Eyevita Plus PRO2 1

Eyevita Plus – υποστηρίζει και διατηρεί τη βέλτιστη υγεία των ματιών

Τα μάτια μας είναι το παράθυρο στον κόσμο μέσα από το οποίο μπορούμε να τον βλέπουμε, γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε την υγεία τους, η οποία μπορεί να εξασθενεί με την ηλικία. Δυστυχώς, συχνά παραμελούμε αυτό το καθήκον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή επιδείνωση της όρασής μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να λαμβάνουμε ενεργά μέτρα για την πρόληψη της ανάπτυξης οφθαλμικών παθήσεων, και το συμπλήρωμα διατροφής Eyevita Plus συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια από αυτή την άποψη.

Ποιες ασθένειες απειλούν τα μάτια μας;

Η παραμέληση της υγείας των ματιών μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης διαφόρων παθήσεων, όπως φλεγμονές που προκαλούνται από ιογενείς, βακτηριακές ή μυκητιασικές λοιμώξεις. Κινδυνεύουμε επίσης από επώδυνες φλεγμονές των βλεφάρων ή του επιπεφυκότα ή από το σύνδρομο ξηροφθαλμίας που προκαλείται από υπέρταση, διαβήτη, αλλεργίες ή ενδοκρινικές διαταραχές.

Εξίσου επικίνδυνη είναι και η κόπωση των ματιών που προκαλείται από ανεπαρκή φωτισμό ή υπερβολικό χρόνο παραμονής μπροστά σε μια οθόνη, ή ακόμη και ο ερεθισμός που προκαλείται από τη σκόνη, την άμμο, τον άνεμο και την υπεριώδη ακτινοβολία. Πρέπει επίσης να υπολογίζουμε καταστάσεις όπως η νυχτερινή τύφλωση ή ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.

Ποια είναι η δομή και ο μηχανισμός του ανθρώπινου ματιού;

 διάγραμμα του ανθρώπινου ματιού

Το μάτι είναι το πιο πολύπλοκο όργανο του ανθρώπινου σώματος, υπεύθυνο για την αίσθηση της όρασης. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, επιρρεπές σε ασθένειες, λοιμώξεις και ερεθισμούς που μπορούν να επηρεάσουν τη βέλτιστη λειτουργία του. Για το λόγο αυτό, η υγεία και η ευεξία των ματιών μας είναι υψίστης σημασίας και τα ενεργά συστατικά του Eyevita Plus συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωσή τους.

Τα μάτια μας αποτελούνται από διάφορα αλληλένδετα συστατικά που συνεργάζονται αρμονικά, όπως

 • ο βολβός του ματιού, ο οποίος αποτελείται από την ίριδα, τον φακό, τον κερατοειδή και την κόρη του ματιού, επιτρέποντάς μας να λαμβάνουμε οπτικά ερεθίσματα από το περιβάλλον,
 • ένα πολύπλοκο κινητικό σύστημα που αποτελείται από διάφορους μύες, συμπεριλαμβανομένων δύο λοξών και τεσσάρων πλάγιων μυών, οι οποίοι επιτρέπουν την ακριβή κίνηση του βολβού του ματιού σε πολλά επίπεδα,
 • έναν προστατευτικό μηχανισμό που τα προστατεύει από πιθανούς ερεθισμούς και βλάβες που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες. Αυτός ο προστατευτικός μηχανισμός αποτελείται από τα βλέφαρα που διακοσμούνται με βλεφαρίδες, τον οφθαλμικό κόγχο και τους δακρυϊκούς αδένες.

Η αρχή του οφθαλμού είναι η εξής, το φως εισέρχεται αρχικά μέσω του κερατοειδούς και διαθλάται καθώς περνά από την κόρη. Στη συνέχεια συναντά τον φακό, όπου διαθλάται και πάλι για να φτάσει στο πίσω τοίχωμα του ματιού. Αυτό το τοίχωμα είναι επενδεδυμένο με αναρίθμητους φωτοευαίσθητους υποδοχείς, οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες που στη συνέχεια αποστέλλονται μέσω του οπτικού νεύρου στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος ερμηνεύει επιδέξια αυτά τα δεδομένα, μετατρέποντάς τα τελικά σε αυτό που βλέπουμε.

Ποια συγκεκριμένα συστατικά είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματικότητα του Eyevita Plus;

 Eyevita Plus

Ο συνδυασμός των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών του συμπληρώματος διατροφής Eyevita Plus δημιουργεί μια ξεχωριστή, μοναδική φόρμουλα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Όλα αυτά τα συστατικά προέρχονται από φυσικές πηγές, είναι ασφαλή στη χρήση και συνήθως δεν έχουν παρενέργειες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τη σύνθεση πριν από τη χρήση και να ελέγξετε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποια από τις ενώσεις, κάτι που είναι εντελώς ανεξάρτητο από τον κατασκευαστή, ο οποίος δεν ευθύνεται για μεμονωμένες αλλεργικές αντιδράσεις. Οι κάψουλες υποστήριξης της όρασης Eyevita Plus αποτελούνται από τα ακόλουθα δραστικά συστατικά:

Lutelex®

Το Eyevita Plus αποτελείται από ένα εκχύλισμα από το φυτό στυτικό βελούδο, το οποίο περιέχει έως και 10 % λουτεΐνη και 1 % ζεαξανθίνη για να βοηθήσει στη διόρθωση τυχόν ελλείψεων στον οργανισμό. Η λειτουργία αυτών των εξαιρετικά σημαντικών ενώσεων είναι η μείωση του κινδύνου της επικίνδυνης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και η αύξηση της ικανότητας του ματιού να φιλτράρει και να απορροφά το μπλε φως, η οποία αυξάνεται σχεδόν κατά 90%.

MaquiBright®

Τα αποτελέσματα του MaquiBright® αποδίδονται στο αποκλειστικό και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μείγμα του, στη χρήση εκχυλίσματος μούρων Maqui, που περιέχει 35% ανθοκυανίνες και 25% δελφινιδίνη, καθώς και σε πρόσθετα ενεργά συστατικά όπως φλαβονοειδή, τανίνες, νάτριο και βιταμίνη C.

Τα οφέλη του περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών και προστατεύουν τους δακρυϊκούς αδένες από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής δακρύων, ανακουφίζει από τη δυσφορία που προκαλεί το σύνδρομο ξηροφθαλμίας και ενισχύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνοντας έτσι την περιφερική κυκλοφορία.

Εκχύλισμα φύλλων Ginkgo biloba

Το συμπλήρωμα Eyevita Plus οφείλει τα αποτελέσματά του στην πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα, φλαβονοειδή, φυτοστερόλες, τερπένια και φαινολικά οξέα που προέρχονται από τα φύλλα ginkgo biloba, που συνήθως αναφέρονται ως Ginkgo Biloba.

Αυτό το μείγμα συμβάλλει στη βελτίωση της ροής του αίματος, επιτρέποντας την αποτελεσματικότερη μεταφορά των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στα μάτια. Επιπλέον, συμβάλλει στην καταπολέμηση των αρνητικών επιπτώσεων του οξειδωτικού στρες και μειώνει τον κίνδυνο νευροεκφυλιστικών οφθαλμικών παθήσεων που σχετίζονται με την ηλικία. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο μπορεί να έχει αποδυναμωθεί για διάφορους λόγους.

Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πιπερίνη, ένα πολύτιμο αλκαλοειδές γνωστό για τις ποικίλες θεραπευτικές του ιδιότητες, το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για την όραση και την υγεία των ματιών. Αυτά περιλαμβάνουν αντιοξειδωτική δράση για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του οξειδωτικού στρες, αντισηπτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Αξίζει επίσης να εκτιμηθεί η αυξημένη αποτοξίνωση του οργανισμού και η καλύτερη απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών για την επιτάχυνση των θετικών τους αποτελεσμάτων.

Εκχύλισμα μύρτιλλου

Οι ιδιότητες των βατόμουρων που προάγουν την υγεία αποδίδονται στην πλούσια περιεκτικότητά τους σε θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Α, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, η βιταμίνη C και τα πολύτιμα μέταλλα φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Αυτές οι πολύτιμες ουσίες ενισχύονται περαιτέρω από την παρουσία πολυάριθμων φλαβονοειδών, ανθοκυανών, τανινών και οργανικών οξέων.

Τα οφέλη του εκχυλίσματος μύρτιλλου περιλαμβάνουν την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, τη βελτίωση της διαύγειας και της οπτικής οξύτητας, τη μείωση της πιθανότηταςΤα οφέλη του εκχυλίσματος μύρτιλλου περιλαμβάνουν την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, τη βελτιωμένη διαύγεια και οπτική οξύτητα, τη μειωμένη πιθανότητα οφθαλμικών παθήσεων όπως ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας, τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων κολλαγόνου στο μάτι και τη μείωση της κόπωσης και των ενοχλήσεων των ματιών, όπως ο ερεθισμός. από ερεθισμό.

Συμπληρωματικές ποσότητες βασικών βιταμινών και μετάλλων

Προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των καψακίων Eyevita Plus για την υγεία των ματιών και την ενίσχυση της όρασης, ο κατασκευαστής αποφάσισε να συμπεριλάβει μια πρόσθετη δόση βασικών βιταμινών και μετάλλων. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • βιταμίνη Α, η οποία διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης και του υγιούς αμφιβληστροειδούς, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη νυχτερινή τύφλωση και τον επώδυνο ερεθισμό,
 • βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), η οποία υποστηρίζει την προσαρμογή της όρασης στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτός, μειώνει την κόπωση και προλαμβάνει την παραμόρφωση του κερατοειδούς, το γλαύκωμα και τον καταρράκτη,
 • βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες- συμβάλλει επίσης στην καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά στη μεταφορά άλλων θρεπτικών συστατικών στο μάτι,
 • ψευδάργυρο, ένα στοιχείο σημαντικό για τη γενική υγεία, που χρησιμοποιείται εδώ για τη μείωση του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας, την ενίσχυση του κερατοειδούς και τη διατήρηση της φυσιολογικής οπτικής οξύτητας.

Ποιες επιδράσεις του Eyevita Plus συμβάλλουν στη βελτίωση της όρασης;

 Eyevita Plus

Η σημασία της μακροχρόνιας διατήρησης της καλής υγείας των ματιών δεν πρέπει πραγματικά να υποτιμάται. Για να καταστεί αυτό εφικτό, συνιστάται έντονα η καθημερινή χρήση του συμπληρώματος διατροφής Eyevita Plus . Ο σωστός συνδυασμός δραστικών συστατικών στις κάψουλες εγγυάται μια ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση:

 • την ανακούφιση από τη φλεγμονή και το σύνδρομο ξηροφθαλμίας,
 • εξασφάλιση φυσιολογικών επιπέδων κολλαγόνου στο μάτι,
 • διατήρηση της φυσιολογικής, ευκρινούς όρασης σε όλες τις καταστάσεις,
 • υποστήριξη της περιφερικής κυκλοφορίας,
 • μείωση της κόπωσης των ματιών που προκαλείται, για παράδειγμα, από τη χρήση υπολογιστή,
 • προστασία από το επιβλαβές μπλε φως,
 • βελτίωση της λειτουργίας των δακρυϊκών αδένων,
 • ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης εκφυλιστικών οφθαλμικών παθήσεων.

Πού μπορώ να αγοράσω το συμπλήρωμα διατροφής Eyevita Plus;

Οι κάψουλες Eyevita Plus έχουν σχεδιαστεί για όσους παραπονιούνται για αυξανόμενα προβλήματα στα μάτια και αντιλαμβάνονται επιδείνωση της όρασής τους. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά εύχρηστες και παρέχουν βέλτιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται να λαμβάνετε μόνο 2 κάψουλες την ημέρα για να βιώσετε γρήγορα την πλήρη αποτελεσματικότητά τους.

Για να αγοράσετε, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Από εκεί, μπορείτε ταυτόχρονα να επιλέξετε ένα από τα τρία προσφερόμενα πακέτα προώθησης, τα οποία διαφέρουν ως προς την τιμή και τον αριθμό των συσκευασιών, αλλά όλα παρέχουν τη δυνατότητα μείωσης του συνολικού κόστους αγοράς. Μόλις πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας, η αποστολή θα ξεκινήσει αμέσως και η παράδοση διαρκεί συνήθως μόνο λίγες ημέρες. Επιπλέον, διατίθενται επίσης επιλογές διεθνούς αποστολής.

Βιβλιογραφία:

 • https://www.healthline.com/nutrition/maqui-berry-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/bioperine-and-piperine-supplement-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/ginkgo-biloba-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/vitamin-a-benefits
 • https://www.healthline.com/health/vitamin-watch-what-does-b2-do
 • https://www.healthline.com/health/all-about-vitamin-e
 • https://www.healthline.com/nutrition/zinc

Category: Υγεία

Article by: admin