cardio life

Cardio Life – δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για βελτιωμένη καρδιακή λειτουργία, ενισχυμένα αιμοφόρα αγγεία και ομαλοποιημένη αρτηριακή πίεση

Το Cardio Life είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε φυσικά συστατικά, το οποίο συνιστάται σε περιπτώσεις υπερβολικά υψηλής αρτηριακής πίεσης, αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης και άλλων παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος. Οι κάψουλες σταθεροποιούν ταυτόχρονα το καρδιαγγειακό σύστημα και του παρέχουν προληπτική προστασία. Ενισχύοντας και καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία, το προϊόν μειώνει τον κίνδυνο απειλητικών για τη ζωή επιπλοκών, όπως εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους και εμβολές. Χάρη στην ειδικά επιλεγμένη σύνθεση των δραστικών ουσιών, το Cardio Life εκπληρώνει ταυτόχρονα πολλαπλά καθήκοντα και έτσι μας απαλλάσσει από τη λήψη πολλών διαφορετικών δισκίων. Στην περίπτωση του Cardio Life, έχουμε τα πάντα σε μία κάψουλα – συστατικά που έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση των φλεβών και των αρτηριών, αναστέλλουν τηντην ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης, υποστηρίζοντας την καρδιά και ομαλοποιώντας την αρτηριακή πίεση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Πότε αξίζει να πάρετε το Cardio Life και ποιες παθήσεις μπορεί να ανακουφίσει;

Καρδιαγγειακά προβλήματα – ένα ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο όχι μόνο μεταξύ των ηλικιωμένων

Το καρδιαγγειακό σύστημα (ή κυκλοφορικό σύστημα) αποτελείται από τον καρδιακό μυ, τα αιμοφόρα αγγεία (φλέβες, αρτηρίες και τριχοειδή αγγεία), τα λεμφαγγεία, το αίμα και τη λέμφο. Το σύστημα αυτό έχει πολλές σημαντικές λειτουργίες. Είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά του αίματος (και μαζί με αυτό του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών) σε όλους τους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος, συμμετέχει στην απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα και των προϊόντων του μεταβολισμού, εξασφαλίζει τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και του pH του σώματος και είναι υπεύθυνο για τη διανομή των ορμονών. Ρυθμίζει επίσης τη λειτουργία των οργάνων και εμπλέκεται στη μεταφορά αντισωμάτων.

 γραφική απεικόνιση του κυκλοφορικού συστήματος

Όταν το καρδιαγγειακό σύστημα δυσλειτουργεί, αυτό επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό μας. Οι χρόνιες δυσλειτουργίες της καρδιάς, των φλεβών και των αρτηριών θέτουν σε σημαντικό κίνδυνο την υγεία μας και η κυκλοφορική ανεπάρκεια ενέχει τον κίνδυνο πολλών σοβαρών τραυματισμών. η κυκλοφορική ανεπάρκεια ενέχει τον κίνδυνο πολλών σοβαρών επιπλοκών, όπως η νεφρική ανεπάρκεια, η ίνωση των πνευμόνων και η καρδιακή αναδιαμόρφωση. Δεδομένου ότι το κυκλοφορικό σύστημα παίζει βασικό ρόλο στο σύστημά μας και αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία όλων των συστημάτων και οργάνων, η φροντίδα του θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Πώς να φροντίσετε το καρδιαγγειακό σύστημα;

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που επηρεάζει τους ανθρώπους ακόμη και σε νεαρή ηλικία. Το άγχος, η ακατάλληλη διατροφή, η υπερβολική χρήση διεγερτικών, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας – αυτοί είναι οι κύριοι παράγοντες πουαποδυναμώνουν σταδιακά το καρδιαγγειακό σύστημα, διαταράσσουν τη λειτουργία του και μειώνουν την αποτελεσματικότητά του.

Η αυξημένη χοληστερόλη, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι πονοκέφαλοι και η συχνή δύσπνοια είναι όλα σημάδια ότι το καρδιαγγειακό σύστημα βρίσκεται υπόΟι καταστάσεις αυτές υποδηλώνουν ότι το καρδιαγγειακό μας σύστημα δεν λειτουργεί σωστά και θα πρέπει να αποτελούν κίνητρο για να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας προς έναν πιο υγιεινό, κυρίως αλλάζοντας τη διατροφή μας και εγκαταλείποντας τα διεγερτικά.

Η συστηματική συμπλήρωση με φυσικά σκευάσματα όπως το Cardio Life είναι επίσης μια καλή υποστήριξη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Με τη βοήθεια μιας σύνθεσης φαρμακευτικών φυτών, το φάρμακο οδηγεί στην ομαλοποίηση της χοληστερόλης, της αρτηριακής πίεσης και επίσης αναστέλλει την εναπόθεση αθηρωματικής πλάκας και μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών παθήσεων.

 Cardio Life

Αιτίες καρδιαγγειακής νόσου

Όλο και περισσότεροι ασθενείς διαγιγνώσκονται με αθηροσκλήρωση, φλεβική και καρδιακή νόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολέςκαι υπάρχει ένα αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων που έχουν μόνιμες βλάβες στην υγεία τους λόγω καρδιαγγειακών παθήσεων. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι επίσης μία από τις συχνότερες αιτίες θανάτου. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο τρόπος ζωής μας συμβάλλει στην καρδιαγγειακή δυσλειτουργία.

Οι κύριες αιτίες των καρδιαγγειακών νοσημάτων είναι:

 • κάπνισμα,
 • κακή διατροφή (χαμηλή σε λαχανικά, φρούτα, ψάρια, φυτικά έλαια, προϊόντα δημητριακών, αλλά υψηλή σε ζωικά λίπη, επεξεργασμένα τρόφιμα, fast food),
 • υπερβολική πρόσληψη αλατιού,
 • υπέρβαρο και παχυσαρκία
 • χρόνια αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης,
 • άγχος,
 • που ζουν σε κατάσταση υψηλής νευρικής έντασης,
 • έλλειψη άσκησης, καθιστική ζωή.

Οι παράγοντες αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι όσο μεγαλύτερη είναι η έντασή τους. Για παράδειγμα, αν καπνίζετε, πίνετε αλκοόλ, τρώτε ανθυγιεινή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικά λίπη και είστε υπέρβαροι, κινδυνεύετε από καρδιαγγειακά νοσήματα.Για παράδειγμα, ένα άτομο που καπνίζει, κάνει κατάχρηση αλκοόλ, τρώει ανθυγιεινή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικά λίπη και είναι υπέρβαρο έχει υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου από κάποιον που κάνει ανθυγιεινή διατροφή αλλά δεν καπνίζει ή δεν πίνει.

Δεδομένου του τεράστιου ρόλου που διαδραματίζουν οι διατροφικοί παράγοντες και ο τρόπος ζωής στην ανάπτυξη των καρδιαγγειακών νοσημάτων, μία από τις κύριες συστάσεις για την πρόληψή τους είναι η εισαγωγή υγιεινών συνηθειών στην καθημερινή ζωή, π.χ. μία από τις κύριες συστάσεις για την πρόληψή τους είναι η εισαγωγή πιο υγιεινών συνηθειών στην καθημερινή ζωή, όπως η εξάλειψη των διεγερτικών ουσιών και των ανθυγιεινών τροφών.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι η υποστήριξη του οργανισμού εκ των έσω, παρέχοντας συστηματικά συστατικά που ωφελούν το αγγειακό σύστημα και τον καρδιακό μυ. Αυτά μπορούν να βρεθούν τόσο σε τρόφιμα όσο και σε ουσίες που χρησιμοποιούνται στη φυσική ιατρική.

Μεταξύ των τροφίμων, τα προϊόντα που είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την καρδιά είναι: το ελαιόλαδο, τα μη επεξεργασμένα φυτικά έλαια (π.χ. λινέλαιο), τα προϊόντα ολικής άλεσης, τα ψάρια και τα πράσινα λαχανικά. Μεταξύ των φυτικών συστατικών, το ιπποφαές, το αμπέλι σταφυλιού, το γκι, το cordial, το ginkgo biloba είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα.

Μπορούμε να παρασκευάσουμε αφεψήματα από αυτά τα βότανα για κατανάλωση, αλλά μια πιο βολική και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος υποστήριξης του καρδιαγγειακού συστήματος είναι η χρήση έτοιμων συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν επιλεγμένα εκχυλίσματα βοτάνων. Μια πλούσια, βέλτιστα επιλεγμένη σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων που υποστηρίζουν την καρδιά και το αγγειακό σύστημα μπορεί να βρεθεί, για παράδειγμα, στο υπό συζήτηση παρασκεύασμα Cardio Life.

 Cardio Life

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΚΑΡΔΙΟ ΖΩΉ ΤΏΡΑ

Ανησυχητικά σημάδια καρδιαγγειακής δυσλειτουργίας

Η έγκαιρη διάγνωση της καρδιαγγειακής δυσλειτουργίας, καθώς και η εισαγωγή αλλαγών στον τρόπο ζωής και κατάλληλων συμπληρωμάτων, θα μας επιτρέψουν να σταματήσουμε την εξέλιξη των δυσμενών αλλαγών και να αποφύγουμε σοβαρότερα προβλήματα υγείας.

Τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξουμε είναι:

 • λιποθυμία,
 • πονοκεφάλους,
 • ζάλη,
 • σφίξιμο στο στήθος,
 • αίσθημα παλμών,
 • αρρυθμία,
 • ταχεία κόπωση,
 • δύσπνοια, δυσκολία να πάρετε ανάσα,
 • αδυναμία,
 • πρήξιμο του σώματος (ιδίως των κάτω άκρων),
 • διεύρυνση των φλεβών,
 • νεφρικές διαταραχές, συχνή ούρηση τη νύχτα.

Οι πιο συχνές καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες

 άνθρωπος που κρατάει την καρδιά του
 • Υπέρταση – μια κατάσταση κατά την οποία η αρτηριακή πίεση είναι μόνιμα υψηλότερη από 140/90 mmHg. Η αθεράπευτη υπέρταση μπορεί να οδηγήσει σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, όπως αθηροσκλήρωση, καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της υπέρτασης είναι πονοκέφαλοι, εμβοές και τριξίματα στα αυτιά, οπτικές διαταραχές, ναυτία, διαταραχές του ύπνου, αίσθημα παλμών, λιποθυμία.
 • Στεφανιαία νόσος (ισχαιμική καρδιοπάθεια) – νόσος κατά την οποία ο αυλός των στεφανιαίων αρτηριών στενεύει, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή αιμάτωση της καρδιάς. Τα κύρια συμπτώματα είναι η ρηχή αναπνοή, η πίεση πίσω από το στέρνο, η ταχυπαλμία, το πρήξιμο στις γάμπες, η εύκολη κόπωση, η υπερβολική εφίδρωση, η ζάλη.
 • Καρδιακή ανεπάρκεια – μια κατάσταση κατά την οποία ο καρδιακός μυς δεν έχει επαρκή ικανότητα να αντλεί αρκετό αίμα για να οξυγονώσει και να θρέψει όλα τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Τα κύρια συμπτώματα της καρδιακής ανεπάρκειας είναι: ταχεία κόπωση, μειωμένη ικανότητα άσκησης, δύσπνοια, πρήξιμο γύρω από τους αστραγάλους, συχνή κόπωση, λιποθυμία, ξηρός βήχας.
 • Αθηροσκλήρωση – ασθένεια κατά την οποία αθηρωματική πλάκα (αποτελούμενη από χοληστερόλη) εναποτίθεται στα τοιχώματα των αρτηριών, με αποτέλεσμα τη μερική στένωση του αυλού τους. Ως αποτέλεσμα, η ροή του αίματος είναι μειωμένη και τα όργανα και οι ιστοί παραμένουν υποξικοί. Τα συμπτώματα της αθηροσκλήρωσης περιλαμβάνουν πόνο και κράμπες στα κάτω άκρα, πόνο στο στήθος, πόνο στους ώμους, τον αυχένα και τα χέρια, έντονη εφίδρωση, αναπνευστικά προβλήματα, δύσπνοια, ζάλη και διαταραχή της συνείδησης. Η αθηροσκλήρωση χωρίς θεραπεία οδηγεί σε πολλές επικίνδυνες επιπλοκές, όπως θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές και στεφανιαία νόσο.
 • Θρόμβωση – μια ασθένεια στην οποία έχουμε το σχηματισμό θρόμβων στις φλέβες που εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή του αίματος. Τα συμπτώματα της θρόμβωσης περιλαμβάνουν: πρήξιμο στα κάτω άκρα, πυρετό, γρήγορο σφυγμό, γαλαζωπά πόδια, πόνο στα πόδια που επιδεινώνεται όταν περπατάτε, δύσπνοια, πάρεση των άκρων.
 • Εγκεφαλικό επεισόδιο – μια κατάσταση κατά την οποία μέρος των νευρικών κυττάρων πεθαίνει ως αποτέλεσμα της διακοπής της παροχής αίματος στον εγκέφαλο. Τα πιο χαρακτηριστικά συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου είναι: ξαφνικό μούδιασμα ενός μέρους του προσώπου, διαταραχές ομιλίας, προβλήματα βάδισης, διαταραχές ισορροπίας, οπτικές διαταραχές, πάρεση του ενός χεριού, ζάλη.
 • Έμφραγμα του μυοκαρδίου – μια κατάσταση κατά την οποία διακόπτεται η παροχή αίματος στην καρδιά, με αποτέλεσμα τη μερική νέκρωση των κυττάρων της. Το έμφραγμα του μυοκαρδίου εκδηλώνεται συνήθως με έντονη πίεση στο θώρακα (μπορεί να ακτινοβολεί στο αριστερό χέρι), έντονο οπισθοστερνικό πόνο, δύσπνοια, εφίδρωση, χλωμό δέρμα, αίσθημα άγχους ή πανικού, ναυτία.

