NooTronin

Nootronin – ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο για την αύξηση της εγκεφαλικής λειτουργίας

Στον σημερινό ταχέως ρυθμιζόμενο κόσμο, είναι όλο και πιο συνηθισμένο οι άνθρωποι να παραβλέπουν βασικά ζητήματα, είτε αυτά σχετίζονται με την προσωπική τους ζωή είτε με την εργασία τους. Αυτό συνοδεύεται από την αίσθηση ότι ο εγκέφαλός μας λειτουργεί πολύ αργά και ότι δεν χρησιμοποιούμε το γνωστικό μας δυναμικό στο έπακρο. Ωστόσο, είναι δυνατόν να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και σε αυτό μπορεί να συμβάλει η Nootronin ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.

Από ποια συστατικά αποτελείται ο ανθρώπινος εγκέφαλος;

 πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος είναι ένα πολύπλοκο όργανο που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ανθρώπινο σώμα. Είναι υπεύθυνος για ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως, μεταξύ άλλων, ο έλεγχος των εκούσιων και ακούσιων κινήσεων, η ρύθμιση των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς, η επεξεργασία των αισθητηριακών πληροφοριών και η διευκόλυνση των γνωστικών διεργασιών, όπως η μνήμη, η προσοχή και η γλώσσα.

Ουσιαστικά, λοιπόν, ο εγκέφαλος χρησιμεύει ως κέντρο ελέγχου που συντονίζει και ρυθμίζει όλες τις σωματικές λειτουργίες. Το μέσο βάρος του εγκεφάλου κυμαίνεται από 1.200 έως 1.400 γραμμάρια, είναι κυματοειδής, με όγκο 1.100 έως 1.300 κυβικά εκατοστά, ανάλογα με το φύλο, και η δομή του αποτελείται από:

 • τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, αποτελούμενα από τον μετωπιαίο λοβό, ο οποίος ελέγχει, μεταξύ άλλων, την κίνηση του σώματος, τοντον κροταφικό λοβό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ακουστικά και οσφρητικά ερεθίσματα, τον ινιακό λοβό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα οπτικά ερεθίσματα, και τον βρεγματικό λοβό, ο οποίος επεξεργάζεται τα αισθητηριακά ερεθίσματα,
 • ο διάμεσος εγκέφαλος, ο οποίος επιτρέπει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, τη ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος και της θερμοκρασίας του σώματος και τη σύνθεση των ορμονών που είναι υπεύθυνες για την ποιότητα του ύπνου, συμπεριλαμβανομένης της μελατονίνης,
 • η παρεγκεφαλίδα, η οποία έχει ως κύριο καθήκον να επιτρέπει την κίνηση των ματιών, την αναπνοή, τη δράση της καρδιάς και τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος,
 • το εγκεφαλικό στέλεχος, χωρίς το οποίο θα ήταν αδύνατη η διατήρηση των σημαντικότερων ζωτικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της συνείδησης.

Ποιοι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν εγκεφαλικές διαταραχές;

Διατροφικό συμπλήρωμα Nootronin έχει να αντιμετωπίσει διάφορους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία και την απόδοση του εγκεφάλου μας. Μεταξύ άλλων, είναι σημαντικό να διατηρείται η καλή ψυχική υγεία και να υποστηρίζεται η θεραπεία τυχόν υποκείμενων ψυχικών παθήσεων, καθώς και διάφορες επιλογές τρόπου ζωής. Η ενίσχυση της διανοητικής ικανότητας και της μνήμης θα είναι απαραίτητη εάν η λειτουργία του εγκεφάλου έχει επηρεαστεί από:

 • έναν καθιστικό τρόπο ζωής που σημαίνει συνεχή έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και άσκησης σε εξωτερικούς χώρους, που οδηγεί σε υποξία,
 • μια διατροφή που δεν είναι διατροφικά ισορροπημένη και στερείται βασικών βιταμινών, μετάλλων και άλλων πολύτιμων ενώσεωνμια διατροφή που δεν είναι διατροφικά ισορροπημένη και στερείται βασικών βιταμινών, μετάλλων και άλλων πολύτιμων ενώσεων, ενώ είναι γεμάτη τρανς λιπαρά ή εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα που μπορούν να οδηγήσουν σε εγκεφαλική βλάβη,
 • η ανεπαρκής ανάπαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο ανεπαρκής ημερήσιος ύπνος και η κακή ποιότητα του ύπνου είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην αϋπνίαη ανεπαρκής ανάπαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας, και ο ανεπαρκής ημερήσιος ύπνος και η κακή ποιότητα ύπνου είναι και οι δύο παράγοντες που συμβάλλουν στην αϋπνία, στην επιδείνωση της εγκεφαλικής λειτουργίας και, σε σοβαρές περιπτώσεις, σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη,
 • η κατανάλωση αλκοόλ και το καταναγκαστικό κάπνισμα, και μελέτες έχουν δείξει ότι οδηγούν σε μη αναστρέψιμες αλλαγές στον εγκέφαλο, που προκαλούνται τόσο από τις τοξίνες όσο και από την υποξία,
 • το άγχος, που δικαιολογημένα θεωρείται ασθένεια του πολιτισμού, το οποίο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων, προκαλώντας τελικά μειωμένη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NOOTRONIN ΤΏΡΑ

Nootronin – συστατικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως

 Nootronin

Nootronin , ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής, χαρακτηρίζεται από την πολύπλευρη δράση του. Η πρωταρχική του λειτουργία είναι η ενεργοποίηση του εγκεφάλου, που οδηγεί σε βελτίωση των νοητικών ικανοτήτων, της συγκέντρωσης, της μνήμης και των γνωστικών λειτουργιών. Όλες οι ενώσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτό είναι 100% φυσικές και δεν έχουν επιβλαβείς παρενέργειες. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να ελέγξετε για πιθανές αλλεργίες σε κάποιο από αυτά, όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή. Τα ακόλουθα είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματικότητα του Nootronin:

εκχύλισμα ρίζας τζίνσενγκ

Το πρώτο συστατικό στις κάψουλες Nootronin είναι ένα εξαιρετικά περιζήτητο φυσικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και αιώνες. Η αποτελεσματικότητά του αποδίδεται στα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, τα οποία περιλαμβάνουν αυξημένη ενέργεια και γνωστική λειτουργία, μειωμένη φλεγμονή και βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οφείλει τα αποτελέσματά του στην παρουσία ενώσεων όπως οι τριτερπενικές σαπωνίνες, η βιταμίνη Α, η βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), η βιταμίνη Β3 (νιασίνη), η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε, ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, το κάλιο, το ασβέστιο και ο σίδηρος.

Η ρίζα τζίνσενγκ εκτοπίζει τις ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό, διεγείρει και ενεργοποιεί, έχει διατροφική δράση, ρυθμίζει τον εγκέφαλο και άλλα μέρη του νευρικούΗ ρίζα τζίνσενγκ έχει ισχυρή δράση κατά του στρες και βελτιώνει τη διάθεση.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Ένα είδος που καταναλώνεται ευρέως όχι μόνο στην Ασία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδιαίτερα περιζήτητο για τις πολυάριθμες επιδράσεις του στην υγεία. Μεταξύ άλλων, εκτιμάται για την εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του, η οποία είναι γεμάτη βιταμίνες B, C, E, D και K, υποστηριζόμενη από l-θεανίνη, καφεΐνη, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, φαινολικά οξέα και μέταλλα όπως ψευδάργυρος, φθόριο, μαγγάνιο, χαλκός και κάλιο.

Χάρη σε αυτά, το πράσινο τσάι ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα απόκτησης νέων γνώσεων, διεγείρει τον εγκέφαλο σε αυξημένη δραστηριότητα, επιταχύνει την αναγέννηση του οργανισμού μετά από άσκησηπνευματική και σωματική άσκηση, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και περιέχει αντιοξειδωτικά για την εξάλειψη των απειλητικών για την υγεία ελεύθερων ριζών.

Εκχύλισμα bacopa monnieri

Πολυετές βότανο, περισσότερο γνωστό με τις πολωνικές ονομασίες του υσσωπός του νερού ή μπακόπα με μικρά φύλλα. Χαρακτηρίζεται από την περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία υποστηρίζουν τον εξασθενημένο εγκέφαλο και ολόκληρο το νευρικόνευρικό σύστημα, τα φλαβονοειδή, τις φυτοστερόλες, τα οργανικά οξέα, τα αλκαλοειδή και, κυρίως, τις στεροειδείς σαπωνίνες, όπως οι μπακοσίδες Α και Β.

Χάρη σε αυτές τις ενώσεις, το bacopa monnieri βελτιώνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να είναι διεξοδικάοξυγονώνεται, προστατεύει από τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, Alzheimera και τη νόσο του Πάρκινσον, και έχει την ικανότητα να ενισχύει τη γνωστική λειτουργία, την εξασθενημένη μνήμη, τη συγκέντρωση και την ικανότητα μάθησης.

Βιταμίνες Β

Μια ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών, γνωστή ως βιταμίνες Β, που υπάρχουν και σε άλλα συστατικά αυτών των καψουλών, οι οποίες παίζουν βασικό ρόλο στο μεταβολισμό του οργανισμού και στην παραγωγή ενέργειας. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητες για πολλές σωματικές διεργασίες, βοηθώντας στη διάσπαση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών σε ενέργεια, εκτός από τη συμμετοχή τους στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Οι κάψουλες Nootronin περιέχουν βιταμίνες Β, οι οποίες είναι σημαντικές για την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος και τη συνολική ευεξία, και περιλαμβάνουν μια επιπλέον δόση δύο βιταμινών:

 • πυριδοξίνη, κοινώς γνωστή ως βιταμίνη Β6, η οποία διαδραματίζει βασικό ρόλο στο σχηματισμό νευροδιαβιβαστών όπως η ντοπαμίνη και η αδρεναλίνη, απαραίτητων για τη μετάδοση των νευρικών σημάτων. Παράλληλα, η βιταμίνη Β6 ενισχύει τη γνωστική λειτουργία, βελτιώνοντας τη μνήμη, τη συγκέντρωση, δηλαδή την απόδοση του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου,
 • η κοβαλαμίνη ή βιταμίνη Χ839Χ, μια άλλη βιταμίνη-κλειδί για τη διατήρηση πολλών σωματικών λειτουργιών και οι ελλείψεις της αντανακλώνται άμεσα σε κακή υγεία. Χωρίς αυτήν, η παραγωγή των προαναφερθέντων νευροδιαβιβαστών θα ήταν επίσης αδύνατη και οι ελλείψεις οδηγούν επίσης σε εγκεφαλικές βλάβες και αισθητή μείωση της απόδοσης του εγκεφάλου.

L-γλουταμινικό οξύ

Το οποίο είναι ένα αμινοξύ που συναντάται συνήθως σε διάφορες πρωτεΐνες, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να το συνθέσει μόνο του, αλλά αξίζει να συμπληρώσετε τις ελλείψεις του με το συμπλήρωμα διατροφής Nootronin. Το L-γλουταμινικό οξύ διαδραματίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο ανθρώπινο σώμα, μεταξύ άλλων δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο και συμμετέχει στο μεταβολισμό άλλων αμινοξέων. Παράλληλα, βελτιώνει τη συγκέντρωση, ενισχύει τη μνήμη και διευκολύνει την απορρόφηση μεγάλων ποσοτήτων νέων πληροφοριών από τον εγκέφαλο. Ρυθμίζει επίσης τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Nootronin – κριτικές που επαινούν τα θετικά αποτελέσματα αυτού του συμπληρώματος διατροφής

 Nootronin

Η σύνθεση των καψουλών Nootronin δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- η δράση της για την υποστήριξη του εγκεφάλου και άλλων στοιχείων του νευρικού συστήματος έχει επιβεβαιωθεί από θετικές γνώμες ειδικών στον τομέα. Την ίδια γνώμη έχουν και οι άνθρωποι που έχουν ενισχύσει τον εγκέφαλό τους με αυτό και είναι σε θέση να απολαμβάνουν την πλήρη απόδοσή του, η οποία είναι εξαιρετικά επωφελής για την ιδιωτική και επαγγελματική τους ζωή. Επισημαίνουν τέτοια πλεονεκτήματα του Nootronin όπως:

 • παροχή στον εγκέφαλο όλων των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται,
 • καμία παρενέργεια, απολύτως ασφαλής στη χρήση, με εξαίρεση μια πιθανή ατομική αλλεργική αντίδραση σε κάποιο συστατικό,
 • 100% φυσική σύνθεση, χωρίς επιβλαβείς τεχνητές ουσίες,
 • Ενίσχυση του εγκεφάλου και ολόκληρου του νευρικού συστήματος μέσω της σύνθεσης περισσότερων νευροδιαβιβαστών,
 • καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου, που διευκολύνεται από τη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος λόγω της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων.

Nootronin – πώς μπορείτε να το αγοράσετε;

Για να ενισχύσετε την απόδοση του εγκεφάλου, συνιστώνται οι κάψουλες ενίσχυσης εγκεφάλου Nootronin. Αυτές οι κάψουλες μπορούν να αγοραστούν απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ο οποίος παρέχει τις καλύτερες, προσιτές τιμές και πολλές ελκυστικές εκπτώσεις. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επωφεληθείτε από έναν σύμβουλο που θα σας καλέσει πίσω και θα αναλάβει τις υπόλοιπες διατυπώσεις αγοράς.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ NOOTRONIN ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin