Corsanum 13

Corsanum – πώς να υποστηρίξετε εντατικά την καρδιά και το καρδιαγγειακό σύστημα με μία μόνο κάψουλα;

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υγείας σήμερα. Το πανταχού παρόν άγχος, τα διεγερτικά, η καθιστική ζωή, η ανθυγιεινή διατροφή, η υπερκόπωση και η έλλειψη ύπνου συμβάλλουν στην αποδυνάμωση του καρδιαγγειακού συστήματος και στην αύξηση των ανωμαλιών στη λειτουργία του. Η υπέρταση, η αθηροσκλήρωση, οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι συνήθεις συνέπειες του ανθυγιεινού τρόπου ζωής για χρόνια. Προκειμένου να παρέχεται υψηλό επίπεδο προστασίας στην καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, αναπτύχθηκε ένα συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία Corsanum. Παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλα τα συστατικά του καρδιαγγειακού συστήματος και έτσι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Ένα λειτουργικό καρδιαγγειακό σύστημα ως προϋπόθεση για καλή υγεία και ζωτικότητα σε καθημερινή βάση

heartbeat g1a0591a9e 640

Το καρδιαγγειακό σύστημα (κυκλοφορικό σύστημα, καρδιαγγειακό σύστημα) είναι ένα κρίσιμο συστατικό του σώματός μας. Αποτελείται από τον καρδιακό μυ, που είναι υπεύθυνος για την άντληση του αίματος, και από ένα εκτεταμένο σύστημα αιμοφόρων αγγείων, μεταξύ των οποίων διακρίνουμε φλέβες (που τροφοδοτούν με αίμα την καρδιά), αρτηρίες (που μεταφέρουν το αίμα μακριά από την καρδιά) και μικρά τριχοειδή αγγεία (που εξασφαλίζουν την ανταλλαγή των θρεπτικά συστατικά, ορμόνες, αέρια και μεταβολικά προϊόντα μεταξύ αίματος και ιστού).

Χάρη στο κυκλοφορικό σύστημα είναι δυνατή η μεταφορά αίματος, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς και η απομάκρυνση των περιττών ουσιών – παραπροϊόντα του μεταβολισμού και τοξίνες.

Χωρίς ένα λειτουργικό κυκλοφορικό σύστημα, δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης υγεία και ευεξία. Όταν η καρδιά είναι αδύναμη και η λειτουργία της είναι μειωμένη, όταν τα αιμοφόρα αγγεία αποφράσσονται και το αίμα δεν κυκλοφορεί ομαλά σε όλο το σώμα, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της ροής του αίματος.ολόκληρο το σώμα, μπορούν να αναπτυχθούν σοβαρές, απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις, όπως η υπέρταση και η αθηροσκλήρωση.

Όπως δείχνουν οι στατιστικές, οι καρδιαγγειακές παθήσεις πλήττουν τους ανθρώπους σε όλο και πιο νεαρή ηλικία. Ξεκινάει αρκετά αθώα, με περιστασιακές αυξήσεις της αρτηριακής πίεσης, ελαφρώς αυξημένα επίπεδα κακής χοληστερόλης και μικρή δύσπνοια. Αν τα προβλήματα αρχίσουν να αυξάνονται, είμαστε σε καλό δρόμο για την ανάπτυξη πιο σοβαρών παθήσεων.

Οι πιο συχνές καρδιαγγειακές παθήσεις είναι:

 • υπέρταση,
 • αθηροσκλήρωση,
 • ισχαιμική καρδιακή νόσο,
 • εγκεφαλικό επεισόδιο,
 • καρδιακή προσβολή,
 • καρδιακή ανεπάρκεια,
 • φλεβική ανεπάρκεια, κιρσοί,
 • θρόμβωση,
 • πνευμονική εμβολή.

Ο κύριος παράγοντας που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου είναι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει: κακή διατροφή, χρήση διεγερτικών, υπερκόπωση, υπερβολική εργασία, υπερβολική άσκηση ή, αντίθετα, πολύ λίγη σωματική δραστηριότητα, άγχος, υπερβολικό βάρος, διαταραχές ύπνου….

Πώς επηρεάζουν τα διάφορα στοιχεία του τρόπου ζωής το καρδιαγγειακό μας σύστημα;

friesalad g1b3bbe07e 640
 • Διατροφή – μιαδιατροφή πλούσια σε ανθυγιεινά κορεσμένα λιπαρά οξέα (π.χ. Μια διατροφή πλούσια σε ανθυγιεινά κορεσμένα λιπαρά οξέα (π.χ. λιπαρά κρέατα και κρεατικά, fast food), αλάτι και απλά σάκχαρα αυξάνει τον κίνδυνο υπέρτασης, καρδιακής δυσλειτουργίας και συσσώρευσης αθηρωματικής πλάκας στις αρτηρίες. Αντίθετα, μια διατροφή πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, δηλαδή κυρίως προϊόντα ολικής άλεσης, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, φυτικά έλαια, προάγει την καρδιαγγειακή υγεία.
 • Επίπεδο δραστηριότητας – η τακτική, μέτρια άσκηση είναι ευεργετική για το καρδιαγγειακό σύστημα. Όταν γυμναζόμαστε σωματικά, ο σφυγμός μας επιταχύνεται, η καρδιά λειτουργεί πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά και αντλεί το αίμα πιο γρήγορα, γεγονός που προάγει την καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των οργάνων, των κυττάρων και των ιστών. Ενώ η συστηματική δραστηριότητα είναι ένας τρόπος για την ενίσχυση της καρδιάς, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, η καθιστική ζωή είναι μια μέθοδος για την αύξηση των προβλημάτων του κυκλοφορικού συστήματος. Η έλλειψη δραστηριότητας συμβάλλει στη διαταραχή της στεφανιαίας και περιφερικής κυκλοφορίας του αίματος. Το αίμα δεν αντλείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα οι ιστοί να μην τροφοδοτούνται επαρκώς με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Η καθιστική ζωή σημαίνει επίσης αυξημένο κίνδυνο υπέρτασης, κιρσών, θρόμβων και αθηρωματικών αλλοιώσεων.
 • Ναρκωτικά – τα διεγερτικά, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται σε σημαντικές ποσότητες, αποτελούν σοβαρή απειλή για την καρδιαγγειακή υγεία. Τσιγάρα, αλκοόλ, καφές και άλλα προϊόντα με καφεΐνη – όλα αυτά τα διεγερτικά αυξάνουν την αρτηριακή πίεση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες επιπλοκές όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και διαταραχές της όρασης. Επιπλέον, το αλκοόλ αποδυναμώνει τον καρδιακό μυ και συμβάλλει σε υψηλότερα επίπεδα τριγλυκεριδίων και κακής χοληστερόλης, ενώ το τσιγάρο αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβων στο αίμα και στεφανιαίας νόσου.
 • Στρες, υπερκόπωση, εξάντληση – η συχνή νευρική ένταση και το έντονο στρες οδηγούν σε μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς και αυξημένη αρτηριακή πίεση. Αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο ισχαιμίας του μυοκαρδίου, αυξημένης συσσώρευσης αιμοπεταλίων, σχηματισμού θρόμβων και, κατά συνέπεια, καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Από την άλλη πλευρά, η ακραία εξάντληση και η υπερκόπωση ή η ακραία σωματική άσκηση μπορεί να οδηγήσουν σε αποδυνάμωση και βλάβη της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.

Το κυκλοφορικό σύστημα εξασφαλίζει τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος και τροφοδοτεί όλα τα άλλα μέρη του σώματος με τις ουσίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση των ζωτικών λειτουργιών. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα σύστημα που εύκολα εκφυλίζεται και καταστρέφεται από τους παράγοντες του πολιτισμού. Επομένως, αξίζει να προσέχετε ιδιαίτερα την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, ιδίως εάν:

 • βρισκόμαστε σε μια ηλικία όπου η φροντίδα της υγείας μας αποτελεί προτεραιότητα (μέση και ανώτερη ηλικία),
 • δεν έχετε πολύ υγιεινό τρόπο ζωής
 • είμαστε συχνά κουρασμένοι,
 • ζουν υπό πίεση
 • έχουν υψηλά επίπεδα κακής χοληστερόλης ή τάση για αύξηση της αρτηριακής πίεσης ή πάσχουν από άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις,
 • είμαστε βαριές καπνίστριες ή βαριές καφετζούδες,
 • διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή αθηροσκλήρωσης.

Corsanum – μια φυσική συνταγή για ένα αποτελεσματικό κυκλοφορικό σύστημα

 Corsanum

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ CORSANUM ΤΏΡΑ

ΤοCorsanum, με τις 6 ειδικές δραστικές ουσίες του, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα για το σύστημα της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Εκτός από τις προστατευτικές του ιδιότητες, έχει ενισχυτική και ομαλοποιητική επίδραση στην καρδιά και την αρτηριακή πίεση. Αναστέλλοντας την εξέλιξη των δυσμενών αλλαγών στο καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών.

Είναι ενδιαφέρον ότι σχεδόν όλοι θα επωφεληθούν από τη συμπληρωματική χορήγηση Corsanum, όχι μόνο όσοι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Για πολλούς νεότερους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που είναι υπερεργατικοί, πολυάσχολοι, αγχωμένοι ή δεν έχουν πάντα χρόνο να φροντίζουν για μια υγιεινή διατροφή. και τη σωματική δραστηριότητα, το Corsanum παρέχει μια ασπίδα προστασίας από πιθανά μελλοντικά καρδιαγγειακά προβλήματα.

Σύνθεση συμπληρώματος Corsanum

6 δραστικές φυτικές ουσίες που συνεργάζονται σε αντίστοιχα υψηλές δόσεις αποτελούν την πατέντα για μια αποτελεσματική φόρμουλα υποστήριξης του καρδιαγγειακού συστήματος.

 Corsanum

Το Corsanum αποτελείται από:

 • Εκχύλισμα φύλλων κορίανδρου – περιέχει μια πλούσια σειρά από βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που παρέχουν πολύτιμη υποστήριξη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Προστατεύει την καρδιά και υποστηρίζει το έργο της, προστατεύει τη σωστή πήξη του αίματος, ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση.
 • Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού – έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών και της ρεσβερατρόλης. Βοηθά στη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων χοληστερόλης, υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς, διατηρεί τα αιμοφόρα αγγεία σε καλή κατάσταση, αυξάνει τη χωρητικότητά τους και προλαμβάνει τις φλεγμονές. Αντιδρά επίσης στη συσσώρευση αιμοπεταλίων, μειώνοντας τον κίνδυνο σχηματισμού θρόμβων αίματος που απειλούν την υγεία. Επιπλέον, το συστατικό διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης του οργανισμού.
 • Hawthorn – ένα από τα πιο αποτελεσματικά φαρμακευτικά φυτά για την καταπολέμηση των καρδιαγγειακών παθήσεων και την ενίσχυση όλων των συστατικών του. Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής, σταθερής πίεσης, βελτιώνει τη ροή του αίματος και εξασφαλίζει την καλή οξυγόνωση των κυττάρων. Προστατεύει, διαστέλλει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζει τη συσσώρευση αθηρωματικής πλάκας στα τοιχώματα των αρτηριών. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία της καρδιάς, αυξάνει την αιμάτωσή της, εξασφαλίζει σωστό, κανονικό καρδιακό ρυθμό και μειώνει τις αρρυθμίες. Είναι χρήσιμο σε καρδιακή ανεπάρκεια, υπέρταση, υπερβολικά υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Μειώνει τη δύσπνοια, τη νευρική ταχυπαλμία και τους πονοκεφάλους και έχει χαλαρωτική και ελαφρώς ηρεμιστική δράση.
 • Ευρωπαϊκό εκχύλισμα φύλλων ελιάς – πηγή πολύτιμων βιο-ουσίων, συμπεριλαμβανομένης της ελαιοευρωπαΐνης. Η ολευρωπαΐνη είναι μια πολυφαινόλη με πολύπλευρες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας. Έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης, βελτιώνει την ανοσία, προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένης της αθηροσκλήρωσης και του καρκίνου. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει τη ροή του αίματος μέσω του καρδιακού μυός και ενισχύει τα στεφανιαία αγγεία. Αναστέλλει επίσης τη διαδικασία συσσώρευσης των αιμοπεταλίων και έτσι μειώνει την πιθανότητα θρόμβων αίματος.
 • Εκχύλισμα βοτάνου ρίγανης (πλούσιο σε karwakrol) – έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει και ενισχύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, οδηγεί σε χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, μειώνοντας την πιθανότητα συμφόρησης και θρόμβων στο αίμα. Καταπολεμά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, εξουδετερώνει την πρόωρη γήρανση του οργανισμού, παρέχοντάς μας αντίθετα καλή ανοσία και άφθονη ζωτικότητα.
 • Φουμαρικός σίδηρος – μια μορφή σιδήρου με πολύ καλή βιοδιαθεσιμότητα. Βελτιώνει τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα, φροντίζει για τη σωστή παραγωγή αιμοσφαιρίνης στο σώμα, υποστηρίζει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, καταπολεμά την αναιμία. Έχει ενισχυτική επίδραση στον οργανισμό, μειώνει την κόπωση και την κούραση, βελτιώνει την πνευματική απόδοση, βελτιώνει την ανοσία.

Corsanum – πώς να το πάρετε;

Πάρτετο Corsanum 2 φορές την ημέρα, 1 κάψουλα την κάθε μία. Πιείτε το με ένα ποτήρι νερό. Η επίδραση στην υγεία με τη μορφή ενός ισχυρότερου και πιο αποτελεσματικού καρδιαγγειακού συστήματος εμφανίζεται με συστηματική χρήση για τουλάχιστον ένα μήνα. Για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα, συνιστάται ο συνδυασμός της συμπληρωματικής διατροφής με τακτική, μέτρια σωματική δραστηριότητα, αποφυγή του στρες και υγιεινή διατροφή.

Corsanum – αποτελέσματα

 Corsanum καρδιαγγειακές κάψουλες

Η δράση του Corsanum στοχεύει στη συνολική βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος, παρέχοντάς του προστασία από επιβλαβείς παράγοντες και προλαμβάνοντας επικίνδυνες καταστάσεις. Η πλούσια σύνθεση ενεργών συστατικών του προϊόντος εξυπηρετεί αυτούς τους στόχους τέλεια. Τα κύρια αποτελέσματα του συμπληρώματος είναι:

 • Βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων (λίπους), μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και του κλάσματος χοληστερόλης LDL, τα οποία είναι δυσμενή για την υγεία μας.
 • Αναστολή της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων και της στένωσης του αρτηριακού αυλού, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο θρόμβων αίματος, εμβολών, καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων.
 • Βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων – αύξηση της ελαστικότητάς τους, σφίξιμο, ενίσχυση των τοιχωμάτων τους.
 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Ενίσχυση της καρδιάς.
 • Μείωση των καρδιακών αρρυθμιών, βελτίωση της λειτουργίας του καρδιακού μυός.
 • Μείωση της νευρικής έντασης.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος σε όλο το σώμα και βελτίωση της ροής του αίματος μέσω της καρδιάς.
 • Βελτίωση της λειτουργίας των φλεβών.
 • Μείωση του κινδύνου αθηροσκλήρωσης, στεφανιαίας νόσου και άλλων χρόνιων καρδιαγγειακών παθήσεων (χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά).

Corsanum – γνώμες

Ο τύπος Corsanum σημειώνει πολύ καλές βαθμολογίες στις αξιολογήσεις των χρηστών. Εκτιμάται για την ταχεία και εντατική ανακούφιση των καρδιακών και κυκλοφορικών παθήσεων και την αποτελεσματική προστασία από την εξέλιξη των δυσμενών αλλαγών. Πολυάριθμοι πελάτες έχουν παρατηρήσει βελτιώσεις στην αρτηριακή πίεση, τους σφυγμούς και τον καρδιακό ρυθμό, εξάλειψη της δύσπνοιας, της νευρικότητας και της εύκολης κόπωσης, καθώς και βελτίωση του λιπιδιογραφήματος.

 Corsanum

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ CORSANUM ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/hawthorn-uses-and-risks
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-coriander
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324878
 • https://www.healthline.com/nutrition/9-oregano-oil-benefits-and-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/263332

Category: Υγεία

Article by: admin