Cardio Life – προστασία και ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος

 Cardio Life

Αν θέλουμε να ενισχύσουμε την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, το Cardio Life είναι ένα σκεύασμα που θα διευκολύνει αυτό το έργο. Είναι χρήσιμο όταν:

 • θέλουμε να προστατευτούμε από τις καρδιαγγειακές παθήσεις ή να αναστείλουμε την εξέλιξή τους,
 • χρειαζόμαστε ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις εμβολές και τις καρδιακές προσβολές,
 • θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση των φλεβών, των αρτηριών και των τριχοειδών αγγείων,
 • θέλουμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία του αίματος,
 • θέλουμε να αναστείλουμε αποτελεσματικά την εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης και να καθαρίσουμε τα αιμοφόρα αγγεία,
 • θέλουμε να μειώσουμε τα επίπεδα χοληστερόλης,
 • θέλουμε να ενισχύσουμε την καρδιά και να βελτιώσουμε τη λειτουργία της,
 • θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την αρτηριακή πίεση.

Πώς λειτουργεί το Cardio Life;

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά φυσικών συστατικών με εξαιρετικές δυνατότητες για την ομαλοποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης και την απομάκρυνση της χοληστερόλης από τον οργανισμό, αποκαθιστώντας έτσι την ομοιόσταση στο σώμα. Ένα σύμπλεγμα τέτοιων συστατικών μπορεί να βρεθεί στο Cardio Life. Το προϊόν εμφανίζει ένα ολόκληρο φάσμα ιδιοτήτων που προάγουν την υγεία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτρέπει ακόμη και τη μείωση ή τη διακοπή άλλων φαρμάκων για το κυκλοφορικό, την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη ή την καρδιά.

Οι 8 μοναδικές δράσεις του Cardio Life:

 • ενίσχυση και καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων,
 • βελτίωση της λειτουργίας των αρτηριών και των φλεβών,
 • σταδιακή διάλυση της πλάκας χοληστερόλης,
 • σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης,
 • προστασία της καρδιάς,
 • πρόληψη επικίνδυνων καταστάσεων (καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια) και επιπλοκών,
 • βελτίωση του λιπιδογραφήματος,
 • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αντιμετώπιση της υποξίας των κυττάρων και των ιστών.

Παράλληλα με τα συμπληρώματα, συνιστώνται τα ακόλουθα: συχνές μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης, υγιεινή διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, ζάχαρη, ζωικά λίπη και επεξεργασμένα τρόφιμα, τακτική μέτρια σωματική δραστηριότητα, αποφυγή του αλκοόλ, διακοπή του καπνίσματος, αποφυγή του στρες.

Cardio Life – κριτικές

Το Cardio Life έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια από τους πελάτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανέφεραν όχι μόνο ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης τους, αλλά και μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο στη διάθεσή τους. Μείωση των παλμών, των πονοκεφάλων και της ζάλης, της δύσπνοιας και του σφιξίματος στο στήθος, βελτίωση της νεφρικής λειτουργίας, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, μεγαλύτερηαυξημένα επίπεδα ενέργειας, βελτιωμένη σωματική απόδοση – αυτά είναι μερικά από τα αναφερόμενα οφέλη της τακτικής λήψης του Cardio Life.

Cardio Life – πού να αγοράσετε το προϊόν;

Το Cardio Life μπορεί να αγοραστεί online. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή του παρασκευάσματος, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Επί του παρόντος, ο κατασκευαστής παρέχει μια προώθηση όπου μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια προσοδοφόρα έκπτωση.

 Cardio Life

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΚΑΡΔΙΟ ΖΩΉ ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/health/circulatory-system-diseases
 • https://www.healthline.com/health/circulatory-system
 • https://www.healthline.com/health/cholesterol-and-heart-disease
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/150109
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/arteries

Category: Υγεία

Article by: admin