Meltamin PRO7

Meltamin – ένας εντατικός λιποδιαλύτης που πολλαπλασιάζει το ρυθμό με τον οποίο χάνετε βάρος

Ένα από τα κύρια προβλήματα των ανθρώπων που χάνουν βάρος είναι ότι χάνουν βάρος πολύ αργά. Οι λόγοι κυμαίνονται από την ακατάλληλη διατροφή, την ακανόνιστη και ανεπαρκή σωματική δραστηριότητα ή τις κακώς προσαρμοσμένες ασκήσεις, μέχρι τον αργό μεταβολισμό και τις διαταραχές του μεταβολισμού των υδατανθράκων στο σώμα. Ένα προϊόν που θα μας βοηθήσει να εξαλείψουμε όλους τους παράγοντες που μας απομακρύνουν από το αποτέλεσμα μιας λεπτής φιγούρας είναι το Meltamin – ένας εντατικός λιποδιαλύτης που περιέχει 11 επιλεγμένες δραστικές ουσίες. Η εισαγωγή του Meltamin στην καθημερινή σας διατροφή θα πυροδοτήσει μια δυναμική διαδικασία μείωσης του λιπώδους ιστού χωρίς την ανάγκη για δρακόντειες δίαιτες και δολοφονικές προπονήσεις.

Meltamin – ένα αξιόπιστο βοήθημα για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος γρήγορα

ΤοMeltamin αποδεικνύει ότι η μείωση του λίπους μπορεί να είναι γρήγορη, απλή και αβίαστη. Είναι μια φόρμουλα πολλαπλών καθηκόντων, εξαλείφοντας όλα τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο της ταχείας απώλειας βάρους.

ΤοMeltamin διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες και εντείνει την καύση θερμίδων, κάνοντας τα κιλά να εξαφανιστούν από το σώμα μας γρηγορότερα. Ταυτόχρονα, μειώνει αποτελεσματικά την όρεξη, ενισχύει την ενέργεια και βελτιώνει τη διάθεση. Αυτό διευκολύνει την καταστολή της πείνας μας και τον έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων. Είναι επίσης ευκολότερο να κινητοποιούμαστε για τακτική σωματική δραστηριότητα, γεγονός που καθιστά τη μείωση του λίπους ακόμη πιο αποτελεσματική.

 Melatamin λίπος καυστήρα

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ MELTAMIN ΤΏΡΑ

ΤοMeltamin κυκλοφορεί σε μορφή σκόνης, την οποία απλά συνδυάζετε με νερό και πίνετε. Καθώς το Meltamin έχει μια ευχάριστη, τραγανή γεύση κάκτου, η κατανάλωσή του είναι καθαρή απόλαυση. Η υγρή μορφή της φόρμουλας και η υψηλή ποιότητα των συστατικών σημαίνουν ότι απορροφάται πολύ καλά από τον οργανισμό, καθιστώντας την γρήγορη και αποτελεσματική.

Πώς λειτουργεί το Meltamin;

ΤοMeltamin συνδυάζει τη δύναμη των κετονών βατόμουρου για την αύξηση της χρήσης των λιπών ως πηγή ενέργειας με ένα σύνολο ισχυρών θερμογόνων για την ενίσχυση του μεταβολισμού και αποτελεσματικών αναστολέων της πείνας. Άλλα χρήσιμα συστατικά του συμπληρώματος είναι οι βιταμίνες Β και η καφεΐνη που ενισχύει την ενέργεια.

Δρώντας συνεργιστικά, τα ενεργά συστατικά του Meltamin επιλύουν προβλήματα απώλειας βάρους όπως:

 • αργός μεταβολισμός, τάση για γρήγορη αύξηση του σωματικού βάρους,
 • πρόβλημα με την απώλεια βάρους παρά τη σωματική δραστηριότητα και τη διατροφή,
 • αναστολή της περαιτέρω απώλειας βάρους μετά από μερική απώλεια βάρους,
 • αδυναμία απώλειας ανθεκτικού λίπους από ορισμένα σημεία του σώματος (π.χ. κοιλιά, μηροί, γοφοί, μπράτσα),
 • διαταραχές του κέντρου πείνας, υπερβολική όρεξη, συχνή και ακατανίκητη επιθυμία για γλυκά, τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων, καταναγκαστική κατανάλωση τροφήςκαταναγκαστική κατανάλωση τροφής, συνεχής και αυξημένη γαστρική αναρρόφηση, αναζήτηση υπερβολικών μερίδων τροφής κατά τη διάρκεια των γευμάτων,
 • γλυκαιμικές διαταραχές, ταχείες διακυμάνσεις των επιπέδων σακχάρου στο αίμα,
 • συχνό αίσθημα κόπωσης και έλλειψης ζωτικότητας,
 • μειωμένη διάθεση, αποθάρρυνση,
 • ταχεία κόπωση κατά την άσκηση, χαμηλή αντοχή στην άσκηση, αδυναμία επίτευξης των προπονητικών στόχων,
 • πεπτικές διαταραχές, “τεμπέλικη” κίνηση του εντέρου,
 • κατακράτηση της περίσσειας νερού στο σώμα, πρήξιμο του σώματος, κυτταρίτιδα, αυξομείωση του βάρους, αίσθημα βάρους.

Ωστόσο, τοMeltamin έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα. Όχι μόνο επιταχύνει και εντείνει τη διαδικασία μείωσης του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους, αλλά βοηθά επίσης τους ανθρώπους που γυμνάζονται να διαμορφώσουν τους μυς τους και να σμιλέψουν τη σιλουέτα τους. Επομένως, αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για άτομα για τα οποία η σωματική δραστηριότητα είναι απλώς μια προσθήκη στην απώλεια βάρους όσο και για εκείνους για τους οποίους αποτελεί τη βάση. Λόγω της υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας των συστατικών του και της εντατικής δράσης του, συνιστάται όχι μόνο για ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και για επαγγελματίες αθλητές.

 μια γυναίκα μετράει τη μέση της με ένα εκατοστό

Ο καυστήρας λίπους Meltamin κάνει τη δουλειά του αδυνατίσματος ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούμε. Η αποτελεσματικότητά του είναι εκπληκτική όταν συνδυάζεται με δίαιτες περιορισμένων θερμίδων, δίαιτες επιτάχυνσης του μεταβολισμού και δίαιτες καθαρισμού.δίαιτες επιτάχυνσης του μεταβολισμού και δίαιτες καθαρισμού, αλλά ενισχύει επίσης την απώλεια βάρους με ένα κανονικό, ισορροπημένο, υγιεινό διατροφικό σχήμα. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι η αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε μειωτή λίπους είναι πολύ μικρότερη εάν η διατροφή κυριαρχείται από έτοιμα γεύματα.ospis κυριαρχούν τα έτοιμα γεύματα, τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα, το γρήγορο φαγητό, τα γλυκά ή τα παχυντικά αλμυρά σνακ. Επομένως, αξίζει να προσέχουμε τι τρώμε καθημερινά.

Meltamin – σύνθεση του συμπληρώματος

ΤοMeltamin βασίζεται σε εξαιρετικά ενεργά εκχυλίσματα με αποδεδειγμένη δράση στον τομέα της μείωσης του λίπους και της βελτίωσης των μεταβολικών διεργασιών. Χάρη σε αυτά, λύνει το πρόβλημα του αργού μεταβολισμού, της σπατάλης ενέργειας του οργανισμού και της επακόλουθης εύκολης συσσώρευσης αποθεμάτων λίπους.

 Meltamin

Επιταχύνοντας το μεταβολισμό και αυξάνοντας τις θερμιδικές δαπάνες του σώματος, το Meltamin αναστέλλει την περαιτέρω διαδικασία αύξησης του βάρους και, ταυτόχρονα, βοηθά στη “μετακίνηση” του λίπους που έχει συσσωρευτεί μέχρι τώρα. Αποτελεί επίσης πολύτιμη υποστήριξη για τους μύες. Τους ενδυναμώνει και έχει θετικό αντίκτυπο στην εργασία τους, βοηθώντας στην υλοποίηση των σχεδίων κατάρτισης. Με τη βοήθεια φυσικών διεγερτικών, εξασφαλίζει επίσης υψηλά επίπεδα ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Meltamin επιτελεί όλες τις εργασίες του στην υπηρεσία μιας διαμορφωμένης σιλουέτας χωρίς ούτε γραμμάριο περιττού λίπους με τη βοήθεια 16 συστατικών, ορισμένα από τα οποία επηρεάζουν την ψυχική σφαίρα. Βελτιώνοντας την ψυχική και σωματική ευεξία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα του οργανισμού και εξαλείφοντας την κόπωση, καθιστά τη διαδικασία απώλειας βάρους μια ελαφριά και ευχάριστη διαδικασία.

Τα κύρια ενεργά συστατικά του λιποδιαλύτη Meltamin

Εκχύλισμα φρούτων φραγκόσυκου – Cacti-Nea™

Το φραγκόσυκο είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό από την οικογένεια των κάκτων. Λόγω των ευεργετικών επιδράσεών του στον οργανισμό, θεωρούνταν ιερό από τους Αζτέκους. Εκτός από μια σειρά ιδιοτήτων που προάγουν την υγεία (αντιοξειδωτικές, αντιιικές, αναγεννητικές, αντιγηραντικές), παρουσιάζει επίσης ισχυρά αποτελέσματα αδυνατίσματος. Βελτιώνει την πέψη και το μεταβολισμό και διεγείρει την απομάκρυνση της περίσσειας νερού από το σώμα, επηρεάζοντας την απώλεια βάρους. Δεσμεύοντας τα λίπη από τις τροφές στο πεπτικό σύστημα, εμποδίζει την απορρόφηση και την αποθήκευσή τους.

Επιπλέον, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και ρυθμίζοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, το φραγκόσυκο ομαλοποιεί την όρεξη και μειώνει το αίσθημα της πείνας. Αυξάνει επίσης το αίσθημα κορεσμού. Μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι μετά από μια μικρή μερίδα φαγητού και μας εμποδίζει από το να ζητάμε περισσότερη. Με αυτόν τον τρόπο, μας αποτρέπει από την κατανάλωση υπερβολικών θερμίδων.

Εκχύλισμα καρπών tamarind Malabar [50% HCA] – Citrin® K

Το εκχύλισμα φρούτων tamarind Malabar που περιέχεται στο Meltamin περιέχει έως και 50% υδροξυκιτρικό οξύ (HCA) – ένα εξαιρετικά πολύτιμο βοήθημα απώλειας βάρους. Η ουσία παρουσιάζει ισχυρές θερμογενετικές ιδιότητες, χάρη στις οποίες επιταχύνει την καύση θερμίδων. Ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους στο σώμα και αναστέλλει την αύξηση του λίπους, ενώ παράλληλα επηρεάζει την ταχύτερη διάσπαση των λιπών που περισσεύουν και τα καθιστά πιο αξιοποιήσιμα ως πηγή ενέργειας. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι το HCA ενισχύει το αίσθημα κορεσμού και εμποδίζει την όρεξη.

Εκχύλισμα καρπών βατόμουρου [50% κετόνες βατόμουρου].

Οι κετόνες βατόμουρου είναι ένα άλλο δραστικό συστατικό στο Meltamine με θερμογενετικά (αυξάνει τη θερμότητα του σώματος) και ενισχυτικά του μεταβολισμού αποτελέσματα. Το συστατικό κινητοποιεί επίσης το σώμα ώστε να αντλεί αυξημένη ενέργεια από τα συσσωρευμένα αποθέματα λίπους, επηρεάζοντας την ταχύτερη πτώση της μάζας σωματικού λίπους.

Εκχύλισμα φρούτων πικρού πορτοκαλιού [6% συννεφρίνη].

Η συνεφρίνη που περιέχεται στο νεράντζι είναι μια πολύτιμη ουσία που ενισχύει την ενέργεια, ενώ παράλληλα διεγείρει τη μείωση του λίπους. Χάρη στις θερμογενετικές του ιδιότητες, αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, κάνοντάς σας να καίτε θερμίδες πιο αποτελεσματικά. Ενεργοποιεί επίσης την απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αποτελεί ανεκτίμητο βοήθημα για τα άτομα που προπονούνται τακτικά – διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, εξασφαλίζοντας καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, αυξάνει την αντίσταση στην κόπωση, βελτιώνει την αποδοτικότητα και αυξάνει την ικανότητα διατήρησης υψηλού επιπέδου ενέργειας.Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος για καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, αυξάνει την αντίσταση στην κόπωση, βελτιώνει τη σωματική απόδοση και διεγείρει για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε πλήρως τους προπονητικούς σας στόχους.

Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού [40% EGCG].

Το EGCG, που περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, υποστηρίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων στο σώμα, αυξάνει την ευαισθησία των ιστών στην ινσουλίνη, φροντίζει για την ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Εξαλείφει το φαινόμενο των κρίσεων αδηφάγου πείνας και των περιβόητων επιθυμιών για γλυκά, κάνοντάς μας να έχουμε τη διατροφή μας υπό καλύτερο έλεγχο. Διεγείρει επίσης τη διάσπαση των λιπών.

Τα άλλα συστατικά του Meltamin είναι:

 • guarana – ενισχύει την ενέργεια και τη ζωτικότητα, μειώνει την κόπωση, βελτιώνει τη διάθεση, έχει θετική επίδραση στη φυσική κατάσταση, μας κάνει να ασκούμε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά, ενισχύει ταυτόχρονα το μεταβολισμό και μειώνει την επιθυμία για φαγητό,
 • καφεΐνη – καταπολεμά την κούραση και την υπνηλία, αυξάνει τη συγκέντρωση, αντισταθμίζει την απώλεια ενέργειας και ζωτικότητας, βελτιώνει την απόδοση στην προπόνηση,
 • BioPerine® (πιπερίνη) – διεγείρει τη θερμογένεση, αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη του οργανισμού και εξουδετερώνει τη συσσώρευση περίσσειας θερμιδικώνθερμιδικό πλεόνασμα με τη μορφή λιπώδους ιστού, βελτιώνει τη διαδικασία αποσύνθεσης των λιπιδίων και ενισχύει την απορρόφηση άλλων συστατικών του συμπληρώματος,
 • χρώμιο – συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, μειώνει την ανάγκη για εξωτερική παροχή σακχάρων, βοηθά στην τιθάσευση της υπερβολικής όρεξης (ιδίως για υδατανθρακούχες τροφές),
 • βιταμίνη Β6 και παντοθενικό οξύ – εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, έχουν θετική επίδραση στη συγκέντρωση και την ψυχική ευεξία και συμμετέχουν στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών.

Meltamin – αποτελέσματα της εφαρμογής

ΤοMeltamin διεγείρει την εκτόπιση των λιπών από το σώμα και φροντίζει για έναν υγιή, ισορροπημένο μεταβολισμό του σακχάρου. Διευκολύνει την τήρηση μιας δίαιτας φιλικής προς την απώλεια βάρους και κινητοποιεί την τακτική σωματική δραστηριότητα. Επιταχύνει τη μεταμόρφωση της σιλουέτας από παχουλό, υποτονικό και χωρίς πτυχώσεις σε ένα σμιλευμένο, δυναμικό, λεπτό, καλοσχηματισμένο σώμα με όμορφα καθορισμένους μύες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του συμπληρώματος είναι η πολυδιάστατη επίδρασή του στο σώμα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να προσφύγουμε σε άλλα παρασκευάσματα κατά τη διάρκεια της μείωσης του λίπους ή της γλυπτικής του σώματος.

Επιδράσεις της μελταμίνης:

 • κινητοποιεί τον οργανισμό για ταχεία και τακτική απώλεια βάρους,
 • επιταχύνει το μεταβολισμό και αντισταθμίζει τη συσσώρευση ενέργειας στα λιποκύτταρα,
 • αυξάνει τη χρησιμοποίηση των λιπών για ενεργειακούς σκοπούς,
 • βελτιώνει το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων, προστατεύει από περαιτέρω αιχμές βάρους,
 • ενισχύει την ενέργεια και μειώνει το αίσθημα ψυχικής και σωματικής κόπωσης,
 • βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, διευκολύνει την εκτέλεση των σχεδίων κατάρτισης,
 • αυξάνει τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης (μπορούμε να κάψουμε έως και 500 kcal περισσότερο),
 • ομαλοποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθά στον έλεγχο της συνήθειας του τσιμπολογήματος και της υπερκατανάλωσης τροφής,
 • βοηθά στην επίτευξη μόνιμης απώλειας βάρους (χωρίς φαινόμενο yo-yo).

Meltamin – γνώμες

 Meltamin

ΤοMeltamin είναι ένας λιποδιαλύτης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος πελατών. Η αποτελεσματικότητά του εκτιμάται τόσο από πολύ δραστήρια όσο και από λιγότερο δραστήρια άτομα, άτομα που κάνουν απαιτητικές δίαιτες, καθώς και από όσους τρώνε η αποτελεσματικότητά του εκτιμάται τόσο από πολύ δραστήριους όσο και από λιγότερο δραστήριους ανθρώπους, ανθρώπους που κάνουν απαιτητικές δίαιτες και αυτούς που τρώνε κανονικά, νεότερους και μεγαλύτερους, αυτούς που θέλουν απλώς να χάσουν βάρος και αυτούς που αναζητούν ένα σμιλευμένο, μυώδες σώμα.

Το Metamin, κατά τη γνώμη πολλών ανθρώπων, είναι ένας από τους καλύτερους λιποδιαλύτες στην αγορά. Κάνει το βάρος να φύγει γρήγορα και, το σημαντικότερο, χάνετε βάρος χωρίς να κάνετε μεγάλες θυσίες. Δεν χρειάζεται πείνα, αυστηρές δίαιτες, επίπονες προπονήσεις, συνεχής καταμέτρηση θερμίδων ή εξάρτηση μόνο από τα κατάλληλα προϊόντα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Meltamin και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Πολλές θετικές κριτικές για τον καυστήρα Meltamin προέρχονται επίσης από άτομα που προπονούνται τακτικά και στοχεύουν στην εξάλειψη του εναπομείναντος ανθεκτικού λίπους. Με τη βοήθεια αυτής της προετοιμασίας, έχουν αναπτύξει εύκολα και αποτελεσματικά το αποτέλεσμα ενός επίπεδου στομάχου, μιας αναλογικής φιγούρας και ενός μυώδους σώματος, με άλλα λόγια, έχουν βάλει τις τελικές πινελιές στη σωματική τους διάπλαση.

Εάν ενδιαφέρεστε για τον καυστήρα λίπους Meltamin, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος όπου μπορείτε να παραγγείλετε. Μπορείτε να βασιστείτε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, στη γρήγορη αποστολή και στις ελκυστικές εκπτώσεις.

 Meltamin

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ MELTAMINE ΤΏΡΑ

Category: Αδυνάτισμα

Article by: admin