Atinnuris 12 scaled 1

Atinnuris – κάψουλες εμβοών για να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε μια επίμονη πάθηση

Το Atinnuris είναι ένα παρασκεύασμα που μειώνει τις εμβοές σε μορφή βολικών καψουλών. Περιέχει μια ειδική σύνθεση συστατικών των οποίων οι ελλείψεις στον οργανισμό μπορεί να μεταφραστούν στο σχηματισμό εμβοών. Το συμπλήρωμα προστατεύει την ακοή μας και ανακουφίζει από την ταλαιπωρία που σχετίζεται με ακούσιμους ήχους μέσα στα αυτιά, όπως βουητό, σκούξιμο, βουητό, βουητό και κουδούνισμα. Το Atinnuris είναι ένα από τα λίγα σκευάσματα στην αγορά που αντιμετωπίζει αυτό το είδος δυσφορίας. Το πλεονέκτημά του είναι η πλούσια σύνθεσή του, χάρη στην οποία το σκεύασμα έχει ισχυρή, αποτελεσματική και πολύπλευρη δράση. Δεν υποστηρίζει μόνο το ακουστικό σύστημα, αλλά και το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία συχνά επηρεάζονται από εμβοές.

Συμπτώματα και αιτίες των εμβοών

Depositphotos 239965346 S

Οι εμβοές μπορεί να εμφανιστούν για διάφορους λόγους. Αυτό που έχουν κοινό είναι ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές και παρεμβαίνουν στη φυσιολογική, καθημερινή λειτουργία. Πολλές φορές συμβάλλουν επίσης σε προβλήματα ύπνου.

Οι εμβοές μπορεί να εμφανιστούν υπό ορισμένες συνθήκες ή να μας συνοδεύουν όλη ή σχεδόν όλη την ώρα. Μας κάνουν να εστιάζουμε ακούσια σε αυτά. Το να ακούμε συχνά ήχους που δεν θέλουμε να ακούσουμε δεν είναι ευχάριστο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, να αποσπά την προσοχή, να παρεμποδίζει τις καθημερινές εργασίες, να διαταράσσει τη λήψη των περιβαλλοντικών ήχων και να επηρεάζει την ποιότητα της ημερήσιας και νυχτερινής ανάπαυσης.

Το κύριο σύμπτωμα των εμβοών είναι η ακρόαση του ήχου χωρίς εξωτερικό ακουστικό ερέθισμα. Αυτός ο ήχος περιγράφεται με διάφορους τρόπους, κυρίως ως: κουδούνισμα, στριγκλιάρισμα, βουητό, βουητό, σφύριγμα, γουργουρητό, βουητό. Το σύμπτωμα που συνοδεύει τις εμβοές είναι συχνά η αίσθηση ενός μπλοκαρισμένου αυτιού. Μερικές φορές οι εμβοές είναι παλλόμενες (ο ασθενής έχει μια αίσθηση χτυπήματος, παλμού στο αυτί).

Για ορισμένους ανθρώπους, οι εμβοές είναι παρούσες με την ίδια ένταση σχεδόν όλη την ώρα, ενώ για κάποιους άλλους εντείνονται σε ορισμένες καταστάσεις, π.χ. όταν το περιβάλλον είναι ήσυχο, όταν είναι νευρικοί ή αγχωμένοι ή λίγο πριν κοιμηθούν.

Οι πιο κοινές αιτίες των εμβοών είναι:

 • ελλείψεις ορισμένων θρεπτικών συστατικών (π.χ. ψευδάργυρος, βιταμίνες του συμπλέγματος Β),
 • έκθεση σε δυνατό θόρυβο,
 • λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού (ιγμορίτιδα, ρινίτιδα),
 • μέση ωτίτιδα,
 • περίσσεια κεριού αυτιών,
 • μη φυσιολογική ισορροπία στο μέσο αυτί,
 • υψηλή αρτηριακή πίεση,
 • τραυματισμοί στο κρανίο, το κεφάλι, την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης,
 • διαδικασίες γήρανσης,
 • διαταραχές του νευρικού συστήματος,
 • άγχος,
 • αγγειακές διαταραχές,
 • κατάχρηση αλκοόλ,
 • ορισμένες ασθένειες.

Τι μπορείτε να κάνετε αν υποφέρετε από εμβοές; Εάν ευθύνεται ένας παράγοντας ασθένειας ή ένας τραυματισμός, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Ωστόσο, εάν ο τρόπος ζωής σας, τα μικροπροβλήματα υγείας ή η κακή κατάσταση των νεύρων είναι οι κύριες αιτίες των ενοχλητικών εμβοών, αξίζει να λαμβάνετε ένα κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής.

Ένα παρασκεύασμα που υποστηρίζει τα ευαίσθητα συστήματα και όργανα που μπορεί να εμπλέκονται στην ανάπτυξη εμβοών, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχει βιταμίνες, μέταλλα και φλαβονοειδή σημαντικά για την ακοή, θα λειτουργήσει καλά. Μια τέτοια πλήρης θεραπεία εμβοών είναι το Atinnuris.

 Atinnuris δισκία εμβοών

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ATINNURIS ΤΏΡΑ

Atinnuris – η σωστή απάντηση στις εμβοές

ΤοAtinnuris εξαλείφει τις ελλείψεις θρεπτικών συστατικών που μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη εμβοών και εξοπλίζει τον οργανισμό με ένα σύμπλεγμα ουσιών που έχουν ευεργετική επίδραση στην ακοή. Ταυτόχρονα, βοηθά στην καταπολέμηση των προβλημάτων που προκαλούν οι εμβοές, όπως η αδυναμία γρήγορου ύπνου, η αυξημένη νευρική ένταση, το αίσθημα δυσφορίας, η κακουχία και η κόπωση.

ΤοAtinnuris πλήττει πολλές από τις αιτίες των εμβοών, γι’ αυτό και η θεραπεία με αυτό φέρνει συνήθως πολύ καλά αποτελέσματα. Πρώτα απ’ όλα, έχει ομαλοποιητική επίδραση στην αρτηριακή πίεση και, όπως όλοι γνωρίζουμε, η πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια από τις πιο συχνές αιτίες του κουδουνίσματος, του βουητού, του βουητού και παρόμοιων ήχων στα αυτιά. Ρυθμίζει επίσης την κυκλοφορία, αυξάνει την οξυγόνωση των κυττάρων και ενισχύει και καθιστά πιο εύκαμπτα τα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία, όταν είναι αδύναμα και διαπερατά, μπορούν να συμβάλουν στις εμβοές.

Χάρη στη συμπερίληψη πολυάριθμων αντιοξειδωτικών, το Atinnuris επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και όσο νεότερο και πιο ζωτικό είναι το σώμα, τόσο λιγότερες διαταραχές του νευρικού συστήματος και συναφείς παθήσεις όπως οι εμβοές. Είναι επίσης σημαντικό ότι το Atinnuris μας εξοπλίζει με συστατικά που χαλαρώνουν, ανακουφίζουν από την ένταση, το στρες και βελτιώνουν την ποιότητα τηςύπνου, γεγονός που συμβάλλει όχι μόνο στη μείωση των μουρμουρητών, του κουδουνίσματος και του τριξίματος στα αυτιά, αλλά και στη συνολική βελτίωση της κατάστασης του σώματος.

Σύνθεση Antinnuris

 Atinnuris προετοιμασία εμβοών

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του προϊόντος, το Atinnuris είναι ο τρόπος για να ακούσετε επιτέλους τη σιωπή. Τα ακόλουθα ενεργά συστατικά είναι υπεύθυνα για τη μείωση των εμβοών:

 • Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) – ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες και έχει ανεκτίμητη επίδραση στην κυκλοφορία, ιδιαίτερα στην εγκεφαλική κυκλοφορία. Διεγείρει τη ροή του αίματος, συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και των ιστών, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει την ικανότητά τους. Μειώνει τις εμβοές, αλλά είναι επίσης πολύ ευεργετικό για την πνευματική απόδοση.
 • Βιταμίνη C – είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και αντισταθμίζει τη διαδικασία γήρανσης. Έχει επίσης θετική επίδραση στην κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και επομένως μπορεί να μειώσει τις αγγειακές εμβοές.
 • Σκόρδο – ένας από τους καλύτερους φυσικούς αντιυπερτασικούς παράγοντες. Έχει επίσης εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Μειώνοντας την αρτηριακή πίεση, οδηγεί σε σημαντική μείωση των εμβοών. Η υπερβολικά υψηλή αρτηριακή πίεση δεν είναι η μόνη αιτία εμβοών που καταπολεμά το σκόρδο. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό αντίδοτο σε αυτή την ασθένεια, εάν προκαλείται από προβλήματα ιγμορείων και λοιμώξεις στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και το αυτί.
 • Πικρό πορτοκάλι – μειώνει το άγχος, το οποίο είναι μια από τις πιο συχνές αιτίες εμβοών, τσιμπήματος και κουδουνίσματος στα αυτιά. Ανακουφίζει από την ένταση και σταθεροποιεί τη διάθεση. Έχει χαλαρωτική και ηρεμιστική δράση, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Χάρη στα φλαβονοειδή, κυρίως τη εσπεριδίνη, συμβάλλει στη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης, ενισχύει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει την αγγειακή ροή του αίματος, με αποτέλεσμα λιγότερες εμβοές.
 • Ψευδάργυρος – μια μεγάλη δόση ενός από τα πιο σημαντικά βιοστοιχεία για την υγεία μας. Η ανεπάρκειά του στον οργανισμό είναι μία από τις συνήθεις αιτίες των εμβοών. Το Atinnuris είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το αναπληρώσετε γρήγορα.
 • Ριβοφλαβίνη, βιταμίνη B12, βιταμίνη Β6 – σημαντικές βιταμίνες Β για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος σε υψηλές δόσεις. Η ανεπάρκεια αυτών των βιταμινών μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση εμβοών, καθώς και μια σειρά από άλλα συμπτώματα όπως: οπτικές διαταραχές, φωτοφοβία, νευρικότητα, διαταραχές ύπνου, μούδιασμα στα άκρα, χειρότερη ψυχική κατάσταση, αίσθημα ψυχικής εξάντλησης, προβλήματα συγκέντρωσης, δερματικά προβλήματα.
 • Μελατονίνη – ξεπερνά ένα από τα συνήθη συμπτώματα που συνοδεύουν τις εμβοές, δηλαδή τα προβλήματα ύπνου. Η μελατονίνη διευκολύνει και επιταχύνει τον ύπνο και διασφαλίζει ότι ο ύπνος μας είναι αρκετά μακρύς και παραγωγικός και ότι ξυπνάμε αισθανόμενοι αποκατεστημένοι και γεμάτοι ζωντάνια.
 • Spikenard – κάνει τα αιμοφόρα αγγεία πιο ευέλικτα και τα σφραγίζει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που μεταφράζεται σε μείωση των εμβοών. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματικά αποτελέσματα.

Atinnuris – αποτελέσματα. Μείωση των εμβοών και πολλά άλλα!

 Atinnuris δισκία εμβοών

Οι εμβοές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές. Για να καταπολεμήσετε τις εμβοές, είναι απαραίτητο να καταπολεμήσετε πρώτα τις αιτίες τους. Σε αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει το Atinnuris. Αντιμετωπίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση, τις διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος και τις αναπνευστικές λοιμώξεις. Χάρη στις αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σκόρδου, θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μέσης ωτίτιδας, η οποία είναι επίσης συχνά η άμεση αιτία των εμβοών, του τσιρίγματος και του κουδουνίσματος στα αυτιά. Παρεμπιπτόντως, το Atinnuris θα μας βελτιώσει τη διάθεσή μας.

ΤοAtinnuris πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το γεύμα, πίνοντας την κάψουλα με νερό.

Τα αποτελέσματα της τακτικής πρόσληψης είναι κυρίως:

 • μείωση των θορύβων και άλλων ήχων στα αυτιά,
 • μείωση της αίσθησης των φραγμένων αυτιών και της φτωχότερης ακοής των εξωτερικών ήχων,
 • συμπλήρωση σημαντικών βιταμινών και μετάλλων για την ακοή, το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα,
 • προστασία της ακοής επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης,
 • ταχύτερη εξάλειψη των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και του αυτιού,
 • βελτιωμένη ανοσία
 • ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης,
 • σφράγιση, καθιστώντας τα αιμοφόρα αγγεία πιο εύκαμπτα και διαπερατά,
 • βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και των οργάνων,
 • βελτιωμένη εγκεφαλική λειτουργία,
 • μείωση του στρες, καταπράυνση των νεύρων, βελτίωση της ευεξίας,
 • ευκολότερη αποκοιμιδή και βελτιωμένη ποιότητα ύπνου (και συνεπώς καλύτερη αποκατάσταση).

Atinnuris – γνώμες

 Atinnuris δισκία μείωσης εμβοών

Ο επίμονος θόρυβος στα αυτιά με τη μορφή βουητού, τσιρίγματος, κουδουνίσματος ή άλλων ήχων είναι ένα σχετικά συχνό παράπονο. Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται ως αποτέλεσμα ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής, υψηλής αρτηριακής πίεσης, άγχους, κακών νεύρων και κυκλοφορικών προβλημάτων. Όποια και αν είναι η αιτία, μπορεί να κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κάψουλες και τα δισκία για την αντιμετώπιση αυτής της ασθένειας αποτελούν μια ολοένα και πιο περιζήτητη κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής. Υπάρχουν πολλά στην αγορά, αλλά το Atinnuris κερδίζει σίγουρα ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Η καλή ποιότητα και η αποτελεσματική δράση του αποδεικνύεται όχι μόνο από την πλούσια σύνθεσή του, αλλά και από τις αξιολογήσεις των πελατών.

ΤοAtinnuris, σύμφωνα με τις απόψεις των χρηστών του διαδικτύου, αντιμετωπίζει πολύ καλά τις εμβοές, ειδικά όταν χρησιμοποιείται τακτικά για μερικές εβδομάδες. Μειώνει ορατά τους ανεπιθύμητους ήχους στα αυτιά και φέρνει πραγματική ανακούφιση από αυτή την πολύ ενοχλητική πάθηση και, επιπλέον, έχει θετική επίδραση στη διάθεση, την ανοσία και την ποιότητα του ύπνου. Σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών, το Atinnuris είναι το καλύτερο προϊόν εμβοών στην αγορά.

 Atinnuris

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ATINNURIS ΤΏΡΑ

Category: Υγεία

Article by: admin