Fat Burn Active 18

Fat Burn Active – καίει τον λιπώδη ιστό χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θερμογόνων ουσιών

Αν αναρωτιέστε πώς να μεγιστοποιήσετε τις διαδικασίες καύσης λίπους στο σώμα, το Fat Burn Active έχει πολλά να προσφέρει. Η φόρμουλα περιέχει ένα σύνολο θερμογόνων με αυξημένη δραστηριότητα, χάρη στο οποίο εισερχόμαστε σε υψηλό επίπεδο μεταβολισμού και ξεφορτωνόμαστε τα κιλά με γρήγορο ρυθμό.

Πίνακας περιεχομένων

Fat Burn Active – ένας ισχυρός διεκδικητής στην αγορά των θερμογενετικών παρασκευασμάτων

Η χρήση θερμογόνων ουσιών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και αναγνωρισμένους τρόπους για την τόνωση της καύσης λίπους και την ανάπτυξη ενός ιδανικού σχήματος σώματος. Ωστόσο, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν με τη μέγιστη ένταση και να εξαφανίσουν τα κιλά από το σώμα σας σε μια στιγμή, πρέπει να τα συμπληρώσετε σε κατάλληλους συνδυασμούς και ποσότητες.

ΤοFat Burn Active είναι ένα συμπλήρωμα πλούσιο σε σύνθεση που μας παρέχει ακριβώς μια τέτοια σύνθεση θερμογόνων υψηλής ισχύος. Τα βασικά συστατικά είναι σε τυποποιημένη μορφή, πράγμα που σημαίνει υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών που είναι υπεύθυνες για τη διάσπαση του λιπώδους ιστού.

 Fat Burn Active

Μια δέσμη ενεργών θερμογόνων παραγόντων ως λύση στα προβλήματα του λιπώδους ιστού

Ο λιποδιαλύτης Fat Burn Active χρησιμοποιεί τη δύναμη ισχυρών θερμογόνων ουσιών που συνδυάζονται σε ένα σύνολο πολλαπλών στοιχείων. Όπως κάθε θερμογόνος τύπος, λειτουργεί βέλτιστα όταν συνδυάζεται με έναν ενεργό τρόπο ζωής. Δεν έχει σημασία αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, γυμνάζεστε στο σπίτι, τρέχετε ή προπονείστε για γυμναστική ή γυμνάζεστε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Κάθε φορά που γυμνάζεστε, καίτε περισσότερες θερμίδες και το Fat Burn Active κινητοποιεί το σώμα σας για να τις κάψει ακόμα πιο εντατικά .

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το Fat Burn Active, χάρη σε μια ειδική σύνθεση φορσκολίνης και συννεφρίνης, φτάνει επίσης σε απομακρυσμένα αποθέματα λίπους και σας βοηθά να τα ξεφορτωθείτε γρηγορότερα. Η πλούσια παλέτα των ενεργών συστατικών στο Fat Burn Active κάνει αυτές τις δράσεις που προάγουν την απώλεια βάρους ακόμη πιο πολυάριθμες.

Γιατί η υψηλή θερμογένεση είναι το κλειδί για μια λεπτή σιλουέτα;

 πιπεριές τσίλι

Thermogenics είναι φυσικές ουσίες που μπορούν να βρεθούν σε καυτερές πιπεριές τσίλι, κόκκους καφέ, γκουαράνα, τζίντζερ, κουρκουμά, μαύρο πιπέρι, νεράντζι, μεταξύ άλλων. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για την πέψη τους, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει την ποσότητα θερμότητας που παράγει το σώμα.

Μετά την κατανάλωση μιας θερμογόνου ουσίας, το σώμα αυξάνει τον μεταβολικό του ρυθμό και ενεργοποιεί έναν μηχανισμό που έχει σχεδιαστεί για να ψύχει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποιεί τη δύναμη της ενέργειας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη καύση θερμίδων και ακόμη και την κινητοποίηση των αποθεμάτων λίπους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σύνθεση του Fat Burn Active έχει εξοπλιστεί με ένα ευρύ φάσμα θερμογόνων ουσιών που αυξάνουν το μεταβολισμό σε πολύ υψηλό επίπεδο και εντείνουν τη διάσπαση του λιπώδους ιστού .

Fat Burn Active – σύνθετη σύνθεση, δράση πολλαπλών διαδρομών

Το Fat Burn Active περιέχει 8 θερμογόνες ουσίες και διάφορα πρόσθετα συστατικά που φροντίζουν για τη λειτουργία του νευρικού και του μυϊκού συστήματος, καθώς και για τη ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών.

 Fat Burn Active

ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ FAT BURN ACTIVE ΤΏΡΑ

Πώς λειτουργούν τα επιμέρους συστατικά του Fat Brun Active λιποδιαλύτη;

Εκχύλισμα ινδικής τσουκνίδας (10% φορσκολίνη)

Η φορσκολίνη που περιέχεται στην ινδική τσουκνίδα αυξάνει την έκκριση λιπάσης στο σώμα, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διάσπαση των λιπών. Αναστέλλει επίσης τη σύνθεση λιπιδίων στα λιποκύτταρα. Απελευθερώνει το αποθεματικό λίπος και εξασφαλίζει ότι χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας, επιταχύνοντας έτσι την απώλεια βάρους. Είναι επίσης ένα από τα ισχυρότερα θερμογόνα – ανεβάζει το μεταβολισμό και κάνει τις θερμίδες που παρέχονται με τα τρόφιμα να καίγονται γρήγορα και δυναμικά αντί να αποθηκεύονται στο λιπώδη ιστό.

Η φορσκολίνη έχει επίσης θετική επίδραση στις σωματικές αναλογίες, επιταχύνοντας τη μεταμόρφωση ενός παχουλό, παχύ σώματος σε ένα δυναμικό, λεπτό και ανθεκτικό σώμα με σαφώς καθορισμένους μύες.

aXivite® – Μικροενθυλακωμένη φαινυλοκαψαϊκίνη (1% φαινυλοκαψαϊκίνη)

Μια μοναδική, τεχνολογικά προηγμένη μορφή καψαϊκίνης – μια πικάντικη ουσία που προέρχεται από τις πιπεριές τσίλι με υψηλό θερμογενετικό δυναμικό. Η φαινυλοκαψαϊκίνη απορροφάται περίπου 4 φορές καλύτερα από την κανονική καψαϊκίνη, εξ ου και η υψηλότερη αποτελεσματικότητα και η ταχύτερη δράση της στην εξάλειψη του περιττού σωματικού λίπους.

Εκτός από την εντατικοποίηση της θερμογένεσης και την επιτάχυνση της καύσης λίπους, η φαινυλοκαψαϊκίνη έχει επίσης ευεργετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα. Βελτιώνει τις πεπτικές διεργασίες, μειώνει τη δυσπεψία, το αίσθημα βάρους και πληρότητας στην περιοχή της κοιλιάς, υποστηρίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών. Βοηθά στην ταχύτερη μείωση της μέσης και των γοφών.

Εκχύλισμα φρούτων πικρού πορτοκαλιού (6% συννεφρίνη)

Η συνεφρίνη που περιέχεται στο νεράντζι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα θερμογόνα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε συμπληρώματα προπόνησης. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αύξηση των μεταβολικών διεργασιών, πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των θερμίδων που χρησιμοποιούνται από το σώμα και επιταχύνοντας την καύση του λίπους, ακόμη και από προβληματικά μέρη του σώματος.

Αυτά δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα της συνεφρίνης. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στη σωματική μας απόδοση. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, προσθέτει ενέργεια, μειώνει την κόπωση, βελτιώνει τη λειτουργία των μυών, αυξάνει τη θέληση για δράση, βελτιώνει την ικανότητα άσκησης, γεγονός που μεταφράζεται σε καλύτερη αποτελεσματικότητα της προπόνησης. Σας βοηθά επίσης να ελέγχετε καλύτερα τη διατροφή σας, καθώς δρα ως κατασταλτικό της όρεξης.

Εκχύλισμα σπόρων Αφραμόνης Μαδαγασκάρης (12,5% 6-παραδόλη)

Η 6-παραδόλη που περιέχεται στους σπόρους aframone της Μαδαγασκάρης είναι ένα λιγότερο γνωστό αλλά πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό θερμογόνο. Όταν συνδυάζεται με σωματική δραστηριότητα, οδηγεί σε ταχεία μείωση του βάρους. Αυξάνοντας τον μεταβολικό ρυθμό, αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη και ως αποτέλεσμα απομακρύνει διαδοχικά το λίπος από το σώμα. Βελτιώνοντας το μεταβολισμό των λιπιδίων και των υδατανθράκων, φυλάει τα κατάλληλα επίπεδα σακχάρου, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Ως εκ τούτου, έχει διπλή δράση – βοηθά να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος πιο γρήγορα και ταυτόχρονα εμποδίζει τη διαδικασία πολλαπλασιασμού των νέων λιποκυττάρων.

Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (40% EGCG)

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού διεγείρει το μεταβολισμό, αυξάνει την έκκριση πεπτικών ενζύμων και έτσι βελτιώνει τη διαδικασία πέψης του λίπους. Μειώνει επίσης την ποσότητα σακχάρων και λιπών που απορροφάται από τα τρόφιμα. Χάρη σε αυτές τις δράσεις, επιταχύνει τη μείωση του λιπώδους ιστού.

Εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά (22% καφεΐνη)

Το Guarana υποστηρίζει το αδυνάτισμα και τη διαμόρφωση του σώματος με διάφορους τρόπους, πρώτα απ’ όλα έχει διεγερτική δράση (παρέχει πολλή ενέργεια για έναΠρώτα απ’ όλα, έχει διεγερτική δράση (παρέχει πολλή ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα), βελτιώνει τη σωματική απόδοση και καταπολεμά την κόπωση, χάρη στην οποία μας υποστηρίζει στην τήρηση των προπονητικών μας σχεδίων. Παρουσιάζει επίσης θερμογενετικές ιδιότητες, επιταχύνει την καύση θερμίδων και αναστέλλει τη συσσώρευση του λιπώδους ιστού. Βοηθά στον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες, βελτιώνοντας τη λειτουργία του. Ρυθμίζει επίσης την όρεξη, αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και προστατεύει από την υπερκατανάλωση υπερβολικών θερμίδων.

άνυδρη καφεΐνη

Μεταξύ των θερμογόνων ουσιών, η καφεΐνη συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στην ταχύτερη καύση θερμίδων. Χάρη στις διουρητικές του ιδιότητες, βοηθά στην απαλλαγή του οργανισμού από την περίσσεια νερού, γεγονός που οδηγεί σε μείωση του πρηξίματος του σώματος, της κυτταρίτιδας και σε μια πιο λεπτή σιλουέτα. Η καφεΐνη εξαλείφει επίσης γρήγορα την κόπωση και την κούραση, βελτιώνει τη συγκέντρωση και δίνει ενέργεια, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες προπόνησης.

Εκχύλισμα φρούτων μαύρου πιπεριού (95% πιπερίνη) – BioPerine®

Ηπιπερίνη είναι ένα άλλο ισχυρό θερμογόνο που αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και ενισχύει την καύση θερμίδων. Το συστατικό διεγείρει επίσης τη λιπόλυση, δηλαδή τη διαδικασία διάσπασης του λιπώδους ιστού, ενώ παράλληλα αναστέλλει την απορρόφηση των λιπιδίων από τα τρόφιμα. Βελτιώνει επίσης την πέψη αυξάνοντας την έκκριση πεπτικών υγρών και διεγείρει τη διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού από τις τοξίνες.

Βιταμίνες και μέταλλα (ψευδάργυρος, βιταμίνη Β6, παντοθενικό οξύ)

3 συστατικά που διαφυλάσσουν τη σωστή διαχείριση της ενέργειας στο σώμα, βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, ρυθμίζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και βελτιώνουν το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών.

Fat Burn Active – πότε αξίζει να πάρετε το συμπλήρωμα;

 μια γυναίκα μετράει τη μέση της με ένα εκατοστό

ΤοFat Burn Active έχει πολύ υψηλό θερμογόνο δυναμικό, οπότε αξίζει να το παίρνετε όποτε θέλετε να χάσετε ανεπιθύμητα κιλά, ανεξάρτητα από το αν είναι 2 ή 20.

Η φόρμουλα λειτουργεί για τη σιλουέτα μας με εκτεταμένο και εντατικό τρόπο:

  • διεγείρει τη μετατροπή του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, τα οποία χρησιμοποιούνται από το σώμα ως πηγή ενέργειας,
  • αυξάνει τις ενεργειακές δαπάνες, αυξάνοντας την κατανάλωση θερμίδων που παρέχονται από την τροφή (καίμε τα πάντα, τίποτα δεν αποθηκεύεται στο λίπος)
  • ρυθμίζει το μεταβολισμό της γλυκόζης και της ινσουλίνης (τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας είναι πιο ισορροπημένα, δεν έχουμε κρίσεις πείνας, η όρεξή μας μειώνεται, φτάνουμε λιγότερο συχνά σε γλυκά και σνακ, ελέγχουμε καλύτερα τις θερμίδες που καταναλώνουμε),
  • βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την απόδοση στην προπόνηση, βελτιώνει την ευεξία (προσθέτει ενέργεια, αυξάνει τα κίνητρα και τη συγκέντρωση, προστατεύει από την κόπωση(προσθέτει ενέργεια, αυξάνει τα κίνητρα και τη συγκέντρωση, προστατεύει από την κούραση και την κόπωση, αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή, καθιστά δυνατή την άσκηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πιο αποτελεσματική και την ταχύτερη απώλεια βάρους).

Fat Burn Active – απόψεις χρηστών

 Fat Burn Active

Η διαδικασία της απώλειας βάρους μπορεί να είναι δύσκολη, μακρά και επίπονη, αλλά με τη βοήθεια συμπληρωμάτων όπως το Fat Burn Active μπορεί να είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Χρησιμοποιώντας μια πλούσια σύνθεση εξαιρετικά βιοενεργών θερμογόνων, το προϊόν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον συσσωρευμένο λιπώδη ιστό, ενώ παράλληλα καταστέλλει την όρεξη και ενισχύει την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Σύμφωνα με πολλές απόψεις το Fat Burn Active συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων λιποδιαλυτών που διατίθενται στην αγορά.

Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος που συχνά τονίζονται από τους χρήστες

  • σίγουρα επιταχύνει την απώλεια βάρους,
  • καίει αποτελεσματικά το λίπος από ολόκληρο το σώμα,
  • αδυνατίζει ορατά τη σιλουέτα σας, τονίζει τους μυς,
  • συμβάλλει στη μείωση του σωματικού βάρους ακόμη και σε μέρη του σώματος που δεν έχουν ακόμη μπορέσει να κινηθούν (π.χ. λίπος στην κοιλιά, στα χέρια ή στο πάνω μέρος των μηρών)
  • καταστέλλει την όρεξη, αυξάνει το αίσθημα κορεσμού,
  • αυξάνει την ενέργεια και την προπονητική ισχύ.

Fat Burn Active – αγορά του προϊόντος

ΤοFat Burn Active μπορεί να αγοραστεί μέσω δικτυακός τόπος προϊόντος . Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε 2 ή 3 πακέτα ταυτόχρονα, θα έχετε σημαντικές εκπτώσεις.

ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ FAT BURN ACTIVE ΤΏΡΑ

Πηγές:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33793045/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21185236/
  • https://www.healthline.com/nutrition/thermogenics
  • https://www.medicalnewstoday.com/articles/267248
  • https://www.healthline.com/nutrition/green-tea-and-weight-loss
  • https://www.healthline.com/nutrition/guarana-benefits

Category: Αδυνάτισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Article by: admin