cariovico top 1

Cariovico – κάψουλες για την αποτελεσματική μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα

Η χοληστερόλη είναι μια ένωση που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδίως η επικίνδυνη ποικιλία LDL. Η συσσώρευση της περίσσειας της προάγει την εμφάνιση πολλών επικίνδυνων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών και κυκλοφορικών προβλημάτων. Επομένως, είναι απαραίτητη η συνεχής ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης, την οποία το συμπλήρωμα διατροφής Cariovico μπορεί να βοηθήσει, χάρη στη φυσική, αποτελεσματική και ασφαλή σύνθεσή του.

Τι είναι η χοληστερόλη;

Η χοληστερόλη είναι ένας τύπος λιπιδίου που βρίσκεται στο αίμα και τα κύτταρα των ζώων, που εμπλέκεται στη σύνθεση πολλών σημαντικώνΕίναι ένας τύπος λιπιδίου που βρίσκεται στο αίμα και τα κύτταρα των ζώων, εμπλέκεται στη σύνθεση πολλών σημαντικών ορμονών και εναποτίθεται φυσικά σε διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του ήπατος. Αξίζει επίσης να γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα επιβλαβές για την υγεία μας, όλα εξαρτώνται από το ποιο κλάσμα επικρατεί στο σώμα. Τα δύο κυριότερα με τα οποία ασχολούμαστε είναι τα εξής:

 • το κλάσμαΧ3Χ, η λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας, κοινώς γνωστή ως “καλή χοληστερόλη”, η οποία είναι ακίνδυνη και μάλιστα ευεργετική για την υγεία,
 • το κλάσμαΧ2Χ, οι λιποπρωτεΐνες χαμηλής πυκνότητας, και είναι αυτό το κλάσμα που ονομάζεται “κακή χοληστερόλη”, το οποίο μπορεί να είναι η αιτία διαφόρων περισσότερο ή λιγότερο σοβαρών παθήσεων.

Ποια συμπτώματα της υψηλής χοληστερόλης πρέπει να μας απασχολούν;

 καλή και κακή χοληστερόλη

Έναυψηλό επίπεδο του κλάσματος Χ2Χ της χοληστερόλης με ταυτόχρονη πτώση του ευεργετικού κλάσματος Χ3Χ προκαλεί χαρακτηριστικά συμπτώματα και θα πρέπει πρωτίστως να μας προκαλεί ανησυχία:

 • διαταραχές στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος,
 • έντονες κράμπες στα πόδια και μούδιασμα,
 • απότομη πτώση της θερμοκρασίας του σώματος, ιδίως στα πόδια,
 • γενικό αίσθημα αδυναμίας,
 • επούλωση των πληγών που διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο,
 • σφίξιμο και πόνος στο στήθος.

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης και ποια είναι τα πρότυπα;

Οι ειδικοί έχουν εντοπίσει διάφορους παράγοντες που εμπλέκονται στην αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης, ιδίως του κλάσματος των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (Χ2Χ). Οι κύριες αιτίες που έχουν επισημανθεί περιλαμβάνουν:

 • ακατάλληλη διατροφή, διατροφή γεμάτη βλαβερά προϊόντα, fast food, εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα ή υπερβολική ποσότητα επικίνδυνων τρανς λιπαρών,
 • ο καθιστικός τρόπος ζωής, η έλλειψη οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας, όχι μόνο η άθληση αλλά και οι καθημερινοί περίπατοι στον καθαρό αέρα, ενώ η κίνηση μπορεί να μειώσει το κλάσμα Χ2Χ της χοληστερόλης έως και 15%,
 • το άγχος και άλλες καταστάσεις αυξημένης νευρικής έντασης, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να διαταράξουν ή να απορρυθμίσουν σχεδόν πλήρως τον μεταβολισμό των λιπιδίων του οργανισμού.

Καθίσταται λοιπόν απαραίτητη η τακτική παρακολούθηση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, την οποία δεν πρέπει επ’ ουδενί να αμελούμε. Είναι επίσης απαραίτητο να γνωρίζουμε τα πρότυπα χοληστερόλης στο αίμα που συνιστούν οι γιατροί, τα οποία είναι τα εξής:

 • επίπεδο ολικής χοληστερόλης τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες – κάτω από 190 mg/dl,
 • επίπεδο χοληστερόλης LDL – κάτω από 115 mg/dl,
 • επίπεδο χοληστερόλης HDL – κάτω από 45 mg/dl για τις γυναίκες και κάτω από 40 mg/dl για τους άνδρες.

ΑΓΟΡΆΣΤΕ CARIOVICO ΤΏΡΑ

Ποια συστατικά στο Cariovico μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα;

 cariovico

Η τακτική παρακολούθηση της χοληστερόλης πρέπει να γίνει συνήθεια, όπως και η χρήση του συμπληρώματος διατροφής Cariovico . Λειτουργεί με τη δύναμη των φυσικών και ασφαλών δραστικών συστατικών του, τα οποία δεν έχουν παρενέργειες. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διαβάσετε το ένθετο συσκευασίας και να ελέγξετε εάν έχετε ατομική αλλεργία σε κάποιο συστατικό του σκευάσματος. Κάθε κάψουλα περιέχει ενώσεις που μειώνουν αποτελεσματικά και γρήγορα τα ανθυγιεινά επίπεδα χοληστερόλης και τα διατηρούν εντός του συνιστώμενου εύρους, όπως:

εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας

Μέσω του οποίου ο οργανισμός λαμβάνει πολλές σημαντικές ενώσεις που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Β, βιταμίνη C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, βιταμίνη Ε και τα μέταλλα ψευδάργυρο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο. Αυτά τα συστατικά είναι υπεύθυνα για την πρόληψη πιθανών ηπατικών βλαβών, την ταχύτερη αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων, την αποτοξίνωση του οργανισμού και τη βελτίωση της πέψης, η οποία διευκολύνεται από την ταυτόχρονη περιεκτικότητα σε ινουλίνη.

Ευρωπαϊκό εκχύλισμα καρπού ελιάς

Ένα άλλο ενεργό συστατικό του Cariovico είναι ένα εκχύλισμα που προέρχεται από ελιές, οι οποίες παρέχουν πραγματικό πλούτο θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο και σίδηρο. Αυτό το μείγμα δεν έχει μόνο αντιμυκητιασική και αντιβακτηριακή δράση, αλλά συμβάλλει επίσης στην ομαλοποίηση και των δύο κλασμάτων χοληστερόλης στο αίμα, στην προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες και της αθηροσκλήρωσης και στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.

Εκχύλισμα από το ρίζωμα του μακρόστενου σπαθόχορτου

Γνωστός στην κουζίνα ως κουρκουμάς, αποτελεί και αυτός πηγή βιταμινών Β, βιταμίνης Κ και μετάλλων όπως ο φώσφορος, το μαγνήσιο, το κάλιο και το νάτριο. Το ισχυρό αντιοξειδωτικό κουρκουμίνη είναι επίσης υπεύθυνο για τις επιδράσεις του μακρύ σπαθόχορτου- έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, εμποδίζει την συγκόλληση των αιμοπεταλίων, βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και προστατεύει από την αθηροσκλήρωση.

Εκχύλισμα βολβού σκόρδου

Η παρουσία του σκόρδου στη διατροφή προάγει την υγεία λόγω της πλούσιας σύνθεσής του, γεμάτη βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, καθώς και τα πολυάριθμα μέταλλα που ήδη αναφέρθηκαν, τα οποία υποστηρίζονται από ένα άλλο πολύτιμο ιχνοστοιχείο, το σελήνιο. Χάρη σε αυτό, το εκχύλισμα σκόρδου δρα ως φυσικό αντιβιοτικό, ενισχύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, φροντίζει για την ελαστικότητα τουαιμοφόρα αγγεία, έχει αντιιικές, αντιμυκητιασικές και αντιαθηρωματικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Χολίνη και πιπερίνη

Τα επόμενα δύο συστατικά του συμπληρώματος διατροφής Cariovico είναι ενώσεις που έχουν μοναδικές ιδιότητες και οφέλη για την υγεία. Η χολίνη, ή βιταμίνη Β4, παίζει σημαντικό ρόλο σε διάφορες φυσιολογικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της λειτουργίας του ήπατος και των μεταβολικών και λιπιδαιμικών διεργασιών του οργανισμού. Η πιπερίνη είναι ένα ισχυρό αλκαλοειδές από το εξωτερικό κέλυφος των κόκκων πιπεριού, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση της πέψης, τη μείωση της κόπωσης και την ενίσχυση της ενέργειας.

L-ορνιθίνη L-ασπαρτική

Το τελικό συστατικό είναι ένας εξαιρετικά ευεργετικός συνδυασμός δύο αμινοξέων, της L-ορνιθίνης και του L-ασπαρτικού οξέος. Αυτό δίνει στις κάψουλες το αποτέλεσμα να βοηθούν στον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες και άλλα, εξίσου περιττά προϊόντα, για παράδειγμα, του μεταβολισμού. Ταυτόχρονα, η ένωση απομακρύνει το αίσθημα της κόπωσης και αυξάνει το ρυθμό ανάκαμψης του οργανισμού, τόσο μετά από σωματική όσο και πνευματική άσκηση.

Cariovico – ποια είναι τα θετικά αποτελέσματα της τακτικής χρήσης του;

 cariovico

Η σημασία της καλά επιλεγμένης σύνθεσης οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Κάψουλες Cariovico κάψουλες πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα παρασκεύασμα που υποτίθεται ότι ομαλοποιεί τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις θετικές κριτικές που επαινούν όλα τα οφέλη της δράσης αυτών των μικρών αλλά ισχυρών και αποτελεσματικών καψουλών:

 • ταχεία και διαρκής μείωση των επιπέδων χοληστερόλης LDL, ενώ παράλληλα αυξάνεται το ευεργετικό κλάσμα HDL,
 • διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης,
 • υποστήριξη της καρδιάς και άλλων τμημάτων του καρδιαγγειακού συστήματος,
 • ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αναγέννηση του οργανισμού,
 • μικρότερο κίνδυνο συσσωμάτωσης, δηλαδή της συγκόλλησης των αιμοπεταλίων που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη φλεβική συμφόρηση,
 • προστασία του ήπατος και του πεπτικού συστήματος
 • αποτελεσματικότερες διαδικασίες που οδηγούν στην καύση λίπους,
 • χαμηλή δοσολογία, μόνο 1 κάψουλα την ημέρα,
 • ασφαλής, φυσική σύνθεση.

Cariovico – πού μπορώ να αγοράσω αυτό το προϊόν που μειώνει τη χοληστερόλη;

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, αξίζει να φτάσετε σε αυτό το φυσικό και ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής. Πωλείται από τον ίδιο τον κατασκευαστή και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας την ιστοσελίδα της εταιρείας Ο ίδιος ο κατασκευαστής πωλεί το προϊόν και η παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω του ιστότοπου της εταιρείας, ο οποίος προσφέρει πολλά οφέλη στον αγοραστή.

Πρώτα απ’ όλα, ο αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί από τις τρέχουσες προσφορές που μειώνουν το κόστος της αγοράς και μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα λαμβάνει πάντα το πρωτότυπο και πλήρως αποτελεσματικό Cariovico και όχι ένα άχρηστο εικονικό φάρμακο. Για να προβεί κανείς σε αγορά, πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο, η οποία απαιτεί μόνο το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου του. Όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά καθορίζονται σε μια συνομιλία με έναν εκπρόσωπο του κατασκευαστή, ο οποίος θα σας καλέσει πίσω στον αριθμό που παρέχεται.

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ CARIOVICO ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin