NovuVita Vir 6 scaled 1

NovuVita Vir – χάπια γονιμότητας για άνδρες – ο τρόπος για ισχυρά, υγιή, κινητικά σπερματοζωάρια

Το NovuVita Vir είναι μια καινοτόμος προετοιμασία για τους άνδρες που επιθυμούν να γίνουν πατέρες στο εγγύς μέλλον. Χάρη σε 11 απόλυτα συμπληρωματικά συστατικά, αυξάνει την ποιότητα του σπέρματος και ταυτόχρονα ενισχύει τον ανδρικό οργανισμό και τον καθαρίζει από τις τοξίνες που είναι επιβλαβείς για την υγεία και την κατάσταση. Ζούμε σε εποχές κατά τις οποίες ένας μεγάλος αριθμός ανδρών αγωνίζεται με μειωμένη γονιμότητα. Αυτό είναι αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, κυρίως του πολιτισμού και του τρόπου ζωής. Το NovuVita Vir είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αντιμετώπιση αυτών των παραγόντων, τη βελτίωση των επιπέδων των ανδρικών ορμονών, την αύξηση της λίμπιντο, τη θρέψη ολόκληρου του σώματος και τη φροντίδα της σωστής διαδικασίας της σπερματογένεσης. Είναι ενδιαφέρον ότι το NovuVita έχει επίσης το αντίστοιχο γυναικείο προϊόν. Χάρη σε αυτό το δίδυμο συμπληρωμάτων, και οι δύο σύντροφοι αποκτούν ισχυρή υποστήριξη στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού.

Τρόπος ζωής και μειωμένη γονιμότητα στους άνδρες

Depositphotos 221374926 S

Παρόλο που η διαδικασία παραγωγής σπέρματος λαμβάνει χώρα στο ανδρικό σώμα συνεχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε απόπειρα γονιμοποίησης της γυναίκας συντρόφου πρέπει να γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα. Μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα του ίδιου του σπέρματος, και κυρίως των αρσενικών αναπαραγωγικών κυττάρων ή σπερματοζωαρίων. Προκειμένου να διεισδύσει επιτυχώς στο ωάριο και να δημιουργήσει μια πιθανότητα σχηματισμού εμβρύου, το σπέρμα πρέπει να είναι υγιές, ισχυρό, ευκίνητο και εξαιρετικά κινητικό. Δυστυχώς, ούτε η ποιότητα ούτε η κινητικότητα του σπέρματος σε πολλούς άνδρες είναι η βέλτιστη, με αποτέλεσμα να μειώνεται η πιθανότητα εγκυμοσύνης για τη σύντροφο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την επιδείνωση της γονιμότητας, με τους πιο συνηθισμένους να είναι:

 • ανθυγιεινή διατροφή,
 • υπερβολική χρήση διεγερτικών ουσιών (αλκοόλ, τσιγάρα, ναρκωτικά),
 • λήψη αναβολικών στεροειδών,
 • καθιστικός τρόπος ζωής, έλλειψη σωματικής δραστηριότητας,
 • υπέρβαρο, παχυσαρκία,
 • υπερθέρμανση των όρχεων (π.χ. στη σάουνα ή φορώντας πολύ στενά εσώρουχα και ρούχα),
 • στυτική δυσλειτουργία,
 • χαμηλή λίμπιντο, σπάνιο σεξ,
 • υπερβολικό άγχος,
 • στέρηση ύπνου,
 • συστηματικά νοσήματα (π.χ. διαβήτης, θυρεοειδοπάθεια, νεφροπάθεια).

Πολλές δεκάδες τοις εκατό των περιπτώσεων μειωμένης γονιμότητας στους άνδρες σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Το σοβαρό, μακροχρόνιο στρες οδηγεί σε διαταραχές στην έκκριση τεστοστερόνης, η οποία έχει τεράστιο αντίκτυπο στη γονιμότητα. Και μια διατροφή φτωχή σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά συμβάλλει στη μείωση των παραμέτρων του σπέρματος.

Η κατάχρηση αλκοόλ, το κάπνισμα και η χρήση ναρκωτικών μεταφράζεται σε αυξημένα επίπεδα ελεύθερων ριζών στο σώμα, τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε βλάβες στα αρσενικά αναπαραγωγικά κύτταρα. Η έλλειψη άσκησης και, κατά συνέπεια, το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία έχουν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη παραγωγή σπέρματος και τη μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων.

Προκειμένου να αποκλειστεί ο κίνδυνος ανωμαλιών στη δομή του σπέρματος και να αυξηθεί η ποιότητα του σπέρματος, συνιστάται επομένως να ξεκινήσετε την προσπάθεια απόκτησης παιδιού κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως:

 • εισαγωγή μιας πιο υγιεινής διατροφής,
 • να κοιμάστε αρκετά (7-8 ώρες),
 • εισαγωγή τακτικής σωματικής δραστηριότητας,
 • μείωση του σωματικού βάρους,
 • μείωση των επιπέδων άγχους.

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε γρήγορα την ποιότητα του σπέρματος είναι επίσης η χρήση κατάλληλα σχεδιασμένων σκευασμάτων βιταμινών γονιμότητας, όπως το NovuVita Vir.

 NovuVita Vir δισκία γονιμότητας για άνδρες

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ NOVUVITA VIR ΤΏΡΑ

NovuVita Vir – σύνθεση. Πώς λειτουργούν οι δραστικές ουσίες του συμπληρώματος;

Λόγω των πανταχού παρόντων παραγόντων του πολιτισμού που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα του σπέρματος και ενός τρόπου ζωής που δεν είναι απόλυτα υγιεινός, όλο και περισσότεροι σύζυγοιόλο και περισσότεροι άνδρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη γονεϊκότητα, βασίζονται σε συμπληρώματα με δισκία ή κάψουλες που ενισχύουν το σπέρμα και διευκολύνουν τη γονιμοποίηση. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το NovuVita Vir.

ΤοNovuVita Vir είναι μια βιταμίνη γονιμότητας παρατεταμένης αποδέσμευσης ειδικά επιλεγμένη για να καλύπτει τις ανάγκες του ανδρικού οργανισμού. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους, όχι μόνο φροντίζουν για την υψηλή ποιότητα του σπέρματος, αλλά και ενισχύουν συνολικά τον οργανισμό και διεγείρουν τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες που διαταράσσουν τις μεταβολικές και ορμονικές διεργασίες και αυξάνουν τον κίνδυνο πολλών ασθενειών.

Εδώ είναι τα ενεργά συστατικά του NovuVita Vir και πώς λειτουργούν:

L-καρνιτίνη

Η L-καρνιτίνη βελτιώνει τις παραμέτρους του σπέρματος. Η υψηλή συγκέντρωσή του στην επιδιδυμίδα μεταφράζεται σε μια πιο αποτελεσματική διαδικασία ωρίμανσης των σπερματοζωαρίων και σε βελτίωση της κινητικότητάς τους και παράταση της διάρκειας ζωής τους. Η L-καρνιτίνη παρουσιάζει επίσης αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας έτσι τα κύτταρα (συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών κυττάρων) από βλάβες και καθυστερώντας τη διαδικασία γήρανσης.

Φολικό οξύ Quatrefolic®

Το φυλλικό οξύ είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά βιταμινών για τη φυσιολογική αναπαραγωγική λειτουργία (τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες). Το φυλλικό οξύ Quatrefolic® που περιέχεται στο NovuVita Vir είναι μια εξαιρετικά ενεργή μορφή αυτής της βιταμίνης, η οποία απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό. Αξίζει να θυμόμαστε ότι η ανεπάρκεια φυλλικού οξέος στον ανδρικό οργανισμό μπορεί να μειώσει σημαντικά τη γονιμότητα, οπότε η συμπλήρωσή του συνιστάται ιδιαίτερα κατά την περίοδο της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Το Quatrefolic® προστατεύει την άψογη ποιότητα του σπέρματος. Διεγείρει την παραγωγή σπερματοζωαρίων, βελτιώνει τη δραστηριότητα και τη ζωτικότητά τους και διευκολύνει τη μετάβασή τους στο ωάριο, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα σχηματισμού εμβρύου.

Εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς

Περιέχει υψηλή δόση βιταμίνης C, η οποία, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, καταπολεμά τα αντιδραστικά κλάσματα οξυγόνου και έτσι εξουδετερώνει τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύει όλα τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του σπέρματος, από τις μεταλλάξεις και τον πρόωρο θάνατο. Αυτή η δράση καθιστά το σπέρμα ισχυρότερο και πιο βιώσιμο. Το εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς ενισχύει επίσης την παραγωγή ούρων, με την οποία αποβάλλονται από το σώμα οι τοξίνες και τα περιττά μεταβολικά προϊόντα. Το συστατικό αυτό προωθεί επομένως μια ολοκληρωμένη αποτοξίνωση του σώματος.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D έχει ευεργετική επίδραση στα κύτταρα των όρχεων και στα επίπεδα των ανδρογόνων (ανδρική σεξουαλική ορμόνη). Αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδυναμώνει το σώμα.

Βιταμίνη Ε

Η ανεπάρκειά του μπορεί να επηρεάσει τη μείωση της ποιότητας του σπέρματος. Η βιταμίνη Ε είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Μειώνει τα επίπεδα των βλαβερών ελεύθερων ριζών στο σώμα και προστατεύει έτσι τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του σπέρματος, από πιθανή βλάβη των πρωτεϊνών και του γενετικού υλικού στο εσωτερικό τους και από πρόωρο θάνατο.

Συνένζυμο Q10

Άλλο ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που κάνει το σπέρμα πιο ανθεκτικό στη φθορά, πιο υγιές και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το συστατικό προστατεύει επίσης τον οργανισμό από την πρόωρη γήρανση και εξουδετερώνει τις ασθένειες του πολιτισμού.

Σελήνιο

Το σελήνιο έχει σημαντική επίδραση στην ανδρική γονιμότητα. Συσσωρεύεται στις γονάδες και συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής σπέρματος. Επηρεάζει την ποιότητα και τη δύναμη του σπέρματος. Τα κάνει πιο ευκίνητα, πλευστά και γρήγορα (γεγονός που διευκολύνει τη γονιμοποίηση). Είναι επίσης ένα σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό που εμπλέκεται στη σύνθεση των ανδρικών ορμονών του φύλου. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αναστέλλει επίσης τη διαδικασία γήρανσης.

Εκχύλισμα καρότου

Παρουσιάζει έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Καταπολεμά τις φλεγμονές, αναζωογονεί, μειώνει το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα και συμβάλλει στη διατήρηση της νεότητας και της ζωτικότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παρέχοντας στον οργανισμό σημαντικά μέταλλα, έχει θετική επίδραση στην ποιότητα του σπέρματος.

Ψευδάργυρος

Είναι χρήσιμο για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα, γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένη λίμπιντο και βελτιωμένη γονιμότητα. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στην ποσότητα και τη δομή του σπέρματος και αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος.

Βιταμίνη B12 και βιταμίνη Β6

Δύο εξαιρετικά σημαντικές βιταμίνες Β για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Βελτιώνουν τη γονιμότητα και αυξάνουν την πιθανότητα σύλληψης. Η βιταμίνη Β6 έχει θετική επίδραση στο DNA, αυξάνει τον όγκο και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και ενισχύει τη δραστηριότητα του σπέρματος. Συμμετέχει επίσης στην παραγωγή τεστοστερόνης. Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας του σπέρματος και στη βελτίωση της κινητικότητας του σπέρματος.

NovuVita Vir – πότε αξίζει να το πάρετε και ποια είναι τα αποτελέσματα της τακτικής συμπλήρωσης;

 NovuVita Vir δισκία γονιμότητας

ΤοNovuVita Vir είναι ένα ασφαλές, αποτελεσματικό, εξαιρετικά δραστικό συμπλήρωμα διατροφής που θα αυξήσει τις πιθανότητες πατρότητας. Για καλύτερα αποτελέσματα, το προϊόν θα πρέπει να λαμβάνεται σε τακτική βάση για παρατεταμένη χρονική περίοδο. Η συνιστώμενη δόση είναι 1 κάψουλα την ημέρα (μετά το γεύμα). Πίνετε άφθονο νερό.

