SU Design 1638475689

Κατάταξη των παρασκευασμάτων διεύρυνσης πέους

Η επιτυχημένη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή είναι, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της διατήρησης της καλής υγείας, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Αυτό ισχύει φυσικά και για τους άνδρες, αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι πάντα εφικτό, και ένα από τα εμπόδια μπορεί να είναι το μέγεθος του πέους, τόσο το μήκος όσο και το πάχος του πέους.

Μελέτες που έχουν διεξαχθεί σχετικά με το θέμα αυτό δείχνουν ότι πάνω από το 55% των ανδρών παραπονιούνται ήδη για το μέγεθος του πέους τους, αναζητώντας έναπολύ συχνά αποφασίζουν να μεγεθύνουν το πέος τους με ριζοσπαστικές μεθόδους , όπως η χειρουργική επέμβαση. πολύ συχνά οι άνδρες επιλέγουν ριζικές μεθόδους όπως η χειρουργική επέμβαση για να μεγαλώσουν το πέος τους. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι, λιγότερο επεμβατικοί τρόποι για την επιμήκυνση του πέους μέσω χαπιών και άλλων σκευασμάτων που βασίζονται στις περισσότερες περιπτώσεις σε φυσικά, ασφαλή στη χρήση και χωρίς παρενέργειες συστατικά.

Κατάταξη των καλύτερων σκευασμάτων για τη διεύρυνση του πέους

Όσοι αποφασίσουν να μεγαλώσουν το πέος τους μπορούν επιτέλους να νιώσουν ικανοποιημένοι και να απαλλαγούν από επεμβατικές μεθόδους που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία. Πολύ συχνά, σε αυτό συμβάλλουν οι χειρουργικές επεμβάσεις που εκτελούνται εσφαλμένα ή οι μηχανικές συσκευές, όπως οι αντλίες πέους.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε φυσικούς τρόπους για τη διεύρυνση του πέους, αξίζει να χρησιμοποιήσετε δισκία διεύρυνσης πέους ή άλλα παρασκευάσματα με τη μορφή αλοιφώνπαρασκευάσματα με τη μορφή αλοιφών ή τζελ, η χρήση των οποίων μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια με κατάλληλα επιλεγμένες ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους. Όσον αφορά την επιλογή των καλύτερων θεραπειών για τη διεύρυνση του πέους, η κατάταξή μας έχει ως εξής:

memberxxl 194x300 1

Θέση 1 – Member XXL

Την απόλυτα άξια πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων και πιο αποτελεσματικών σκευασμάτων για τη διεύρυνση του πέους κατέλαβαν φέτος τα δισκία Member XXL . Αυτά τα δισκία καθιστούν δυνατή την αποτελεσματική διεύρυνση του πέους χάρη στην καλά μελετημένη, προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεσή τους και η ανάπτυξη του πέους μπορεί να φτάσει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή, έως και 9 cm. Κάθε μικρή κάψουλα του Member XXL περιέχει ενώσεις που καθιστούν δυνατή την αύξηση του μεγέθους του πέους σε όλο το μήκος του, έχοντας επίσης θετική επίδραση στο πάχος του πέους.

Για τη σύνθεση αυτών των δισκίων διεύρυνσης πέους χρησιμοποιήθηκε εκχύλισμα ρίζας τζίνσενγκ, συγκεκριμένα της κορεατικής ποικιλίας τζίνσενγκ, εκχύλισμα φρούτων λεμονιού και εκχύλισμα τζίνσενγκ.εκχύλισμα ρίζας τζίνσενγκ, συγκεκριμένα της κορεατικής ποικιλίας, κινέζικο εκχύλισμα καρπών κιτρονέλλας, εκχύλισμα λουλουδιών σαφράν, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού και saw palmetto ή φοίνικα σαμπάλ. Θα βρείτε επίσης τριγωνέλλα, μοσχοκάρυδο και l-αργινίνη. Όλα βρίσκονται σε απόλυτα μετρημένες δόσεις, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε στις ακόλουθες επιδράσεις των δισκίων:

  • ταχεία και μόνιμη διεύρυνση του μεγέθους, του μήκους και της διαμέτρου του πέους, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ορατά μετά από μόλις 3 εβδομάδες θεραπείας,
  • βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος, διεύρυνση του σπηλαιώδους σώματος που βρίσκεται σε αυτό, γεγονός που επιτρέπει ισχυρή και μακράς διάρκειας στύση- ταυτόχρονα, τα ενεργά συστατικά των δισκίων αποτρέπουν τις στυτικές δυσλειτουργίες,
  • ενίσχυση της εξασθενημένης σεξουαλικής επιθυμίας,
  • ενίσχυση των αισθήσεων της συνουσίας,
  • παρέχοντας τις ενώσεις που είναι απαραίτητες όχι μόνο για τη διεύρυνση του πέους σας, αλλά και για την εξασφάλιση καλής γενικής υγείας, την ενίσχυση της κατάστασής σας, ψυχικής και σωματικής, και την αποτελεσματικότητα του σώματός σας,
  • πλήρη ασφάλεια χρήσης που προκύπτει από τη χρήση μόνο φυσικών ουσιών, οι οποίες, εφόσον τηρείται η συνιστώμενη δοσολογία του κατασκευαστή, δεν προκαλούν παρενέργειες.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΜΈΛΟΣ XXL ΤΏΡΑ

Θέση 2 – GigantX

 GigantX

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται τα δισκία διεύρυνσης πέους GigantX τα οποία λειτουργούν με την ίδια σχεδόν δύναμη με τον νικητή της φετινής κατάταξης. Η δύναμη και η αποτελεσματικότητα των δραστικών ουσιών που συνθέτουν τη σύνθεση αυτού του συμπληρώματος διατροφής εμπιστεύονται πολλοί άνδρες, οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται. Δεν είναι μόνο φυσικές, αλλά και ασφαλείς στη χρήση, χωρίς σχεδόν καμία παρενέργεια, φυσικά, όταν τηρείται η συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Η προηγμένη φόρμουλα αυτών των δισκίων διεύρυνσης πέους αποτελείται από μηλική κιτρουλλίνη, RedNite, εκχύλισμα mumio, εκχύλισμα ginseng Κορέας, εκχύλισμα Ginko Biloba, εκχύλισμα ετήσιου πιπεριού, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, άνυδρη καφεΐνη και ψευδάργυρο. Οι άνδρες, ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που παράγει το GigantX, τονίζουν στις κριτικές τους τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • διεύρυνση του πέους σε όλο το μήκος και αυξημένη περίμετρο του πέους,
  • κανένα αξιοσημείωτο πρόβλημα με την επίτευξη ισχυρής και μακράς διάρκειας στύσης,
  • βελτίωση της λίμπιντο, η οποία εισέρχεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο που δεν είχαν αισθανθεί προηγουμένως,
  • βελτιωμένη αίσθηση όλων των σεξουαλικών ερεθισμάτων,
  • ρύθμιση των ορμονικών ανισορροπιών, ιδίως των επιπέδων τεστοστερόνης, της σημαντικότερης ανδρικής ορμόνης του φύλου,
  • βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος, η οποία έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα.

ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ GIGANTX ΤΏΡΑ

Θέση 3 – Expansil Cream

 Expansil-Cream

Η τρίτη θέση στην κατάταξη των σκευασμάτων διεύρυνσης πέους δεν πήγε σε δισκία, αλλά σε μια κρέμα που προκαλεί φυσική διεύρυνση του πέους, Expansil Cream . Όσο αποτελεσματική κι αν είναι, η φόρμουλα της κρέμας θα εκτιμηθεί από τους άνδρες που δεν τους αρέσει να παίρνουνδεν τους αρέσει να παίρνουν χάπια, τα οποία μερικές φορές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να μεγαλώσουν το πολύ μικρό πέος τους. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και παράγει γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι ιδιότητές του οφείλονται επίσης σε αποκλειστικά φυσικά συστατικά, κυρίως φυτικής προέλευσης, όπως το εκχύλισμα τουεκχύλισμα Arnica montana, εκχύλισμα σπόρων τριαντάφυλλου, εκχύλισμα ginkgo biloba, γνωστότερο ως Ginkgo Biloba, εκχύλισμα aloe vera και εκχύλισμα μέντας. Μια τέτοια σύνθεση μεταφράζεται αυτόματα σε μια πολύπλευρη δράση της κρέμας που επιτρέπει την αποτελεσματική διεύρυνση του πέους, Expansil Cream:

  • αυξημένη ελαστικότητα του δέρματος στο πέος, η οποία διευκολύνει την αύξηση του μήκους και του πάχους του,
  • βελτιωμένη ροή αίματος στην οικεία περιοχή, χάρη στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα μια ισχυρή και μακρά στύση,
  • αύξηση της λίμπιντο σε ένα εντελώς νέο, υψηλότερο επίπεδο,
  • βελτιωμένη ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων λόγω της αυξημένης σύνθεσης κολλαγόνου, η οποία έχει επίσης αντίκτυπο στη σωστή ροή του αίματος και στην αύξηση του μεγέθους του πέους,
  • αύξηση της διάρκειας της συνουσίας και της αίσθησης των ερεθισμάτων της συνουσίας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΚΡΈΜΑΣ EXPANSIL ΤΏΡΑ

Θέση 4 – Erisil Plus

 Erisil-Plus

Στην τέταρτη θέση ήταν Erisil Plus δισκία διεύρυνσης πέους, οι κριτικές των οποίων τα συνιστούν για χρήση, με τους ειδικούς στον τομέα αυτό να επισημαίνουν τη χρήση έως και 11 δραστικών ουσιών σε αυτά. Σε αυτή την περίπτωση, ουσίες όπως τρεις μοναδικές φόρμουλες, το Sabeet™, εκχύλισμα παντζαριού, το Saffr’Activ®, εκχύλισμα στύλων σαφράν και το Macarade™, εκχυλισμένο από τη ρίζα του Maca, καθιστούν δυνατή τη μεγέθυνση του πέους.

Κάθε δισκίο Erisil Plus για τη διεύρυνση πέους περιέχει επίσης μηλική κιτρουλίνη, εκχυλίσματα από τα φύλλα του Damiana, ρίζα ginseng της Κορέας, σπόρους κολοκύθας, λεία γλυκόριζα και μαύρους κόκκους πιπεριού, καθώς και πρόσθετες δόσεις ψευδαργύρου και βιταμίνης C. Η τακτική χρήση μόνο αυτών των δισκίων έχει ως αποτέλεσμα:

  • μια ισχυρότερη και ισχυρότερη στύση, η οποία έχει επίσης αποτελέσματα μεγέθυνσης του πέους,
  • διατήρηση της καλής αναπαραγωγικής υγείας,
  • μια μεγάλη ημερήσια δόση ενέργειας,
  • αυξημένη επιθυμία για σεξ, χωρίς διαταραχές ή πτώση της λίμπιντο,
  • μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του στρες, η οποία αυξάνει την αυτοπεποίθηση,
  • βελτιστοποίηση των επιπέδων τεστοστερόνης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ERISIL PLUS ΤΏΡΑ

Θέση 5 – PeniSize XL

 PENISIZE-XL

Μια ακόμη θέση πίσω από την κατάταξη του βάθρου των σκευασμάτων και των καλύτερων χαπιών διεύρυνσης πέους φέτος πήγε στο PeniSize XL , ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για όλους τους άνδρες των οποίων το όνειρο είναι ένα μεγαλύτερο μέγεθος πέους. Αυτό το συνιστώμενο από ειδικούς συμπλήρωμα επηρεάζει ταυτόχρονα πολλές πτυχές της ανδρικής υγείας, δρώνταςμε τη δύναμη των εκχυλισμάτων από φυτά όπως το τζίνσενγκ, ο φοίνικας sabal, τα φύλλα Damiana και η ρίζα Maca.

