NuviaLab Immune PRO7

NuviaLab Immune – ο απλούστερος τρόπος για υψηλή αντοχή και αποτελεσματική αντιμικροβιακή προστασία

Το NuviaLab Immune είναι ένα πλούσια σχεδιασμένο και έντονο φυσικό φάρμακο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Με την πρόσφατη πανδημία COVID-19 και τις σημαντικές ποσότητες διαφόρων παθογόνων μικροοργανισμών που υπάρχουν στο περιβάλλον, πολλοί άνθρωποι αναζητούν προσιτές, γρήγορες και απλές μεθόδους για τη βελτίωση της ανοσίας. Με τη διατροφή και μόνο, είναι αδύνατο να ενισχυθούν επαρκώς οι ανοσοποιητικές λειτουργίες του οργανισμού ώστε να γίνει άτρωτος στους παθογόνους μικροοργανισμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα παρασκευάσματα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ουσιών που ενεργοποιούν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να συλλαμβάνουν αποτελεσματικότερα τους “εισβολείς” στο σώμα και να τους εξουδετερώνουν αποτελεσματικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Ένα τέτοιο παρασκεύασμα είναι το NuviaLab Immune, το οποίο, εκτός από τη βελτίωση της ανοσίας, υποστηρίζει επίσης την υγεία μας με διάφορους άλλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρκίνου.

Τι είναι η ανοσία, πώς δημιουργείται και γιατί είναι τόσο σημαντική;

 γυναίκα με προστατευτική μάσκα

Ηανοσία είναι, με λίγα λόγια, μια κατάσταση του οργανισμού στην οποία οι φυσικοί αμυντικοί μηχανισμοί λειτουργούν αρκετά αποτελεσματικά ώστε να μας προστατεύουν από παθογόνα, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, μυκήτων, ιών, αλλεργιογόνων και τοξινών. Ένα περίπλοκο σύστημα, που ονομάζεται ανοσοποιητικό σύστημα ή ανοσοποιητικό σύστημα, χρησιμεύει για τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Αποτελείται από πολλά στοιχεία που συνεργάζονται μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών φραγμών, όπως το δέρμα, καθώς και των οργάνων, των κυττάρων και των ιστών.

Τα στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι:

 • θύμος αδένας,
 • σπλήνα,
 • μυελό των οστών,
 • λέμφος,
 • λεμφαδενικά οζίδια στα έντερα,
 • λεμφαδένες,
 • αμυγδαλές,
 • κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος (λεμφοκύτταρα, μακροφάγα, αντισώματα, κοκκιοκύτταρα, φαγοκύτταρα, κύτταρα NK),
 • ανοσοποιητικές πρωτεΐνες (π.χ. κυτταροκίνες και ιντερφερόνες),
 • μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου,
 • ένζυμα,
 • εξωτερικοί φραγμοί που εμποδίζουν την είσοδο παθογόνων μικροοργανισμών στο σώμα: βλεννογόνοι μεμβράνες, δέρμα, σωματικές εκκρίσεις (π.χ. ιδρώτας, δάκρυα, ούρα).

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί εγγύηση για την ταχεία και αποτελεσματική σύλληψη των παθογόνων μικροοργανισμών (μόλις εισβάλουν στο σύστημα) και την εξουδετέρωσή τους πριν προλάβουν να διεισδύσουν βαθιά στο σώμα.πριν διεισδύσουν στο σώμα και αναπτυχθούν επαρκώς για να προκαλέσουν χάος και να απειλήσουν την υγεία και τη ζωή μας.

Όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί άψογα, σπάνια παθαίνουμε λοιμώξεις, αλλεργίες ή ασθένειες, και όταν συμβαίνουν, τις περνάμε ήπια και μπορούμε να τις καταπολεμήσουμε γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, όταν έχουμε αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, συχνά υποφέρουμε από διάφορεςπαθήσεις, “κολλάμε” εύκολα κρυολογήματα και λοιμώξεις και τις περνάμε πολύ και εντατικά.

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν, μεταξύ άλλων, το αν το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ισχυρό και αν οι αμυντικοί μας μηχανισμοί έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών λειτουργούν αποτελεσματικά:

 • γενετική προδιάθεση (ορισμένοι άνθρωποι πάσχουν από τις λεγόμενες έμφυτες ανοσολογικές ανεπάρκειες, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό τους σύστημα να μην είναι σε θέση να παράγει επαρκείς ποσότητες αντισωμάτων),
 • τον τρόπο ζωής (ένας δραστήριος τρόπος ζωής προάγει την πολύ καλή ανοσία, ενώ ένας καθιστικός τρόπος ζωής την εξασθενεί έντονα),
 • διατροφή (η φτωχή, άχρηστη, ανεπαρκής διατροφή είναι ένας παράγοντας που αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα),
 • διεγερτικά (η περίσσεια διεγερτικών είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που μειώνουν την ανοσία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ασθενειών του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων),
 • επίπεδα στρες (το χρόνιο στρες αποδυναμώνει ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του ανοσοποιητικού συστήματος),
 • την κατάσταση του οργανισμού (ορισμένες ασθένειες συμβάλλουν στη μείωση της ανοσίας, όπως η λευχαιμία, οι πνευμονοπάθειες, η HIV, ο διαβήτης, η διάρροια, η ανορεξία, η ΡΑ).

Η περίοδος των πρώτων ετών της ζωής είναι η πιο σημαντική για τη διαμόρφωση της φυσικής ανοσίας του οργανισμού- ωστόσο, και στην ενήλικη ζωή μπορούμε να φροντίσουμε να την αυξήσουμε και να μειώσουμε την ευαισθησία σε διάφορες λοιμώξεις και ασθένειες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος: σκλήρυνση του σώματος, εμβολιασμοί, τακτική σωματική άσκηση, δίαιτα ανοσίας, περιορισμός των διεγερτικών ουσιών, αποφυγή αντιβιοτικής αγωγής, αποφυγή του στρες, συμπληρώματα διατροφής, υγιεινή του ύπνου (δηλαδή κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα ύπνου).

Μία από τις απλούστερες μεθόδους για την αύξηση της ανοσίας του οργανισμού είναι η συστηματική λήψη παρασκευασμάτων που περιέχουν ουσίες που μπορούν να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει ανοσοποιητικά κύτταρα και έτσι να αντιδρά αποτελεσματικά σε καταστάσεις όπου εχθρικά αντιγόνα εμφανίζονται στον οργανισμό. Αυτά περιλαμβάνουν συστατικά όπως η βιταμίνη D, τα φλαβονοειδή και τα εκχυλίσματα από ορισμένα φυτά.

ΤοNuviaLab Immune περιέχει 7 συστατικά που υποστηρίζουν τη διαδικασία οικοδόμησης υψηλής ανοσίας και ενισχύουν συνολικά το σώμα. Η καθημερινή συμπλήρωσή του θα συμβάλει στην ενίσχυση του αμυντικού φραγμού έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών και θα μειώσει την ευαισθησία μας σε ασθένειες και λοιμώξεις.

NuviaLab Immune – ένα πλούσιο οπλοστάσιο από φύλακες της υψηλής ανοσίας του οργανισμού

ΤοNuviaLab Immune είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ πολύτιμη υποστήριξη για άτομα που αγωνίζονται με μειωμένη ανοσία, τάση για να “κολλάει” εύκολα λοιμώξεις και κρυολογήματα, καθώς και με αδυναμία, κακουχία και συχνά δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης επούλωσης πληγών. Θα είναι επίσης χρήσιμο για τους ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν προληπτικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα, να προστατευτούν από πιθανή πτώση του ανοσοποιητικού τους συστήματος και να έχουν πάντα ένα αεροστεγές προστατευτικό περίβλημα κατά των λοιμώξεων.

NuviaLab Immune PRO1 300x200 1

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB IMMUNE ΤΏΡΑ

Οι κάψουλες NuviaLab Immune περιέχουν ενεργά συστατικά όπως:

Immunell™ (εκχύλισμα ζύμης)

Το εκχύλισμα μαγιάς είναι ένας πλούσιος θησαυρός βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Περιέχει μια πλούσια δεξαμενή βιταμινών Β, βιταμίνης Ε, ψευδαργύρου, σιδήρου, φωσφόρου, καλίου, σεληνίου, χαλκού, μαγγανίου, πρωτεϊνών και αμινοξέων, διαιτητικών ινών. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολύτιμες ουσίες, το εκχύλισμα μαγιάς βελτιώνει τη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού, έχει ενισχυτική δράση και προλαμβάνει τις διατροφικές ελλείψεις. Διεγείρει επίσης τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και υποστηρίζει την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών.

Εκχύλισμα Elderberry

Το elderberry είναι μία από τις καλύτερες φυτικές συνταγές για το κρυολόγημα. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος και η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος επιδεινώνεται. Μεταξύ άλλων, η βιταμίνη C, το φολικό οξύ, η βιταμίνη Α, τα φλαβονοειδή, η πηκτίνη και τα μέταλλα είναι υπεύθυνα για τις θετικές επιδράσεις του elderberry στην υγεία, τα οποία υπάρχουν εδώ σε πολύ υψηλές δόσεις. Χάρη σε αυτή την πλούσια δεξαμενή βιοσυστατικών, το εκχύλισμα elderberry αναζωογονεί τον οργανισμό και βελτιώνει την ανοσολογική απόκριση όταν εκτίθεται σε παθογόνους οργανισμούς. Επιπλέον, τα elderberries παρουσιάζουν εφιδρωτικές και διουρητικές ιδιότητες, βοηθώντας το σώμα να απαλλαγεί από τυχόν τοξίνες πιο αποτελεσματικά.

Εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς

Το αγριοτριανταφυλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη φυσική θεραπεία. Έχει ισχυρή αντισηπτική, αντιοξειδωτική, αντιιική και αντιβακτηριακή δράση. Βελτιώνει την ανοσία, προλαμβάνει τις λοιμώξεις ή ανακουφίζει έντονα την πορεία τους. Καταπολεμά τις φλεγμονές, μειώνει τους πόνους, δίνει ενέργεια και ζωτικότητα, εξαλείφει την κόπωση. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και επιταχύνει την επούλωση των πληγών. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα – ενισχύει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία, υποστηρίζει την καρδιά, συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση. Όλα αυτά χάρη στην πλούσια σύνθεσή του – καροτενοειδή, φλαβονοειδή, τανίνες, πηκτίνες, οργανικά οξέα, βιταμίνες Α, Β, Κ, Ε και μια μεγαδόση βιταμίνης C.

εκχύλισμα λουλουδιών ιαπωνικού μαργαριταριού (98% κερκετίνη)

Το λουλούδι ιαπωνικού μαργαριταριού είναι μια από τις καλύτερες πηγές κερκετίνης – ένα πολύτιμο φλαβονοειδές που διεγείρει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος. Βελτιώνοντας την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, μας προστατεύει τόσο από μικροοργανισμούς και ιούς όσο και από αλλεργιογόνα (έχει αντιισταμινική δράση). Η κερκετίνη που περιέχεται στην κερκετίνη παρουσιάζει επίσης υψηλό αντιοξειδωτικό δυναμικό. Εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, καταπολεμά τις φλεγμονές, εξουδετερώνει τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύει τα κύτταρα από τις μεταλλάξεις. Επιπλέον, το συστατικό υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Βοηθά στην υπέρταση, την ευθραυστότητα και την εξασθένηση των αιμοφόρων αγγείων, το πρήξιμο των ποδιών και τους κιρσούς.

Ρουτίνη

Η ρουτίνη είναι ένα φλαβονοειδές που βρίσκεται στα φρούτα, συμπεριλαμβανομένων των εσπεριδοειδών σε υψηλές συγκεντρώσεις, καθώς και στα λαχανικά, το φαγόπυρο και ορισμένα βότανα, μεταξύ άλλων. Χάρη στην καλά επιλεγμένη δόση και τον συνδυασμό με τη βιταμίνη C και άλλα φλαβονοειδή, η ρουτίνη που περιέχεται στο συμπλήρωμα NuviaLab Immune ξεχωρίζει για την υψηλή αποτελεσματικότητά της στην καταπολέμηση των φλεγμονών, την προστασία από τις λοιμώξεις και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παρουσιάζει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζοντας έτσι όλους τους ιστούς και τα όργανα και εξουδετερώνοντας την πρόωρη γήρανση του οργανισμού. Επιπλέον, έχει πολύ ευεργετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα. Αυξάνει τη στεγανότητα και την ελαστικότητα των τριχοειδών αγγείων, βελτιώνει την κατάσταση των φλεβών, εξουδετερώνει τους θρόμβους και βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Βιταμίνη D – Vita-algae D®

Η βιταμίνη D αποτελεί βασική βιταμίνη για τη διαδικασία οικοδόμησης του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, καθώς επηρεάζει την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού ενεργοποιώντας τα λεμφοκύτταρα (κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που είναι υπεύθυνα για τη σύλληψη και την εξάλειψη των παθογόνων μικροοργανισμών). Η βιταμίνη D διεγείρει επίσης την παραγωγή ανοσοποιητικών πρωτεϊνών και ρυθμίζει τη δραστηριότητα των φλεγμονωδών κυττάρων. Η βιταμίνη D που περιέχεται στο NuviaLab Immune είναι ένας τρόπος αναπλήρωσης των ελλείψεων αυτού του σημαντικού θρεπτικού συστατικού και επίσης μια μέθοδος βελτίωσης των αμυντικών ικανοτήτων του οργανισμού.

Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος έχει πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα, όπως η βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, η ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών, η συμμετοχή στην ανάπτυξη των κυττάρων, η υποστήριξη του σκελετικού συστήματος και η ευθύνη για την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών. Είναι επίσης σημαντικό για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Διεγείρει τους αμυντικούς μηχανισμούς και εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αντισωμάτων, μακροφάγων, λεμφοκυττάρων και NK κυττάρων στον οργανισμό, προστατεύοντάς μας έτσι από παθογόνους μικροοργανισμούς.

NuviaLab Immune – πώς να πάρετε το συμπλήρωμα;

NuviaLab Immune AM11 225x300 1

Αν θέλουμε να βελτιώσουμε τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, να ενισχύσουμε τον οργανισμό και να εξασφαλίσουμε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας και καλύτερη αίσθηση ευεξίας σε καθημερινή βάση, το NuviaLab Immune θα μας βοηθήσει αναμφίβολα σε αυτό. Το συμπλήρωμα κυκλοφορεί σε βολική μορφή κάψουλας, ώστε να μπορούμε να το λαμβάνουμε ανά πάσα στιγμή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η βέλτιστη ημερήσια δόση είναι 2 κάψουλες (να λαμβάνονται με άφθονο νερό). Είναι καλύτερο να το χωρίσετε σε δύο δόσεις (π.χ. πρωί και απόγευμα).

Χάρη στην προσιτή μορφή κάψουλας, το NuviaLab Immune είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να ετοιμάσουμε κανένα έγχυμα ή παρασκεύασμα, αρκεί να πάρουμε μια κάψουλα για να παρέχουμε στον οργανισμό μια τεράστια δόση ουσιών που διεγείρουν τους ανοσοποιητικούς μηχανισμούς του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε προστατευμένοι ανά πάσα στιγμή από επιβλαβείς παράγοντες, είτε αυτοί σχετίζονται με τον πολιτισμό, όπως το νέφος, είτε είναι μολυσματικοί, όπως οι ιοί, τα παράσιτα, τα βακτήρια κ.λπ.

NuviaLab Immune – επιπτώσεις της τακτικής χρήσης

Είτε χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους για τη βελτίωση της ανοσίας είτε η συμπληρωματική χορήγηση είναι η μόνη μορφή, το NuviaLab Immune θα βελτιώσει σίγουρα το έργο του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Για καλά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να λαμβάνετε το συμπλήρωμα τακτικά (καθημερινά) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πόσο ακριβώς θα πρέπει να διαρκέσει η χορήγηση συμπληρωμάτων εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες του σώματός μας. Ορισμένοι άνθρωποι λαμβάνουν τις κάψουλες συνεχώς για 10-12 εβδομάδες και στη συνέχεια κάνουν ένα μικρό διάλειμμα. Άλλοι μεταβαίνουν σε χαμηλότερη δόση μετά από περίπου ένα ή δύο μήνες καθημερινής χρήσης 2 καψουλών… Ανάλογα με την κατάσταση του οργανισμού, πρέπει να προσαρμόζουμε εμείς οι ίδιοι την περίοδο λήψης. Σίγουρα μια θεραπεία ενός μήνα είναι το ελάχιστο. Τα βέλτιστα αποτελέσματα θα επιτευχθούν μετά από 2-3 μήνες θεραπείας.

Επιδράσεις της συστηματικής πρόσληψης NuviaLab Immune:

 • ενεργοποίηση των αμυντικών διεργασιών του οργανισμού, διέγερση των ανοσοποιητικών κυττάρων για την αποτελεσματικότερη σύλληψη και εξάλειψη των παθογόνων παραγόντων, είτε βιολογικών είτε περιβαλλοντικών,
 • ενίσχυση του οργανισμού, αποτελεσματικότερες διαδικασίες αναγέννησης,
 • μειωμένη ευαισθησία σε κρυολογήματα και λοιμώξεις,
 • μείωση των παραπόνων από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα,
 • λιγότερα συμπτώματα αλλεργίας ή πλήρης εξαφάνιση των αλλεργικών αντιδράσεων,
 • ταχύτερη επούλωση των πληγών και βελτίωση της κατάστασης του δέρματος,
 • πιο αργές διαδικασίες γήρανσης, μειωμένος κίνδυνος καρκίνου και άλλων ασθενειών του πολιτισμού (χάρη σε μια πλούσια δεξαμενή αντιοξειδωτικών),
 • ταχεία εξάλειψη της φλεγμονής στο σώμα,
 • μειωμένη ευαισθησία στην ψυχική και σωματική κόπωση,
 • αυξημένα επίπεδα ενέργειας,
 • καλύτερη ευημερία,
 • ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποτοξίνωση του σώματος.

NuviaLab Immune – γνώμες

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα ανοσίας στην αγορά, αλλά δεν έχουν όλα το ίδιο αποτέλεσμα. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με συμπληρώματα που περιέχουν πολλές διαφορετικές δραστικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο ενισχύουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αλλά και ενισχύουν ο ένας τις επιδράσεις του άλλου. Τέτοια είναι η NuviaLab Immune. Το προϊόν έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς, καθώς λειτουργεί έντονα και πολύ πιο γρήγορα από τα ανταγωνιστικά παρασκευάσματα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, είναι σε θέση να ενισχύσει το σώμα και να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό αμυντικό φράγμα ενάντια σε επιβλαβείς παράγοντες. Λόγω της πλούσιας σύνθεσής του και μιας ολόκληρης σειράς θετικών ενεργειών, το NuviaLab Immune, σύμφωνα με πολλές απόψεις χρηστών του διαδικτύου, λειτουργεί πολύ καλά και αξίζει να το αγοράσετε.

Πού να αγοράσετε το NuviaLab Immune;

Για να αγοράσετε το συμπλήρωμα διατροφής NuviaLab Immune γρήγορα και εύκολα, αξίζει να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Μόνο εκεί έχουμε εγγύηση για την πρωτοτυπία και την πλήρη αποτελεσματικότητα του παρασκευάσματος. Δυστυχώς, σε άλλους ιστότοπους μπορεί να συναντήσουμε απομιμήσεις.

NuviaLab Immune PRO8 300x200 1

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NUVIALAB IMMUNE ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/health/potential-benefits-of-rutin
 • https://www.healthline.com/nutrition/rose-hips
 • https://www.webmd.com/diet/elderberry-health-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/161618
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324170

Category: Υγεία

Article by: admin