Πότε να επιλέξετε τη συμπλήρωση NovuVita Vir:

 • εάν, λόγω διαφόρων λόγων (π.χ. άγχος, ηλικία, κακή διατροφή, διεγερτικά, προηγούμενες ασθένειες), παραπονιέστε για μειωμένη ποιότητα σπέρματος και μειωμένη γονιμότητα,
 • αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να αφήσετε έγκυο τον σύντροφό σας χωρίς να χρειαστεί να υποβληθείτε σε εξετάσεις πολλαπλών σταδίων και δαπανηρές θεραπείες,
 • αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας συνολικά, να καθαριστείτε από τις τοξίνες και να βελτιώσετε την ορμονική σας ισορροπία,
 • αν προτιμάτε να λαμβάνετε ένα αποδεδειγμένο, υψηλής ποιότητας παρασκεύασμα πολλαπλών συστατικών αντί για πολλά διαφορετικά χάπια ταυτόχρονα,
 • αν, όταν σχεδιάζετε την πατρότητα, στοχεύετε σε μια αλλαγή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και χρειάζεστε ένα παρασκεύασμα για να αναπληρώσετε τις ελλείψεις σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα για την ανδρική υγεία,
 • αν θέλετε να βελτιώσετε γρήγορα τη γονιμότητα με έναν καλά επιλεγμένο συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και εκχυλισμάτων.

Οι 10 ευεργετικές δράσεις του NovuVita Vir για να αυξήσετε την πιθανότητα ο σύντροφός σας να συλλάβει και να γίνει πατέρας:

 • φροντίζει για τη σωστή πορεία της σπερματογένεσης,
 • βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος (π.χ. αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, αυξάνει την πυκνότητα του σπέρματος στο σπέρμα),
 • προστατεύει τη σωστή δομή των σπερματοζωαρίων, τη σωστή κινητικότητά τους και τη μακροζωία τους,
 • προστατεύει από την καταστροφή και τον κατακερματισμό του γενετικού υλικού του σπέρματος,
 • αυξάνει την πιθανότητα γονιμοποίησης του ωαρίου της συντρόφου,
 • έχει ενισχυτική, αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα,
 • εξασφαλίζει επαρκή επίπεδα ανδρικών σεξουαλικών ορμονών, βελτιώνει τη λίμπιντο,
 • βελτιώνει τη λειτουργία του σεξουαλικού συστήματος, έχει θετική επίδραση στον προστάτη,
 • συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων ομοκυστεΐνης (ένα αμινοξύ που είναι υπεύθυνο για τη φυσιολογική κυτταρική αύξηση και ανάπτυξη),
 • υποστηρίζει τη σύνθεση των DNA, των πρωτεϊνών και των αμινοξέων.

NovuVita Vir – κριτικές χρηστών

 NovuVita Vir

ΤοNovuVita Vir είναι μια φόρμουλα νέας γενιάς που αποτελεί μια πλήρη συλλογή καλά απορροφήσιμων βιταμινών, μετάλλων και φυτικών εκχυλισμάτων που υποστηρίζουν την ανδρική γονιμότητα. Συνιστάται όχι μόνο από τους άνδρες που θέλουν να γίνουν πατέρες, αλλά και από τις γυναίκες συντρόφους τους. Στο Διαδίκτυο, μπορεί κανείς να συναντήσει έναν αυξανόμενο αριθμό σχολίων ότι αυτά τα χάπια γονιμότητας αυξάνουν πραγματικά την πιθανότητα σύλληψης και ρυθμίζουν αποτελεσματικά τη σεξουαλική λειτουργία.

Πολλοί πελάτες είναι της γνώμης ότι το παρασκεύασμα έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα, στη λίμπιντο, καθώς και στην ψυχοσωματική κατάσταση και στα επίπεδα ζωτικότητας. Το NovuVita Vir, σύμφωνα με πολλές απόψεις, είναι πολύ πιο μπροστά από τις ανταγωνιστικές προετοιμασίες. Έχει πολύ πιο πλούσια σύνθεση και ισχυρότερο αποτέλεσμα. Τα συστατικά αντιστοιχούν απόλυτα μεταξύ τους, γεγονός που μεταφράζεται σε υψηλή αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου προϊόντος. Πολλοί άνδρες εκτιμούν το NovuVita Vir επειδή είναι μια βολική, πρακτική, διακριτική και, κυρίως, αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της χαμηλής γονιμότητας και της εξασθενημένης ισχύος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το NovuVita Vir ή να αγοράσετε το συμπλήρωμα, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος κάνοντας κλικ εδώ .

NovuVita Vir 2 1024x683 1

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ NOVUVITA VIR ΕΔΏ

Εξερευνήστε και τη γυναικεία έκδοση του NovuVita!

Category: Θέματα ανδρών

Article by: admin