Αυτά τα χάπια διεύρυνσης πέους περιέχουν επίσης, l-λευκίνη, γλυκόριζα και πρόσθετες δόσεις δύο σημαντικών ιχνοστοιχείων, ψευδαργύρου και σεληνίου. Η δράση του PeniSize XL συνοψίζεται στα εξής:

  • την απελευθέρωση περισσότερου μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στα σπηλαιώδη σώματα του πέους, με αποτέλεσμα την ορατή επιμήκυνση του πέους και το αυξημένο πάχος του πέους,
  • στην επίτευξη ισχυρότερης και μεγαλύτερης διάρκειας στύσης,
  • αυξημένη αίσθηση των οργασμικών ερεθισμάτων,
  • καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισης, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο πρόωρης εκσπερμάτισης,
  • μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ, χωρίς συμπτώματα σεξουαλικής δυσκαμψίας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ PENISIZE XL ΤΏΡΑ

Θέση 6 – NuviaLab Vitality

 NuviaLab_Vitality

Στην έκτη θέση της φετινής κατάταξης των σκευασμάτων διεύρυνσης πέους βρίσκονται τα ακόλουθα χάπια, NuviaLab Vitality . Αυτό δεν είναι απλώς ένα προϊόν διεύρυνσης πέους, τα δισκία επηρεάζουν το ανδρικό σώμα ολοκληρωμένα και η σύνθεσή τους έχει συντεθεί προσεκτικά για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Η αύξηση του μήκους του πέους και της διαμέτρου του είναι δυνατή χάρη στην παρουσία της φόρμουλας EnoSTIM™, η οποία αποτελείται από φυτικά συστατικά, μήλο, πυρήνα σταφυλιού και σαφράν.

Για να καταστεί αποτελεσματικά δυνατή όχι μόνο η διεύρυνση του πέους, τα δισκία περιέχουν μια δεύτερη πατενταρισμένη φόρμουλα, την KSM-66®, η οποία βασίζεται σε είναι ashwagandha, καθώς και εκχύλισμα ρίζας μεμβρανώδους αστράγαλου, πιπερίνη από το κέλυφος του μαύρου πιπεριού, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σελήνιο, βιταμίνη Β6, Β9 και B12, βιταμίνη Ε. Αυτά είναι που κάνουν το NuviaLab Vitality να λειτουργεί:

  • ενισχύοντας το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα,
  • παρέχοντας την ενέργεια που απαιτείται και για κοντινά πλάνα,
  • υποστηρίζοντας τη διατήρηση των σωστών επιπέδων τεστοστερόνης,
  • επιτάχυνση της αναγέννησης μετά την άσκηση,
  • επιτρέποντας την επίτευξη σωστής στύσης, ενώ επηρεάζουν το μέγεθος του πέους,
  • βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ NUVIALAB VITALITY ΤΏΡΑ

Θέση 7 – Eron Plus

 eron plus

Την τελευταία θέση στην κατάταξη των δισκίων διεύρυνσης πέους κατέλαβε φέτος το Eron Plus , ένα συμπλήρωμα με καθολική εφαρμογή, επίσης για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας. Όπως και τα προηγούμενα συμπληρώματα και αλοιφές, οφείλει τη δράση του σε μια κατάλληλη επιλογή δραστικών ενώσεων, φυτικά εκχυλίσματα από τη ρίζα Maca, την τριγωνέλλα, το δυόσμο και το κορεατικό ginseng.

Ο κατασκευαστής επέλεξε επίσης την l-αργινίνη, τη βιταμίνη Β6 και τον ψευδάργυρο και μεταξύ των σημαντικότερων ιδιοτήτων του Eron Plus που προάγουν την υγεία, αξίζει να τονιστεί:

  • δεν υπάρχουν προβλήματα με την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης,
  • μεγαλύτερες και πιο έντονες σεξουαλικές αισθήσεις,
  • αυξημένη παροχή αίματος στο πέος, η οποία έχει θετική επίδραση στο μέγεθος του πέους,
  • δεν υπάρχουν παρενέργειες.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ERON PLUS ΤΏΡΑ

Category: Θέματα ανδρών

Article by: admin