπολεμά τα προβλήματα ύπνου,
 • έχει θετική επίδραση στην πνευματική απόδοση, καταπολεμά τα προβλήματα συγκέντρωσης και μνήμης.

NuviaLab Meno – γνώμες

 NuviaLab Meno φόρμουλα για την εμμηνόπαυση

Υπάρχουν πολλά σκευάσματα που απευθύνονται σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, αλλά κανένα δεν είναι τόσο πλούσιο σε σύνθεση και ολοκληρωμένο σε δράση όσο το NuviaLab Meno. Τα σχόλια για αυτό το προϊόν είναι ξεκάθαρα – οι χρήστες είναι γενικά πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά του. Θεωρούν ότι με τη λήψη του NuviaLab Meno μπορεί κανείς να ξεχάσει εντελώς ότι περνάει εμμηνόπαυση.

Οι πελάτες συχνά τονίζουν ότι με την τακτική λήψη του NuviaLab Meno, μπορούν να ασκούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση, χωρίς πρόσθετο άγχος και χωρίς να αισθάνονται εξαντλημένοι ή κουρασμένοι. Μπορείτε να ξεχάσετε τις διακυμάνσεις της διάθεσης και τα προβλήματα ύπνου. Μπορείτε επίσης να βιώσετε αύξηση της ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και βελτιωμένη απόδοση, είτε σωματική είτε πνευματική.

Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι το NuviaLab Meno είναι το μόνο που έχει αντιμετωπίσει όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και, επιπλέον, είχε θετική επίδραση στην ανοσία, το δέρμα, τα μαλλιά, την πέψη και τη συνολική λειτουργία του σώματος.

NuviaLab Meno – πού να αγοράσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν;

ΤοNuviaLab Meno πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα, 1 κάψουλα η κάθε μία. Πίνετε με άφθονο νερό (περίπου 300 ml). Αγοράστε το NuviaLab Meno στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του σκευάσματος. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος, ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος συναλλαγής.

 NuviaLab Meno

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB MENO ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin