Lipid Control Plus PRO8

Lipid Control Plus – ο θεματοφύλακας των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης σε μορφή εύπεπτων καψουλών

Τα φυσικά συστατικά μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την ομαλοποίηση των επιπέδων χοληστερόλης. Ωστόσο, πρέπει να καταναλώνονται τακτικά και στις σωστές ποσότητες. Οι κάψουλες Lipid Control Plus είναι ένα παρασκεύασμα, το οποίο, με τη βοήθεια μιας σύνθεσης αποδεδειγμένων συστατικών, θα βελτιώσει τον μεταβολισμό των λιπών και, κατά συνέπεια, θα μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Το φάρμακο λειτουργεί εντατικά και αποτελεσματικά και, το σημαντικότερο, είναι πολύ βολικό στη χρήση. Δεν χρειάζεται να παρασκευάζουμε βότανα, να παίρνουμε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα ή να προετοιμάζουμε παρασκευάσματα που προάγουν την υγεία- αρκεί να παίρνουμε 2 κάψουλες την ημέρα για να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένηκάψουλες την ημέρα για να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις αρτηρίες, τις φλέβες και την καρδιά μας και να προστατευτούμε καλύτερα από την αθηροσκλήρωση και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις. Είναι σημαντικό ότι το Lipid Control Plus περιέχει επίσης συστατικά που ωφελούν το συκώτι και την πέψη. Αν κάποιος αναζητά ολοκληρωμένη υποστήριξη για την υγεία, το Lipid Control Plus αξίζει να το σκεφτείτε.

Τι είναι η χοληστερόλη και ποιες είναι οι αιτίες των πολύ υψηλών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα;

 γραφική απεικόνιση της καρδιάς και των ηλεκτροκαρδιογραφικών καταγραφών

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται για αυξημένη χοληστερόλη. Κατά μέσο όρο, 7 στους 10 ανθρώπους έχουν αυτό το πρόβλημα. Το φαινόμενο της υψηλής χοληστερόλης επηρεάζει κυρίως άτομα άνω των 50 ετών, αλλά όπως αποδεικνύεται, όχι μόνο.

Η πιθανότητα αύξησης της χοληστερόλης στο αίμα αρχίζει να αυξάνεται ήδη από την ηλικία των 20 ετών. Με έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και, κυρίως, μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά, ένας 30χρονος ή 40χρονος μπορεί να έχει ήδη ξεπεράσει σημαντικά το πρότυπο χοληστερόλης, με αποτέλεσμα να έχει αυξημένο κίνδυνο σοβαρών καρδιακών παθήσεων και συνδρόμων όπως καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η χοληστερόλη είναι ένας τύπος λιπαρής ουσίας που εμφανίζεται φυσιολογικά στις κυτταρικές μεμβράνες και στο αίμα. Η χοληστερόλη έχει πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα (π.χ. Η χοληστερόλη έχει πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα (π.χ. επηρεάζει την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες, συμμετέχει στη σύνθεση των ορμονών, της βιταμίνης D και των χολικών οξέων) και γίνεται επικίνδυνη μόνο όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα στο σώμα.

Η χοληστερόλη αποτελείται από δύο κλάσματα:

 • Χοληστερόλη Χ5Χ (η λεγόμενη κακή χοληστερόλη) – λιποπρωτεΐνες χαμηλής πυκνότητας που είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά των σωματιδίων χοληστερόλης από το ήπαρ στα κύτταρα. Όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα, εναποτίθεται με τη μορφή εναποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας (η υπερβολική χοληστερόλη LDL είναι επομένως πολύ κακή για εμάς).
 • Χοληστερόλη HDL (η λεγόμενη καλή χοληστερόλη) – λιποπρωτεΐνες υψηλής πυκνότητας, ο ρόλος των οποίων είναι να μεταφέρουν την περίσσεια χοληστερόλης στο ήπαρ, όπου μεταβολίζεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή χολικών οξέων ή αποβάλλεται.

Είναι πιο επιθυμητό να έχετε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης HDL και χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης LDL. Ωστόσο, οι τιμές αυτές δυστυχώς αντιστρέφονται σε ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού. Ακόμη χειρότερα, η πολύ υψηλή χοληστερόλη LDL συνήθως συνοδεύεται από αυξημένα τριγλυκερίδια. Τα τριγλυκερίδια είναι ένα από τα κλάσματα λίπους που αποτελούν το κύριο συστατικό του λιπώδους ιστού. Η περίσσεια τριγλυκεριδίων στον οργανισμό συμβάλλει σε αυξημένο κίνδυνο οξείας παγκρεατίτιδας, καθώς και σε εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές και αθηροσκλήρωση.

Οι κύριες αιτίες των αυξημένων επιπέδων κακής χοληστερόλης στο αίμα είναι:

 • υπέρβαρο και παχυσαρκία,
 • μια διατροφή πλούσια σε ζωικά λίπη και τρανς λιπαρά (τα τρανς λιπαρά υπάρχουν σε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων, όπως το γρήγορο φαγητό, όλα τα έτοιμα και στιγμιαία γεύματα, τα γλυκά, τα αλμυρά σνακ, η μαργαρίνη),
 • έλλειψη σωματικής δραστηριότητας,
 • κάπνισμα,
 • κατάχρηση αλκοόλ.

Τα συμπτώματα της υψηλής χοληστερόλης είναι κυρίως:

 • πόνος στα πόδια, συχνή κόπωση στα πόδια, μούδιασμα στα πόδια, κράμπες στις γάμπες,
 • τεντωμένο, γυαλιστερό δέρμα ποδιών,
 • κίτρινη πάχυνση γύρω από τα βλέφαρα, τους αγκώνες και κάτω από το στήθος,
 • οζίδια στους καρπούς και στους τένοντες του Αχιλλέα.

Η υψηλή χοληστερόλη αποτελεί προοίμιο σοβαρών καρδιαγγειακών παθήσεων

Η αυξημένη LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στις καρδιαγγειακές διαταραχές. Εάν αυτή η κατάσταση επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κατάσταση των αρτηριών και των φλεβών μας επιδεινώνεται, σχηματίζεται σταδιακά αθηρωματική πλάκα και το έργο της καρδιάς και η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα γίνονται όλο και πιο ανώμαλα.

Οι συνέπειες των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης μπορεί να είναι πολύ σοβαρές και περιλαμβάνουν:

 • στεφανιαία νόσο,
 • αθηροσκλήρωση,
 • έμφραγμα του μυοκαρδίου,
 • εγκεφαλικό επεισόδιο,
 • ισχαιμία των κάτω άκρων,
 • ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Τα συμπτώματα που υποδηλώνουν υψηλά επίπεδα χοληστερόλης (όπως πόνος και κόπωση στα πόδια, κίτρινα οιδήματα στο σώμα, χλωμό, γυαλιστερό δέρμα στα πόδια κ.λπ.), καθώς και τα κακά αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που υποδηλώνουν πολύ υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, θα πρέπει να μας προβληματίζουν.), καθώς και άσχημα αποτελέσματα εξετάσεων αίματος που υποδεικνύουν υπερβολικά υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων LDL. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι, φυσικά, να καθιερώσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή, να αυξήσουμε τη σωματική δραστηριότητα και να μειώσουμε τη χρήση διεγερτικών ουσιών.

Ωστόσο, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ταχύτερα και πιο έντονα και ο οργανισμός μας να αντιμετωπίσει πολύ πιο αποτελεσματικά τον μεταβολισμό των λιπών και την απομάκρυνση της περίσσειας χοληστερόλης, αξίζει να καταφύγετε σε ένα εξειδικευμένο σκεύασμα όπως το Lipid Control Plus.

 Lipid Control Plus

Ο κύριος ρόλος του Lipid Control Plus είναι να βοηθήσει γρήγορα στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης, αλλά ο τύπος έχει και άλλα αποτελέσματα:

 • βελτιώνει το μεταβολισμό των λιπών και εξουδετερώνει την υπερβολική συσσώρευσή τους στο σώμα,
 • ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα, βελτιώνει την πέψη,
 • έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς,
 • προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση),
 • προστατεύει το συκώτι, υποστηρίζει το έργο του και διεγείρει τη διαδικασία αποτοξίνωσής του,
 • βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΕΛΈΓΧΟΥ ΛΙΠΙΔΊΩΝ ΣΥΝ ΤΏΡΑ

Lipid Control Plus – σύνθεση τύπου

ΤοLipid Control Plus είναι ένα σύνολο 8 δραστικών συστατικών, η επιλογή των οποίων δεν είναι τυχαία. Συμπληρώνοντας το ένα το άλλο, φροντίζουν ολοκληρωμένα για την υγεία του καρδιαγγειακού και του πεπτικού συστήματος. Αυτή η διπλή δράση είναι πολύ σημαντική στο πλαίσιο της μείωσης των επιπέδων χοληστερόλης – οι δραστικές ουσίες προστατεύουν ταυτόχρονα την καλή λειτουργία της καρδιάς και την καλή κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν τον μεταβολισμό των λιπών που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των εντέρων και του ήπατος. Διεγείρουν την έκκριση πεπτικών χυμών και έχουν ευεργετική επίδραση στη διάσπαση των τριγλυκεριδίων σε γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Lipid Control Plus ενεργά συστατικά:

 • Ευρωπαϊκό εκχύλισμα καρπού ελιάς [3% υδροξυτυροσόλη] Oli-Ola™ – ένα βιολογικό συστατικό που λαμβάνεται από αρχαία μεσογειακά ελαιόδεντρα με υψηλή βιολογική δραστηριότητα. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό (υδροξυτυροσόλη), προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από το οξειδωτικό στρες, ομαλοποιεί τα επίπεδα χοληστερόλης και αντισταθμίζει το σχηματισμό αθηρωματικών αλλοιώσεων.
 • Hepure™ – μια σύνθεση εκχυλισμάτων που υποστηρίζουν ολοκληρωμένα το ήπαρ: προστατεύει το ήπαρ από βλάβες, διεγείρει τον καθαρισμό του ήπατος από τις τοξίνες, βελτιώνει τις διαδικασίες αναγέννησης του ήπατος, διεγείρει την έκκριση χολής και έχει θετική επίδραση στην ηπατική λειτουργία. Διεγείρει επίσης την έκκριση γαστρικών, παγκρεατικών και εντερικών χυμών, βελτιώνοντας έτσι την πέψη.
 • Εκχύλισμα από το ρίζωμα του μακρύ σπαθόχορτου [85% κουρκουμινοειδή] Curcumin C3 Complex® – ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα από το μακρύ σπαθόχορτο(κουρκουμάς) εκχύλισμα ριζώματος που εμφανίζει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη, καρδιοπροστατευτική και αντι-αθηροσκληρωτική δράση. Βελτιώνοντας τη λειτουργία του αγγειακού ενδοθηλίου, προστατεύει τις αρτηρίες από το σχηματισμό λιπώδους διήθησης. Αναστέλλει επίσης τη συσσώρευση αιμοπεταλίων. Διεγείρει την έκκριση πεπτικών χυμών, βελτιώνει το μεταβολισμό του λίπους. Έχει επίδραση στη μείωση της συγκέντρωσης της κακής χοληστερόλης στο αίμα. Επιπλέον, βοηθά στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
 • Εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας – έχει προστατευτική επίδραση στο συκώτι και υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησής του, βελτιώνει την πέψη των τροφών, υποστηρίζει το μεταβολισμό των λιπών, καθαρίζει τις τοξίνες, συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
 • Εκχύλισμα βολβού σκόρδου [6% αλλίνη, 3% αλλικίνη] – υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί το καρδιαγγειακό σύστημα. Βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, κάνει τα αιμοφόρα αγγεία πιο ευέλικτα και διασταλμένα, βελτιώνει τη ροή του αίματος. Αναστέλλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, εξουδετερώνοντας έτσι το σχηματισμό θρόμβων αίματος.
 • L-ορνιθίνη L-ασπαρτική – υποστηρίζει τη λειτουργία του ήπατος. Συμμετέχει στη διαδικασία απομάκρυνσης των περιττών προϊόντων του μεταβολισμού από το σώμα. Καταπολεμά την κούραση και επιταχύνει την αναγέννηση του οργανισμού.
 • Χολίνη – προστατεύει τον σωστό μεταβολισμό των λιπών. Αποτρέπει την υπερβολική συσσώρευση χοληστερόλης και λιπών στο αίμα και τους ιστούς, διευκολύνει την απομάκρυνσή τους από το σώμα. Υποστηρίζει τη διαδικασία αποτοξίνωσης, προστατεύει το συκώτι από βλάβες και βελτιώνει το έργο του. Αντιμετωπίζει τις καρδιαγγειακές παθήσεις, μειώνει την αρτηριακή πίεση και σταθεροποιεί τον καρδιακό ρυθμό.
 • Πιπερίνη – ρυθμίζει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, επιταχύνει το μεταβολισμό, υποστηρίζει την καύση λίπους, βελτιώνει την ανοσία, αυξάνει την απορρόφηση άλλων συστατικών του συμπληρώματος.

Lipid Control Plus – δράση και αποτελέσματα, ή 10 οφέλη σε 1 κάψουλα

 Lipid Control Plus

ΤοLipid Control Plus διακρίνεται από:

 • υψηλής ποιότητας συστατικά, καλή απορρόφηση και εντατική δράση,
 • κατάλληλα επιλεγμένες δόσεις μεμονωμένων συστατικών,
 • την προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση των συστατικών (τα επιμέρους συστατικά αλληλοσυμπληρώνονται, ενισχύοντας το ένα τα αποτελέσματά του άλλου).

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, το Lipid Control Plus διαθέτει ταχύτερα αποτελέσματα και καλύτερη αποτελεσματικότητα από πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το Lipid Control Plus είναι ένα παρασκεύασμα με πολύπλευρη θετική επίδραση στον οργανισμό. Δεν καταπολεμά μόνο την υψηλή χοληστερόλη, αλλά αντιμετωπίζει και άλλες παθήσεις που συχνά συνοδεύουν άτομα που παλεύουν με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, όπως: αδυναμία, έλλειψη ενέργειας, κακουχία, υψηλό σάκχαρο στο αίμα, αργός μεταβολισμός, πεπτικά προβλήματα, συνεχής αύξηση του βάρους.

Τα 10 οφέλη για την υγεία που κάνουν το Lipid Control Plus να αξίζει να το πάρετε:

 • οδηγεί σε μείωση της κακής χοληστερόλης και αύξηση της καλής χοληστερόλης, ομαλοποιώντας έτσι τη συνολική χοληστερόλη,
 • προστατεύει την καρδιά και έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της,
 • βελτιώνει την κατάσταση των αρτηριών και των φλεβών, αυξάνει την αγγειακή ικανότητα,
 • βελτιώνει την κυκλοφορία και συμβάλλει στη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης,
 • αναστέλλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων,
 • προστατεύει το συκώτι και υποστηρίζει τη λειτουργία του,
 • βελτιώνει το μεταβολισμό του λίπους,
 • διευκολύνει την καύση λίπους, επιταχύνει την απώλεια βάρους,
 • βελτιώνει τις πεπτικές διεργασίες,
 • επιταχύνει την αναγέννηση του οργανισμού, αναζωογονεί, προσθέτει ζωτικότητα.

Για να επιτύχετε τα καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η τακτική λήψη του προϊόντος (1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα) και ο συνδυασμός του συμπληρώματος με μια διατροφή που περιλαμβάνει περισσότερα λαχανικά και περισσότερα λαχανικά.Συνιστάται η τακτική λήψη του συμπληρώματος (2 κάψουλες την ημέρα) και ο συνδυασμός του με μια διατροφή που περιλαμβάνει περισσότερα λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και λιγότερα επεξεργασμένα τρόφιμα και ζωικά λίπη.

Lipid Control Plus – γνώμες

 Lipid Control Plus

Οι πελάτες αξιολογούν γενικά το Lipid Control Plus με υψηλά ποσοστά. Οι κριτικές συχνά αναφέρουν ότι είναι η πρώτη φόρμουλα που έχει οδηγήσει σε μείωση των επιπέδων κακής χοληστερόλης και σε βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ (λιπιδόγραμμα) τόσο γρήγορα.

Πολλοί χρήστες επισημαίνουν ότι μέχρι σήμερα, παρά τη δίαιτα και τα προϊόντα χωρίς συνταγή, δεν έχουν καταφέρει να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους σε φυσιολογικά όρια. Με το Lipid Control Plus, ωστόσο, κατάφεραν να το κάνουν αυτό μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Εκτός από τη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης, έχουν επισημανθεί και άλλα οφέλη του Lipid Control Plus, ιδίως η μείωση των πεπτικών διαταραχών και των ηπατικών προβλημάτων, η ταχύτερη απώλεια βάρους, η αύξηση των επιπέδων ενέργειας και η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

 Lipid Control Plus δισκία χοληστερόλης

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΌ ΈΛΕΓΧΟ ΣΥΝ ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin