ETERNELLE GOLD DAY top 1

Eternelle Gold Day – ένας ορός για τη γρήγορη αφαίρεση των ορατών ρυτίδων

Το λείο, τέλειο δέρμα είναι ένα όνειρο που μερικές φορές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ειδικά όταν δεν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα καλλυντικά για την καθημερινή φροντίδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ρυτίδες, οι οποίες προκαλούνται μεταξύ άλλων από την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος που έρχεται με την ηλικία. Ευτυχώς, μπορούν να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει αποτελεσματικά αυτή η διαδικασία με τη χρήση ενός αναζωογονητικού ορού προσώπου Eternelle Gold Day ορού για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος. Έχει φυσική σύνθεση και η χρήση νανοκολλοειδών σωματιδίων χρυσού είναι σημαντική για τη μείωση των ρυτίδων.

Τι είναι οι ρυτίδες και ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι;

 η επίδραση ενός αντιρυτιδικού ορού

Για να κατανοήσουμε πλήρως τη σύνθεση και την επίδραση του Eternelle Gold Day, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ταυτόχρονα τη φύση των ρυτίδων και τους παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους. Οι ρυτίδες είναι ένα εξωτερικό σημάδι της γήρανσης του δέρματος, που εκδηλώνεται ως αυλακώσεις και ρυτίδες διαφορετικού πλάτους, κυρίως στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου και του λαιμού.

Οι ρυτίδες αυτές εμφανίζονται λόγω του συνδυασμού διαφόρων παραγόντων, όπως η ηλικία, η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου και η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης, των δομικών στοιχείων του δέρματος. Οι ειδικοί, τόσο στην ιατρική όσο και στην κοσμετολογία, διακρίνουν μερικούς από τους σημαντικότερους τύπους ρυτίδων που μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στον ορό Eternelle Gold Day:

 • μιμητικές ρυτίδεςπου είναι ορατές ως λεπτές γραμμές ή αυλακώσεις στην επιφάνεια του δέρματος, είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που έρχεται με την ηλικία και προκαλείται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών. Μπορούν επίσης να σχηματιστούν ως αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε άλλους ατμοσφαιρικούς παράγοντες, ακόμη και σε νεότερη ηλικία. Παίρνουν τη μορφή λεπτών γραμμών στις γωνίες των ματιών, των λεγόμενων ποδιών της κόρας, των ρυτίδων του καπνιστή γύρω από το στόμα, της ρυτίδας του λιονταριού ανάμεσα στα φρύδια ή των οριζόντιων γραμμών στο μέτωπο,
 • οι ρυτίδεςμετά τον ήλιο, που προκαλούνται, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, από την έκθεση του απροστάτευτου δέρματος του προσώπου στην υπεριώδη ακτινοβολία. Οι ρυτίδες αυτές είναι βαθιές και επιδεινώνονται από την υπερβολική ξήρανση του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο,
 • οιρυτίδες βαρύτητας, οι οποίες γίνονται ιδιαίτερα ορατές μετά την ηλικία των 40 ετών ως αποτέλεσμα της αύξησης των υποδόριων ατελειών του δέρματος.ρυτίδες βαρύτητας, οι οποίες γίνονται ιδιαίτερα ορατές μετά την ηλικία των 40 ετών και είναι αποτέλεσμα της αυξανόμενης απώλειας υποδόριου λιπώδους ιστού, με αποτέλεσμα να “κρεμούν” τα μάγουλα, το πηγούνι και ο λαιμός,
 • οι ρυτίδες ύπνου, οι οποίες προκαλούνται από την πίεση του μαξιλαριού ή του παπλώματος στο δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και σχηματίζονται κυρίως στο πρόσωπο, την κροταφική περιοχή, το λαιμό και το ντεκολτέ, αλλά, όπως είναι ενδιαφέρον, συνήθως μόνο στην πλευρά στην οποία κοιμόμαστε.

Eternelle Gold Day – θετικές κριτικές από γυναίκες ικανοποιημένες με την αποτελεσματικότητά του

 eternelle gold day

Serum αναζωογονητικό Eternelle Gold Day έχει ήδη καθιερωθεί στην αγορά ως ένα φυσικό και ισχυρό “χρυσό λίφτινγκ”, απαλλάσσοντας γρήγορα και αποτελεσματικά από τις περισσότερες ρυτίδες που παραμορφώνουν το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Οι ειδικοί και οι γυναίκες που έμειναν ικανοποιημένες από τη δράση του επισημαίνουν τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει στην καθημερινή φροντίδα όλων των τύπων δέρματος:

 • μείωση της εμφάνισης όλων των τύπων ρυτίδων που αναφέρονται παραπάνω,
 • πρόληψη της χαλάρωσης του δέρματος και αποκατάσταση της ελαστικότητας και του τόνου του,
 • ελαχιστοποίηση της εμφάνισης σακουλών κάτω από τα μάτια,
 • βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου,
 • Βελτίωση της ενυδάτωσης και της οξυγόνωσης όλων των στρωμάτων του δέρματος,
 • επιτάχυνση της ανανέωσης του δέρματος,
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες όλων των ηλικιών,
 • εύκολος στη χρήση, ο ορός χρειάζεται μόνο απαλό μασάζ σε καθαρό δέρμα κάθε πρωί,
 • φυσική και ασφαλής σύνθεση, χωρίς παρενέργειες, αλλά είναι απαραίτητο να εξακριβωθεί εκ των προτέρων εάν υπάρχει ατομική αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά.

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ETERNELLE GOLD DAY ΤΏΡΑ

Eternelle Gold Day – ποια συστατικά το καθιστούν έναν τόσο πρωτοποριακό ορό αναζωογόνησης;

Για να προλάβετε τις ρυτίδες και να αντιστρέψετε τα σημάδια της γήρανσης, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τον επαναστατικό ορό Eternelle Gold Day, που αναπτύχθηκε ως μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου. Με αυτόν, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις ή άβολες ενέσεις Botox για να επιτύχετε παρόμοια αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της χρήσης του ορού καθίσταται εφικτή χάρη στην προσεκτική επιλογή των ενεργών συστατικών, όπως:

Γλυκερίνη

Γνωστή και ως γλυκερόλη, είναι το πρώτο βασικό συστατικό του ορού αναζωογόνησης και μείωσης των ρυτίδων Eternelle Gold Day. Αυτό οφείλεται στις πολλές ευεργετικές ιδιότητές της, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς της να συγκρατεί αποτελεσματικά το νερό στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενυδατώνοντάς το σε βάθος και ενυδατώνοντάς το. Ταυτόχρονα, ενισχύει το φυσικό αμυντικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος και συμμετέχει στη μεταφορά άλλων εξίσου απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Διμεθικόνη

Ένα ασφαλές και χωρίς παρενέργειες πολυμερές σιλικόνης, που χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά προϊόντα, η πηγή του οποίου είναι οργανικές ενώσεις πυριτίου. Αυτή η μοναδική ένωση παρουσιάζει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των ακραίων θερμοκρασιών και της υγρασίας. Επιπλέον, η λεία υφή της διευκολύνει την εύκολη εφαρμογή του ορού στο δέρμα και έχει την ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία, αποτρέποντας έτσι την αφυδάτωση του δέρματος. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικός στη μείωση της εμφάνισης των σημείων γήρανσης, ιδίως των διαφόρων τύπων ρυτίδων.

Εκχύλισμα χαβιαριού

Χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική, αλλά και στα καλλυντικά, λόγω της πλούσιας σύνθεσής του. Περιέχει βιταμίνη Α, βιταμίνη Β5 ή παντοθενικό οξύ, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε και πολυάριθμα αμινοξέα, καθώς και τα μέταλλα ψευδάργυρο, φώσφορο, ιώδιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ασβέστιο. Αυτές οι δραστικές ενώσεις είναι υπεύθυνες για τις ιδιότητες του εκχυλίσματος χαβιαριού, την ισχυρή ικανότητά του να καταπολεμά τις ρυτίδες, να βελτιώνει τη δομή του δέρματος, να αναστέλλει τις φυσικές διαδικασίες γήρανσης και να ενισχύει την προστασία του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, ενυδατώνει την επιδερμίδα μέχρι τα βαθύτερα στρώματα και ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου,

Σωματίδια χρυσού

Τα νανοσωματίδια χρυσού διαλύονται σε απεσταγμένο νερό, σχηματίζοντας ένα μοναδικό εναιώρημα που προάγει την υγεία και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και είναι αυτό που προσδίδει στο Eternelle Gold Day τις αναζωογονητικές του ιδιότητες. Ο χρυσός είναι επίσης απαραίτητος για την τόνωση της σύνθεσης κολλαγόνου, την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος, την καταπράυνση των ερεθισμών και την επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών, έχοντας αντιβακτηριακή δράση, μειώνοντας τον ορατό αποχρωματισμό και απομακρύνοντας τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες.

Γαλακτικό οξύ

Μια φυσική ένωση που αποτελεί υποπροϊόν της διάσπασης της γλυκόζης απουσία οξυγόνου, ενώ παράλληλα έχει ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων. Έχει επίσης ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων, ενυδάτωση του δέρματος, επιτάχυνση της ανάπλασης του δέρματος, μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας, σχηματισμό του φυσικού προστατευτικού φραγμού, λείανση και σύσφιξη του δέρματος.Κάνει επίσης το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό, διευκολύνει την απομάκρυνση της κερατινοποιημένης επιδερμίδας, αναζωογονεί το δέρμα και του χαρίζει φυσική λάμψη.

Αμινοξέα κολλαγόνου

Τα αμινοξέα που συμβάλλουν στο σημαντικό δομικό υλικό του συνδετικού ιστού, το κολλαγόνο, αποτελούν επίσης σημαντικό συστατικό του Eternelle Gold Day. Τα πιο σημαντικά εδώ είναι δύο συγκεκριμένα, η προλίνη και η γλυκίνη, τα οποία, μαζί με τα παράγωγά τους, εξασφαλίζουν μείωση του βάθους των ρυτίδων, βελτιώνουν την οβάλ πρόσωπο, μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, επιτρέπουν στο δέρμα να διατηρεί το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης και αναστέλλουν αποτελεσματικά τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Παλμιτικό ρετινύλιο

Πρόκειται για ένα παράγωγο της βιταμίνης Α, παρόμοιο π.χ. με τη ρετινόλη, το οποίο βρίσκεται σε πολλά καλλυντικά προϊόντα λόγω των πολυάριθμων ιδιοτήτων του για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Μεταξύ άλλων, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απαλλαγή του οργανισμού από τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες, συμμετέχει στη σύνθεση ινών κολλαγόνου, βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος και προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος. Μειώνει τις περισσότερες ορατές ρυτίδες και τον αποχρωματισμό, επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης και επούλωσης του κατεστραμμένου δέρματος, προστατεύει το δέρμα από τις καιρικές συνθήκες, την υγρασία, τις αλλαγές θερμοκρασίας και το ηλιακό φως.

Πώς και πού μπορώ να αγοράσω τον ορό αναζωογόνησης Eternelle Gold Day;

Η αγορά αυτού του ορού αναζωογόνησης και μείωσης των ρυτίδων είναι πολύ εύκολη, καθώς διανέμεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή, γεγονός που σας δίνει 100% σιγουριά ότι αγοράζετε πάντα ένα πρωτότυπο και πλήρως αποτελεσματικό προϊόν. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη διεύθυνση ιστοσελίδα του κατασκευαστή και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας και το υπόλοιπο της διαδικασίας αγοράς του Eternelle Gold Day θα διεκπεραιωθεί από έναν εκπρόσωπο που θα σας καλέσει πίσω. Μπορείτε επίσης να μειώσετε το κόστος της αγοράς σας και να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές τιμών.

 eternelle gold day

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ETERNELLE GOLD DAY ΤΏΡΑ

Category: Ομορφιά

Article by: admin