NovuVita Femina 3 scaled 1

NovuVita Femina – μια πλούσια φόρμουλα για να αυξήσει την πιθανότητα εγκυμοσύνης και να ενισχύσει συνολικά το σώμα

Το NovuVita Femina είναι μια σύνθεση βιταμινών, εκχυλισμάτων και βιοστοιχείων που προορίζεται για γυναίκες που σχεδιάζουν να μείνουν έγκυες. Χάρη στην πλούσια και με ακρίβεια επιλεγμένη σύνθεσή του, συμπληρώνει τις ελλείψεις σημαντικών συστατικών για τις μέλλουσες μητέρες και προετοιμάζει τον οργανισμό για την εγκυμοσύνη. Βελτιώνει τη γονιμότητα, υποστηρίζει την ισορροπία των ορμονών και υποστηρίζει το γυναικείο σώμα στη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Το NovuVita Femina είναι η σωστή επιλογή εάν αναζητάτε ένα πλήρες σετ βιταμινών για τις μέλλουσες μητέρες σε ένα δισκίο. Το συμπλήρωμα περιέχει φυλλικό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό στην περίοδο πριν από την εγκυμοσύνη, αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο από μια ολόκληρη σειρά πολύτιμων συστατικών. Γιατί πρέπει να ποντάρετε στη NovuVita;

NovuVita Femina – αποτελεσματική υποστήριξη για τις γυναίκες που προετοιμάζονται για τη μητρότητα

 ένας άνδρας αγκαλιάζει μια έγκυο γυναίκα

Η εγκυμοσύνη είναι μια εξαιρετική περίοδος κατά την οποία το σώμα υφίσταται μια σειρά από γρήγορες μεταμορφώσεις. Το σώμα μιας εγκύου γυναίκας έχει τις δικές του απαιτήσεις- πρώτα απ’ όλα, πρέπει να τροφοδοτείται συστηματικά με όλα τα θρεπτικά συστατικά. Εξίσου σημαντική με την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι και η περίοδος πριν την εγκυμοσύνη. Θα πρέπει ήδη να φροντίζουμε τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έστω και μόνο με ξεκούραση και αυξημένη πρόσληψη βιταμινών.

Για να κυλήσει ομαλά η εγκυμοσύνη, τα βασικά όργανα και συστήματα (συμπεριλαμβανομένου του ενδοκρινικού, του ανοσοποιητικού, του σεξουαλικού και του καρδιαγγειακού συστήματος) πρέπει να λειτουργούν σωστά. Ως εκ τούτου, ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για κάθε μέλλουσα μητέρα είναι η κατάλληλη συμπληρωματική διατροφή με στόχο, αφενός, την ενίσχυση του οργανισμού και τη βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων και, αφετέρου, την προετοιμασία του οργανισμού για τη σύλληψη και τον τοκετό της εγκυμοσύνης και την υποστήριξη της ανάπτυξης του εμβρύου.

Το NovuVita Femina είναι μια τόσο ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις γυναίκες που πρόκειται να γίνουν μητέρες. Το συμπλήρωμα αποκαθιστά την ισορροπία στο σώμα, καθαρίζει το σώμα από τις βλαβερές ουσίες και, ταυτόχρονα, υποστηρίζει ενεργά τις λειτουργίες των αναπαραγωγικών οργάνων και αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης.

 NovuVita Femina δισκία γονιμότητας για γυναίκες

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NOVUVITA FEMINA ΤΏΡΑ

Πώς μπορώ να προετοιμάσω τέλεια το σώμα μου για την εγκυμοσύνη;

Όταν σχεδιάζετε να αποκτήσετε παιδιά, αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση του σώματός σας. Η τακτική, μέτρια σωματική δραστηριότητα, ο άφθονος χρόνος που περνάτε στην ύπαιθρο, η έλλειψη άγχους, ο άφθονος ύπνος και η ξεκούραση, η μη υπερκόπωση και η διακοπή των διεγερτικών ουσιών είναι πολύ σημαντικά. Η σωστή διατροφή αποτελεί επίσης προτεραιότητα για τις γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες.

