GOAT Stamina PRO7

GOAT Stamina – ενεργειακή δύναμη και καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου σε ένα. Δείτε το νέο συμπλήρωμα για παίκτες!

Το GOAT Stamina είναι ένα ενισχυτικό ενέργειας και μυαλού, σχεδιασμένο για παίκτες και παίκτες ηλεκτρονικών σπορ. Παρέχει ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα και σας επιτρέπει να διατηρείτε υψηλές πνευματικές επιδόσεις χωρίς την επίδραση της κόπωσης και της κούρασης, ακόμη και κατά τη διάρκεια πολύωρων παιχνιδιών. Χάρη σε ένα σύνολο συστατικών που συντίθενται ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες του παίκτη, θα βελτιωθούν όλες οι σημαντικές λειτουργίες του μυαλού, όπως η εγρήγορση, η αντιληπτικότητα, η συγκέντρωση, η μνήμη, η αντίδραση σε ερεθίσματα και πολλές άλλες. Το GOAT Stamina κυκλοφορεί σε μορφή σκόνης, η οποία, όταν αναμιγνύεται με νερό, μετατρέπεται σε ένα γευστικό, δροσιστικό ρόφημα. Μία μόνο μεζούρα αρκεί για να σας δώσει την ενέργεια και την ψυχική δύναμη που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στο παιχνίδι. Τι κάνει το GOAT Stamina τόσο ξεχωριστό και γιατί πρέπει να ανταλλάξουμε τα προηγούμενα ποτά μας για gaming με αυτό το μοναδικό κοκτέιλ;

GOAT Stamina – ένα γευστικό ποτό με πολλά οφέλη

 Συμπλήρωμα GOAT Stamina για παίκτες

ΤοGOAT Stamina είναι ένα ποτό φορτωμένο με πολύτιμες ουσίες, που απευθύνεται κυρίως σε παίκτες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Υποστηρίζει τις γνωστικές λειτουργίες, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τα αντανακλαστικά, ενεργοποιεί το σώμα και το κάνει πιο ανθεκτικό στην κόπωση, αυξάνοντας έτσι το χρόνο παιχνιδιού στο υψηλότερο επίπεδο.

Το έντονο και πολύπλευρο αποτέλεσμα συμβαδίζει με τις γευστικές ιδιότητες του ποτού. Τόσο λόγω των ιδιοτήτων του όσο και λόγω της γεύσης του, πολλοί παίκτες εγκαταλείπουν άλλα ποτά που κατανάλωναν προηγουμένως πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, κάνοντας το GOAT Stamina το κύριο ενεργειακό τους καύσιμο.

Κάθε παίκτης γνωρίζει από αυτοψία το φαινόμενο της ξαφνικής έξαρσης της κόπωσης, της πνευματικής κόπωσης και της υπνηλίας κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των παιχνιδιών. Οι πολύωρες συνεδρίες παιχνιδιών αποτελούν μεγάλη πρόκληση για το μυαλό μας, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποια στιγμή η απόδοσή του μειώνεται.

Depositphotos 53733651 S

Ωστόσο, αν ο εγκέφαλος “τρέφεται” σωστά, η παραγωγικότητά του αυξάνεται, γεγονός που μεταφράζεται σε καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού και ταχύτερες διαδικασίες ανάκαμψης. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του εν λόγω GOAT Stamina. Το συμπλήρωμα βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στον εγκέφαλο και σε όλο το σώμα και μειώνει την ευαισθησία στην ψυχική και σωματική κόπωση, πράγμα πολύ χρήσιμο για όσους οι πολύωροι μαραθώνιοι παιχνιδιών είναι καθημερινό φαινόμενο.

ΤοGOAT Stamina είναι ένα από τα πιο πλούσια σκευάσματα για παίκτες όσον αφορά τη σύνθεση. Χάρη στα υψηλής ποιότητας συστατικά σε βελτιστοποιημένες δόσεις, βελτιώνει τη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων. Δεν λείπουν τα φυσικά διεγερτικά που παρέχουν μια μακροχρόνια διεγερτική δράση, τα φυτικά εκχυλίσματα που αυξάνουν την αιμάτωση του εγκεφάλου και οι βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Χάρη σε αυτό το πλούσιο μείγμα δραστικών ουσιών, το GOAT Stamina βελτιώνει τη διατροφή του εγκεφάλου και μειώνει τα συμπτώματα της κόπωσης.

 GOAT Stamina

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΑΝΤΟΧΉ ΚΑΤΣΊΚΑΣ ΕΔΏ

Το GOAT Stamina καταπολεμά συμπτώματα που σχετίζονται με παρατεταμένο gaming όπως:

 • υποτονικότητα, κόπωση,
 • δυσκολία στη διατήρηση υψηλού επιπέδου συγκέντρωσης, αποσπάται η προσοχή σας πιο εύκολα,
 • πιο αργές αντιδράσεις,
 • μειωμένη αντιληπτική ικανότητα,
 • μειωμένη όραση,
 • πιο αργή, λιγότερο αποτελεσματική σκέψη,
 • ευερεθιστότητα,
 • μειωμένη διάθεση,
 • προβλήματα μνήμης και ανάκλησης πληροφοριών,
 • προβλήματα με τη λήψη αποφάσεων.

Βελτιώνοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, το GOAT Stamina βοηθά στην ταχεία επιστροφή στην τέλεια ψυχική διάθεση. Χάρη στην κατάλληλα επιλεγμένη σύνθεση των συστατικών, κάνει τον εγκέφαλό μας καλύτερα εκπαιδευμένο, επιτρέποντάς μας να εκτελούμε εργασίες πιο αποτελεσματικά. Ποια συστατικά είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματικότητα του GOAT Stamina;

GOAT Stamina – σύνθεση

ΤοGOAT Stamina είναι ένα σύμπλεγμα 16 ισχυρών συστατικών που λειτουργούν σε πλήρη συνέργεια. Είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από τον καφέ ή τα ενεργειακά ποτά. Όντας ταυτόχρονα ενισχυτικό του μυαλού, βελτιώνει την απόδοση στα παιχνίδια και τα e-sports.

Τα ενεργά συστατικά του GOAT Stamina είναι:

 • Cognivia™ [εκχύλισμα φύλλων φασκόμηλου και μικροενθυλακωμένο έλαιο φασκόμηλου λεβάντας]. – ρυθμίζει τις γνωστικές διεργασίες του νου, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της υψηλής συγκέντρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βελτιώνει τη μνήμη, τη διάθεση και την πνευματική παραγωγικότητα. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει επίσης τον εγκέφαλο από τις ελεύθερες ρίζες και τις νευροτοξίνες.
 • EnXtra™ [εκχύλισμα άγριου κάρδαμου] – παρέχει διέγερση μακράς διάρκειας χωρίς αρνητικές παρενέργειες όπως αυξημένη αρτηριακή πίεση, άγχος, ταχυπαλμίες. Συνδυάζεται τέλεια με την καφεΐνη, ενισχύοντας τη διεγερτική της δράση και μειώνοντας τις πιθανές παρενέργειές της (ερεθισμός, κακουχία, επιτάχυνση του καρδιακού ρυθμού). Το EnXtra™ ενισχύει την ενέργεια και επηρεάζει θετικά τις γνωστικές λειτουργίες, προσφέροντάς μας έτσι μια σειρά από οφέλη όπως: ικανότητα να παίζετε περισσότερο χωρίς κόπωση, καλύτερη, βαθύτερη συγκέντρωση, αυξημένη εγρήγορση, μειωμένη υπνηλία, πιο αποτελεσματική σκέψη.
 • Ταυρίνη – διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, υποστηρίζει την αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων. Επηρεάζει ευεργετικά τις διαδικασίες σκέψης, διευκολύνει την απομνημόνευση, βελτιώνει τη συγκέντρωση, καταπολεμά την κούραση και την υπνηλία.
 • Μηλική κιτρουλίνη – υποστηρίζει τη σύνθεση των πρωτεϊνών του εγκεφάλου, έχει θετική επίδραση στη συγκέντρωση και τη μνήμη, επιταχύνει την αναγέννηση μετά από μεγάλη προσπάθεια, τόσο πνευματική όσο και σωματική.
 • Ανυδρική καφεΐνη – προσθέτει ενέργεια, βελτιώνει τη διανοητική διαύγεια, αυξάνει την εγρήγορση και την αντιληπτικότητα, σας επιτρέπει να παίζετε με πλήρη συγκέντρωση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • L-θεανίνη από εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού – ρυθμίζει την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών, βελτιώνοντας έτσι τις γνωστικές διεργασίες. Βελτιώνει την πνευματική παραγωγικότητα, την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και τη μνήμη, ενώ έχει θετική επίδραση στη διάθεση, ανακουφίζοντας από το στρες και την υπερβολική νευρική ένταση.
 • Εκχύλισμα φρούτων βατόμουρου – πλούσια πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών, χάρη στα οποία προστατεύει τον εγκέφαλο από τις αρνητικές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και έχει ευνοϊκή επίδραση στηνΈχει επίσης ευνοϊκή επίδραση στην οπτική συσκευή (αποτρέπει τη βλάβη των κυττάρων του ματιού, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία του ματιού, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την ποιότητα της όρασης).
 • Χολίνη – συμμετέχοντας στη σύνθεση του σημαντικού νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη, υποστηρίζει τις γνωστικές λειτουργίες. Εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προσοχής, βελτιώνει την ικανότητα μνήμης και αναπαραγωγής πληροφοριών, διεγείρει την εργασία του εγκεφάλου, επιταχύνει τα αντανακλαστικά, φροντίζει για μια καλή, ισορροπημένη διάθεση.
 • Βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε – είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από τη φθορά και αναστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης. Υποστηρίζουν το όργανο της όρασης, εξασφαλίζουν σωστή όραση, έχουν θετική επίδραση στους νευρώνες και υποστηρίζουν τις νοητικές λειτουργίες.
 • Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6, βιταμίνη B12, παντοθενικό οξύ) – συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και την ευεξία, βελτιώνουν τηνγνωστικές ικανότητες, εξουδετερώνουν την κόπωση και την ευερεθιστότητα, αυξάνουν την αντοχή στην πνευματική προσπάθεια, αποτρέπουν την απώλεια συγκέντρωσης κατά την εκτέλεση μιας εργασίας.

Επιδράσεις του GOAT Stamina

 Nootropic GOAT Stamina για παίκτες

ΤοGOAT Stamina είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες και τους αθλητές του ηλεκτρονικού αθλητισμού που θέλουν να αντικαταστήσουν τα συνήθη συμπληρώματα βιταμινών ή ενέργειας περιορισμένης σύνθεσης με μια πραγματική βόμβα πολύτιμων ουσιών για τον εγκέφαλο. Λόγω της εκτεταμένης σύνθεσής του, το GOAT Stamina είναι τόσο ένας αξιόπιστος ενισχυτής του εγκεφάλου όσο και ένας πάροχος ενέργειας και ζωτικότητας. Βοηθά στη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου διέγερσης για έως και 6 ώρες χωρίς το φαινόμενο “caffeine crash”.

Πώς λειτουργεί το GOAT Stamina:

 • ρυθμίζει την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών και τη νευρωνική λειτουργία,
 • διεγείρει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τη γνωστική λειτουργία,
 • διεγείρει το σώμα και το μυαλό, διατηρεί τα επίπεδα ενέργειας υψηλά και ισορροπημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα,
 • υποστηρίζει την όραση, εξουδετερώνει την οπτική εξασθένιση,
 • εξουδετερώνει την κούραση, την κόπωση,
 • επιταχύνει τις αντιδράσεις σε ερεθίσματα,
 • εξαλείφει την ομίχλη του εγκεφάλου,
 • ενισχύει τη συγκέντρωση, βελτιώνει τη μνήμη,
 • αυξάνει την πνευματική παραγωγικότητα,
 • βοηθά στην ανάπτυξη των ιδιοτήτων και των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για το παιχνίδι, όπως η ταχύτητα, η εγρήγορση, η ευκινησία, τα αντανακλαστικά, η λογική σκέψη, η λήψη αποφάσεων και η αντιληπτικότητα,
 • προστατεύει τους νευρώνες και εξουδετερώνει τις διαδικασίες γνωστικού εκφυλισμού (με αποτέλεσμα τη μείωση της διανοητικής ικανότητας, την απώλεια μνήμης, τη μειωμένη συγκέντρωση),
 • βελτιώνει τις στρατηγικές ικανότητες, διευκολύνει την ολοκλήρωση των εργασιών.

GOAT Stamina – γνώμες

 GOAT Stamina

Οι άνθρωποι που έχουν πάρει το GOAT Stamina είναι γενικά πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά τους. Είναι της γνώμης ότι το παρασκεύασμα λειτουργεί εντατικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα και, το σημαντικότερο, όχι μόνο βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και δίνει ενέργεια, αλλά έχει επίσης εξαιρετική επίδραση στη διάθεση και τη ζωτικότητα του σώματος και βελτιώνει την ποιότητα της όρασης.

Σύμφωνα με πολλές κριτικές, το GOAT Stamina σας επαναφέρει στιγμιαία στα πόδια σας, μειώνει την κόπωση και επιταχύνει την πνευματική αναγέννηση. Καθώς είναι κάτι πολύ περισσότερο από τον καφέ ή τα ενεργειακά ποτά, ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες των παικτών. Επιπλέον, έχει υπέροχη γεύση. Είναι μια πραγματική ενεργειακή βόμβα, αλλά, το σημαντικότερο, δεν έχει αρνητικές παρενέργειες όπως ταχυπαλμίες, ευερεθιστότητα κ.λπ. και δεν προκαλεί ενοχλητικά “downs” όπως κάποια σκευάσματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις παικτών, το GOAT Stamina είναι ένα συμπλήρωμα που περίμεναν πολύ καιρό. Τονίζουν ότι υπάρχει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο προϊόν σχεδιασμένο ειδικά για gamers και ότι δεν υπάρχει άλλο προϊόν στην αγορά με τόσο πλούσια σύνθεση και ευρεία δράση όσο το GOAT Stamina. Οι απόψεις σχετικά με αυτό το συμπλήρωμα επικεντρώνονται επίσης στην τιμή. Για πολλούς, είναι ανάλογο της ποιότητας. Υπάρχουν επίσης σχόλια ότι είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα με το GOAT Stamina. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για ενεργειακά ποτά κάθε μέρα και να υποστηρίζετε τον εαυτό σας με πρόσθετες προετοιμασίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το GOAT Stamina.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το GOAT Stamina;

Το GOATStamina μπορεί να αγοραστεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος . Τα πλεονεκτήματα της αγοράς απευθείας από τον ιστότοπο είναι: πλήρης ασφάλεια των συναλλαγών, γρήγορη παράδοση, εγγύηση της αυθεντικότητας και της υψηλότερης ποιότητας του προϊόντος, δυνατότητα να επωφεληθείτε από ελκυστικές εκπτώσεις.

 GOAT Stamina

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΑΝΤΟΧΉ ΚΑΤΣΊΚΑΣ ΕΔΏ

Category: Υγεία

Article by: admin