Eternelle Fine Eyelifter

Eternelle Fine Eyelifter – ένας ορός με φυσική φόρμουλα, που δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος κάτω από τα μάτια

Η επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να δείχνει εντυπωσιακή με αψεγάδιαστο, σφιχτό και πάντα σωστά ενυδατωμένο δέρμα. Ενώ η επίτευξη αυτού του στόχου είναι σχετικά εύκολη για το υπόλοιπο πρόσωπο, η διατήρηση της υγείας του ευαίσθητου δέρματος γύρω από τα μάτια απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια. Χωρίς την κατάλληλη προσοχή, οι ρυτίδες, ο ερεθισμός και η ξηρότητα μπορούν να εμφανιστούν γρήγορα, και το Eternelle Fine Eyelifter μπορεί να το αποτρέψει αυτό. Πρόκειται για μια φυσική και αποτελεσματική λύση, έναν ορό που αποκαθιστά μια αναζωογονημένη, ζωντανή εμφάνιση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με την ισχυρή του φόρμουλα.

Τι είναι αυτό που κάνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια άξια ιδιαίτερης προσοχής;

 περιποίηση της επιδερμίδας του περιγράμματος των ματιών

Η κατανόηση της σημασίας της περιποίησης των ματιών είναι σημαντική πριν εμβαθύνετε στη φυσική σύνθεση και τα οφέλη του ορού Eternelle Fine Eyelifter. Αυτή η εξειδικευμένη φροντίδα, η οποία είναι λεπτή και λεπτή, είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να βελτιωθεί η εμφάνιση των ματιών, μια βασική πτυχή της γυναικείας ομορφιάς, αποφεύγοντας έτσι περιττές επιπλοκές για την υγεία.

Σε σύγκριση με άλλες περιοχές του προσώπου, το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερο και επομένως πιο ευαίσθητο. Με πάχος μόλις 0,5 mm, δεν διαθέτει επαρκείς σμηγματογόνους αδένες και επομένως αφυδατώνεται όταν εκτίθεται στον άνεμο ή τον ήλιο. Επιπλέον, η μειωμένη ροή του αίματος συμβάλλει στον γρήγορο σχηματισμό ρυτίδων, αποχρωματισμού και πρηξίματος σε αυτό. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης, γι’ αυτό και το δέρμα πρέπει να φροντίζεται τόσο σχολαστικά.

Πώς μπορεί να φροντιστεί σωστά το δέρμα γύρω από τα μάτια και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την κατάστασή του;

Το Serum κάτω από τα μάτια Eternelle Fine Eyelifter αποτελεί βασικό μέρος της αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος των ματιών, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αποτελεί μόνο μία από μια ολόκληρη σειρά θεραπειών. Οι υπόλοιπες, οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές, είναι οι εξής:

 • να κοιμάστε τουλάχιστον 7-8 ώρες κάθε μέρα, και ο ξεκούραστος ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία των ματιών. Η απουσία του μπορεί να οδηγήσει σε πρησμένα βλέφαρα, γεγονός που επιταχύνει επίσης τη γήρανση του δέρματος γύρω από τα μάτια. Οι ειδικοί συνιστούν επίσης να αποφεύγεται το παρατεταμένο κοίταγμα στις οθόνες των υπολογιστών ή των smartphone,
 • να θυμάστε να αφαιρείτε το μακιγιάζ των ματιών σχολαστικά κάθε μέρα χρησιμοποιώντας φυσικά καλλυντικά και λοσιόν μικρής περιεκτικότητας που δεν περιέχουν τεχνητά και επιβλαβή συστατικά- καινα χρησιμοποιείτε φυσικά καλλυντικά και λοσιόν μικκυλίων που δεν περιέχουν τεχνητές και βλαβερές ουσίες, ιδίως διαλύματα με βάση την αλκοόλη που μπορεί να ξηράνουν το δέρμα,
 • να πίνετε αρκετό νερό, κατά προτίμηση μη αλκοολούχο και με βάση τα μεταλλικά στοιχεία, το οποίο ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, επίσης κατά τηνπόση επαρκών ποσοτήτων νερού, κατά προτίμηση αποσταγμένου και με βάση τα μεταλλικά στοιχεία, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, επίσης στην περιοχή των ματιών, σε συνδυασμό με τις ουσίες που περιέχονται στον ορό Eternelle Fine Eyelifter, αποτρέποντας παράλληλα την επώδυνη ερυθρότητα, τον ερεθισμό της επιδερμίδας και το πρήξιμο,
 • την τήρηση μιας ισορροπημένης και πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά διατροφής, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος, και οι τυχόν ελλείψεις που προκύπτουν σε αυτές τις ουσίες θα αναπληρωθούν με αυτόν τον ορό,
 • προστασία του δέρματος, ιδίως γύρω από τα μάτια, από τις επιπτώσεις της επικίνδυνης υπεριώδους ακτινοβολίας που μπορεί να ξηράνει, ακόμη και να κάψει και να κοκκινίσει την ευαίσθητη επιδερμίδα, επιταχύνοντας τον σχηματισμό ρυτίδων.

Eternelle Fine Eyelifter – τι δράση μπορούμε να περιμένουμε;

 Eternelle Fine Eyelifter

Η αποτελεσματικότητα και η ευελιξία του ορού Eternelle Fine Eyelifter επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο από τα θετικά σχόλια των ικανοποιημένων χρηστών και των ειδικών στις συνθήκες και τη φροντίδα του δέρματος. Στις κριτικές τους, τονίζουν όλα τα οφέλη του ορού, γεγονός που αποτελεί κίνητρο για να τον αγοράσετε και να τον δοκιμάσετε στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια:

 • φυσική σύνθεση χωρίς βλαβερές ουσίες,
 • δεν υπάρχουν παρενέργειες- ωστόσο, αξίζει να ελέγξετε εκ των προτέρων εάν υπάρχει μεμονωμένη αλλεργική αντίδραση σε κάποιο συστατικό,
 • αναστολή της γήρανσης του δέρματος,
 • Αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, ώστε το δέρμα να είναι πάντα απόλυτα σφριγηλό,
 • εξομάλυνση τυχόν ορατών ρυτίδων του προσώπου,
 • βελτίωση του οβάλ και των χαρακτηριστικών του προσώπου,
 • ταχύτερη αναγέννηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας, του ερεθισμού, του οιδήματος και της φλεγμονής της,
 • αποκατάσταση της νεανικής λάμψης και της πλήρους ζωτικότητας του δέρματος,
 • αποκατάσταση της δομής και της πυκνότητας του δέρματος.

Eternelle Fine Eyelifter – ποια συστατικά είναι υπεύθυνα για την εξαιρετική αποτελεσματικότητα αυτού του ορού;

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε καλλυντικό που προορίζεται για το σκοπό αυτό είναι η σωστά επιλεγμένη σύνθεσή του. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να είναι 100% φυσική, χωρίς επιβλαβείς τεχνητές ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες, και αυτές σίγουρα δεν βρίσκονται στο Eternelle Fine Eyelifter. Ο κατασκευαστής ανταποκρίθηκε στην πρόκληση εδώ και το προϊόν του μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά χωρίς κανένα κίνδυνο, δίνοντας τα πλήρη αποτελέσματα που περιμένουμε από αυτό.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι απαραίτητο να ελέγξουμε εκ των προτέρων για μεμονωμένες αλλεργικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του, οι οποίες, αν και σπάνιες, ωστόσοοι οποίες, αν και σπάνιες, μπορεί να εμφανιστούν περιστασιακά, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτές. Όσον αφορά την ίδια τη σύνθεση, ο ορός χρησιμοποιεί τις ακόλουθες δραστικές ουσίες:

Υαλουρονικό οξύ

 Τύπος υαλουρονικού οξέος

Γνωστό και με τη σύντομη ονομασία HA, μια φυσική, οργανική χημική ένωση, που ταξινομείται ως γλυκοζαμινογλυκάνη (GAG), χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική και τα καλλυντικά και βρίσκεται επίσης στο ανθρώπινο σώμα. Συντίθεται κυρίως στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, στους συνδετικούς και μυϊκούς ιστούς, στο χόριο και στο αρθρικό υγρό και έχει σημαντική σημασία για την υγεία των αρθρώσεων. Ωστόσο, οι ποσότητές της είναι συνήθως όχι μόνο ανεπαρκείς, αλλά και μειώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Οι ελλείψεις υαλουρονικού οξέος αρχίζουν να γίνονται αισθητές από την ηλικία των 30 ετών περίπου και η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι την ηλικία των 80 ετών, οπότε και σταματάμε να το παράγουμε εντελώς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμπληρώνεται τακτικά για να επωφεληθείτε από πολύτιμες ιδιότητες όπως:

 • ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και δυνατότητα διατήρησης της υγρασίας στα βαθιά στρώματα του δέρματος,
 • προώθηση της επούλωσης των πληγών, του ερεθισμού, του πρηξίματος και επιτάχυνση της αναγέννησης των κατεστραμμένων ιστών,
 • αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος,
 • ενίσχυση του φυσικού φραγμού λιπιδίων του δέρματος, που έχει αποδυναμωθεί για διάφορους λόγους,
 • εξομάλυνση και συμπλήρωση των ρυτίδων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια,
 • προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους δυσμενείς ατμοσφαιρικούς παράγοντες,
 • βελτίωση του τόνου του δέρματος, το οποίο ανακτά και πάλι το βάθος του,
 • διευκόλυνση της μεταφοράς άλλων θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και μετάλλων, στα βαθιά στρώματα του δέρματος,
 • παροχή εξαιρετικής ζωτικότητας στο δέρμα.

Καφεΐνη

 Μοριακή δομή καφεΐνης

Η καφεΐνη, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συστατικό που συναντάται σε πολλά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αποδείχθηκε απαραίτητο στοιχείο και στην ανάπτυξη της σύνθεσης Eternelle Fine Eyelifter. Η καφεΐνη, η οποία εξάγεται από κόκκους καφέ, έχει μια σειρά από ιδιότητες που προάγουν την υγεία και την καθιστούν ιδανικό συστατικό σε καλλυντικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Οι ιδιότητες που πρέπει να επισημανθούν πάνω απ’ όλα είναι:

 • περιεκτικότητα σε ισχυρά αντιοξειδωτικά για την απαλλαγή από τις ελεύθερες ρίζες που απειλούν την υγεία και επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος,
 • αναζωογόνηση της δομής του δέρματος και αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητάς του,
 • επιτάχυνση της ροής του αίματος σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι καλά οξυγονωμένο,
 • μείωση των ορατών ρυτίδων με ταυτόχρονη αναστολή της επανεμφάνισής τους,
 • εξάλειψη του αποχρωματισμού του δέρματος και των δύσκολα εξαφανιζόμενων μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια,
 • ομοιόμορφος τόνος του δέρματος,
 • πρόληψη της αποδόμησης του ασκορβικού οξέος, ευρέως γνωστού ως βιταμίνη C,
 • υποστήριξη της θεραπείας των ερεθισμών και των λοιμώξεων του δέρματος μέσω αντιφλεγμονωδών και αντιβακτηριακών επιδράσεων.

Αλόη βέρα

 Αλόη βέρα

Η χρήση εκχυλίσματος αλόης βέρα υψηλής ποιότητας στο Eternelle Fine Eyelifter είναι ένα από τα στοιχεία που εγγυώνται την αποτελεσματικότητά του. Η αλόη βέρα είναι ένα φυτικό είδος με παχιά, σαρκώδη στελέχη και φύλλα γεμάτα παχύρρευστο, υγιεινό χυμό. Για όσους νοιάζονται για την υγεία του δέρματός τους, ειδικά για το δέρμα που είναι επιρρεπές σε αλλεργίες, οι υποαλλεργικές ιδιότητές της και η δυνατότητά της να χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος είναι πολύ σημαντικές.

Χάρη στην αλόη βέρα, η δράση του ορού ενισχύεται από τη βιταμίνη Α, τις βιταμίνες Β, τη χολίνη (Β4), το φολικό οξύ (Β9), την κοβαλαμίνη (B12), τη βιταμίνη Ε και τα μεταλλικά άλατα, ψευδάργυρο, χρώμιο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά, όταν περιέχονται στις κατάλληλες και συνιστώμενες δόσεις, όχι μόνο αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του ορού, αλλά έχουν επίσης ευεργετική επίδραση σε:

 • την επιτάχυνση της ανάπλασης τυχόν ερυθρότητας και ερεθισμού της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος,
 • στην ενίσχυση του δέρματος γύρω από τα μάτια, εξομαλύνοντας τη δομή του και αποκαθιστώντας την έμφυτη λάμψη του,
 • τη μείωση των ορατών ρυτίδων και την εξομάλυνση του τόνου του δέρματος, εξαλείφοντας τον αποχρωματισμό,
 • μείωση των υπολειμμάτων ακμής, των ατελειών και των ουλών,
 • προστασία του δέρματος από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας,
 • ενυδάτωση της επιδερμίδας και μείωση της απώλειας νερού από όλα τα στρώματά της, από την επιδερμίδα έως το χόριο,
 • αποκατάσταση της φυσιολογικής ισορροπίας οξέων-βάσεων του δέρματος.

Πεπτίδια

 σύνθεση πεπτιδίων

Η σημασία των πεπτιδίων για τη διατήρηση της καλής υγείας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η σημαντική έρευνα που έχει διεξαχθεί σχετικά με τα οφέλη τους για το δέρμα μας έχει δώσει ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με τις ιδιότητες αυτών των βιοενεργών πρωτεϊνών αμινοξέων, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε ιατρικά προϊόντα και καλλυντικά. Στο πλαίσιο της βιολογικής τους λειτουργίας, τα πεπτίδια χρησιμεύουν, μεταξύ άλλων, για:

 • τη διατήρηση σφριγηλού και ελαστικού δέρματος με σχεδόν τέλεια εμφάνιση,
 • διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικών συστατικών της δομής του δέρματος,
 • προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες,
 • να εξομαλύνουν τη μελάγχρωση του δέρματος και να αποκαθιστούν τη λάμψη του δέρματος,
 • εξασφαλίζουν καλή ενυδάτωση σε όλα τα στρώματα,
 • επιβραδύνει και σταματά την πρόοδο της φυσικής διαδικασίας γήρανσης του δέρματος,
 • τονίζουν το οβάλ του προσώπου,
 • μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Πώς πρέπει να εφαρμόζεται σωστά το Eternelle Fine Eyelifter;

Η καθημερινή εφαρμογή του ορού Eternelle Fine Eyelifter είναι σχεδόν ασήμαντη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρό, στεγνό δέρμα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια, ο ορός θα πρέπει να γίνεται μασάζ στο δέρμα με απαλές, κατά προτίμηση κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφεύγεται η χρήση του σε ερεθισμένο ή ταλαιπωρημένο δέρμα. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε για αλλεργικές αντιδράσεις πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα συστατικά του και, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τέτοιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

 Eternelle Fine Eyelifter

Category: Ομορφιά

Article by: admin