Dentolan PRO8

Dentolan – ένας βιώσιμος τρόπος για φρέσκια αναπνοή χάρη σε μια μοναδική σύνθεση συστατικών

Η κακή αναπνοή είναι μια ενοχλητική κατάσταση που επηρεάζει αρνητικά τόσο την αυτοπεποίθησή μας όσο και την εικόνα μας. Τα αίτια της κακοσμίας του στόματος μπορεί να ποικίλλουν, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ο κύριος ένοχος είναι το μη φυσιολογικό pH και η ανισορροπία της γαστρεντερικής μικροχλωρίδας. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να απαλλαγούν από το πρόβλημα της κακής αναπνοής, παρά τη χρήση δεκάδων διαφορετικών μεθόδων. Το πρόβλημα είναι ότι όλες αυτές οι θεραπείες απλώς καλύπτουν το πρόβλημα, αντί να εξαλείφουν την αιτία.

Dentolan PRO1 150x150 1

Το Dentolan λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Δεν λειτουργεί μόνο στο στοματικό επίπεδο, αλλά και στο επίπεδο του στομάχου και σε άλλα μέρη του πεπτικού συστήματος. Βελτιώνοντας τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, εξουδετερώνει τα υπολείμματα τροφής, τις τοξίνες και τα αέρια, ενώ καταστρέφει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς και βελτιώνει το pH, ώστε να απολαμβάνετε πάντα φρέσκια αναπνοή. Σε συνδυασμό με το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών, δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.

Κακή αναπνοή – ένα δυσάρεστο φαινόμενο που μπορεί, ωστόσο, να μειωθεί!

 γυναίκα έκπληκτη από την κακή αναπνοή της

Το πρόβλημα της κακοσμίας του στόματος επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ευθύνεται η κακή στοματική υγιεινή και η ανεπεξέργαστη τερηδόνα, οπότε το απλούστερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσετε να βουρτσίζετε τακτικά (2-3 φορές την ημέρα) και να αντιμετωπίζετε την τερηδόνα.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η κακή αναπνοή έχει άλλες αιτίες. Πολύ συχνά, οι κύριοι παράγοντες που ευθύνονται για την κακή αναπνοή έχουν να κάνουν με το πεπτικό σύστημα. Ας μην ξεχνάμε ότι το στόμα είναι το πρώτο τμήμα του πεπτικού σωλήνα και οι πεπτικές διεργασίες ξεκινούν ήδη από αυτό το επίπεδο.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που δρουν στο πεπτικό σύστημα και ευθύνονται για την κακοσμία του στόματος.Αυτές περιλαμβάνουν ανεπαρκή έκκριση πεπτικών ενζύμων, διαταραγμένη εντερική μικροχλωρίδα, διαταραγμένο pH του στομάχου κ.λπ. Εκτός από τα πεπτικά αίτια, οι παράγοντες του τρόπου ζωής (τσιγάρα, αλκοόλ) μπορεί επίσης να ευθύνονται για την κακή αναπνοή. Σε σπάνιες περιπτώσεις, εμπλέκονται παράγοντες ασθένειας.

Οι κύριες αιτίες της κακής αναπνοής είναι:

 • ακατάλληλο pH στο γαστρεντερικό περιβάλλον, ανισορροπία μεταξύ οξέων και βάσεων,
 • ανεπαρκή πεπτικά ένζυμα, διαταραγμένες πεπτικές διεργασίες,
 • δυσκοιλιότητα,
 • μύκητες και βακτήρια,
 • μεταβολικές διαταραχές,
 • μη φυσιολογική σύνθεση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας,
 • γαστρική παλινδρόμηση, διαταραχή του pH του στομάχου,
 • υπερβολική ξηροστομία,
 • υψηλή συσσώρευση τοξινών στο σώμα,
 • κατανάλωση ορισμένων τροφίμων και ποτών (π.χ. σκόρδο, κρεμμύδια, καφές, αλκοόλ),
 • χρήση φαρμάκων,
 • πάρα πολλές θειούχες ενώσεις που παράγονται από αναερόβια βακτήρια,
 • ορισμένες ασθένειες (π.χ. διαβήτης, νεφροπάθεια, στοματικά αποστήματα, ασθένειες των ούλων, ιγμορίτιδα και αμυγδαλίτιδα, μυκητίαση του στόματος, παραδοντίαση, τερηδόνα, πεπτικό έλκος),
 • κακή στοματική υγιεινή, ανάπτυξη πλάκας και πέτρας.

Dentolan – ο μόνιμος τρόπος για φρέσκια αναπνοή

 Dentolan

ΤοDentolan λύνει το πρόβλημα της κακής αναπνοής. Σε αντίθεση με τα στοματικά σπρέι, τις τσίχλες, τις παστίλιες και άλλα αναζωογονητικά προϊόντα, δεν λειτουργεί μόνο προσωρινά και επιφανειακά, αλλά με βαθύ και διαρκή τρόπο. Αφαιρώντας τη ρίζα του προβλήματος, αφήνει στο στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα παρασκευάσματα προηγμένης δράσης, το Dentolan διαθέτει μια πλούσια σύνθεση δραστικών ουσιών, καθεμία από τις οποίες έχει να επιτελέσει ένα ελαφρώς διαφορετικό σύνολο καθηκόντων.

Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, το συμπλήρωμα είναι σε θέση να καταπολεμήσει μια ποικιλία παραγόντων που συμβάλλουν στην κακή αναπνοή και όχι μόνο έναν συγκεκριμένο. Είτε η αιτία είναι τα βακτήρια, το ακατάλληλο pH, η περίσσεια τοξινών στο σώμα, τα προβλήματα στο στομάχι, οι διαταραγμένες πεπτικές διαδικασίες κ.λπ. Το Dentolan αποκαθιστά την υγιή, ουδέτερη οσμή του στόματος.

Καταστρέφοντας τα επιβλαβή μικρόβια που κοσμούν τον πεπτικό σωλήνα, τα ούλα και τα δόντια, βελτιώνοντας τις πεπτικές διεργασίες και κινητοποιώντας τον οργανισμό για την αποτελεσματικότερη απομάκρυνση των τοξινών και των υπολειμμάτων τροφής, αποκαθιστά το στοματικό περιβάλλον και εξουδετερώνει την κακοσμία. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του συμπληρώματος διατροφής Dentolan είναι η περιεκτικότητα σε πολύτιμα στελέχη προβιοτικών βακτηρίων, τα οποία φροντίζουν για την ισορροπημένη βακτηριακή χλωρίδα στον οργανισμό μας και συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των παραγόντων που ευθύνονται για την κακή αναπνοή.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ DENTOLAN ΤΏΡΑ

Διατύπωση Dentolan

 Dentolan κάψουλες κακής αναπνοής

Στις κάψουλες Dentolan περιλαμβάνονται8 εξαιρετικά ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπλέγματος 5 πεπτικών ενζύμων. Πώς λειτουργούν οι επιμέρους δραστικές ουσίες;

Εκχύλισμα μέντας

Η μέντα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά βότανα για την υποβοήθηση των πεπτικών διεργασιών και είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε ένα μακράς διάρκειας αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Μειώνει τον μετεωρισμό, τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα, τις καούρες και το αίσθημα κακοσμίας στο στόμα. Διεγείρει την έκκριση πεπτικών υγρών, ανακουφίζει από τον κοιλιακό πόνο. Έχοντας διαστολική δράση, αποκαθιστά την ισορροπία στον πεπτικό σωλήνα. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο στομάχι. Είναι σημαντικό ότι καταπολεμά επίσης τα βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ευθύνονται για την κακή αναπνοή.

Εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας [2,5% κυναρίνη].

Διεγείρει την αποτοξίνωση του οργανισμού, καταπολεμώντας έτσι συμπτώματα όπως η κακή κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών, το έκζεμα, η κακή αναπνοή, οι πονοκέφαλοι και τα γαστρεντερικά ενοχλήματα. Έχει επίσης χολαγωγική δράση, η οποία βελτιώνει τις πεπτικές διεργασίες. Έχει θετική επίδραση στο συκώτι και καταπολεμά τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Εκχύλισμα φρούτων μάραθου

Διεγείρει την παραγωγή πεπτικών χυμών και ενεργοποιεί το έντερο να λειτουργήσει, μειώνοντας έτσι τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα, τα αέρια και τα προβλήματα του εντέρου. Έχει επίσης διαστολική και αντιφλεγμονώδη δράση. Με την αποκατάσταση της σωστής πορείας των πεπτικών διεργασιών, συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη αποβολή των καταλοίπων, όλων των ακαθαρσιών, των περιττών προϊόντων του μεταβολισμού και έτσι συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου σχηματισμού παχέος εντέρου.Αυτό βοηθά στην ανακούφιση όλων των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη συσσώρευση τοξινών στο σώμα, όπως ο κοιλιακός πόνος, η κακή αναπνοή και η δυσάρεστη επίγευση στο στόμα.

Σύμπλεγμα ενζύμων DigeZyme® (α-αμυλάση, ουδέτερη πρωτεάση, κυτταρινάση, λακτάση, λιπάση)

Ένα σύνολο πεπτικών ενζύμων που διευκολύνουν τον οργανισμό να αφομοιώσει τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες που περιέχονται στα τρόφιμα, με αποτέλεσμα την καλύτερη ευεξία και τη μείωση των γαστρεντερικών ενοχλήσεων. Σε συνδυασμό με φυτικά συστατικά, π.χ. Σε συνδυασμό με φυτικά συστατικά, όπως η αγκινάρα ή ο μάραθος, τα πεπτικά ένζυμα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος και στην εξάλειψη ενοχλητικών ενοχλήσεων όπως η δυσπεψία, το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι και ο μετεωρισμός. Μειώνουν επίσης τον κίνδυνο οισοφαγικών αερίων που επηρεάζουν την κακή αναπνοή.

Εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας [25% σαπωνίνες].

Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην αναστολή της ανάπτυξης επιβλαβών μικροοργανισμών. Έτσι, καταπολεμά αποτελεσματικά το πρόβλημα της κακοσμίας του στόματος, εάν αυτό οφείλεται σε βακτηριακή ή μυκητιακή δραστηριότητα και σε συνεχιζόμενη φλεγμονή στο στομάχι ή σε άλλα μέρη του πεπτικού συστήματος. Το συστατικό βελτιώνει επίσης την πέψη της τροφής και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

LactoSpore® MTCC 5856 προβιοτικά βακτήρια

Σταθερά, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά προβιοτικά βακτήρια του στελέχους Bacillus coagulans που επιτελούν εξαιρετικά χρήσιμο έργο στο σώμα μας. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην ταχύτερη απόκρουση των λοιμώξεων, μειώνουν τις πεπτικές ενοχλήσεις και εξαλείφουν τη δυσκοιλιότητα. Διεγείρουν την ανάπτυξη μιας υγιούς μικροχλωρίδας και, ταυτόχρονα, εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών μικροοργανισμών. Επιπλέον, τα προβιοτικά βακτήρια LactoSpore® υποστηρίζουν τη διάσπαση και την επακόλουθη απομάκρυνση των υπολειμμάτων των τροφών από τον οργανισμό, εξασφαλίζοντας έτσι έναν καθαρό, καλά λειτουργικό πεπτικό σωλήνα και υγιή, φρέσκια αναπνοή.

Βρωμελίνη από φρούτα ανανά

Διεγείρει την πέψη των πρωτεϊνών και έτσι αποτρέπει δυσάρεστα πεπτικά συμπτώματα όπως ρέψιμο, αίσθημα πληρότητας στην κοιλιακή κοιλότητα, μετεωρισμός, δυσκοιλιότητα, δυσάρεστη αίσθηση στο στόμα και κακή αναπνοή. Καταπολεμά τη φλεγμονή και έχει ευεργετική επίδραση στο έντερο.

Παπαΐνη από καρπούς παπάγιας

Υποστηρίζει την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, μειώνει τα συμπτώματα που σχετίζονται με τις διαταραγμένες πεπτικές διαδικασίες. Αναστέλλει την ανάπτυξη επιβλαβών εντερικών βακτηρίων και έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.

Dentolan – επιπτώσεις της χρήσης. Πώς το Dentolan μειώνει την κακή αναπνοή;

 Dentolan

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας Dentolan είναι ορατά μετά από λίγες μόνο ημέρες συμπλήρωσης. Τα αποτελέσματα της τακτικής χρήσης των καψουλών Dentolan είναι:

 • εξάλειψη της κακοσμίας του στόματος και της δυσάρεστης επίγευσης στο στόμα,
 • αναστολή της ανάπτυξης επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων,
 • αποκατάσταση της εντερικής μικροχλωρίδας,
 • βελτίωση της εντερικής λειτουργίας, υποστήριξη του στομάχου,
 • βελτιωμένη απορρόφηση και διάσπαση των θρεπτικών συστατικών σε μικρότερα σωματίδια, βελτιωμένη διαδικασία πέψης, εξάλειψη δυσκοιλιότητας, φουσκώματος, κράμπες, δυσπεψία, κοιλιακή δυσφορία,
 • αποτελεσματικότερη απομάκρυνση των καταλοίπων και των υπολειμμάτων τροφής από τον πεπτικό σωλήνα,
 • συστηματικός καθαρισμός του οργανισμού από τις τοξίνες,
 • ομαλοποίηση του pH στο σώμα, αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ οξέων και βάσεων στο σώμα.

Dentolan – γνώμες

Σύμφωνα με πολλές κριτικές, το Dentolan είναι το καλύτερο συμπλήρωμα για την κακή αναπνοή στην αγορά. Έχει πλούσια σύνθεση και λειτουργεί με πολλαπλούς τρόπους για την καταπολέμηση των διαφόρων αιτιών της κακής αναπνοής. Για πολλούς ανθρώπους, το Dentolan έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την ευεξία τους. Όπως επισημαίνουν οι χρήστες του συμπληρώματος, η στοματική υγιεινή από μόνη της έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα από τη στοματική υγιεινή σε συνδυασμό με το Dentolan.

Γιατί πρέπει να ποντάρετε στο Dentolan;

Η κακή αναπνοή είναι μια ενοχλητική κατάσταση που προκαλεί κόμπλεξ, συχνά αισθήματα ντροπής και αποτυχίας, χαμηλή αυτοπεποίθηση, αποτυχημένες σχέσεις και κοινωνική απόσυρση. Η κακή αναπνοή έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στη γενική μας εικόνα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό αν κάνουμε οποιαδήποτε εργασία που βασίζεται στην επαφή με άλλους ανθρώπους.

Για την ψυχική μας υγεία και για τη διατήρηση καλών προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, θα πρέπει να είναι πολύ σημαντικό να εξαλείψουμε αυτή την ενοχλητική και ενοχλητική διαταραχή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη συστηματική εφαρμογή του Dentolan, το οποίο, λόγω της πλούσιας, καλά στρογγυλεμένης σύνθεσής του, είναι ειδικός στην εξάλειψη των επιβλαβών βακτηρίων που ευθύνονται για την κακή αναπνοή. Επίσης, αποκαθιστά την πέψη και βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν δηλητηρίων που συμβάλλουν στην κακοσμία του σώματος και την κακή αναπνοή.

 Dentolan

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ DENTOLAN ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin