bravona pudelko 1 1

Bravona Forte – ο ειδικός δύο φάσεων για φυσική διεύρυνση και σύσφιξη του στήθους

Το μπούστο είναι ένα από τα πιο συχνά αναφερόμενα μέρη του σώματος από τις γυναίκες που θα θέλαμε να αλλάξουμε ή να διορθώσουμε. Ανεπαρκές σχήμα, πολύ μικρό μέγεθος, κακή κατάσταση του δέρματος, ανεπαρκής ανόρθωση και σφριγηλότητα, μη ελκυστικό στήθος – αυτές είναι οι πιο συχνά αναφερόμενες ελλείψεις του στήθους μας. Μια καινοτομία της αγοράς – το Bravona Forte – είναι σε θέση να μας βοηθήσει με όλες αυτές τις ατέλειες. Είναι ένα πραγματικό διαμάντι ανάμεσα στα οικιακά προϊόντα για διόρθωση και μοντελοποίηση του μπούστου. Διακρίνεται για την υψηλή αποτελεσματικότητά του, καθώς αποτελείται όχι από ένα, αλλά από δύο εντατικά δρώντα σκευάσματα. Το ένα είναι για εξωτερική εφαρμογή και το άλλο για εσωτερική εφαρμογή. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διπλή θεραπεία, μπορούμε να υπολογίζουμε σε καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα από ό,τι αν χρησιμοποιήσουμε μόνο κάψουλες ή μόνο κρέμα για τη διεύρυνση του στήθους.

Εντατικά παρασκευάσματα στήθους ως πατέντα για τη βελτίωση του μεγέθους του στήθους και τον καλλωπισμό

 μια γυναίκα μετράει το μπούστο της με μια μεζούρα

Όπως κάθε μέρος της σιλουέτας, έτσι και το μπούστο μπορεί να αποκλίνει από το ιδανικό. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους παραπονιόμαστε για την εμφάνιση του στήθους μας είναι δύο: είτε είμαστε από τη φύση μας κάτοχοι μικρών, μικροσκοπικών και μη εντυπωσιακών μαστών είτε, με την ηλικία ή μετά από εγκυμοσύνες και θηλασμό, το στήθος μας χάνει την ποιότητά του.

Ακριβώς όπως και άλλα προβλήματα ομορφιάς, οι ελλείψεις του στήθους μπορούν επίσης να διορθωθούν με διάφορες μεθόδους. Μπορούμε να επισκεφθούμε μια κλινική αισθητικής ιατρικής, ή προαιρετικά ένα επαγγελματικό ινστιτούτο ομορφιάς, για διάφορες θεραπείες σύσφιξης, μοντελοποίησης και αναζωογόνησης του στήθους, ή μια κλινική πλαστικής χειρουργικής για εμφυτεύματα σιλικόνης. Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε τη δική μας διόρθωση του μπούστου στο σπίτι χρησιμοποιώντας έτοιμα παρασκευάσματα με τη μορφή κρεμών, ορών ή στοματικών ιδιοτήτων.

Αν και οι θεραπείες και οι επεμβάσεις μπορούν να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό τρόπο διαμόρφωσης του μπούστου, πολλές γυναίκες απορρίπτουν εξαρχής αυτή την επιλογή. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό: υψηλό κόστος, υπερβολική παρέμβαση στα στήθη (π.χ. λόγοι: υψηλό κόστος, υπερβολική παρέμβαση στους μαστούς (π.χ. νυστέρι, παρακέντηση, διέγερση με λέιζερ), πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών (στην περίπτωση των εμφυτευμάτων), χρονοβόραη ανάγκη για επαναλαμβανόμενες θεραπείες (στην περίπτωση της μεσοθεραπείας, της καρβοξυθεραπείας και άλλων διαδικασιών αισθητικής ιατρικής), ένας μακρύς κατάλογος αντενδείξεων κ.λπ.

Πολύ πιο ασφαλείς, φθηνότερες, λιγότερο χρονοβόρες και με λιγότερες παρεμβάσεις στο σώμα είναι οι προετοιμασίες στο σπίτι. Όσο πιο εντατικό, πιο εκτεταμένο είναι το προϊόν, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Επιπλέον, αν συνδυάσουμε τη συμπλήρωση με παρασκευάσματα ενίσχυσης του στήθους με την εφαρμογή κρεμών με παρόμοιο αποτέλεσμα, τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα. Πολλές γυναίκες επαινούν επίσης την εκτέλεση απλών ασκήσεων και μασάζ στο στήθος, αναγνωρίζοντάς τα ως μια καλή μέθοδο για την ανόρθωση του στήθους, τη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητάς του.

Bravona Forte – ένα ισχυρό δίδυμο συνθέσεων υψηλής δραστικότητας

 Bravona Forte

ΤοBravona Forte είναι ένα σετ υψηλής απόδοσης σχεδιασμένο για γυναίκες που θα ήθελαν να αυξήσουν φυσικά το μέγεθος του στήθους τους και επίσης νακαι να βελτιώσει συνολικά την εμφάνισή του, τόσο όσον αφορά τη σφριγηλότητα, το σχήμα και την κατάσταση του δέρματος του στήθους.

ΤοBravona Forte αποτελείται από δύο προϊόντα που χρησιμοποιούνται παράλληλα: μια κρέμα πλούσια σε δραστικά συστατικά και κάψουλες γεμάτες με πολύτιμα εκχυλίσματα. Η κρέμα τρίβεται στο δέρμα του στήθους και του ντεκολτέ δύο φορές την ημέρα, ενώ οι κάψουλες χρησιμοποιούνται μία φορά την ημέρα για 2 κάψουλες ή δύο φορές την ημέρα για 1 κάψουλα η κάθε μία.

Τόσο η κρέμα όσο και οι κάψουλες Bravona Forte είναι πλούσιες σε φυσικούς ενισχυτές της ανάπτυξης του μαστού, δηλαδή φυτοοιστρογόνα. Επειδή τα φυτοοιστρογόνα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα οιστρογόνα (ορμόνες του γυναικείου φύλου) στον οργανισμό μας, παρουσιάζουν την ικανότητα να βελτιώνουν την ορμονική ισορροπία και να βοηθούν στην ενισχύουν τα θηλυκά χαρακτηριστικά του σώματός μας, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην αύξηση του όγκου του στήθους και στη βελτίωση της ποιότητας και της πυκνότητας του στήθους.

Πλεονεκτήματα του Bravona Forte:

 • το προϊόν περιέχει μια πλούσια σύνθεση συστατικών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων πολλών φυτικών εκχυλισμάτων που θεωρούνται οι καλύτερες πηγές φυτοοιστρογόνων,
 • οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στο προϊόν αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια, παράγοντας μέγιστα αποτελέσματα,
 • το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών που εκτιμούν τις οικολογικές, φυσικές λύσεις,
 • η χρήση του προϊόντος είναι ασφαλής για την υγεία και δεν ενέχει κίνδυνο αρνητικών παρενεργειών,
 • το σετ Bravona Forte θρέφει το στήθος από μέσα και από έξω, διεγείρει με φυσικό τρόπο τη λειτουργία των αδένων του μαστού, επηρεάζοντας την αύξηση του μεγέθους του στήθους,
 • έχει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα – όχι μόνο αυξάνει τον όγκο του στήθους, αλλά και φροντίζει το δέρμα, λειαίνοντάς το, αυξάνοντας τον τόνο του και αναζωογονώντας το,
 • δίνει φυσικά αποτελέσματα, γεγονός που την κάνει να διαφέρει από τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που δίνουν τεχνητά, “πλαστικά” αποτελέσματα,
 • είναι μια προσιτή, φυσική και φιλική προς τη γυναίκα εναλλακτική λύση στις επεμβατικές διαδικασίες βελτίωσης του στήθους.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ BRAVONA FORTE ΤΏΡΑ

Bravona Forte – σύνθεση

 Bravona Forte

Επιλεγμένα έλαια και εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά καθώς και αναζωογονητικό υαλουρονικό οξύ αποτελούν τα βασικά ενεργά συστατικά των καψουλών και της κρέμας Bravona Forte.

Τα βασικά συστατικά του Bravona Forte και οι σημαντικότερες ιδιότητές τους:

 • Έλαιο νυχτολούλουδου – περιέχει ουσίες που είναι φυτικά ισοδύναμα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, των γυναικείων ορμονών του φύλου που επηρεάζουν την ανάπτυξη των γυναικείων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των μαστών. Επιπλέον, το έλαιο νυχτολούλουδου ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο και βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας σε καταστάσεις ορμονικής ανισορροπίας. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες και ακόρεστα λιπαρά οξέα, το έλαιο νυχτολούλουδου έχει εξαιρετική επίδραση στο δέρμα – αναγεννά, θρέφει και αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης.
 • Εκχύλισμα από φύλλα και άνθη τριφυλλιού λιβαδιού [8% ισοφλαβόνες] – οι ισοφλαβόνες που περιέχονται στο εκχύλισμα επιτελούν τις ίδιες λειτουργίες στον οργανισμό με τις γυναικείες ορμόνες του φύλου. Αυτές περιλαμβάνουν δράσεις όπως η τόνωση της λειτουργίας των μαστικών αδένων και η τόνωση της ανάπτυξης νέων κυττάρων στον αδενικό ιστό του μαστού, αυξάνοντας έτσι τον όγκο του μαστού και βελτιώνοντας τη δομή και το σχήμα του.στήθη και βελτίωση της δομής και του σχήματός τους (αποκτούν πιο σφαιρική, πιο γεμάτη, θηλυκή μορφή), ομαλοποίηση του εμμηνορροϊκού κύκλου, μείωση της PMS, αύξηση της λίμπιντο, βελτίωση της εμφάνισης της σιλουέτας, βελτίωση της κατάστασης του δέρματος.
 • Εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας [25% σαπωνίνες] – είναι μια πλούσια πηγή φυτοορμονών που είναι ειδικά υποκατάστατα των φυσικών μας ορμονών και επιτελούν παρόμοιο ρόλο στο σώμα. Περιέχει επίσης πολύτιμες σαπωνίνες, φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Χάρη στις φυτοορμόνες της, η τριγωνέλλα αυξάνει τη δραστηριότητα των υποδοχέων οιστρογόνων στους ιστούς που συνθέτουν τη δομή του μαστού. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει το μέγεθός τους, κάνοντάς τα πιο σφριγηλά, πιο καλοσχηματισμένα και καλύτερα τονισμένα, τονίζοντας έτσι τη θηλυκότητά μας.
 • Εκχύλισμα από τη ρίζα του rhuscus spinosus – ως θησαυρός φυτοορμονών βοηθά στην ενεργοποίηση του πολλαπλασιασμού των νέων κυττάρων του μαστού, γεγονός που μεταφράζεται σε πιο εντατική ανάπτυξη του ιστού που σχηματίζει το στήθος, βελτίωση της δομής του μαστού, ενίσχυση, αναζωογόνηση, ελαστικότητα και ανόρθωση.
 • Εκχύλισμα σπόρων μάραθου – περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα οποία όχι μόνο μας βοηθούν να προσβλέπουμε σε πιο εντυπωσιακά, μεγαλύτερα στήθη, αλλά και να διατηρήσουμε τη νεότητα και την ομορφιά μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Εκχύλισμα ρίζας Angelica – χάρη στα φυτοοιστρογόνα που περιέχει, ομαλοποιεί το ενδοκρινικό σύστημα. Διεγείρει τη διαδικασία ανάπτυξης του ιστού του μαστού, κάνοντάς τον πιο γεμάτο και σφριγηλό.
 • Εκχύλισμα λυκίσκου – περιέχει εξαιρετικά δραστικές φυτικές ορμόνες, οι οποίες, όντας ισοδύναμες με τις θηλυκές σεξουαλικές ορμόνες, ενισχύουν τη διαδικασία ανάπτυξης του μαστού.οι οποίες, όντας ισοδύναμες με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμόνες, εντείνουν τη διαδικασία ανάπτυξης του στήθους (το στήθος γίνεται πιο γεμάτο, πιο στρογγυλό, καλοσχηματισμένο, ελαστικό, αναζωογονημένο).
 • Το έλαιο σπόρων σταφυλιού και το έλαιο ηλιόσπορου – έχουν επανορθωτική και περιποιητική δράση. Είναι ιδανικές για ταλαιπωρημένα δέρματα, πλαδαρά, ξηρά, χωρίς ζωτικότητα και με ανάγκη ειδικής φροντίδας. Ενυδατώνουν, θρέφουν σε βάθος και ανανεώνουν την επιδερμίδα. Κάνουν το δέρμα απαλό και λείο.
 • Υαλουρονικό οξύ – ο φύλακας της ευεξίας του δέρματος. Χάρη σε αυτό, το δέρμα μας ενυδατώνεται καλύτερα, γίνεται πιο λείο, πιο ελαστικό και αναζωογονημένο.
 • Βιταμίνη Ε – μέσω των αντιοξειδωτικών και επανορθωτικών ιδιοτήτων της, αφαιρεί μερικά χρόνια από το δέρμα. Αυξάνει το επίπεδο σφριγηλότητας, τον τόνο και τη θρέψη της. Έχει επίσης προστατευτική δράση.
 • Βιταμίνη Β6 και παντοθενικό οξύ – υποστηρίζουν την αναγέννηση των ιστών, βοηθούν στη ρύθμιση των ορμονών και των μεταβολικών διεργασιών, έχουν ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, μειώνουν την ευαισθησία στην κόπωση, υποστηρίζουν την ευεξία.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται το Bravona Forte και πόσο διαρκεί η θεραπεία;

 Bravona Forte κρέμα ενίσχυσης του στήθους

Τόσο η κρέμα όσο και οι κάψουλες Bravona Forte θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πόσο καιρό; Όλα εξαρτώνται από την ατομική προδιάθεση του οργανισμού. Ορισμένες γυναίκες βλέπουν μεγάλη διαφορά στον όγκο και το επίπεδο ανόρθωσης του στήθους τους μετά από λίγες εβδομάδες, ενώ άλλες χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Ο ελάχιστος χρόνος θεραπείας είναι ένας μήνας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Συνήθως το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 2-3 μήνες θεραπείας.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση των καψουλών είναι 2 κάψουλες (κατά προτίμηση μετά το γεύμα με ένα ποτήρι νερό). Με αυτή τη δοσολογία, 1 συσκευασία επαρκεί για ένα μήνα.

Όσον αφορά την κρέμα, εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του πρωινού και του βραδινού πλυσίματος. Τρίψτε μια μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις (από κάτω προς τα πάνω) στο μπούστο. Η κρέμα μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην περιοχή του ντεκολτέ. Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό, οπότε θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (ένα μήνα ή περισσότερο). Επιπλέον, η κρέμα έχει πολύ φιλική προς το δέρμα υφή. Απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρό φιλμ. Διεισδύει γρήγορα στους ιστούς, διεγείροντας τη διαδικασία μοντελοποίησης και σύσφιξης του μαστού και την αναγέννηση του δέρματος.

Αποτελέσματα της χρήσης του Bravona Forte

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Bravona Forte που αναφέρονται συχνότερα από τους χρήστες είναι:

 • αυξημένο μέγεθος στήθους,
 • βελτίωση της δομής και του σχήματος του στήθους (πιο γεμάτο, πιο στρογγυλεμένο, πιο καλοσχηματισμένο στήθος),
 • ανόρθωση στήθους,
 • σύσφιξη του στήθους,
 • αναζωογόνηση του στήθους,
 • βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Bravona Forte – κριτικές

ΤοBravona Forte είναι ένα από τα καλύτερα σκευάσματα για τη διαμόρφωση, την αναζωογόνηση και τη διεύρυνση του στήθους. Οι γυναίκες επαινούν κυρίως το προϊόν για την ένταση της δράσης και τα αποτελέσματά του, αλλά θέματα όπως η προσιτή τιμή, η φυσική σύνθεση, η γρήγορη και χωρίς προβλήματα εφαρμογή, το χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τις επισκέψεις σε κλινικές και τις χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής αναφέρονται επίσης ως πλεονεκτήματα.

Σύμφωνα με πολυάριθμες κριτικές, το Bravona Forte είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε και να βελτιώσετε την εμφάνιση του στήθους στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση και διαδικασίες. Με το Bravona Forte, πολλές γυναίκες έχουν ανακτήσει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και της ελκυστικότητας, γεγονός που έχει επίσης βελτιώσει τη συνολική τους ευεξία και την ποιότητα ζωής τους.

Bravona Forte – πού να αγοράσετε το προϊόν;

Για να αγοράσετε το κιτ Bravona Forte, απλά μεταβείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και δώστε την παραγγελία σας. Η συναλλαγή είναι γρήγορη και ασφαλής, και αν αποφασίσετε να αγοράσετε περισσότερα πακέτα με τη μία, σας περιμένουν. ελκυστικές εκπτώσεις .

 Bravona Forte παρασκεύασμα διεύρυνσης στήθους

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ BRAVONA FORTE ΤΏΡΑ

Πηγές:

 • https://www.healthline.com/nutrition/fenugreek
 • https://www.webmd.com/food-recipes/health-benefits-fennel
 • https://www.healthline.com/health/phytoestrogens
 • https://www.healthline.com/health/grapeseed-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/nutrition/red-clover

Category: Ομορφιά

Article by: admin