LactiFresh PRO7

LactiFresh Gel – ένα φυσικό τζελ ειδικά σχεδιασμένο για τη διατήρηση της σωστής γυναικείας προσωπικής υγιεινής

Η ευαίσθητη περιοχή είναι μια περιοχή του σώματος που είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λοιμώξεις, φλεγμονές και ερεθισμούς, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε ένα καλό επίπεδο προσωπικής υγιεινής, ειδικά το καλοκαίρι, όταν ο ζεστός καιρός μπορεί ενδεχομένως να επιδεινώσει τα συμπτώματα των ευαίσθητων περιοχών.ιότι είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε καλά επίπεδα προσωπικής υγιεινής, ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όταν ο ζεστός καιρός μπορεί ενδεχομένως να επιδεινώσει τα συμπτώματά τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συμμόρφωση με τις συστάσεις προσωπικής υγιεινής είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρησητης καλής υγείας. Ένα προϊόν που αξίζει να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό είναι το βιολογικό τζελ προσωπικής υγιεινής LactiFresh Gel , το οποίο περιέχει δύο εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά.

Λοιμώξεις, φλεγμονές και άλλες διαταραχές της οικείας περιοχής – τι ευθύνεται γι’ αυτές;

 γυναικεία οικεία υγιεινή

Δεν πρέπει να υποτιμάται η σημασία της διατήρησης της καλής προσωπικής υγιεινής. Για πολλές παθήσεις που εμφανίζονται φταίμε εμείς οι ίδιοι, επειδή φοράμε ακατάλληλα ρούχα που πιέζουν την οικεία περιοχή ή είναι κατασκευασμένα από μη πορώδη, αδιαπέραστα υλικά. Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας ανευθυνότητας μπορεί να είναι εντελώς καταστροφικά, οδηγώντας στην ανάπτυξη σοβαρών παθήσεων, πολύ συχνά δύσκολα αντιμετωπίσιμων.

Μία από τις συνέπειες είναι η διαταραχή της βακτηριακής μικροχλωρίδας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε δυσκολίες στη διατήρηση του σωστού επιπέδου pH του δέρματος, η συνιστώμενη τιμή του οποίου είναι 3.8 – 4,5. Εάν είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη, μπορεί να παρεμποδιστεί η παραγωγή του γαλακτικού οξέος που είναι υπεύθυνο για το pH. Τέτοιες δυσμενείς διαταραχές της υγείας προκαλούνται, μεταξύ άλλων, από:

 • την έλλειψη προσωπικής υγιεινής, την παραμέληση της καθημερινής φροντίδας των οικείων ζωνών,
 • κακώς επιλεγμένα καλλυντικά που ερεθίζουν ή ευαισθητοποιούν το δέρμα,
 • τα προαναφερθέντα ακατάλληλα, μη αναπνεύσιμα ρούχα,
 • κολύμβηση σε δημοτικές πισίνες, όπου είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς, κυρίως βακτήρια και μύκητες,
 • άλλες ασθένειες που διαταράσσουν το φυσικό pH και τη βακτηριακή μικροχλωρίδα,
 • αντιβιοτικά, ορμονικά φάρμακα όπως αντισυλληπτικά, διουρητικά και αντικαταθλιπτικά,
 • υψηλή σεξουαλική δραστηριότητα,
 • έμμηνος ρύση,
 • κακή διατροφή, έλλειψη των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών στη διατροφή, η οποία συχνά οδηγεί σε δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τι είδους ανατροφοδότηση δίνουν οι γυναίκες που είναι ικανοποιημένες με το gel LactiFresh;

Τα αδιαμφισβήτητα οφέλη για τη συνολική υγεία της ευαίσθητης περιοχής που επιφέρει η συνεπής χρήση LactiFresh Gel υποστηρίζεται από τα θετικά σχόλια πολλών γυναικών. Οι ειδικοί σε αυτού του είδους τις παθήσεις έχουν επίσης παρόμοια γνώμη και οι δύο ομάδες το επαινούν πάνω απ’ όλα:

 • τη φυσική σύνθεση, χωρίς παρενέργειες,
 • τα πρώτα αποτελέσματα του τζελ είναι ορατά μετά από λίγες μόνο ημέρες,
 • την αποκατάσταση και τη διατήρηση του συνιστώμενου pH σε αυτό το τμήμα του σώματος,
 • την απουσία κολπικής οσμής,
 • ανακούφιση από τα συμπτώματα της μόλυνσης, του ερεθισμού και της φλεγμονής,
 • ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος,
 • ανάγκη χρήσης μόνο δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε το τζελ σε πλυμένο δέρμα και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως,
 • ενίσχυση του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού- εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
 LactiFresh Gel

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΤΕ ΤΟ LACTIFRESH GEL ΤΏΡΑ

Ποια ενεργά συστατικά είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματικότητα του LactiFresh Gel;

Για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας στην ευαίσθητη περιοχή, η αποτελεσματική αντιμετώπιση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και τα ενεργά συστατικά του LactiFresh Gel θα βοηθήσουν σε αυτό. Έχει αναπτυχθεί ακριβώς για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες υγιεινής του ενδόμυχου χώρου των γυναικών και η αποτελεσματικότητά του είναι αποτέλεσμα ενός προσεκτικά επιλεγμένου μείγματος συστατικών. Δρα εξαιρετικά απαλά, είναι υποαλλεργικό, άρα δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένο, έχει φυσικό φυσιολογικό pH και μόνο δύο ενεργά συστατικά είναι υπεύθυνα για αυτά τα αποτελέσματα:

Γαλακτικό οξύ

Μια ένωση που παράγεται με φυσικό τρόπο και παίζει σημαντικό ρόλο σε διάφορες βιολογικές διεργασίες στο σώμα μας. Τα βακτήρια Lactobacillus είναι υπεύθυνα για τη σύνθεσή του και αυτό το οργανικό τζελ για την περιοχή της οικειότητας βοηθά στη διόρθωση τυχόν ελλείψεων. Προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς, μολύνσεις κάθε είδους και τις συνοδευτικές ενοχλήσεις, όπως κνησμός, εκκρίσεις ή δυσάρεστες κολπικές οσμές. Ταυτόχρονα, το γαλακτικό οξύ έχει αντιβακτηριακή δράση, προστατεύοντας το δέρμα από βακτήρια που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές δερματικές παθήσεις.

Εκχύλισμα φύλλων αλόης

Η αλόη βέρα, και συγκεκριμένα ο παχύρρευστος χυμός που προέρχεται από τον πολτό των παχιών φύλλων της, χρησιμοποιείται όχι μόνο στη φυσική ιατρική, αλλά εξίσου ευρέως και στα καλλυντικά. Το μεγαλύτερο και συχνά τονισμένο πλεονέκτημά της είναι η περιεκτικότητά της σε πολυάριθμα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, τα οποία προάγουν την υγεία όχι μόνο των ευαίσθητων ζωνών. Μεταξύ άλλων, ο χυμός έχει βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού, και βιταμίνης Ε, ενώ η δράση τους υποστηρίζεται από τα μέταλλα ψευδάργυρο, χρώμιο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η παρουσία άλλων εξίσου πολύτιμων ενώσεων, όπως φυτοορμόνες φυτικής προέλευσης, δηλαδή φυτικά στεροειδή, άλλες ορμόνες, ένζυμα ή έως και 22 αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την πλήρη υγεία. Όλες αυτές οι ουσίες προσδίδουν στην αλόη βέρα τις πολυαγαπημένες της ιδιότητες:

 • διατήρηση του σωστού επιπέδου pH του δέρματος,
 • προστασία από επικίνδυνες μυκητιακές και βακτηριακές λοιμώξεις,
 • απουσία ενοχλητικής αίσθησης κνησμού σε αυτά τα ευαίσθητα μέρη του σώματος,
 • ταχύτερη επούλωση των εκδορών, των ερεθισμών και μείωση του πρηξίματος,
 • απουσία κολπικής οσμής,
 • αίσθημα εξαιρετικής φρεσκάδας,
 • ενίσχυση του φυσικού προστατευτικού φραγμού του δέρματος.

Ποια συμπτώματα της παραμελημένης υγιεινής της προσωπικής περιοχής μπορεί να αντιμετωπίσει το LactiFresh Gel;

 LactiFresh Gel

Η τακτική χρήση του LactiFresh Gel μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα που προκαλούνται από λοιμώξεις και φλεγμονές στην περιοχή του ενδόμυχου χώρου. Τα δύο ενεργά συστατικά του θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα από αυτά που μας προκαλούν τη μεγαλύτερη ανησυχία:

 • το κάψιμο και τον κνησμό,
 • πρήξιμο και ερυθρότητα,
 • δυσάρεστες αισθήσεις πόνου ή ευαισθησίας στις ευαίσθητες περιοχές,
 • ένα παχύρρευστο έκκριμα που μυρίζει άσχημα και έχει κίτρινο ή πράσινο χρώμα,
 • ένα συνεχές αίσθημα έντονης πίεσης στην ουροδόχο κύστη,
 • κολπική ξηρότητα που μπορεί να καταστήσει δύσκολη ή και αδύνατη μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το LactiFresh Gel;

Η αγορά του LactiFresh Gel είναι πολύ εύκολη και διανέμεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή, γεγονός που δίνει στον αγοραστή την εγγύηση ότι αγοράζει πάντα ένα 100% πρωτότυπο και αποτελεσματικό τζελ. Για να το αγοράσετε, απλά μεταβείτε στη διεύθυνση ιστοσελίδα του κατασκευαστή και δώστε μια παραγγελία χρησιμοποιώντας τηφόρμα επικοινωνίας. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε έως και τρία διαφημιστικά πακέτα, που διαφέρουν όχι μόνο στην τιμή, αλλά και στον αριθμό των συσκευασιών.

Μόλις γίνει η παραγγελία,επεξεργάζεται αμέσως και παραδίδεται εντός 2 εργάσιμων ημερών σε διακριτική συσκευασία, η οποία εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο παραμένει άθικτο και κρυμμένο από τη δημόσια θέα. Μας δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων μορφών πληρωμής, στη χώρα μας επίσης στον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή του πακέτου. Το LactiFresh Gel μπορεί να αποσταλεί στο εξωτερικό, αλλά αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο εάν τα ταχυδρομικά τέλη έχουν πληρωθεί εκ των προτέρων.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ LACTIFRESH GEL ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin