eternelle gold night 01 1

Eternelle Gold Night – κρέμα ανόρθωσης που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τις ρυτίδες ενώ κοιμάστε

Για αμέτρητες γυναίκες, οι ρυτίδες είναι μια συνεχής ανησυχία που απασχολεί τις σκέψεις τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Μπορούν να εμφανιστούν ήδη από τα είκοσί τους χρόνια και είναι συχνά δύσκολο να αποφευχθούν λόγω διαφόρων παραγόντων. Ωστόσο, υπάρχει πλέον λύση σε αυτό το πρόβλημα με τη μορφή Eternelle Gold Night κρέμας που μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και επαναφέρει τη νεανική όψη στο δέρμα, αποτελούμενη αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.

Πώς σχηματίζονται οι ρυτίδες του προσώπου;

 ρυτίδες προσώπου

Ο σχηματισμός των ρυτίδων είναι μια διαδικασία που συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου και επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες. Η φυσική ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται με την ηλικία και οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που συνθέτουν τη δομή του δέρματος αρχίζουν να διασπώνται. Επιπλέον, παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η αφυδάτωση μπορούν να επιδεινώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων. Καθώς το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται λιγότερο ικανό να αυτοαναγεννηθεί, αρχίζουν να σχηματίζονται ρυτίδες, ιδίως στις περιοχές όπου το δέρμα είναι περισσότερο εκτεθειμένο σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις ή πίεση.

Ποιοι είναι οι τύποι ρυτίδων;

Οι ρυτίδες του προσώπου έχουν πολλές μορφές, αλλά όλες είναι αντιαισθητικές αυλακώσεις που διαβρώνουν την επιφάνεια του δέρματος. Αυτές οι επιμήκεις γραμμές ποικίλλουν σε πλάτος ή πάχος, αλλά όλες έχουν ένα κοινό – σας κάνουν να φαίνεστε χειρότερα. Είναι σημαντικό να τις εξαλείψετε το συντομότερο δυνατό και η φυσική κρέμα Eternelle Gold Night είναι η ιδανική λύση εδώ.

Αυτή η κρέμα λειτουργεί τη νύχτα, επειδή τότε το δέρμα δεν εκτίθεται σε επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να επιδεινώσουν την κατάστασή του, μειώνοντας την ορατότητα των ρυτίδων έως και 67% σε ένα δεκαπενθήμερο, τους τύπους τους όπως:

 • μιμητικές ρυτίδες, ο πιο κοινός τύπος, που προκύπτει από τις φυσικές κινήσεις των μυών του προσώπου, που εκτελούνται επανειλημμένα, οι οποίες μπορεί να πάρουν τρεις μορφές, τα πόδια της χήνας που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια, τις οριζόντιες αυλακώσεις που εμφανίζονται στο μέτωπο και τις κάθετες ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών,
 • οι ρυτίδες ύπνου, όρος που αναφέρεται στις μικρές ρυτίδες και γραμμές που σχηματίζονται στο πρόσωπο μετά από μακρά περίοδο ύπνου. Προκαλούνται από τη λανθασμένη τοποθέτηση του κεφαλιού στο μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου και εκδηλώνονται κυρίως γύρω από το στόμα, τη μύτη και στα μάγουλα,
 • ρυτίδες βαρύτητας, η εμφάνισή τους μπορεί να αποδοθεί στη φυσική εξέλιξη των αλλαγών στο σώμα μας που προκαλούνται από τη γήρανση του δέρματος, η οποία οδηγεί σε σταδιακή μείωση του υποδόριου στρώματος λίπους. Τα επίπεδα ελαστίνης και κολλαγόνου επίσης μειώνονται, με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων που είναι πιο ορατές στα μάγουλα και το λαιμό,
 • τιςρυτίδες του ήλιου, που προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία όχι μόνο ξηραίνει το δέρμα, αλλά δημιουργεί και εξαιρετικά αντιαισθητικές βαθιέςρυτίδες.Αυτό όχι μόνο ξηραίνει το δέρμα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εξαιρετικά αντιαισθητικές, βαθιές ρυτίδες και επικίνδυνες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του δέρματος.

Eternelle Gold Night – ποιο εύρος αποτελεσμάτων μπορεί να αναμένεται;

 eternelle gold night

Ο κίνδυνος εμφάνισης των προαναφερθέντων τύπων ρυτίδων δεν πρέπει να υποτιμάται και θα πρέπει να καταφύγετε στην αντιρυτιδική κρέμα Eternelle Gold Night . Όχι μόνο θα αποτρέψει την εμφάνιση νέων βλαβών στο δέρμα, αλλά θα αντιμετωπίσει τέλεια και τις ήδη υπάρχουσες, γι’ αυτό και απολαμβάνει τόσο καλές κριτικές από τις γυναίκες που το χρησιμοποιούν. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που επισημαίνουν στις θετικές τους κριτικές είναι:

 • υψηλή αποτελεσματικότητα, έως και 97,6% σε όλες τις περιπτώσεις,
 • μείωση της εμφάνισης όλων των τύπων ρυτίδων, των ρυτίδων του προσώπου, της βαρύτητας, του ήλιου και του ύπνου, διαφορετικού μήκους και βάθους,
 • φυσικό και ασφαλές στη χρήση σκεύασμα,
 • αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της ακμής και άλλων ατελειών του δέρματος,
 • μείωση της φλεγμονής,
 • ανύψωση των πεσμένων μάγουλων και αφαίρεση του λεγόμενου δεύτερου πηγουνιού,
 • μειωμένη ορατότητα του αποχρωματισμού του δέρματος,
 • επιτάχυνση της επούλωσης του δέρματος, των πληγών, των ελκών ή των επιδερμικών ερεθισμών,
 • απουσία δυσάρεστων συναισθημάτων τραχύτητας και ξηρότητας του δέρματος,
 • εξάλειψη των αντιαισθητικών σακουλών κάτω από τα μάτια,
 • βελτίωση του οβάλ του προσώπου,
 • αισθητή και ορατή αναζωογόνηση του δέρματος, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς έως και 15-20 χρόνια.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ ETERNELLE GOLD NIGHT ΤΏΡΑ

Eternelle Gold Night – τα συστατικά που έχουν σημασία για την αποτελεσματικότητα της κρέμας

ΤοEternelle Gold Night είναι ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικό και ασφαλές στη χρήση. Η μόνη εξαίρεση, μια κατάσταση όπου μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες, θα ήταν μια αλλεργική αντίδραση σε κάποιο από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Είναι εντελώς ανεξάρτητη από τον κατασκευαστή, ο οποίος δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για αυτό και συνιστά να διαβάσετε τη σύνθεση πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα.

Με τη βοήθειά της, είναι δυνατή η αναστολή των διαδικασιών σχηματισμού διαφόρων τύπων ρυτίδων και η τόσο υψηλή αποτελεσματικότητα καθίσταται δυνατή χάρη σε ένα σχολαστικά επιλεγμένο μείγμα φυσικών ουσιών φυτικής προέλευσης σε συνδυασμό με σωματίδια νανοκολλοειδούς χρυσού. Η κρέμα Eternelle Gold Night περιέχει:

Νανοκολλοειδή σωματίδια χρυσού

Λεπτά σωματίδια χρυσού αιωρούμενα σε ένα ευεργετικό για το δέρμα διάλυμα, που χρησιμοποιούνται συχνά σε τομείς όπως η ιατρική και τα καλλυντικά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κρέμα αναζωογόνησης Eternelle Gold Night τα περιέχει επίσης, έτσι ώστε το αποτέλεσμά της να μπορεί να παρομοιαστεί με ένα φυσικό lifting. Άλλα οφέλη που προσφέρουν αυτά τα σωματίδια χρυσού περιλαμβάνουν την προστασία του δέρματος από τα βακτήρια, τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες, την ανακούφιση από τα συμπτώματα της ακμής και την αποκατάσταση της ελαστικότητας.

Ο χρυσός συμβάλλει επίσης στη μείωση της εμφάνισης της επιδερμικής υπερμελάγχρωσης, διατηρεί την κυκλοφορία του αίματος, τα επίπεδα οξυγόνωσης και ενυδάτωσης του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, απολυμαίνει τις πληγές, μειώνει τις ρυτίδες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων.

Έλαιο από σπόρους καρυδιού Macadamia

Το επόμενο συστατικό που περιλαμβάνεται σε αυτή την αντιρυτιδική κρέμα είναι το έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους των καρπών macadamia, κοινώς γνωστό ως “υγρός χρυσός”. Είναι υπεύθυνο για τις βιταμίνες Α, Β και Ε που περιέχει, καθώς και για τα μέταλλα ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρο. Χάρη σε αυτά, η επιδερμίδα προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία, αναπλάθεται ταχύτερα, ενυδατώνεται τέλεια και τρέφεται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα.

Επιπλέον, οι ερεθισμοί και οι φλεγμονές επουλώνονται γρηγορότερα, ενώ το έλαιο macadamia αναστέλλει τις φυσικές διαδικασίες γήρανσης του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και τους αποχρωματισμούς, ενώ προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Εκχύλισμα χαβιαριού

Δηλαδή, το ιχθύο του οξύρρυγχου, που εκτιμάται όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και στα καλλυντικά, παρέχοντας διάφορα οφέλη για την εξασθενημένη επιδερμίδα. Το χαβιάρι είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες Α, Ε και D, ακόρεστα λιπαρά οξέα, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5, φωσφολιπίδια και μέταλλα όπως ψευδάργυρος, ιώδιο, πυρίτιο, φώσφορος, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο, νάτριο και ασβέστιο.

Αυτά είναι υπεύθυνα για τις μοναδικές ιδιότητες του εκχυλίσματος χαβιαριού, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα.θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και το οξειδωτικό στρες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, είναι αντιβακτηριδιακό και λειαίνει τις ρυτίδες.

Αμινοξέα κολλαγόνου

Απαραίτητα για τη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας και της ελαστικότητας όχι μόνο του δέρματος, αλλά και των μαλλιών και των νυχιών. Αμινοξέα όπως η προλίνη, η γλυκίνη, η υδροξυπρολίνη και η υδρογλυκίνη είναι στοιχειώδη συστατικά του κολλαγόνου, του σημαντικότερου δομικού υλικού του συνδετικού ιστού. Η λειτουργία τους στην κρέμα Eternelle Gold Night είναι να ενισχύουν τις συνδέσεις κολλαγόνου στο δέρμα, να αποτρέπουν το σχηματισμό των βαρυτικών ρυτίδων και να αμβλύνουν τις υπάρχουσες.

Παράλληλα, είναι υπεύθυνες για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, τη βαθιά ενυδάτωσή του, από την επιδερμίδα μέχρι την επιφάνεια του δέρματος.Είναι επίσης υπεύθυνα για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, της βαθιάς ενυδάτωσής του από την επιδερμίδα προς το χόριο και την αντιστροφή των επιπτώσεων της γήρανσης, γι’ αυτό και η τακτική συμπλήρωσή τους είναι τόσο σημαντική.

Eternelle Gold Night – πού και πώς μπορώ να αγοράσω αυτή την αντιγηραντική κρέμα;

 eternelle gold night

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η αγορά της Eternelle Gold Night απευθείας από τον κατασκευαστή είναι η καλύτερη απόφαση. Πρώτον, εγγυάται ότι παίρνετε ένα αυθεντικό προϊόν και όχι ένα ψεύτικο. Επιπλέον, η αγορά απευθείας από τον κατασκευαστή σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις που δεν είναι διαθέσιμες μέσω τρίτων λιανοπωλητών. Επιπλέον, θα είστε σίγουροι ότι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι εξοικειωμένη με το προϊόν και μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ανησυχίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Η εταιρεία που πωλεί αυτή την αντιρυτιδική κρέμα διαχειρίζεται τη διαδικασία πώλησης αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της. Αυτό παρέχει στους πελάτες εγγύηση ποιότητας, που επιβεβαιώνεται από εργαστηριακές δοκιμές, καθώς και εγγύηση γνησιότητας, εξασφαλίζοντας την αγορά ενός πλήρως αποτελεσματικού προϊόντος. Η παραγγελία είναι απλή: συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, παρέχοντας το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας, και στη συνέχεια περιμένετε μια κλήση από έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει περαιτέρω στη διαδικασία αγοράς.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ ETERNELLE GOLD NIGHT ΤΏΡΑ

Category: Ομορφιά

Article by: admin