Λόγω των γρήγορων ρυθμών της ζωής, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε το χρόνο να τελειοποιήσουμε τη διατροφή μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διατροφικές ελλείψεις, κυρίως οι ελλείψεις βιταμινών και ανόργανων συστατικών, είναι τόσο συχνές. Αυτά είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τις μέλλουσες μητέρες. Η Πολωνική Γυναικολογική Εταιρεία συνιστά μια ολόκληρη σειρά βιταμινών και μετάλλων (και τις δόσεις τους), τα οποία θα πρέπει να συμπληρωθούν ήδη μερικούς μήνες πριν από την προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.

Μεμονωμένες βιταμίνες όπως το φολικό οξύ, η βιταμίνη D, η βιταμίνη B12 και μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και το σελήνιο δεν παίζουν ρόλο μόνο στον εμμηνορροϊκό κύκλο και στη διαδικασία ωρίμανσης του ωαρίων (και συνεπώς έχουν άμεση επίδραση στη γονιμότητα), αλλά έχουν επίσης προστατευτική λειτουργία για το γενετικό υλικό και είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου.

 μια ικανοποιημένη γυναίκα κρατά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο πιο προφανής τρόπος για να συμπληρώσετε συστηματικά τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα φυτοχημικά που είναι σημαντικά για τη μέλλουσα μητέρα είναι να ακολουθήσετε μια υγιεινή, ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, η δίαιτα από μόνη της δεν αρκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τροφές που διατίθενται συνήθως στα καταστήματα αφήνουν πολλά περιθώρια για να γίνουν επιθυμητά όσον αφορά την περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Τα ιδιαίτερα επεξεργασμένα προϊόντα δεν έχουν σχεδόν καθόλου θρεπτική αξία, αλλά δυστυχώς και τα τρόφιμα που θεωρούνται υγιεινά έχουν συχνά κουτσουρεμένες συνθέσεις.

Επομένως, μια υγιεινή διατροφή δεν είναι αρκετή, ιδίως από τη στιγμή που, για τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, η πρόσληψη μεμονωμένων συστατικών όπως ο σίδηρος ή το φυλλικό οξύ είναι υψηλότερη από την τυπική πρόσληψη των ενηλίκων.

Μια ανεκτίμητη υποστήριξη για τις γυναίκες που σχεδιάζουν μια εγκυμοσύνη είναι το NovuVita Femina. Με τη συμπλήρωση με αυτά τα δισκία, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για ελλείψεις βιταμινών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την αναπαραγωγή ή την ανάπτυξη του εμβρύου και του εμβρύου. Η φόρμουλα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών που συνιστώνται από τους γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά απορροφήσιμου φολικού οξέος Quatrefolic.

NovuVita Femina – σύνθεση δισκίων πολλαπλών στοιχείων για τη διευκόλυνση της εγκυμοσύνης

 NovuVita Femina

Η εγκυμοσύνη δεν είναι μερικές φορές εύκολη υπόθεση. Τα δισκία NovuVita Femina θα βοηθήσουν τόσο στην αύξηση της γονιμότητας όσο και στην υποστήριξη της εμφύτευσης και της ανάπτυξης του εμβρύου. Το παρασκεύασμα είναι εξοπλισμένο με 11 συστατικά που επηρεάζουν τις αναπαραγωγικές διαδικασίες. Τα 11 συστατικά που συγκεντρώνονται σε ένα μόνο δισκίο είναι μια μεγάλη ευκολία για τις γυναίκες που δεν τους αρέσει να παίρνουν πολλά δισκία ταυτόχρονα, αλλά προτιμούν να χρησιμοποιούν βολικά έτοιμα προς χρήση σκευάσματα βιταμινών πολλαπλών συστατικών.

NovuVita Femina ενεργά συστατικά:

 • Quatrefolic® φολικό οξύ – ένα ειδικό σκεύασμα φολικού οξέος το οποίο, όταν λαμβάνεται συστηματικά κατά την περίοδο της προσπάθειας για παιδί, έχει ευεργετική επίδραση στον εμμηνορροϊκό κύκλο και αυξάνει την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Βελτιώνει την ανταπόκριση των ωοθηκών στα ερεθίσματα της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και διεγείρει την ωορρηξία. Μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα σύλληψης έως και 50%. Επιπλέον, το φυλλικό οξύ βελτιώνει το νευρικό σύστημα της γυναίκας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ανωμαλιών του νευρικού σωλήνα στο έμβρυο, καθώς και άλλων γενετικών ανωμαλιών. Το φολικό οξύ συμμετέχει επίσης στη σύνθεση των νουκλεϊκών οξέων, τα οποία δίνουν το DNA, και συμμετέχει στο σχηματισμό οργάνων στο έμβρυο και μειώνει τον κίνδυνο αποβολής.
 • Ηβιταμίνη D – βελτιώνοντας τη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, ομαλοποιεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Επηρεάζει ευεργετικά τη διαδικασία της ωορρηξίας. Μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Βιταμίνη Ε – αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης, βοηθά στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συμμετέχει στις διαδικασίες επιδιόρθωσης των κυττάρων και των ιστών. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χάρη στις οποίες καταπολεμά το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα. Έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των ωοθηκών και την ωορρηξία.
 • L-αργινίνη – έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη των ωαρίων, βελτιώνει τη γονιμότητα ρυθμίζοντας την παραγωγή βλέννας στη μήτρα (αυτό επιτρέπει στο σπέρμα να φτάσει πιο εύκολα στο ωάριο, αυξάνοντας την πιθανότητα γονιμοποίησης).
 • Εκχύλισμα ιωδίου από μουστάρδα – μια πολύ πλούσια πηγή ιωδίου, δηλαδή ενός βιοστοιχείου απαραίτητου για τη σύνθεση των ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της ορμόνες που είναι υπεύθυνες για την κανονικότητα του εμμηνορροϊκού κύκλου Βελτιώνοντας τη διαδικασία της ωορρηξίας, αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης. Επηρεάζει επίσης τη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου. Επιπλέον, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο αποβολής.
 • Εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς – είναι μια πλούσια πηγή καλά απορροφήσιμης βιταμίνης C και φλαβονοειδών. Ενισχύει και αναζωογονεί τον οργανισμό, αυξάνει την ανοσία, έχει θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, ενισχύει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία, αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Παρουσιάζοντας ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες. Έχει επίσης ήπια διουρητική δράση, διεγείροντας έτσι τον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα.
 • Σελήνιο – ένα μέταλλο γνωστό για τις θετικές του επιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα. Εκπληρώνει επίσης σημαντικά καθήκοντα στο πλαίσιο των αναπαραγωγικών λειτουργιών. Βελτιώνει τη γονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τα κύτταρα των αυγών από βλάβες που προκαλούνται από αντιδραστικά είδη οξυγόνου. Μειώνει τον κίνδυνο αποβολής και ελαττωμάτων του νευρικού συστήματος στο έμβρυο. Προωθεί επίσης την ανάπτυξη των ωοθυλακίων από τα οποία σχηματίζονται τα ωάρια.
 • Ψευδάργυρος – βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ υποστηρίζει ενεργά το σεξουαλικό σύστημα. Με την ομαλοποίηση του εμμηνορροϊκού κύκλου και την εξασφάλιση της σωστής ωορρηξίας, αυξάνει την πιθανότητα εγκυμοσύνης.
 • Ο σίδηρος – είναι υπεύθυνος για τη σωστή κατανομή του οξυγόνου σε όλα τα όργανα και τους ιστούς, επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Υποστηρίζει την παραγωγή αιμοσφαιρίνης και ερυθρών αιμοσφαιρίων, προλαμβάνει την αναιμία. Έχει επίσης θετική επίδραση στη γονιμότητα. Το συμπλήρωμα σιδήρου συνιστάται ιδιαίτερα στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, καθώς η έλλειψη αυτού του στοιχείου στον οργανισμό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ωορρηξία.
 • Βιταμίνη Β6 – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα. Έχει θετική επίδραση στην ψυχική ευεξία. Υποστηρίζει επίσης το καρδιαγγειακό σύστημα και ρυθμίζει τις σεξουαλικές ορμόνες.
 • Βιταμίνη B12 – αυξάνει τον αριθμό των ωαρίων, αυξάνει την πιθανότητα εμφύτευσης του εμβρύου και μειώνει τον κίνδυνο αποβολής. Φροντίζει για το σωστό επίπεδο ερυθροκυττάρων (ερυθρά αιμοσφαίρια) στο αίμα.

NovuVita Femina – αποτελέσματα

 NovuVita

ΤοNovuVita Femina είναι ένα σύνολο βιταμινών και ανόργανων συστατικών που συνιστώνται για τις γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη σε ένα βολικό δισκίο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του παρασκευάσματος είναι επίσης η παρουσία πρόσθετων συστατικών με τη μορφή εκχυλισμάτων, τα οποία επίσης αυξάνουν την πιθανότητα εγκυμοσύνης και ενισχύουν τον οργανισμό στο σύνολό του. Το NovuVita είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και περιέχει μόνο αποδεδειγμένα συστατικά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που:

 • αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκυμοσύνης λόγω άγχους, ηλικίας ή άλλων παραγόντων,
 • έχουν προβλήματα με την κανονικότητα του εμμηνορροϊκού τους κύκλου,
 • παλεύουν με χαμηλή γονιμότητα λόγω ιστορικού αναταραχών στην υγεία, εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος ή ορμονικών διαταραχών,
 • είναι κουρασμένες, χωρίς ενέργεια, αγχωμένες και θέλουν να ενισχύσουν το σώμα τους πριν από την εγκυμοσύνη,
 • τρώνε ακανόνιστα ή όχι εντελώς υγιεινά, έχουν διατροφικές ελλείψεις και χρειάζονται ένα σύνθετο σύνολο βιταμινών και μετάλλων για να βελτιώσουν τη γονιμότητα.

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη συστηματική συμπλήρωση με NovuVita Femina:

 • βελτίωση της γονιμότητας, αυξάνοντας την πιθανότητα σύλληψης και γέννησης της εγκυμοσύνης έως και αρκετές δεκάδες τοις εκατό,
 • προμηθεύει τον οργανισμό με φυλλικό οξύ και άλλα συστατικά που συμβάλλουν στην προστασία του DNA και στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου, μειώνοντας τον κίνδυνο εμβρυϊκών ανωμαλιών,
 • υποστήριξη του νευρικού συστήματος της γυναίκας και του εμβρύου,
 • ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας, διέγερση της ωορρηξίας, αύξηση της ποσότητας της εμβρυϊκής βλέννας,
 • προστασία των ωαρίων και αύξηση του αριθμού των ωοθυλακίων που ωριμάζουν,
 • ενίσχυση του οργανισμού, αύξηση της ανοσίας,
 • βελτιωμένη λειτουργία του θυρεοειδούς,
 • καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες,
 • βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων, ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας,
 • αυξημένα επίπεδα ερυθρών αιμοσφαιρίων,
 • βελτίωση των ψυχολογικών λειτουργιών.

NovuVita Femina – γνώμες

NovuVita Femina 11 225x300 1

Ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας για την εγκυμοσύνη είναι η συμπλήρωση με το κατάλληλο προϊόν για τη βελτίωση της γονιμότητας και την παροχή στον οργανισμό συστατικών σημαντικών για την υγεία της γυναίκας και την ανάπτυξη του εμβρύου. Η NovuVita, σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές εδώ. Έχει πιο πλούσια σύνθεση από τα ανταγωνιστικά προϊόντα και, το σημαντικότερο, έχει αποτελεσματικό και πολυκατευθυντικό αποτέλεσμα.

Οι χρήστες τονίζουν ότι όχι μόνο βελτιώνει τη γονιμότητα, αλλά και εξαλείφει τα μικροπροβλήματα υγείας, όπως τα προβλήματα πίεσης.Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλα σκευάσματα, μόνο ένα δισκίο NuvuVita.

ΤοNovuVita Femina στις απόψεις των γυναικών χρηστών του Διαδικτύου παρουσιάζεται συχνά ως κορυφαίο προϊόν μεταξύ των παρασκευασμάτων γονιμότητας. Δεν υπάρχει άλλο τόσο περιεκτικό, τόσο καλά επιλεγμένο και τόσο αποτελεσματικό στη δράση.

Πώς να αγοράσετε το NovuVita Femina;

Μπορούμε να αγοράσουμετα δισκία NovuVita Femina απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του προϊόντος . Αυτός είναι μακράν ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος συναλλαγής.

 NovuVita Femina δισκία γονιμότητας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NOVUVITA FEMINA ΤΏΡΑ

Η ενίσχυση της ανδρικής γονιμότητας NovuVita Vir είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά. Μάθετεπερισσότερα για την ανδρική έκδοση του NovuVita!

Category: Υγεία

Article by: admin